Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi kampt met ‘nieuwe situatie’: ‘Anders dan strijden voor de titel'

Laatste update:

Stoke City verkeert in ernstige degradatienood en bezet momenteel de voorlaatste plaats in de Premier League. Bruno Martins Indi maakte afgelopen zomer definitief de overstap naar the Potters, nadat hij eerst een jaar op huurbasis in Engeland had gespeeld. Dit seizoen moet de 26-jarige verdediger voor het eerst in zijn loopbaan tegen degradatie strijden.

“De verantwoordelijkheid is ontzettend groot. We willen de supporters en alle mensen bij de club niet in de steek laten. Deze situatie is nieuw voor mij. Het is heel anders dan strijden om de titel. We moeten nu alles geven en strijden voor deze club. Vorig seizoen speelde ik veel meer voor mezelf omdat ik op huurbasis hier speelde”, zegt Martins Indi op de website van Stoke City.

“Dit seizoen is het heel anders en ben ik echt onderdeel van de familie”, vervolgt de verdediger. Stoke City neemt het deze speelronde op tegen West Ham United. "We weten dat maandag ontzettend belangrijk gaat worden. We gaan om te winnen, we moeten gewoon winnen. Tegen Arsenal en Tottenham was de teamprestatie en inzet goed. We moeten datzelfde niveau zien te bereiken. Maar er zijn nog genoeg verbeteringen mogelijk.”

Denk jij dat Stoke City dit seizoen degradeert uit de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Martins indi krijg ik altijd hetzelfde idee als bij Douglas. Veel van verwacht weinig van gezien.

Hopelijk blijft Stoke in de Premier League.. Net als Palace en West Brom. Maarja, West Brom is feitelijk al gedegradeerd en voor Stoke en Palace wordt het ook lastig.. Had gehoopt dat Brighton, Huddersfield en Swansea volgend jaar in de Championship zouden spelen

14 april 2018 om 15:30

Idd jammer ben het alleen niet eens over Crystal Palace dat is echt niet zo'n bijzondere club hoor. Wba en Stoke zijn wel clubs met historie(founder member van de football League bijvoorbeeld) en Southampton FA-cup winnaar maar Crystal Palace daarintegen.. Sfeer vind ik daarintegen ook niet zo geweldig als iedereen beweerd en ze hebben ook nog nooit een prijs gewonnen. Vind het zelf een erg overschatte club, clubs als Fulham, Qpr en Charlton hebben meer historie en een mooier stadion en de sfeer is ook zeker niet minder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren