Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé wil in januari weg bij PSG: Al-Khelaïfi lijkt toekomstige club te bepalen

Laatste update:

Kylian Mbappé wil in januari per se vertrekken bij Paris Saint-Germain, zo meldt het Spaanse Marca. Bronnen bevestigen het nieuws dat RMC Sport eerder al bracht: de relatie tussen Mbappé en de clubleiding van PSG is onhoudbaar geworden. De Parijzenaren zouden echter niet bereid zijn om de 23-jarige aanvaller naar Real Madrid te laten vertrekken.

Mbappé tekende afgelopen zomer nog een nieuwe verbintenis in Parijs en staat tot 2025 onder contract in de Franse hoofdstad. Toch zou PSG hem wel aan een Europese grootmacht als Liverpool willen verkopen. Real is geen optie, gezien de slechte relatie die PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi heeft met Florentino Pérez, de president van de Madrilenen. Een domper voor Mbappé, die in zijn jeugd droomde van spelen voor de Koninklijke.

Mbappé was dit seizoen in twaalf wedstrijden in de Ligue 1 en Champions League goed voor elf treffers. Opvallend genoeg gaf de 59-voudig international van les Bleus nog geen enkele assist. Waar Neymar in de afgelopen jaren veelal kritiek kreeg op zijn regelmatig zelfzuchtige spel, lijkt dat in de Franse media nu te zijn omgeslagen naar Mbappé. De Fransman zou volgens GOAL tevens nog altijd een slechte relatie onderhouden met de flamboyante Braziliaan.

Dinsdagavond nemen de Parijzenaren het in eigen huis op tegen Benfica. Sterspeler Lionel Messi ontbreekt bij PSG vanwege een kuitblessure, terwijl ook Nuno Mendes (dijblessure), Renato Sanches (liesblessure) en Presnel Kimpembe (spierblessure) niet beschikbaar zijn. PSG en Benfica delen de koppositie na drie wedstrijden met zeven punten, terwijl Juventus momenteel drie punten heeft verzameld. Maccabi Haifa is nog altijd op zoek naar een eerste resultaat in Groep H van de Champions League.

Welke club moet met Kylian Mbappé aan de haal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi, deze jongen hoeft niet te komen. Past niet in het huidige team van real, waarbij de teamgeest zowat door t plafond lijkt te stijgen. Ze hebben alles voor elkaar over en zon Mbappe die vanwege persoonlijke problemen Neymar overslaat in een 2 op 1 past daar niet bij. Blijkbaar is het ook niet nodig, aangezien real ook zonder hem alle titels binnen sleept.

11 oktober 2022 om 15:37

Mbappe denkt dat hij de koning is de van de wereld. Verschrikkelijke ventje is dat zeg. Hoop dat hij lekker in de Farmers League blijft.

11 oktober 2022 om 15:40

Verschrikkelijke ventje? Je doet net alsof je hem persoonlijk kent. Doe ff normaal man.

11 oktober 2022 om 15:41

Op het voetbalveld dit seizoen genoeg dingen gezien van hem sinds die contractverlenging. Messi een tik gegeven, ruzie met Neymar door een penalty en ook nog stoppen met rennen nadat Vitinha hem de bal niet gaf. Daarnaast pakt Haaland nu al de spotlights. En dan zijn belachelijk eisen ook nog…

11 oktober 2022 om 15:42

Als voetballiefhebber hoop ik wel dat hij ergens anders terecht komt. Hij heeft alles kunnen maken al die tijd bij PSG, maar hij presteert steeds slechter. Misschien dat hij bij een andere club wel echt met zijn neus op de feiten gedrukt wordt en gaat veranderen.

Mbappe is gewoon een ruwe diamant. Mits goed begeleid en zelf de juiste mentaliteit, zie ik hem nog wel opbloeien en strijden met Haaland. PSG is inmiddels een toxic club geworden (was het de afgelopen jaren sowieso al).

11 oktober 2022 om 15:44

Op het veld laat hij toch zien dat hij een verschrikkelijk ventje is? Gunt Neymar niks, wordt boos als hij de bal niet krijgt. Hij heeft zelfs Messi een tik gegeven! Hij woont in Parijs maar hij loopt zo ver naast zijn schoenen dat hij het vliegtuig naar Tokio moet pakken om schoenen aan te doen. Dat is voor hem ook geen probleem trouwens, want als een journalist vraagt of hij minder gaat vliegen lachen Mbappe en Galtier die journalist gewoon keihard uit.

11 oktober 2022 om 15:47

Precies dat Zodzeh, daar in Parijs groeien de geldbomen tot aan de hemel en leven de spelers in een droomwereld. Laat hem maar eens onder een coach spelen die iedereen als gelijke behandelt en niet bang is voor de voorzitter die zijn diamant elke dag opgepoetst wil zien. Er zit een geweldige speler in, maar die is gaan zweven doordat hij daar als (jawel) God in Frankrijk leeft.

11 oktober 2022 om 15:49

Dan denk ik dat je hebt gemist dat ie messi een beuk geeft omdat ie de bal niet aan hem geeft, stopt met rennen als hij diepgaat en de bal niet krijgt, en regelmatig voor eigen succes gaat waar hij de bal 100% had moeten afgeven. Als jij met zo iemand op het veld staat word je daar toch ook gillend gek van. Helemaal niet zo'n rare conclusie dus.

11 oktober 2022 om 15:57

Hij is wel slim, 100 miljoen aan tekengeld gekregen en nu wilt hij weg

11 oktober 2022 om 16:12

Vorig jaar was Neymar het enge mannetje en Mbappe de sympathieke gast dus in de voetballerij blijven meningen snel switchen

11 oktober 2022 om 16:18

Zal er mee te maken hebben dat Chelsea hem nooit zal kunnen krijgen.
En als Chelsea hem had was het een geweldig ventje.
Mensen proberen hem gewoon omlaag te halen. Ik vind Mbappe wel een geweldige speler met een prachtige afronding en als je de beste speler ter wereld wil worden moet je egoistisch zijn.Neymar was in zijn jonge jaren ook egoistisch hetzelfde geldt voor C Ronaldo.

11 oktober 2022 om 16:29

Omdat je Neymar gewoon weer ziet presteren en geen negatieve onzin meer over hem hoort.

11 oktober 2022 om 17:43

Magic /Je wist dat deze berichten eraan gingen komen. Die jongen heeft zich onder politieke druk helemaal in de verkeerde keuze gedwongen. Nu voelt hij het. Hij had echt een super trio met Vini en Big Benz kunnen zijn bij ons. Nu wordt het hem heet onder de voeten want wie weet wat Real in de toekomst gaat doen. Het is moeilijk om nu nog te bouwen op een ja-woord van Mbappe. PSG is hoe dan ook een club van niets, je hebt echt geen ambitie als je daar gaat voetballen. In ieder geval komt Mbappe nog uit Frankrijk dus dan kan ik me er nog iets bij voorstellen

11 oktober 2022 om 17:46

Japie, Neymar is een duikelaar, maar wel een onnavolgbare voetballer. Mbappe komt pas net kijken en heeft nu al vedette neigingen.. Had afgelopen zomer bij iedere topclub kunnen tekenen, maar koos ervoor om in het geld te zwemmen bij Psg. (mischien ook wel logisch bij dat soort bedragen) Dan laat em nu maar lekker bij Psg blijven, in de schaduw van Messi en Neymar.

11 oktober 2022 om 17:48

@ Japie Mbappe was vorig jaar ook al niet de sympathieke gast hoor. Van het begin af aan toch wel een onsympathieke voetballer geweest. Buiten het veld geen idee, maar binnen de lijnen nooit de leukste.

11 oktober 2022 om 18:01

@NL_Modric, Komt pas net kijken? Mbappe is al sinds waarschijnlijk 2018 één van de beste spelers ter wereld. PSG moet slim zijn en precies doen wat Guardiola toentertijd deed met Messi en Zlatan. Je beste speler en diegene die de meeste toekomst heeft in de club moet je voorrang verlenen, vind ik. Nu zet je Mbappe op een positie waar hij liever niet speelt en hij ook blijkbaar niet optimaal presteert.

11 oktober 2022 om 18:21

Ligue 1 is de verkeerde competitie fceindhoven. (leuk, een mede eindhoven supporter) Bijna onmogelijk om daar een Ballon Dor te winnen. Voor hemzelf zou de keuze voor een andere topclub beter zijn. Mocht Psg de CL winnen, gaat het 9 van de 10 keer tussen Messi, Neymar en Mbappe. Wint hij hem bevoorbeeld met United, Real Madrid of Chelsea, kan je bijna niet om hem heen. Zlatan was overigens een uitstekende afmaker, maar niet meer dan dat. Neymar en Messi zijn nu de spelmakers, Psg heeft hun nodig om ver te geraken in de CL.

11 oktober 2022 om 19:04

@NL_Modric, Ik snap even niet wat je bedoelt met jouw eerste zin. Mbappe heeft zich toch ook al bewezen op het WK en de Champions League? Tuurlijk was het beter voor hem om te vertrekken en naar een betere competitie te gaan, maar dat verandert niks aan het feit dat hij nog steeds één van de beste voetballers ter wereld is.
Ook uiteindelijk deels eens met je laatste zin, Neymar en Messi zijn inderdaad spelmakers en die heb je ook nodig in het elftal, maar niet beiden vind ik. Balans is er niet en ik denk echt dat ze gewoon tekort gaan komen zodra ze weer tegen een Europese topclub spelen.
(Mooi om een andere Eindhoven supporter te zien hier op dit forum haha, wij zijn helaas niet in de meerderheid)

11 oktober 2022 om 19:10

@NL_Modric Wat is er mis mee om te tekenen voor geld? Hij heeft lekker gecasht nu en kijkt nu weer verder naar een sportieve uitdaging misschien

11 oktober 2022 om 19:26

@insider

Ik weet niet hoe moeilijk het is om met hem een contract af te sluiten, maar als Madrid nog zou willen, is het gewoon doorpakken en anders niet. Geen eindeloos getreuzel meer. Ik zou er helemaal klaar mee zijn. Wil je? Dan spreken we in een paar dagen een contract af. Lukt dat niet? Dan niet.

11 oktober 2022 om 19:39

Nee je hoeft hem niet te kennen, Zoals wij allemaal de meeste vietballers neit kennen. Zijn mening is gebaseerd op wat hij ziet en ik ben met hem.eens. het is een top voetballer maar gewoon een egoïstisch speler die team dynamiek verpest.

11 oktober 2022 om 19:59

Helemaal niks Japie.

11 oktober 2022 om 21:37

@japie: Denk jij echt dat het nog goedkomt met Mbappe? Ik niet namelijk. Die gozer heeft het veel te hoog in zijn bol gekregen van die vroege roem en een exorbitante sloot geld. Dat keert niet zomaar om, ook niet als hij bij een andere club tekent. Die gelooft net iets teveel in zichzelf.

12 oktober 2022 om 08:52

@japie, switchen wil ik het niet noemen, Neymar blijft een eng mannetje, maar Mbappe wordt er ook een, en wat dat betreft passen ze wel goed bij elkaar.

11 oktober 2022 om 16:01

Nou hup, naar United. Wordt het leuk Mbappe tegen Haaland. Kan hij ook nog met zijn idool, Cristiano, spelen.

11 oktober 2022 om 18:47

Ruildeal met Rashy, en dan betaalt United nog wat bij.

11 oktober 2022 om 16:02

Het schijnt dat Mbappe samen met Ramos morgen in Madrid is (samen met nog wat andere PSG spelers) voor een of andere ceremony. Ceballos en Nacho zijn daar ook bij aanwezig. Wellicht kunnen de 1e lijntjes alvast gelegd worden voor een overstap naar Real.

11 oktober 2022 om 17:14

De befaamde technisch directeuren van Real Nacho en Ceballos zullen vast de transfer van Mbappe wel even regelen ja.

11 oktober 2022 om 18:14

Morgen is het de nationale dag van Spanje. Oftewel, een feestdag voor alle Spanjaarden. En geloof mij, die wordt goed gevierd in Spanje.

11 oktober 2022 om 17:31

disco22

"deze jongen hoeft niet te komen. Past niet in het huidige team van real'

Spreek voor jezelf, hij is zeker welkom mits de prijs goed is. En een Benzema waar hij tegenop kijkt, houdt hem wel in gareel

11 oktober 2022 om 17:45

Kril / Ja, hij mag zeker wel komen als alles perfect in elkaar valt. Ik weet niet of Real nee durft te verkopen aan hem als hij beschikbaar komt, straks wordt Mbappe kwaad en tekent hij bij barcelona en dan ben je nog verder van huis als Florentino zijnde.

11 oktober 2022 om 19:05

Hij zal normaal moeten doen anders lekker naar Engeland of barca laten gaan.. Niemand is groter dan Real Madrid en dat leek deze jongen zich deze zomer wel te wanen... Wil transfers meebepalen etc. Dan lekker naar Engeland wieberen... Er staat het komende jaar echt wel een spits op die Real op kan halen die wel gewoon normaal wilt werken en samen wilt spelen

11 oktober 2022 om 19:07

Hij zou Benz gaan vervangen die echt wel aan zijn einde lijkt te komen.. Met blessures etc. Topspeler mbappe maar als ie niet wil samen spelen met vini of wie dan ook lekker in Engeland laten mislukken..

11 oktober 2022 om 18:00

Ik ben geen Real-fan maar ik zou hem ook niet meer willen. Twee jaar lang Real aan het lijntje gehouden. Schandalige salariseisen. En nu dit weer. Prima, veel succes ergens anders.

11 oktober 2022 om 18:59

Eerst beloven om te komen uiteindelijk niet komen. Even 100mil aan tekenbonus opstrijken en 50 mil per jaar. En na een half jaar al zeggen ik wil weg. Zou hem als ik elke clubs was nu nog express een jaar daar laten gaar koken met zijn eigen gedrag. En hij wou zelf bij tekenen dus niet piepen als je niet mag gaan

11 oktober 2022 om 19:06

Geef een man macht en je leert hem echt kennen. De Mbappe van dit seizoen is anders dan die van het vorige. Als naar Real gaat dan zal hij zich inhouden. Daar komt hij wereldsterren die wat grote prijzen hebben gewonnen. Als je denkt dat Mbappe erg is, dan moest je Neymar zien bij FC Santos. 10x erger was Neymar. Door hem is zelfs de coach ontslagen. Maar eenmaal bij Barca veranderde zijn gedrag.

11 oktober 2022 om 21:40

@1988m10: Neymar bij Santos of Mbappe bij PSG scheelt ongeveer een ziljard dollar. Ziedaar het verschil.

11 oktober 2022 om 19:18

Liverpool kan wel een kwaliteitsinjectie gebruiken .Ik zeg doen .

11 oktober 2022 om 15:32

@nasirmahmud

Tweede reactie van je vandaag om Barcelona te bashen...

We hebben Real vroeger verslagen met Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Roberto Carlos, Raul....
Voetbal blijft een teamsport en de bal is rond om een welgekende cliché te gebruiken.

Mbappé is een hele goede versterking, maar dat maakt ze niet onverslaanbaar. Zeker niet hoe het huidig klimaat bij Real Madrid is met een evenwichtige selectie zonder ego's.

11 oktober 2022 om 15:42

Niet alleen Barca, maar ook Depor en Valencia deden dat.

11 oktober 2022 om 15:47

@nasirmahmud

Woorden als eeuwige tweede of derde heeft niets met feitelijke waarneming te maken... Dat is een subjectieve beoordeling van jouw kant die gebaseerd zijn op één of andere afkeer die je tegen Barcelona hebt.

Dat je kritiek wil geven op Barcelona kan ik prima hebben , zeker over de bestuurlijke crisis van de voorbije 2-3 jaar. Woorden als eeuwige tweede, club zonder identiteit zijn geen feitelijke waarnemingen.

Denk eerst even na voor je op 'reageer' drukt.

11 oktober 2022 om 15:48

@derkaiser123

Inderdaad, géén een ploeg is onverslaanbaar.

11 oktober 2022 om 15:55

@nasirmahmud

13 La Masia spelers in de selectie, Catalonië met trots vertegenwoordigen, veelal Spaanse voetballers in de selectie, jeugd inpassen.

Hoezo identiteit verkocht?

Je verwart identiteit met ethiek, daar wil ik je wel gelijk in geven.

11 oktober 2022 om 15:55

@nasibami, als aanvulling op de overige comments (waar ik het eens mee ben) is dat Mbappe geen eeuwig leven heeft.
Het is altijd makkelijk praten als je als club niet in de hoek zit waar de klappen vallen. Weet alleen dat je het ooit terug gaat krijgen
Oh.... en ehm.... wie staat er nu eerst in La Liga?

11 oktober 2022 om 15:58

Barcelona is gewoob sterker dan real, met of zonder mbappe. De selectie van Barcelona kan ook nog 10jaar mee zonder dat er meer dan 3 basisspelers uitvallen door hun leeftijd. Bij real is dat wat anders..

11 oktober 2022 om 16:03

@nasirmahmud

Zo kan het dus ook hé, Barcelona anno 2003-2015 was voor mij ook een tijd waar ik graag terug naar wil.

Het kan hoor, het zal alleen veel tijd nodig hebben!

Bedankt voor de discussie.

11 oktober 2022 om 16:13

13 La Masia spelers in je selectie? Dan ben ik wel benieuwd? En hoeveel daarvan spelen ook echt? Of ga je ook spelers meerekenen die vroeg zijn weggegaan en je daarna hebt teruggekocht/gehaald zoals Alba, Bellerin etc.

11 oktober 2022 om 16:19

Weet niet of het daadwerkelijk 13 La Masia spelers zijn.... maar als ze in de selectie zitten, dan zitten ze in de selectie. Of ze spelen of niet, maakt in deze niet uit. Het is namelijk niet onwaar wat hij aangeeft.... Of ze later zijn teruggekocht, maakt ook niets uit. Als ze uit La Masia komen, dan komen ze uit La Masia.
Terug naar je hoek, Tilburg013.

11 oktober 2022 om 16:19



@tilburg013

Inaki Pena, Arnau Tenas, Eric Garcia, Ronald Araujo, Bellerin, Alba, Piquã©, Alex Baldã©, Sergi Roberto, Sergi Busquets, Gavi , Ansu Fati

Mijn fout, ik heb Pedri meegerekend en die is inderdaad niet uit La Masia maar gekocht van Las Palmas. Dan heb je nog spelers die verhuurd zijn zoals Nico Gonzales.

Ik tel inderdaad de spelers mee die de jeugdopleiding hebben doorgelopen bij FC Barcelona.

11 oktober 2022 om 16:26

@nashir

Wat een mooie, kleurrijke analogie! Doe jij iets in de literatuur?

11 oktober 2022 om 16:35

@nasirmahmud

Toegegeven, ik kwam misschien wat hard uit de hoek met mijn tweede reactie waarvoor mijn excuses.

Echter was ik het echt niet eens met je eerste twee reacties tot we mekaar beter begrepen.

11 oktober 2022 om 16:38

Jammer dat je de zin verpest; 'oogjes open vriend'.
Daarnaast begin je zelf te stoken, toch... Ben je 41 jaar, haha

11 oktober 2022 om 16:42

En waar is Tilburg nu met zijn tegen reactie.

11 oktober 2022 om 18:17

@nasir

"als een slang kruipen ze uit hun ooit zo prachtige huid, om als een naakte worm verder te kronkelen. Dat heeft niets met "bashen" te maken, dat is een feitelijke waarneming."

Toch even reageren. Ik vind het vreselijk wat Barcelona allemaal doet, het lijkt financieel echt nergens op. Maar met dit soort beeldspraak komen en dan zeggen dat het een feitelijke waarneming is... We gaan zien waar Barcelona over een paar jaar staat. Misschien is die vreselijke Laporta de club wel aan het redden.

11 oktober 2022 om 19:00

@GramozMorina

Wat?? Camavinga, tchouameni, vinicius, valverde, rodrygo, bravo, lunin, Militao, dat kan niet 10 jaar mee wil je zeggen? Barca is in de verste verte niet sterker dan real. Nog niet misschien, Real heeft het veel beter voor elkaar qua talenten, beleid en financiën.

11 oktober 2022 om 19:10

@hossaini1975, zit nu keukenkapioen divisie te kijken minimaal een seizoen lang

11 oktober 2022 om 20:44

Kaka2007

Ben het met je eens. Ik heb/had altijd veel sympathie voor Barcelona, maar ik moet het nog zien. Lewandowski is nu al erg belangrijk en gaat nog hooguit twee jaar mee op dit niveau. Real Madrid staat er beter voor. Zeker financieel.

11 oktober 2022 om 15:35

Juist niet. Het team is perfect in balans en iedereen lijkt super gelukkig te zijn. Een stoorzender als Mbappe erbij kan dit juist overhoop gooien. Nee bedankt.

11 oktober 2022 om 15:55

Carlo is een fantastische manager, Maar managen gaat maar tot een bepaalde hoogte. Ik weet niet of Mbappe nog te redden valt.

11 oktober 2022 om 17:07

Denk dat hij naar Espanyol gaat. Komt ook een sheik aan de macht die Barca wilde vernietigen

11 oktober 2022 om 17:24

Waarom willen sheiks, of specifiek deze sheik die jij noemt, de "macht" van Barca vernietigen? En wat bedoel je met macht?

11 oktober 2022 om 18:55

Deze sheik is Nasser die PSG bezit en blijkbaar heeft laten vallen interesse te hebben in Espanyol, wat natuurlijk een steek is richting Barcelona waarmee ze niet zo'n goede vriendjes zijn

11 oktober 2022 om 19:10

Dat was een stuk op Voetbalzone vorige week. De sheik van PSG wil volgens de geruchten Espanyol kopen. Door Neymar saga is de relatie tussen Barca en de sheik ( eigenaar PSG) dusdanig slecht dat hij Met Espanyol groter en beter wil worden dan Barca. Betaald hij PSG 200 miljoen voor Mbape krijgen ze nog wat geld terug van hun PSG investering.

Kan me niet voorstellen dat hij nu al weg wil, heeft net bijgetekend. Zou ook niet weten welke club hem kan betalen buiten Real. City zal hem wel niet willen, United misschien? Wat mij betreft kan hij het beste naar AZ of Spurs gaan.

11 oktober 2022 om 15:32

Chelsea smijt ook met geld dit seizoen, misschien dat die interesse hebben?

11 oktober 2022 om 15:36

Alsjeblieft geen Mbappe zeg. Laat dat rottig ventje lekker in Parijs blijven.

11 oktober 2022 om 15:38

Ik zou het ook niet doen als ik Chelsea was, maar ze lijken de geldkraan wel te hebben opengedraaid dit seizoen. Wie weet, misschien gooit Newcastle wel een balletje op 😀.

11 oktober 2022 om 15:57

Ik zie Mbappe gewoon niet echt passen bij Chelsea. Dat is een compleet willekeurig gevoel dat ik heb en ook totaal niet onderbouwd, maar in mijn hoofd klopt dat niet. Juve zou ook nog kunnen, die hebben geld zat, maar dat is het ook wel. Misschien dat Barca ergens nog wat centen vandaan weet te toveren, en misschien Liverpool. Ik acht de kans niet groot dat hij echt weg gaat. Simpelweg te weinig clubs die kunnen matchen wat hij en PSG willen.

11 oktober 2022 om 15:35

AZ zou mooi zijn man, aanval met Karlsson Pavlidis en Mbappe is toch wel top voor ED begrippen

11 oktober 2022 om 15:48

Dan kunnen de klappertjes nog meer klappen!

11 oktober 2022 om 15:55

We kunnen opzich wel een extra aanvaller gebruiken met al die blessures voorin. Is ook nog jong, dus wie weet houden we er later nog wat aan over. Lijkt me een goede zet. De klappertjes zijn er helaas niet meer

11 oktober 2022 om 17:00

Sommige mensen geloven echt alles dat de media ze wijs wil maken. Mbappe is altijd al fan geweest van Real. Heeft overal Real posters en heeft vaak genoeg gezegd dat hij bij real wil spelen. Op het laatste moment heeft hij bijgeketend bij psg. Iedereen denkt dat het door geld komt, maar als je even logisch gaat nadenken he. Er is nu in wk in het winter in Qatar. Op dit wk is frankrijk de titelverdediger. Beste speler van Frankrijk? Mbappe. Qatar heeft psg gekocht en ze hebben nu het belangrijkste voetbal evenement naar Qatar gekregen en hebben Mbappe het gezicht van het wk en Qatar gemaakt. Denk je echt dat ze hem voor het zomer zouden laten gaan? Hij is waarschijnlijk bedreigd en is hem denk ik ook beloofd dat hij na het wk weg mag. Daar krijg je dus nu bericht over. Net zoals ik in de zomer had voorspeld.

11 oktober 2022 om 18:19

Mbappe heeft zichzelf vakkundig opgesloten in een gouden kooi. Zoveel geld dat niemand hem meer kan betalen. Ik gun het hem van harte, veel succes op je 3 jachten en met je 2 vliegtuigen.

11 oktober 2022 om 23:49

Het 'mooie' eraan is dus dat er daadwerkelijk clubs zijn die dat gaan betalen. Ik zie hem nog wel naar Liverpool vertrekken aangezien die nog wel wat miljoenen hebben liggen en duidelijk een tekort aan kwaliteit voorin hebben en anders misschien toch naar Real. Weigert PSG, zit hij zijn contract uit tot hij transfervrij is. Die komt vast wel ergens terecht.

11 oktober 2022 om 22:04

Misschien kan Fortuna Sittard nog eens stunten deze winter

11 oktober 2022 om 23:47

Mbappe en Burak Yilmaz, het meest legendarische spitsenduo ooit in de eredivisie.

De PL is zijn bestemming dan. Haaland vs Mbappe. En dan Mbappe het liefst bij Arsenal

11 oktober 2022 om 15:36

Zou op het bankje komen achter Martinelli.

11 oktober 2022 om 16:07

Martinelli naar rechts verplaatsen en Saka op middenveld ipv Xhaka. Probleem opgelost

11 oktober 2022 om 16:20

Neh, zou de beste rechter winger van de PL niet uit positie gaan laten spelen.

11 oktober 2022 om 15:37

Zoo dat zou wild zijn. Mbappe bij Arsenal. Kunnen die dat betalen?

11 oktober 2022 om 15:43

Had hem graag onder Wenger willen zien groeien, maar hij wist toen al dat hij hoger kon mikken. Nu zou ik hem nooit erbij halen voor het salaris dat hij zal wensen, wat eigenlijk jammer is want hij zou goed passen.

11 oktober 2022 om 15:57

Je denkt dat hij Arsenal zou overwegen? xd

11 oktober 2022 om 16:02

@samcro: sorry maar Mbappe gaat toch nergens anders zijn huidige salaris krijgen? Zelfs niet in de PL volgens mij.

En als Arsenal hem morgen zou kunnen halen, dan zou ik dat wel toejuichen hoor. Al zou het aan 750K per week zijn...:-) Mbappe is een elitespeler.

Maar ik zie het nooit gebeuren...haha

11 oktober 2022 om 16:08

Als Arsenal lapt denk ik wel dat de moeder van Mbappe hem adviseert dat Arsenal de beste club op de hele planeet is voor zijn carrière.

11 oktober 2022 om 15:38

Arteta heeft de zaken goed voor elkaar. We kunnen eindelijk weer zeggen dat er een sterk elftal staat, en ik hoop dat ze me gaan doen om de prijzen. Alsjeblieft, laat deze onruststoker niet naar Arsenal komen. Kijk uit wat je wenst!

11 oktober 2022 om 15:43

Arsenal moet deze Mbappe helemaal niet willen. Vertouwen geven aan de talenten die nu spelen en blijven bouwen aan het plan dat nu gaande is. Mbappe brengt veel ego en rottigheid mee naar een club plus een immens salaris. Ik zou passen als ik Arsenal was.

11 oktober 2022 om 15:43

Ik las ergens dat ie 130 miljoen euro per jaar opstrijkt. Slaat helemaal nergens meer op, te ziek voor woorden. En dat gaat Arsenal natuurlijk nooit betalen.

11 oktober 2022 om 16:06

Natuurlijk gaat dat nooit gebeuren.
Zou wat zijn maar nee.

De welbekende gouden kooi van Nasser... Voor Kylian wel koekje van eigen deeg zouden de meeste zeggen dan. Je tekent weloverwogen dat contract met PSG, de Madridistas staan niet te wachten op je komst zo kort na dat afwijzen.

11 oktober 2022 om 15:45

@hangover96

Nee dat tuurlijk niet, maar wel dat ome Nasser onrechtstreeks bepaalt naar waar hij vertrekt.

11 oktober 2022 om 15:52

Ik denk dat je indirect bedoelt.
Verder bepaalt ome Nasser niet waar hij heen gaat, maar zal de prijs voor Real waarschijnlijk gewoon een stuk hoger uitvallen dan voor de rest van de clubs.

11 oktober 2022 om 17:35

Het is nu echt aan Mbappe om hier publiekelijk mee naar buiten te komen. Dat hij bleef onder bepaalde beloftes die niet zijn nageleefd. En dat hij nu absoluut naar bv. Real wilt. Maar hij moet toch heel naief zijn om de beloftes van Nasser te geloven, of te denken dat hij hem daarna naar Real ging laten vertrekken. Onbegrijpelijk dat je je 2 keer laat vangen.

11 oktober 2022 om 17:48

Concha / In principe heeft Real zich ook verder niet versterkt voorin, dus er is nog ruimte, helemaal als Asensio weg gaat volgend jaar zomer. Maar pfoe ik weet niet hoe makkelijk het nog is voor Real om in zee te gaan met Mbappe.

11 oktober 2022 om 17:49

Maurits/ Je hebt gelijk maar hoezo zou Real nu opeens een dikke som betalen terwijl ze afgelopen zomer hem transfervrij konden signen, wat natuurlijk een veel makkelijkere constructie is. Daarnaast betwijfel ik dat Real ooit nog goed zaken zal doen met PSG en een som aan hun zal willen betalen, ook vanwege die hele ESL vs ECA beef

11 oktober 2022 om 16:02

Mbappe’s droom is om ooit voor Real Madrid te spelen, voorlopig blijft dat ook een droom. Zijn mentaliteit is helemaal veranderd door al dat geld die hij ontvangt en de beloftes die aan hem zijn gedaan. Ik zie veel liever Haaland komen, als opvolger van Benzema.

11 oktober 2022 om 16:08

@kra89

Denk dat alle Real supp's liever Haaland zien komen, al weet ik ook niet of dat zo een succes kan worden?

Haaland is natuurlijk een topper, al is die wel veel meer afhankelijk van de ballen die hij krijgt dan Mbappé. Mbappé kan met zijn acties zelf kansen creëeren en dat mis ik een beetje bij Haaland. Die is in de 16 heel dodelijk (en daar buiten als hij de ruimte krijgt).

Ik zie in het huidige Madrid niet iemand die deze creativiteit heeft(afgaande dat Modric & Kroos binnenkort stoppen). Camavinga & Tchouaméni zijn vooral fysiek sterke spelers die ook wat loopvermogen hebben. Al geef ik eerlijk toe dat ik niet zo vaak naar Real kijk.

11 oktober 2022 om 16:32

Ik denk dat Haaland genoeg aanvoer zal hebben, vooral van Vinicius en Rodrygo. Tchouaméni heeft zich, vind ik, ook bewezen dat hij het in zich heeft om met 1 pass een speler te kunnen lanceren/vrij te spelen, het inzicht is er gelukkig. Het is natuurlijk geen Modric, maar hij is nog jong en kan zich hopelijk verder ontwikkelen. Cama krijgt helaas niet teveel kansen, omdat Kroos en Modric terecht spelen. Maar wanneer Cama speelt dan zie je dat de kwaliteit er is. Ik geloof dat Haaland de perfecte opvolger zou kunnen zijn voor Real, het is natuurlijk geen Mbappe die een speler uitspeelt en zelf kansen creëert, maar Haaland heeft echt een neusje voor de goal, zijn positionering is geweldig en zijn mentaliteit is perfect. Ik denk dat hij zich met zijn kwaliteiten wel kan aanpassen in het systeem dat Real speelt.

11 oktober 2022 om 16:33

Ik denk dat je gelijk hebt fcbinsider, alle creativiteit van real komt voornamelijk van Benzema en Vini. Haaland zou super zijn, maar zonder Bernardo Silva, de Bruyne, Foden, Mahrez en Gundogan zal het toch anders zijn. Real zal dan minimaal een creatieve middenvelder moeten halen.

11 oktober 2022 om 16:38

@kra89

Denk dat Real dan echt op de counter/omschakeling moet spelen, dan ga je natuurlijk in Haaland's kaarten spelen en rendeer je het maximale denk ik uit hem.

Als Real één creatieve middenvelder haalt zie ik hem wel floreren, een Bruno Fernandes/bernardo Silva type (KDB gaat nooit weg denk ik).

Tchouaméni moet zich nog ontwikkelen al gaf die wel een mooie assist tijdens de Madrileense derby. Vinicius kan idd ook wel wat aanvoer geven en ook Rodrygo heeft bewezen een echte teamplayer te zijn.

11 oktober 2022 om 17:32

Wat dit genieten (en balen tegelijkertijd)! Tja puur karma natuurlijk. Volgens mij steekt het enorm bij Mbappe dat veel van de beloftes niet werden ingelost, tegelijkertijd is het ook dit jaar dezelfde chaos bij PSG. Op hetzelfde moment ziet hij Haaland die wel naar een topcompetitie gegaan is, wat toch een beetje zijn generationele concurrent is, en die daar alles kapot schiet. Gevolg: Alle headlines zijn voor Haaland en 'niemand' spreekt over Mbappe. Aan dit tempo kan Haaland, mits teamprijzen, volgend jaar zomaar al de gouden bal winnen. Wat Real dan betreft: Florentino heeft de deur nooit volledig gesloten en Mbappe mag echt zichzelf en zijn directe omgeving een pak verwijten. Nu zit hij weer achter slot en grendel in de kooi. Het voordeel voor Real is zoals ik al eerder zei dat ze een veel betere onderhandelingspositie hebben moest Mbappe uitsluitend naar Real willen en absoluut wegwillen. Vorige zomer heeft Florentino toch redelijk veel zitten toegeven en dat zit er volgens mij absoluut niet meer in. Mbappe zou, als we de geruchten dan mogen geloven, het financiele ook niet meer laten primeren. De vraag is of je voor een dergelijk wispelturige jongen moet gaan. Uiteraard is dat in de hand gewerkt door PSG, maar de ene keer wilt hij in punt, dan wilt hij een type Lewa voor hem, dan verlengt hij, 2 maanden later wilt hij vertrekken. Die contractverlengingen van Ronaldo zijn een grap vergeleken met die fratsen. Ook op het veld de gebaartjes richting ploeggenoten... terwijl je nu zo een fantastisch jonge en hechte groep hebt. Als je dan vergelijkt met Haaland is dat toch dag en nacht verschil. Benieuwd hoe dit allemaal afloopt. Maar laat Mbappe toch maar even op de blaren zitten nu, en niet meteen weer zijn zin krijgen gelijk een kleuter. Hopelijk brengt dit hem op een of andere manier weer met beide voetjes op de grond.

Zo zo... Mbappetje wil nu toch weg. Egoïstische speler die vooral mentaal een paar klassen minder als Haaland is.

11 oktober 2022 om 15:32

Zo zie je maar weer, geld maakt niet altijd gelukkig.

11 oktober 2022 om 15:39

Precies. "Money is like oxygen, if you don't have enough is essential but if you have plenty its useless".

11 oktober 2022 om 15:48

En op langere termijn zelfs (zeer) schadelijk Al geldt dat voor geld waarschijnlijk wat minder. Aan de andere kant, ik denk dat velen zich verkijken op hoeveel geld die man verdient. Ik zou het niet willen hebben.

Dacht eindelijk dat we na 2 jaar geen Mbappe-geruchten meer hoefde te lezen en dan besluit meneertje dat hij 4 maanden na zijn verlenging toch weg wilt gaan. Dus hopelijk rond Todd Boehly zijn transfer snel af dan zijn we daar ook weer van af.

11 oktober 2022 om 15:36

Lijkt me wel mooi om hem in de premier league te zien, maar is Liverpool niet een betere club voor hem? Die hebben Darwin gehaald, maar laten we eerlijk zijn..

11 oktober 2022 om 16:32

Liverpool haalt geen spelers met sterallures en wellicht stoorzender kunnen zijn in een team, niet onder Klopp in ieder geval.

ah nee he niet dit weer...... Real Madrid moet hem trouwens niet eens meer willen......100 miljoen tekengeld gekregen en dan alsnog weggaan, dat zou wel heel erg zijn.

Moet ie die tekenbonus dan ook terugbetalen of wat?

11 oktober 2022 om 16:19

Ik neem aan dat Nasser die tekenbonus wel gedeeltelijk terug verlangt, ja. En anders wordt het wel bovenop de vraagprijs gegooid om Mbappé onbetaalbaar te maken en hem op die manier te dwingen om bij PSG te blijven.

11 oktober 2022 om 17:38

Misschien is het makkelijker om met die tekenbonus zijn eigen club op te starten. Kan hij zichzelf meteen kapitein, penalty- en vrijetrappennemer maken van FC Mbappe.

Prima hoeft in mijn ogen niet meer bij Real te zijn. Heb liever Endrick en/of Haaland in de toekomst. Ook volgend jaar gewoon voor Bellingham en een rechtsbuiten gaan. En zijn ego is ook niet wat past bij dit huidige Madrid. Na zijn contractverlenging is die in zijn eigen wereld gaan leven.

11 oktober 2022 om 15:40

Gewoon lekker van Endrick afblijven ja

11 oktober 2022 om 15:41

Denk dat Mbappe er goed aan zou doen om weg te gaan bij Neymar. Heb het idee dat hij iets te veel trekjes van onze grote Braziliaanse vriend heeft overgenomen. Onder Ancelotti leert hij dat wel af.

11 oktober 2022 om 15:45

Nog wel erger hoor. Mbappe heeft het naar en next level gebracht zelfs. Neymar is nu gewoon zelfs de good guy. Zegt al genoeg.

11 oktober 2022 om 16:13

Neymars trekjes zijn hele andere dan die van Mbappe. Neymar naait of naaide vooral de tegenstander, waar Mbappe vooral zn team naait.

11 oktober 2022 om 16:33



Ja ja, beseft nu dat hij een fout heeft gemaakt. Ziet dat Haaland de nieuwe kroonsprins is in het Ronaldo/messi verhaal en dat Mbappé aangezien hij in de Ubereats league speelt alleen aandacht krijgt tijdens Champions league wedstrijden. Verder ziet hij dat nu Messi en Neymar wel presteren en dat leidt ook af van zijne koninklijke hoogheid Kylian.

Geen idee waar hij heen zou moeten, wil hem voor geen goud bij Real zien, hoe hij zijn zogenaamde droomclub aan de kant heeft geschoven voor knaken. De vraag is alleen waar dan? Chelsea? Wie zou Kylian kunnen betalen.

11 oktober 2022 om 16:23

Barcelona? Er zijn nog genoeg bezittingen die Laporta (deels) kan verkopen om het geld vrij te maken.

11 oktober 2022 om 17:07

Ik voorspel hommeles bij Chelsea in de kleedkamer als dat gebeurt. Veel van de ploeg komt van Cobham en is heel hecht met elkaar, als daar dan ineens de Zonnekoning tussen komt lopen wordt dat heel scheef allemaal.

Dus je tekent bij voor 2 jaar nadat je transfervrij weg kan, maar na een halfjaar denk je toch. Nee laat ik maar toch weggaan. Waarom het jezelf moeilijk maken als het makkelijk kon?.
Juist ja, ik geloof dit verhaal bijna ... bijnaaaa

Ik ben niet zo een neppe pino real fan hier, als de kans zich voordoet hoop ik dat hij komt. Een van de beste spelers ter wereld en die horen ook gewoon bij madrid te spelen. Dat sentimentele gejank, omdat hij wat anders koos. Ga janken ofso, hoop dat mbappe bij ons komt spelen.

11 oktober 2022 om 15:37

Grappig. Jij bent juist de enige neppe Real fan hier. 90% van de Real fans hier heeft je gewoon door.

11 oktober 2022 om 15:39

Zijn ultieme ego hoeft niet bij Real te spelen. Dit seizoen alleen maar problemen met die kerel alsof die de koning is. Ruzie met Neymar, Messi een tik geven en ook nog is stoppen met rennen bij een counter.

11 oktober 2022 om 15:41

Maar hoe denk je dat ie ontvangen gaat worden in Madrid? En wat voor voorwaarden denk je dat ie gaat stellen? Ze hebben hem in Frankrijk net geen president gemaakt, denk je dat een Real dat kan of zelfs wil matchen? En voor wat? Het is een hele goede speler hoor maar zoals je ziet ook nogal snel op zijn teentjes getrapt en dan zit je ermee, na Bale nog zo'n vedette die niks levert of de kont tegen de krib gooit is ook weer zoiets.

11 oktober 2022 om 15:41

Gozer, ben je er nou nog steeds. Kan niet genoeg benadrukken dat niemand gelooft dat je Real Madrid fan bent en dat je alleen maar laat zien dat je geen leven hebt.

11 oktober 2022 om 16:00

Is algemeen bekent dat hij Real afkraakt en Barcelona ophemelt, doet niet eens een poging om zijn undercover stereo type te camoufleren. zo opzichtig en zo duidelijk als wat..

11 oktober 2022 om 16:09

Je wilt dat Mbappe komt voor de hoofdprijs terwijl hij voor het grote geld heeft gekozen van psg? Mbappe die alleen aan zichzelf denkt en zich kinderachtig gedraagt in het veld, zou de teamgeest van Real kapot maken, dus nee, op dit moment is hij niet nodig. Misschien mag hij komen over een paar jaar, wanneer hij doorheeft dat een gemiddelde voetbalcarrière gemiddeld 10 jaar duurt en een club voor eeuwig zal blijven bestaan en dat hij al een aantal jaren heeft verspilt.

11 oktober 2022 om 16:15

Als hij het heeft over dat die wilt dat een speler naar zn club komt, bedoelt hij Barca. Sommige Barca fans missen het winnen van prijzen zo erg, dat ze tijdelijk undercover real supporter geworden zijn man.

Oh nee, gaan we weer. Benieuwd hoe Madrid zich gaat opstellen in haar nieuwe positie op basis van de vorige deal.

Zolang die maar niet naar Real Madrid gaat vind ik alles prima
Zou heb wel in de PL willen zien, maar denk niet dat ze dat salaris gaan betalen.

Maar wacht even, Mbappe heeft toch de touwtjes in handen mbt technisch beleid en welke spelers gekocht en verkocht mogen worden? Dan kan hij toch zeker ook wel zichzelf verkopen aan een club waar hij zelf naartoe wil? Of was dat eerste allemaal wat verzonnen?

11 oktober 2022 om 15:41

Neymar wilde hij verkopen en wilde hem wegpesten is hem gelukkig niet gelukt omdat Neymar sterk in zijn schoenen staat en zich niet uit het veld laat staan..

11 oktober 2022 om 15:49

Natuurlijk reageer jij hier weer serieus op, why am I not surprised?

Reactie van Aqua1 incoming!

11 oktober 2022 om 16:20

Knap van jou, dat je kan inschatten dat Aqua1 als Real supporter reageert op een real gerelateerd artikel.

11 oktober 2022 om 16:22

Aqua reageert op alles gerelateerd op Mbappé. Daar doelt hij op.

11 oktober 2022 om 17:33

haha ben ook aan het scrollen en opzoek naar zijn reactie

11 oktober 2022 om 19:01

Leven en laten leven

Die gaat niet naar Real Madrid, want de fans hoeven hem daar niet meer te hebben. Die gaat eerder naar Engeland toe.

Lekker daar blijven je koos voor het geld, nou op de blaren zitten nooit meer wil ik hem in ons maagdelijk koninklijke wit zien, je hebt Real gebruikt voor ene betere contract, ik riep het al Mbappé zal zichzelf hard tegen komen en ja hoor.. Karma ook noem ik zoiets..

11 oktober 2022 om 15:45

Bij PSG verdient die veel meer dan dat die bij Real zou blijven. Hij verdient al veel meer dan Messi en Ronaldo. Dat contract van PSG is vele malen meer. Real heeft nooit een duurder contract gegeven dan Ronaldo. En die stond op 30 miljoen.

11 oktober 2022 om 15:47

Onzin, krijgt bij psg zo veel meer. Als je Nasser gaat geloven dat het aanbod van beide zogenaamd hetzelfde waren tsja dan houdt het wel op. -_-

11 oktober 2022 om 16:21

Verdient bij PSG 90 miljoen netto per jaar dus inderdaad 3x zoveel als Real ooit heeft gegeven met Ronaldo. Messi heeft bijvoorbeeld 41 miljoen en Ronaldo heeft rond de 27 miljoen. Tja zie het gigantische gat maar. En jij denkt dat Real daar ongeveer zit…

11 oktober 2022 om 16:41

Real staat momenteel op 278 miljoen hoor. Bale, Isco, Marcelo, Casemiro, Jovic scheelt al heel veel. En letterlijk maar 2 spelers gehaald afgelopen zomer. Dus weet niet waar je die 401 miljoen vandaan tovert. PSG staat op 378m en dat is wel een stuk meer dan Real momenteel.

11 oktober 2022 om 20:28

Je zegt het al 21/22 en ik heb al die opgenoemde spelers benoemd omdat die er niet meer zijn. Daarnaast is Mbappe zijn megasalaris in 21/22 niet bijgeteld. Daarbij is Real Madrid wereldwijd 1 van de grootste qua inkomsten.

11 oktober 2022 om 15:52

Het is een sneue gassie, die niet weet wat ie wil en zich laat leiden door een president en co. Idd, nou lekker daar blijven. Perez zei het al, arme jongen, zal snel spijt hebben. En viola!

En daar is je spijt achteraf knul. Je was al klaar gespeeld in Ligue 1. Geld heeft je verblind. Hoef hem ook niet te zien meer. Geef mij maar een Nkunku.

Koekje van eigen deeg eigenlijk (mits dit waar is). Hij heeft zelf met gezond verstand verlengd en wil nu opeens vertrekken. Helaas voor hem heeft Perez de deur voor hem gesloten en de barslechte relatie tussen Perez en Al-Khelaifi maakt de kans er niet groter op dat Mbappe voor Real Madrid komt spelen. Zou hem wel willen zien, maar zeker niet tegen het salaris en de eisen die hij in de zomer stelde. Toch heb ik een beetje een naar gevoel bij zijn mogelijke komst. Hij schikt zich kennelijk niet in het teambelang, iets wat Real Madrid juist een van de sterkste ploegen ter wereld maakt.

11 oktober 2022 om 15:43

Gelukkig is die ego niet gekomen die zou teamproces alleen maar verpesten... Lekker op de blaren zitten moet niet gaan, janken koos als een geldwolf samen met zijn ma voor het geld in plaats van droom en het sportieve...

11 oktober 2022 om 16:05

Gelukkig verdiend Mbappe genoeg om de huur te betalen voor zijn plek in je hoofd... Tjeezes, get over it man!

LOL. Er is inmiddels geen club meer die deze bedragen gaat betalen. Helemaal nu duidelijk is dat het allemaal wel meevalt met de "buitenaardse" kwaliteiten van Mbappe.
Dat gedrag van hem maakt hem er ook niet geliefder op....

Ik als Liverpoolfan sta hier niet om te springen. Hoe goed hij ook is. Zijn houding op het veld en exorbitante salariseisen passen niet bij een arbeiders club als Liverpool. Maar goed veel fans zullen er anders over denken.

Hahahahaha wat een grap. Wat een grap! Deze jongen is niet te begrijpen gewoon. Zwak, naief zeg het maar. Luisteren naar de president alsof ie zogenaamd zorgen om je maakt. Blijf nou maar lekker daar he. Ondertussen pakken Messi en Neymar de shine. Niet te geloven deze jongen. Maar hij zal vast blij zijn met z'n contract. Alhoewel het is t/m 2024. En tsja wat een walgelijke club is dit psg toch. Een vloek voor het voetbal die Nasser en co.

11 oktober 2022 om 15:43

En jij gelooft alles wat de media zegt?

11 oktober 2022 om 15:50

Als het lekker uitkomt doe je dat natuurlijk meteen.

11 oktober 2022 om 15:53

Mits het waar is natuurlijk, maar bewijs jij maar dat het niet waar is dan. Het staat overal en er zijn feiten dat het niet botert tussen hem en Neymar die ook nog eens tm 2027 bij psg zit. En zo ook de gedragingen van mbappe op het veld. Dus waarom zou dit niet waar kunnen zijn!? Maar ja je hoopt dat het niet waar is he. -_-

11 oktober 2022 om 15:54



Over Nasser zijn gewoon de feiten, is algemene bekent dat hij bij de UEFA commitee veel bepaald en mede de opzet omdat hij in comitã© zit h de nieuwe CL opzet heeft bepaald.

dat hij met bedreiging van iemand weg is meegekomen en dat hij nep eigen sponsors opzet zodat hij verliezen mag draaien en niet gestraft wordt zonder winst te maken en dat hij oneindig met geld mag smijten. zo kan ik doorgaan, dit is nog geen topje van de ijsberg.

11 oktober 2022 om 16:04

Ach Sociafan is een beetje op zijn pikkie getrapt, omdat Mbappe niet voor het 'heilige' Madrid heeft gekozen. Dat het allemaal niet botert, wordt allemaal zwaar opgeblazen door de media. Omdat Mbappe één penalty niet wou afstaan aan Neymar? De statistieken liegen er duidelijk niet om dit jaar bij PSG. Neymar en Messi zijn weer in hun oude vorm en Mbappe doet gewoon zijn ding, net als vorig jaar. Bovendien hoef je ook net met iedereen goed bevriend te zijn binnen je team, zolang dat op het veld maar geen problemen oplevert.

11 oktober 2022 om 16:22

Jij hebt duidelijk geen PSG gekeken dit jaar

12 oktober 2022 om 01:18

Haha slap gebrabbel weer van jouw man man man. Tig betrouwbare bronnen komen met het nieuws over mbappe gast. Laurens en zelfs Fabrizio romano en tig anderen! Maar vertel eens nog wat nieuws betreft je geweldige bundesliga?

City heeft met Haaland helemaal geen ruimte voor hem. Overige clubs lijken me (vanuit het oogpunt van Mbappe) niet heel boeiend. Denk niet dat hij zelf heel erg zit te wachten op het zoekende Liverpool. Real moet hem echt niet meer willen. Dus die lijkt zn glazen wel te hebben ingegooid

11 oktober 2022 om 17:11

4-4-2 ruit met Mbappe en Haaland in de Spits met KDB erachter, links Bernardo/Grealish en rechts Foden. Dat lijkt me lichte fraude.

Wat een pannenkoek is hij dan. Was dan ik de zomer al gegaan. Maar nee geld hè. En dan zit t nu ff tegen en dan gaan lopen janken. Lijkt Hamilton wel in de f1. Bij beide als ff tegenzit lopen janken. Ruggengraat van niks.

Dit zien we graag. Hopelijk volgen er meer die weg gaan bij die vreselijke club.

Wie z;n billen brandt, moet op de blaren zitten. Als dit echt waar is, bah. Grootste griezel in de voetballerij. Al had hij deze zomer naar Madrid gegaan, pfoe. En nu bevalt het hem niet dat letterlijk de sterren van de hemel speelt in Parijs én dat Messi ook weer in vorm begint te raken. Hij is de minste van de 3 (geen schande), maar zijn ego houdt dat niet.

Mbappe naar Espanyol, ook een mooie transfer.

Als Real Madrid fans wil ik absoluut niet dat deze jongen naar Real Madrid komt. Real Madrid komt EEN keer langs en niet meer. het is dus afgelopen. Ik wens hem het aller beste bij Liverpool ofzo maar niet in het MAAGDELIJKE WIT!!

Gaat hard met Mbappe. Als hij de enige ster in zijn ploeg wil zijn moet hij niet bij een topploeg spelen waar nog andere topspelers zijn en zelfs beter dan hem.
De tekenbonus, telefoontje van Macron etc zijn naar zijn hoofd gestegen en Perez is niet zo dom om nu alle deuren open te gooien. Naar een andere ploeg kan hij alleen mits een huurcontstructie.

Nee Mbappe is op dit moment niet nodig bij Real Madrid. Hij heeft zijn kans gehad, maar in plaats van die kans met beide handen te pakken heeft hij bewust gekozen voor de farmers league. Daarnaast moet hij zijn mentaliteit eerst aanpassen voordat hij weer mag dromen van Real. Real moet zich concentreren op Haaland. Benzema kan nog 1 à 2 jaar door en als de geruchten kloppen kan Haaland over 2 jaren voor een mooie prijs de overstap maken.

11 oktober 2022 om 15:55

Jep, Bellingham, Endrick en hopelijk Haaland moeten de focus zijn. Niet deze narcist, egotripper.

11 oktober 2022 om 16:18

Persoonlijk heb ik mijn twijfels over Bellingham, het is een prachtige voetballer, maar voetballers met een Britse afkomst lijken bijna nooit goed te kunnen aarden bij Real. Endrick zou een goede optie zijn inderdaad.

11 oktober 2022 om 16:27

Bellingham heeft een hele goeie mentaliteit. Heeft al jong gekozen voor Duitsland en tegen Sevilla was ik echt heel enthousiast over Bellingham. Heeft een erge goeie dribbel en ook nog is scorend vermogen.

11 oktober 2022 om 16:43

Wat vind jij van Jeremy Pino? Hij is jong, Spaans, zal niet zo duur zijn als Bellingham en wat ik van hem heb gezien is toch wel veelbelovend.

11 oktober 2022 om 17:13

Volgens mij heeft de laatste Brit die naar Real ging 5 CL’s op z’n conto, waarin hij in 2 finales persoonlijk nog scoorde. Zijn we nog niet van dat fabeltje af?

11 oktober 2022 om 17:41

Bale was een hele goede speler, maar ook niet meer dan dat. Heeft 1 of 2 jaar zijn niveau gehaald en daarna ging het snel bergafwaarts. Ik ben blij dat Bale naar Real kwam, hij heeft veel prijzen op zijn naam staan, maar echt constant heeft hij helaas niet gepresteerd.

11 oktober 2022 om 18:38

Dat mag jij als Real fan natuurlijk vinden. Zelf kijk ik er net iets anders naar, aangezien Bale gewoon meer goals dan Figo en Zidane voor Real heeft gemaakt en zelfs maar 4 goals onder R9 staat. Zelfs een assist meer dan Zidane, en een G/A ratio die het hoogst van al die spelers uitvalt. Staat in finales zelfs op een G/A van 9, bijna meer dan de andere 3 heren bij elkaar. Zijn laatste seizoenen waren natuurlijk hommeles, maar voor mij is Bale bij Real wel echt een grootheid hoor.

Haha dan had hij misschien niet bij moeten tekenen. Hoop niet dat Real hier in trapt.

11 oktober 2022 om 16:57

Waarin? Een artikel van Marca? Diezelfde krant hem al acht keer bij Real had laten tekenen van de zomer?

11 oktober 2022 om 17:03

Meerdere bronnen melden het al hoor. L'equipe, Le Parisien en nu ook Fabrizio Romano.

11 oktober 2022 om 17:35

Ja ze melden dat het volgens Marca zo is ja

11 oktober 2022 om 18:46

Nee hoor Fabrizio zegt zelfs dat het confirmed is.

Om eerlijk te zijn, ik hoef hem, op dit moment iig, niet bij Real te zien. Hele slechte karaktereigenschappen (gekweekt) het afgelopen jaar. Wie garandeert mij/de Madridistas, dat hij zich anders zal gedragen in Madrid? Ik zie hem echt niet in dit team passen (Real Madrid).
Dus ik hoop dat hij ook naar Liverpool gaat. Ik wens hem dan ook een hele mooie sportieve carrière buiten Real Madrid.

11 oktober 2022 om 18:50

Ben het met je eens dat hij niet in onze teamgeest past op dit moment. Als hij al zou komen moeten er echt serieuze gesprekken gevoerd worden wat zijn positie is in de club, in de selectie en het elftal. Hij zal een stuk nederiger moeten worden en accepteren dat hij niet als een god wordt behandeld. Zal ook serieuze salarisconsessies moeten doen.

Wat dat betreft was het ook ideaal geweest als je zo'n Zidane had rondlopen, al denk ik dat Ancelotti hem ook wel onder controle zou krijgen.

Zou natuurlijk fantastisch zijn als mbappe naar Liverpool komt, maar ik denk niet dat Liverpool zo'n salaris wil betalen. Zou de rivaliteit tussen city en Liverpool wel weer een mooie boost geven. Haaland van Mbappe in de mooiste competitie van Europa. Ik ben voor! Salah lekker wegdoen en Mbappe daar neerzetten. Diaz-nunez-mbappe lijkt mij wel voor vuurwerk te zorgen. Helaas is het geef FIFA in de echte wereld..

In zijn beginjaren leek het juist een wat meer nederige speler in vergelijking met types als Neymar maar dit lijkt ondertussen alweer helemaal omgeslagen. Jammer dat spelers zo worden, ik vraag me af of Real hem nog wel wil hebben zoals het nu gaat.

Tja, dan had je maar niet bij moeten tekenen, of een speciale clausule in je contract moeten laten opnemen voor als Real alsnog komt.

De gunfactor is voor mij bij deze jongen echt nul komma nul. Mag hopen dat hij lekker zijn geld gaat tellen en daar sportief wegkwijnt.

Wordt een wedstrijdje wie kan het verst plassen geïnitieerd door die man van PSG. Hoe harder hij roept dat mbappe niet naar real gaat, hoe harder florentino perez gaat laten zien dat het wel gaat gebeuren tegen elke prijs...

De grootste clown van allemaal, is toch wel deze Mbappe. Hilarisch gewoon. Vol trots zijn contract verlengd, lekker lopen lachen naast Nasser hoe de PSG fans Puta Madrid Puta Madrid liepen te roepen, om vervolgens 3 maanden spijt te hebben van zijn contract verlenging en nu zo snel mogelijk weg wilt. Haha, hoe hilarisch is dit? Haaland pakt alle spotlight, terwijl deze jongen nu achterkomt dat geld niet gelukkig maakt.

Ik hoop echt, en dat meen ik echt uit de grond van me hart. Dat we nooit Mbappe zullen zien in een Real Madrid shirt. Mensen zullen dan vragen, ja maar wat als het wel gebeurt? Ja, dan gebeurt het en supporteren we het team en ook Mbappe. Maar ik wil hem gewoon niet zien in een Real shirt. Verdiend die absoluut niet. Heeft de hele boel belazerd door Real op 1 lijntje te houden, om vervolgens op het laatste moment voor een contract verlenging te kiezen bij PSG.

Ik weet dat Florentino zo beetje de enige is die Mbappe wel ziet komen. Maar hopelijk staat Nasser sterk in zijn schoenen. Gewoon niet verkopen aan Real. Zo ego en stoorzender moet je in je elftal absoluut niet hebben.

Ha ha wat een kwast is die gast toch eerst tot 2025 bij tekenen om naar een half jaar alweer te willen vertrekken, denk niet dat Psg hem
Voor een habbekrats laat gaan, ben benieuwd wie dit mega verwende ventje gaat kopen

Is absoluut een geweldige voetballer en één van de beste spelers ter wereld momenteel maar ik vrees dat het plafond voor hem al bereikt is.
Hij zal vast en zeker nog genoeg prijzen winnen maar gaat niet in de buurt komen van de status die Ronaldo en Messi nu nog steeds hebben.
Mbappe heeft naar mijn mening niet het juiste karakter om optimaal te renderen in het voetbal

Die poll is wel erg beperkt: Liverpool of Real? Ik wil hem bij geen van beide zien eigenlijk...

Waarom dan in hemelsnaam je contract verlengen? Oh ja, even honderd miljoen euro scoren. Er was een periode dat ik Mbappé best sympathiek vond. Toen sprak hij zelfs zijn schaamte uit voor het geld wat ie verdiende en verwees hij naar zijn jeugd in de Banlieu. Dat is wel vervlogen inmiddels. Een geldwolf en een zwendelaar.

Dit is gewoon wandelgangen nieuws. Kom op zeg VZ. Lijkt wel op Messi,Ronaldo, Ramos en Rooney die rond elke transferperiode weg zouden gaan. Die blijft gewoon zijn supercontract uitzitten

Ik zou een stap naar Madrid niet bij voorbaat uitsluiten van onze kant. Daar zouden echter wel hevige voorwaarden aan vast hangen. Te beginnen met het salaris, Dat zou nooit zoveel mogen zijn als hij afgelopen zomer geboden kreeg. Verder zou hij er alles aan moeten doen om Madrid als enige optie voor psg te laten. De belangrijkste voorwaarde lijkt me dat Carlo hem wil en denkt n het gareel te kunnen houden.

Een peperdure sterspeler die met iedereen ruzie heeft. Laat die maar lekker bij PSG blijven.

Liverpool gaat hem natuurlijk niet halen. Van welk geld? Na die 100 miljoen voor Nunez wat nog geen succes is gaan we nu echt geen nog hoger bedrag uitgeven. Hie goed Mbappe ook is. Financieel is dat natuurlijk totaal onverantwoord

Denk dat niemand op hem zit te wachten
Ik zie liever een haaland over een jaar of 3 komen naar Real madrid
Real madrid afwijzen op het laaste moment en dan nog willen dat ze je gaan kopen daarna en waarschijnlijk nog een gekke salaris vragen
1 keer nee is altijd nee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren