Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthijs de Ligt moet lachen: ‘Ik heb het gelezen, dat bedrag ook’

Laatste update:

Matthijs de Ligt neemt de geruchten over zijn vertrek bij Ajax met een korreltje zout. De centrumverdediger, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op de Nations League, zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. "Het zijn grappige verhalen", reageert de aanvoerder van Ajax voor de camera's van FOX Sports.

De voorbije dagen berichtten diverse media over de interesse van Manchester United in De Ligt. Daar zou een contract ter waarde van veertien miljoen euro per jaar klaarliggen voor de Ajacied. "Ik heb het ook gelezen. En dat bedrag ook", lacht de verdediger. "Het zijn allemaal grappige verhalen en het is de kunst om het met een korreltje zout te nemen."

De Ligt probeert zijn hoofd ondanks alle media-aandacht koel te houden. "Het gaat al een jaar over mijn toekomst", zegt de negentienjarige voetballer, die ook hevig wordt gelinkt aan Barcelona. "Dan ga ik daarheen en dan weer daar. Ik heb een aardig tourtje door Europa gemaakt." De Ligt zegt binnenkort meer duidelijkheid te kunnen geven over zijn toekomst.

"We spelen nu eerst met het Nederlands elftal nog twee Nations League-wedstrijden. Daarna heb ik vakantie en dan kan ik rustig gaan bekijken hoe en wat", aldus De Ligt, die ook gaat kijken naar de Champions League-finale. "Hoe jammer het ook is dat je de finale in de laatste seconden mist, spelen Gini (Wijnaldum, red.) en Virgil (Van Dijk, red.) er wel in met Liverpool. Bij Tottenham Hotspur spelen ook nog een paar oud-Ajacieden."

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt komende zomer vertrekt naar Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij zei gister nog iemand dat De Ligt ook lachend al die berichten leest over waar hij al dan niet komend seizoen zal gaan spelen. Grappig dat je het nu bevestigd krijgt.

Ik denk dat hij er al lang uit is waar hij naartoe wilt. Het zal nu puur om de administratie gaan bij Barcelona, binnenkort zullen we wel bevestiging krijgen. Tot die tijd zal het speculatie-balletje nog wel even rond stuiteren.

26 mei 2019 om 20:54

Haha dat zei ik vanochtend ook al😂. Echt pure onzin dit weer van de media.

26 mei 2019 om 21:52

En als dit "balletje" is gaan liggen, gaan er weer andere ballen stuiteren.
Such is life op een voetbalforum.

Met andere woorden hij gaat niet naar United en gewoon maar Barcelona. Als United fan vind ik dat zeker jammer maar ben wel beetje klaar met deze soap nu.

26 mei 2019 om 20:47

Het is geen soap. Het is enkel speculatie vanuit Spaanse en Engelse media. Als je alles serieus gaat nemen lijkt het een soap. Ik zou gewoon nergens rekening mee houden tot een Voetbal International/Telegraaf/AD iets meld.

26 mei 2019 om 21:29

Nee, weer de verkeerde woorden...
Na de nations league wedstrijden heeft hij vakantie en gaat hij rustig bekijken hoe en wat.
Dus met andere woorden, hij heeft nog helemaal niks beslist...

26 mei 2019 om 21:41

Of hij weet t allang, maar mag daar niets over zeggen.

26 mei 2019 om 22:27

Dat kan niet volgens mij. Als ik het goed heb, moet Ajax boven de 5 miljoen (of iets dergelijks) een deal bekend maken (1 van de weinige echte nadelen van het feit dat je beursgenoteerd bent).

27 mei 2019 om 21:10

Kan, maar waarom zou dat zo zijn? Ik zie niet echt een reden om het dan gewoon bekend te maken.

Hoe langer ik er over nadenk hoe mooier vind als hij nog een jaar blijft. Hij is pas 19.Centrum verdedigers kunnen met gemak in ieder geval tot 31 op hoog niveau blijven spelen, zo niet ouder. Als ik hem was zou ik ook moe worden van al die verhalen dan wel Barcelona, dan wel United en dan weer niet. Hij lijkt me ook niet een jongen die per se 14 miljoen per jaar wil gaan verdienen hij wil vooral gewoon lekker spelen en aanvallers onschadelijk maken. Zijn marktwaarde is nu al 70 miljoen als Ajax en Overmars was zou niet voor onder 100 verkopen. Dan loop je maar risico dat hij blijft en jaar later voor iets minder weggaat.

26 mei 2019 om 20:54

Als je raiola als agent hebt weet ik zeker dat een hoog salaris voor je belangrijk is.
Overigens waarom zou die wachten?
Als hij weg wil en kan het niveau aan dan
Moet ie gaan

26 mei 2019 om 21:09

Hij kan nu een contract tekenen wat hem zoveel geld oplevert dat het dom zou zijn om het niet te doen. Als hij bij Ajax blijft en zn been breekt dan is t gedaan. 10 miljoen per jaar bij Barca of 2 a 3 miljoen bij Ajax. Nee breek dan maar je been in La Liga met een 5 jaar contract ter waarde van 50 miljoen denk dat Raiola hem er ook wel op zal wijzen haha

26 mei 2019 om 21:33

Ten eerste Raiola is een verbod opgelegd stond hier onlangs nog op VZ, of is dat nep nieuws? Ten 2e laten we eens kijken wie hij onder zijn hoede heeft... Bijvoorbeeld Pogba. Die ging voor 105 naar United maar is dat werkelijk zo verrassend? Daar was al jaren van hele Europese top belangstelling voor... En enige clubs waar Paul voor heeft gespeeld als senior voetbal zijn United en Juventus. Je zou denken dat als geruchten kloppen en Mino geld wolf is hij Pogba dan wel al veel eerder aan Real of Barcelona zou verkopen.... Verratti valt onder Raiola is 26 en speelt al sinds 2012 bij PSG waarom heeft Mino hem niet al eerder bij andere clubs aangeboden? Donarumma is inmiddels pas 20 maar speelt al sinds 16 of 17 jarige leeftijd voor 1e van Ac Milan... Mijn punt lijkt me wel duidelijk maar voor gene die niet is, Raiola geeft echt niet alleen maar om geld hij wil ook juiste club voor zijn cliënten.

26 mei 2019 om 22:07

Railo is zijn adviseur en zaakwaarnemer, alleen niet als enige. Barry Hulshof is ook zijn zaakwaarnemer, en waarschijnlijk zet Hulshof alleen de krabbel onder het contract en voor de rest kan raiola doen waar hij zin in heeft.

26 mei 2019 om 22:54

Verbod voor Raiola is toch enkel in Italië?

26 mei 2019 om 23:05

@kohaku Nee de Fifa heeft het verbod overgenomen waardoor het nu wereldwijd geldt.

Ik vind het jammer dat het in Spanje beter weer is dan in Engeland. Als het andersom was waren veel transfers niet gebeurd denk ik.

Hij heeft inderdaad een aardig tourtje door Europa gemaakt

Nou ik ga de finale niet kijken, terugblik ajax tv cl seizoen haha kon het letterlijk kijken tot de uitwedstrijd tottenham daarna snel afgezet haha😭🙃🤣

On: de Ligt is gelukkig net als de Jong bijna niet beinvloed door alle geruchten. Sterke kop zit erop over Matta heb ik 0 twijfel dat hij het gaat redden. Als hij de keus heeft Barca of Manc met Pep zouden ideaal zijn! Voor beide partijen, kompany is een groot gat om op te vullen want zonder Kompany was het altijd gelijk sneller een gatenkaas maar denk dat hij dat kan en bij Barca is het echt een gatenkaas af en toe🙃

deze jonge gaat overal slagen. Tenzij er hele gekke dingen gebeuren
Of hij nou naar barca , madrid , united, juve of Man utd gaat.
De vraag is alleen waar wordt hij het meest succesvol?
Meeste prijzen.
En hoogste salaris.

26 mei 2019 om 22:22

Dan zou ik niet naar United gaan.

26 mei 2019 om 23:59

ach ja, gaat hard in de voetbal wereld.
Barca is ook niet zo aantrekkelijk met valverde achter het stuur.
Desondanks dat messi daar speelt.

Dan zal de Ligt ook wel lachen om voetbalzone. We lezen immers dagelijks op deze site weer een nieuw verhaal waarin met stelligheid wordt beweerd waar de Ligt nou weer naar toe gaat en voor welk bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren