Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Maximilian Wöber staat na zeven maanden voor transfer van 12 miljoen euro’

Laatste update:

Maximilian Wöber lijkt Sevilla na ruim een halfjaar alweer te verlaten. De verdediger kwam in januari over van Ajax en speelde vorig seizoen zeven competitieduels in LaLiga, maar komt niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Julen Lopetegui. Volgens Diario de Sevilla is Wöber op weg naar Red Bull Salzburg.

De topclub uit zijn thuisland Oostenrijk zou al een week in gesprek zijn met Sevilla over Wöber. Een akkoord tussen beide clubs is dichtbij. De lokale krant uit Sevilla speculeert over een transfersom van twaalf miljoen euro, inclusief variabelen. Bovendien zou Sevilla een percentage van een eventuele toekomstige transfersom krijgen van Red Bull Salzburg. Bij die Roten Bullen zou Wöber herenigd kunnen worden met zijn ex-ploeggenoot Rasmus Kristensen.

Sevilla huurde Wöber in de tweede seizoenshelft van 2018/19, met een verplichte optie tot koop. De Andalusiërs betaalden 10,5 miljoen euro; via bonussen kon dat bedrag oplopen tot 11 miljoen. Volgens Diario de Sevilla maakte Wöber aanvankelijk indruk bij zijn nieuwe club, maar heeft hij in de voorbereiding weinig gedaan om trainer Lopetegui te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Vorig seizoen werkte Wöber nog onder Pablo Machín en Joaquín Caparrós. "De korte periode van Wöber bij Sevilla eindigt met zeven competitieduels en een wedstrijd in de Europa League", schrijft de krant. In de achtste finale van de Europa League, die uiteindelijk verloren ging, deed hij een helft mee tegen Slavia Praag (2-2). "In die wedstrijd was het zwakke spel van Wöber doorslaggevend. Hij was bovendien meermaals geblesseerd en wordt door de club gezien als een man van glas."

Komt Maximilian Wöber tekort voor Sevilla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker beleid voeren ze daar. Als ik PSV was zou ik een belletje plegen voor Luuk de Jong

10 augustus 2019 om 15:44

Haha, daar moet PSV nu toch niet meer aan beginnen? Deed het natuurlijk erg goed in Eindhoven, maar nu moeten anderen hun kans grijpen. Met spelers als Lozano, Bergwijn, Bruma, Malen, Lammers, Gakpo en ook nog Romero zie ik zat mogelijkheden om een fantastische voorhoede te formeren en succesvol te zijn.

10 augustus 2019 om 18:37

Ik zou hem er graag bij hebben eerlijk gezegd. Maar het is ook weer tijd om door te selecteren. Jammer dat Lammers er nu uitligt. Vorige wedstrijden merkte je dat ze nog zoekende zijn voorin. Wanneer dit team is ingespeeld voorin zie ik wel een top elftal staan voor Eredivisie begrippen. Romero speelt nu op huurbasis in Argentinië alleen. Nu nog een goede middenvelder erbij en er staat echt een goed team voor komend seizoen.

Was dan bij oma gebleven max, dan stonden we in de finale

10 augustus 2019 om 15:37

Bij oma gebleven? Heb ik iets gemist haha?

10 augustus 2019 om 15:42

cryptisch onverklaarbaar jou tekst. kan geen link leggen tussen Wober oma en mislopen finale.

10 augustus 2019 om 15:47

Het enige wat ik kan bedenken is dat Wober bij een oma woonde als soort gastgezin en, als Wober daar was gebleven (en dus bij Ajax was gebleven) wij in de halve finale Champions League hem in konden brengen in plaats van Magallan en dat ons wel naar de finale had geholpen... Maar ja, zet 3 willekeurige dingen neer en met een beetje fantasie is er altijd wat van te maken. Daag me maar uit als je me niet geloofd en noem drie willekeurige dingen ;p

10 augustus 2019 om 15:51

@de toekomst poep 69 en een oerang oetang suc6. 😉

10 augustus 2019 om 15:55

'Oma' moet denk ik 'ons' zijn. Of is dat te logisch? :P

10 augustus 2019 om 15:57

Een orang-oetang kan tot wel 90 kilo wegen (inclusief poep), 69 kilo is dus geen enkel probleem.

10 augustus 2019 om 16:04

Wisten jullie dat een gorilla maar een penis heeft van gemiddeld 3 centimeter...

10 augustus 2019 om 16:54

Oke... en wat doe jij dan in je vrije tijd? Laat maar wil het niet eens weten😂

10 augustus 2019 om 22:32

In mijn vrije tijd ga ik graag naar apenheul

Toch bijzonder dat jongens als Wober en Kristensen gewoon hun waarde redelijk behouden de afgelopen jaren, terwijl ze nergens echt geïmponeerd hebben.. Dat zegt voor mij veel over de prijsontwikkeling in de voetballerij. Blijkbaar stijgen de prijzen zo snel dat spelers die het niet eens goed doen al hun waarde kunnen behouden. Trouwens ook erg bijzonder om te zien dat een Oostenrijkse club ook al 12 miljoen kan uitgeven aan een verdediger.

10 augustus 2019 om 15:44

Komt door alle red bulletjes die wij drinken

10 augustus 2019 om 15:49

Zoveel verdienen ze niet aan mij, want ik verdun het altijd Maar daarmee heb ik dan misschien weer de transfer van Til indirect medegefinancierd haha

11 augustus 2019 om 09:50

Je bedoeld dat je door jou consumptie gedrag een stokje hebt gestoken dat Ribery bij PSV komt voetballen De Toekomst. Wel slim hoor

10 augustus 2019 om 15:44

Komt door alle red bulletjes die wij drinken

10 augustus 2019 om 15:48

Ze worden gesponsord door Red Bull. Dat levert flink geld op. Of dacht je dat de Red Bull in de naam authentiek was? Zelfde verhaal met RB Leipzig en New York RB.

10 augustus 2019 om 15:50

Haha dat weet ik, maar ik kan mij niet zulke dure aankopen van Salzburg herinneren.

10 augustus 2019 om 15:52

Heb het net even opgezocht en hun duurste aankoop koste nog geen 6 miljoen, dus ja.. Ik zat redelijk goed met mijn verbazing over deze transfersom van Salzburg. Het is voor hun doen gewoon een enorm bedrag.

10 augustus 2019 om 15:59

Club is dan wel van Red Bull maar ze voeren gewoon gezond beleid en scouten vaak heel goed. Wöber is idd uitzondsring op die regel.

10 augustus 2019 om 17:27

Zal toch zijn om een beetje de eigen identiteit te behouden, unieke kans om een goede speler met de eigen nationaliteit binnen te halen, zoals Ajax met Promes ook gedaan heeft.

Ajax had beter Wober kunnen houden ipv Magallan, dan had je nu extra linker centrale verdiger gehad als backup voor Martinez/Blind.

10 augustus 2019 om 15:39

Tsja, altijd makkelijk praten achteraf, maar als Overmars Kristensen zelfs zonder echt verlies te maken kan verkopen, lukt dat bij Magallan misschien ook wel. En Wober deed het inderdaad steeds beter, maar nogmaals, je moet keuzes maken en dan kunnen er fouten worden gemaakt.

10 augustus 2019 om 15:45

Juist Maggalan,en alle B spelers zou Ajax in de beker moeten laten spelen.
Waarom speelt Varela nooit ? Reservespelers moeten ook wedstrijdritme krijgen.

10 augustus 2019 om 17:32

Ajax zal altijd met centrale verdedigers spelen die goed aan de bal zijn, dan maakt het niet zoveel uit dat je twee rechtsbenige spelers hebt.

Toch weer goed gezien van Ajax.

10 augustus 2019 om 15:42

Mwa vond hem bij Ajax altijd wel prima. Als hij het niveau van Sevilla niet aan kan dan had ajx hem ook niet hoeven halen in eerste instantie.

10 augustus 2019 om 16:56

Je kan ook zeggen: waarom heeft Ajax hem afgehaald? Zo praten we alles goed wat het technisch hart forceert binnen Ajax.

10 augustus 2019 om 16:56

Gehaald*

Gevalletje te vroeg vertrokken naar het buiteland, of geldt dat niet als een speler eerst naar Nederland gaat? Heeft de laatste 3 jaar een paar handvol wedstrijden gespeeld en gaat nu dan misschien weer terug naar zijn thuisland. Zo zie je dat Nederlandse clubs ook gewoon debet zijn aan het stokken van spelers hun ontwikkeling en dit niet alleen door het gemene grote buiteland wordt gedaan. Maar hij ons heet dat dan blijkbaar talentontwikkeling ipv handel.

10 augustus 2019 om 15:45

@kleinegeneraa7

helemaal mee eens. onze clubs doen niks anders dan de buitenlandse topclubs wat betreft het binnen halen van talent en hopen dat er een paar doorbreken. het verschil is alleen dat je hier makkelijk door breekt omdat bij de buitenlandse topclubs het instapniveau een stuk hoger ligt. daarom redden minder spelers het daar als hier vaak

10 augustus 2019 om 15:47

Dat telt toch niet als je een stap omlaag doet?

10 augustus 2019 om 16:51

Meer een gevalletje appels en peren...
Er zijn genoeg buitenlandse 16-jarigen te verzinnen die het niet hebben gered in NL maar Wober heeft gewoon 39wedstrijden gespeeld in 1.5jaar en een transfer naar een van de grootste competities verdiend. En is daarnaast ook international geworden.
Dus hoe NL in vredesnaam debet zou zijn aan stokken van zijn ontwikkeling is me een raadsel.

zonde dat Ajax hem heeft verkocht. deze jongen is imo echt beter dan spelers als Pierie en Magallan en als centrumverdediger waarschijnlijk ook als Martinez

10 augustus 2019 om 16:01

Vraagje uit interesse waarom is wöber beter dan Martinez? Ik heb Wöber in 1,5 jaar niet veel bijzondera zien doen.

10 augustus 2019 om 16:18

@ajax01-95

Wober is 10 centimeter langer en kan ook over de grond uitstekend verdedigen, dat hebben we o.a. tegen Bayern kunnen zien. zelf zou ik als club nooit spelen met een CV van slechts 1.78meter in het centrum. een van de enige spelers die daarmee weg kwam is Cannavaro en die voetbalt al een tijdje niet meer

10 augustus 2019 om 16:27

Bayern uit was de enige wedstrijd dat die heedt gepresteerd dan kan die nog 50 cm langer zijn maar dat maakt je geen betere speler anders kunnen we ook zeggen dat Sven van Beek een betere speler is.

10 augustus 2019 om 16:31

Blind en Aké zijm ook maar 1.80 om nog maar een voorbeeld te noemen: Azpilicueta die is ook 1,78 en dat is ook gewoon een verdediger die 1/2 jaar geleden bij chelsea goed kon meekomen. Martinez wint daarnaast ook gewoon heel veel kopduels.

Martinez heeft bij mij al veel goede indruk gemaakt.

10 augustus 2019 om 16:40

@afcajaxdc

Blind verloor letterlijk ieder kopduel van Llorente in de CL dus daar speelde lengtegebrek zeker wel een rol. of Martinez dat probleem niet heeft gaan we zien als hij straks tegen een paar lange spitsen heeft gespeeld

Is beter dan Magallan en Pierie. En ook pas 20 geloof ik. Hij komt er wel.

Deed het bij Sevilla imo ook gewoon prima.

Tsja, komt gewoon te kort. Ik vond hem bij Ajax ook nooit veel indruk maken. Wel een ideale speler om op de bank te hebben.

Ajax had wöber nooit moeten laten gaan. Prima verdediger alleen stond blind op zijn positie. Maar die maganogwat is 10 keer minder als wöber.

Van mij had Wober gewoon mogen blijven. Potentie genoeg en sowieso stukken beter dan Magallan en Pierie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren