Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Sinisterra scoort en helpt Leeds United naar achtste finales FA Cup

Laatste update:

Leeds United heeft zich zaterdagmiddag geplaatst voor de achtste finales van de FA Cup. Zonder Pascal Struijk en Crysencio Summerville was de ploeg van trainer Jesse Marsch met 1-3 te sterk voor Accrington, de nummer twintig van de League One. Voormalig Feyenoorder Luis Sinisterra startte in de basis en maakte halverwege de tweede helft de 0-3.

Behalve Sinisterra begonnen er nog twee voormalig Eredivisie-spelers in de basis bij Leeds: ex-Ajacied Maximilian Wöber stond in het hart van de defensie, terwijl Rasmus Kristensen op de rechtsbackpositie startte. De Nederlandse doelman Dani van den Heuvel, die in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Ajax speelde, zat op de bank.

In de openingsfase kreeg thuisploeg Accrington de meeste kansen, maar het was Leeds dat de score opende. Jack Harrison besloot in de 23ste minuut maar eens uit te halen vanaf een kleine 25 meter, waarna de bal schitterend binnenzeilde: 0-1. Vanaf dat moment begonnen de bezoekers ook te domineren en waren er kansen op een verdubbeling van de score.

Die 0-2 volgde echter pas na ruim een uur spelen, toen Patrick Bamford met een mooie pass ploeggenoot Junior Firpo voor de keeper zette. De linksback faalde niet en verdubbelde zodoende de marge. Twee minuten later deed ook Sinisterra een duit in het zakje. Harrison werd weggestuurd aan de linkerkant en legde de bal terug, waarna de Colombiaan voor de 0-3 zorgde. Leslie Adekoya maakte vlak na zijn invalbeurt na een lage voorzet nog de eretreffer, maar daar bleef het bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker voor hem hoor, altijd een hele sympathieke speler geweest!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren