Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé troeft Kluivert af: ‘Mijn record zal ook weer gebroken worden’

Laatste update:

Kylian Mbappé opende woensdag de score tegen Anderlecht (0-4) en maakte zijn achtste doelpunt in de Champions League. Daarmee troefde hij Patrick Kluivert af als de meest scorende tiener aller tijden in het miljardenbal. De achttienjarige Mbappé bleef na afloop nuchter onder alle complimenten.

“Het is mooi, maar ik heb nog niets gewonnen in de Champions League. Ik heb dit record nu in handen, dat klopt, maar ook mijn record zal op een dag weer gebroken worden. Ik hoop natuurlijk wel dat dat zo lang mogelijk duurt…”, zo wordt Mbappé geciteerd door l’Équipe. Met PSG staat Mbappé nu, na drie speelronden, met negen punten op de eerste plaats in Groep B.

BAAS! 🔥🔥 Kylian Mbappe Lottin maakt zijn achtste in de UEFA Champions League en troeft Patrick Kluivert (zeven doelpunten) af als de meest scorende tiener in het miljoenenbal!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 18 oktober 2017

Het team van Unai Emery maakte in de poulefase tot dusverre twaalf doelpunten en hoefde niet één treffer te incasseren. Ook in de Ligue 1 kan PSG goede cijfers overleggen. “Waar dit gaat stoppen? We gaan onszelf geen limieten opleggen. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. We gaan geen duels ‘overslaan’, dat zou niet goed zijn. En bovendien zijn alle wedstrijden moeilijk”, aldus Mbappé.

“We willen heel graag een goede indruk achterlaten in de Champions League. Dan gaat het niet alleen om de wedstrijd tegen Bayern, maar ook om dit soort duels. We hebben het vandaag weer laten zien. We zijn erg blij dat we hier vertrekken met de drie punten.” Ook trainer Emery toonde zich tevreden: “We moeten de wedstrijd beter leren controleren, maar we hadden veel meer kansen dan Anderlecht. We zijn blij, ik ben tevreden.”

Denk jij dat PSG dit seizoen de finale van de CL haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappe gaat nog veel records breken, dat staat vast.

19 oktober 2017 om 08:12

Of z'n been en dan staat niks meer vast. Maar ik wil niet doemdenken...dit is een geweldig talent

19 oktober 2017 om 08:50

Voor nu die jongen koesteren en van zijn spel genieten. Wat de toekomst brengt is lastig te zeggen, maar laten we hopen dat hij samen met Neymar de opvolger is van Messi en Ronaldo. Wel wetende dat de laatste twee het gedurende hun hele carrière een hoog niveau hebben laten zien (Ronaldo wel pas vanaf zijn 22e ongeveer). Wat snel komt hoeft niet altijd lang te blijven.

Ben benieuwd hoeveel wedstrijden de spelers hier voor nodig hadden.

19 oktober 2017 om 11:08

Van wat ik heb kunnen terugvinden had Patrick Kluivert 19 óf 20 wedstrijden nodig en Mbappé heeft pas 12 wedstrijden gespeeld.

Mits fit, goede mentaliteit en begeleiding denk ik dat hij een serieuze kandidaat is om cijfers van Messi en Ronaldo te halen in de CL. Ronaldo was volgens mij 22 jaar toen hij zijn eerste goal scoorde in de CL in 2007 tegen AS Roma. Messi weet ik zo niet.

19 oktober 2017 om 08:42

Deze jongen is heel volwassen voor zijn leeftijd. Dat merk je ook aan zijn spel. Nee, dit word geen Royston Drenthe of Andy van der Meyden 2.0.

19 oktober 2017 om 09:01

Die hadden sws zijn talent niet. Royston blonk uit op een jeugdtoernooitje. Mbappe op het allerhoogste niveau

19 oktober 2017 om 09:04

Royston had het talent om een van 's werelds grootste te worden, maar een mentaliteit waar ik geen woorden voor heb.

19 oktober 2017 om 16:26

Ik ben het volledig met je eens over Mbappé, waanzinnige speler en heeft natuurlijk het 'geluk' dat hij met Neymar mag samenspelen, die creeert toch nog even wat meer kansen voor je dan als je met pakweg Mata of Bale samen speelt.
Verder heb ik even opgezocht: Ronaldo scoorde zijn eerste CL goal in augustus 2005 en was dus al 20 jaar.
Messi maakte in hetzelfde seizoen (2005-2006) zijn eerste CL goal. Hij was dus 18 jaar en maakte er in het jaar erna ook 1. 2 goals dus als tiener.
Maar dit zegt nog heel weinig. Er zijn honderden voorbeelden van tieners/talenten wiens hoogtepunt aan het begin van hun carriere lag. Denk aan Anderson van Man U en Pato.

Pfff nu al 8 goals in de CL. En hij heeft nog wel eventjes om het record aan te scherpen.

Dit is echt een fantastische speler zeg. Vorig jaar geweldig bij Monaco en nu laat hij het weer meteen zien bij PSG en dat terwijl hij pas 18 jaar is. Gaat PSG nog heel veel plezier aan beleven.

Echt een geweldige speler hoop dat hij zo door gaat.

Het probleem met dit soort records is natuurlijk het verschil in niveau. Want wat een Kluivert bv heeft gedaan in zijn tijd was het verschil Ajax Real Madrid niet zo groot als wat je nu ziet met Ajax Real Madrid. Je ziet nu gewoon het verschil in budgetten gigantisch worden en dus krijg je meer grotere uitslagen waardoor je dus veel grotere uitslagen ziet.
Dus leuk dat die jongen het record verbroken heeft en hij zal veel gaan scoren. Maar als het zo doorblijft gaan heb je inderdaad straks dat dit soort records jaarlijks aangescherpt gaan worden.

19 oktober 2017 om 09:03

Mbappe speelde hiervoor voor Monaco waar hij alleen de knockout wedstrijden meedeed. In die 6 wedstrijden tegen Dortmund, City en Juve scoorde hij 5 goals. Zeker geen slecht niveau hoor.

19 oktober 2017 om 09:23

Clubs met zoveel geld hoeven geen 18 jarigen zoals ajax op te stellen dus die records zullen wel meevallen

19 oktober 2017 om 09:23

In de tijd van Kluivert won Ajax de Champions League en behaalde Ajax de finale het jaar later. Ook hier haalde Ajax uitslagen van ongeveer 5-2/5-1 dus dat scheelt echt niet heel veel. Een verschil is wel dat er een extra ronde is tegenwoordig, maar die twee wedstrijden maakt niet heel veel uit aangezien Mpabbe nog geen jaar champions league voetbalt.

19 oktober 2017 om 11:28

Dat scheelt wel behoorlijk want de 5-1 en 5-2 van Ajax waren destijds bijzonder in de CL en nu is het normaal dat Anderlecht met 4-0 wordt opgerold. Ajax had verder gewoon moeite met scoren tegen clubs als Hajduk split en Panathinaikos. Dat waren stugge tegenstanders en het niveau verschil was niet groot als nu. Ofwel, scoren was destijds moeilijker.

19 oktober 2017 om 11:46

Nogal logisch dat de tegenstanders in de halve finale en kwartfinale van de champions league een stukkie stugger zijn dan een van de slechtste ploegen in de groepsfase.

In die jaren waren er ook gewoon meerdere grote uitslagen. Vergeet daarbij ook niet dat Mbappe het record voornamelijk bij As Monaco heeft gevestigd tegen teams als Juve, Dortmund en City. Dit seizoen heeft die 'slechts' twee van de acht goals gemaakt.

Gezien zijn jonge leeftijd zal hij dit record nog wel een beetje opschroeven, dan wordt het wel heel moeilijk om dit record nog van hem af te pakken. Ik voorspel zelfs dat hij vanaf volgend jaar in het centrum zal opteren en niet vanaf de vleugel, wat hem automatisch meer kansen gaat opleveren.

Laatst reageerde ik op een van artikel over Mbappe dat ik vind dat ie het eerst moet bewijzen op het hoge niveau Cl.
Gisteren bewees ie het toch wel weer, en ik heb toch m'n huiswerk maar eens gedaan over deze jongen en wat een topper is het ook.

niet normaal wat deze jongen op zijn leeftijd al presenteert en hoe nuchter die overal onder blijft. Dit gaat een hele grote worden, ik zie niet anders gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren