Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Martins Indi is het momenteel absoluut niet waard om in de basis te staan'

Laatste update:

Bruno Martins Indi wil in de zomer graag mee naar het WK, maar het zal nog spannend worden voor de verdediger. Martins Indi was lange tijd zeker van een plek in de selectie van Louis van Gaal, maar nu het toernooi in Brazilië nadert, is hij door Ronald Koeman gepasseerd bij Feyenoord. Zondag zat de mandekker negentig minuten op de bank in het thuisduel met RKC Waalwijk.

/

Koeman gaf de voorkeur aan Terence Kongolo (centraal) en Miguel Nelom (linksback). "Dat Martins Indi niet meedeed, begreep ik wel", schrijft Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Die jongen dichtte ik een hele grote toekomst toe en misschien gaat hij het nog wel maken, maar momenteel is hij het absoluut niet waard om in de basis te staan."

De 22-jarige Martins Indi speelde tot dusver 13 interlands voor het Nederlands elftal en deed vorige maand nog 90 minuten mee in de oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Voor Feyenoord duurt het seizoen nog drie wedstrijden, ervan uitgaande dat de Rotterdammers de play-offs ontlopen, en Martins Indi heeft dus nog maar even de tijd om een WK-ticket veilig te stellen.

Het is terecht dat Bruno Martins Indi werd gepasseerd door Ronald Koeman

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Indi is dor iedereen overschat, je ziet dat hij te kort komt en te langzaam is en vaak verkeerd ingrijpt...

7 april 2014 om 10:53

Ok, hij mag geen mindere periode hebben?

7 april 2014 om 10:57

Hij is juist heel snel. Alleen komt hij inderdaad te kort. BMI is een tijdje enorm opgehemeld en daardoor verwachten wij dat hij veel kan. Maar het is geen speler die goed is in 1 man uitschakelen. Hij is slecht in koppen en maakt aan de bal teveel fouten. Zonder de bal is hij een stuk beter.

Van mij mag het duo Vlaar en De Vrij er staan. De Vrij is na de winterstop zo goed, wint bijna alle duels en nog belangrijker, hij positioneert zich veel beter. Kongolo is momenteel ook beter dan Bmi.

7 april 2014 om 13:45

Hij komt misschien tekort voor de linksbackpositie maar blijft een van de beste opties centraal achterin. Hij heeft misschien even een dipje maar daar komt hij wel bovenop...

Waarom Koeman dit heeft gedaan is mij een raadsel. Vraag 100 mensen wie ze liever zien tussen Nelom en BMI en 99 kiezen er voor Bmi. Ik snapte dan ook niet helemaal waarom Koeman dit deed, evenals Vormer en Verhoek in de basis. Je zou kunnen denken aan wat rust. Maar met nog maar 3 wedstrijden en niets midweeks, snap ik dat dan niet?

7 april 2014 om 10:50

Voor mij ook een raadsel. Koeman traint natuurlijk dagelijks met zijn spelers dus misschien is er iets gebeurd? Misschien is zijn instelling niet goed de laatste weken en wil Koeman hem als het ware pushen om meer zijn best te doen door hem op de bank te zetten.

7 april 2014 om 10:51

Feyenoord won echter wel overtuigend, dus vooralsnog is koeman zijn keuze rechtvaardig gebleken

7 april 2014 om 11:18

Overtuigend? Het was helemaal niet overtuigend. Knap dat jij als Ajacied dat weet terwijl Ajax tegelijk speelde. Het begon allemaal beter te lopen met Vilhena en Schaken erin.

7 april 2014 om 10:51

Indi op links is niks, en Kongolo vind ik echt veel beter, schat situatie,s beter in en is verdedigend solide.

7 april 2014 om 11:19

Indi centraal en Kongolo op links. Overigens vind ik BMI als back prima. Zolang het maar geen Nelom is.

7 april 2014 om 10:52

Met Vormer was ik het eens, speelt altijd een 7. En BMI speelt naast De Vrij ook niet sterk, alleen wordt dit opgevangen door De Vrij. Misschien komt dit door wedstrijdritme centraal. Ik zie BMI het liefst deze zomer vertrekken, want nu brengt hij mog iets op, en er staat genoeg om hem op te vangen.

7 april 2014 om 10:53

Dat je Verhoek liever niet in de basis ziet kan ik begrijpen, maar wat is er tegen Vormer? Hij geeft een assist en speelt verder prima. Is iets rustiger aan de bal dan Vilhena en lijdt mede daardoor minder balverlies. Vilhena heeft dan wel twee keer gescoord vorige week, maar verder vond ik hem vaak niet goed spelen. Verder zie ik op linksback liever Nelom. Indi speelt als een centrale verdediger, wanneer hij linksback staat. veel balletjes terug naar het midden of terug naar de keeper. DIt komt ook omdat hij een centrale verdediger is en daarom vind ik Nelom ook beter. Heeft meer diepgang en een iets hogere handelingssnelheid.

7 april 2014 om 11:00

Koeman is gewoon een hond. BMI speelde tegen heracles een goede pot. Daarvoor heeft hij wel een dipje gehad, maar had De Vrij dat ook niet dan. Al je ingrijpt grijp dan eerlijk in en wissel de vrij dan ook. Bruno gaat 100% mee naar het wk. Samen met vlaar achterin. Gaan het goed doen.

7 april 2014 om 11:11

Iedereen schreeuwt maar wat. Martins Indi was niet 100% fit deze week, werd woensdag van het veld gedragen remember? Dan is het rechtvaardig om zo'n jongen te sparen als je tegen RKC speelt.

7 april 2014 om 11:22

Ik heb niets tegen vormer maar hij heeft geen ritme. Af en toe een wedstrijdje heb je niets aan. Je moet nu op doelsaldo Twente ver achter je laten, dat doe je niet met een gewijzigde elftal op 4 plaatsen. Daarom liever Vilhena, die helemaal is ingespeeld.

Wat jij dus van BMI vind, vind ik van Nelom.

7 april 2014 om 10:54

Vilhena zou je nog kunnen verklaren omdat hij op scherp staat. maar dan had ik ook nog wel verwacht dat hij het laatste half uur immers voor bakkal gewisseld had, aangezien lex ook op scherp staat.

7 april 2014 om 10:59

Ze wisten dat RKC zich gingen ingraven en op de counter gingen spelen. Nelom haalt 3/4 keer de achterlijn per wedstrijd. BMI niet. Die van Vormer en Verhoek snap ik ook niet. Ging wel een gerucht dat paar jongens iets te laat hadden gemaakt bij fissa van Schaken.

7 april 2014 om 11:33

Waarom een raadsel? Volgens mij pakken ze veel punten op het moment?
Koeman zal zijn redenen hebben en tot noch toe pakt het meeste fantastisch uit en kan ik daarom geen onvrede uiten over zijn beslissingen.

7 april 2014 om 12:05

Ik begreep hem wel, tegen een RKC zal je minder hoeven te verdedigen en zullen de backs meer moeten opkomen, daarin is Nelom beter als Bmi. Toen hij inviel deed hij dat trouwens uitstekend.
Tevens gaf Koeman al aan dat hij spelers ook wat rust wilden geven omdat ze toch weer 3 wedstrijden in de week hebben gespeeld en tussen de laatste wedstrijden maar 1x hebben getrained.

Jonge spelers hebben nu 1 maal hun ups and downs, ook BMI en dat mag best, hoe ze daar uit komen is belangrijker.

Edit:
Daarbij kwam nog dat hij tegen Heracles geblesseerd uitviel en nog niet helemaal fit was.

Gelukkig hebben we nu de geweldige kongolo!

Al zou ik zondag gewoon weer spelen met bmi-kongolo-de vrij- janmaat.
Nelom maakt toch nog veel verdedigende fouten.

"die jongen dichtte ik een hele grote toekomst toe en misschien gaat hij het nog wel maken, maar momenteel is hij het absoluut niet waard om in de basis te staan."

Willem van Hanegem dicht iedere jonge speler van Feyenoord een grote toekomst toe dus dat zegt op zich niet zo heel veel. Indi is voor Nederlandse begrippen een behoorlijke verdediger. Hij is fysiek vrij sterk en dan ben je in de eredivisie al snel een van de betere, maar in landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland lopen er natuurlijk genoeg van zulke types rond en die kunnen dan vaak ook nog heel aardig voetballen, iets dat bij Indi behoorlijk onder de maat is. Wanneer Van Hanegem Kongolo een grote toekomst toedicht zou ik het kunnen begrijpen maar die is dan ook op alle fronten de betere van Indi.

Veel mensen hier waarom Koemen dit deed is voor mij een raadsel ? Nou als je kan luisteren niet ! Hij zei 2 wedstrijden in een week kort op elkaar is niet voor iedereen ideaal. En dat BMI er naast staat is compleet terecht

Dit vind ik toch behoorlijk overdreven van Willem. Indi is altijd nog een stuk beter dan Nelom. Ik snap echt niet dat die een basisplaats kreeg. Maar goed, Indi is zeker niet aan zijn allersterkste fase bezig en misschien moest dit wel als signaal dienen om hem scherp te krijgen voor de laatste wedstrijden.

Martins Indi is een groot talent maar momenteel dramatisch uit vorm. Voor hem op een heel vervelend moment en dubbel pech dat Feyenoord Kongolo achter de hand heeft die het meer dan uitstekend doet.

Snap sowieso niet dat BMI interlands speelt. Hij en de Vrij komen gwn te kort voor de top.

Vlaar, van Dijk en Rekik moeten het uitvechten voor Oranje!

7 april 2014 om 11:09

Wil reacties best serieus nemen....maar kom dan aub niet met Rekik. Die gozer bakt er wekelijks niks van en gaat vaak dramatisch in de fout!

7 april 2014 om 11:18

Ga aub niet met rekik komen aanzetten.... Nederlands elftal heeft zowiezo een probleem met verdediging zeker met het selecteren hoe van gaal t doet. En wat BMI betreft waarover het hoort te gaan hier, heeft gewoon een dipje overkomt ieder talent! Ken geen talent verzinnen die geen dipje heeft gehad. En kom dan niet met Messi blablablabla enzo want dat zijn klassen apart.

Deze jongen is ook aan zichzelf gaan twijfelen. Op den duur bij Oranje op z'n eigen positie en bij Feyenoord kwam hij op links terecht. Alleen vorig seizoen 2de seizoenshelft speelde hij goed.

Nu heb je Kongolo die multi-inzetbaar is op de posities van Indi en die het veel beter doet. Als Feyenoord op de aanval gaat heb je veel aan Nelom, maar staat de verdediging van Feyenoord onder druk heb je weinig aan Nelom.

Dit is echt onzin van voetbal zone bruno was geblesseerd en koeman had op rotterdam tv gezegd dat die geen risico wou nemen met bruno voor psv

NL elftal heeft groot probleem en van Gaal doet niks.
Vlaar werd weggespeeld zaterdag, Ajax verdediging ook in de eerste helft. Rekik is dramatisch.
Misschien alsjeblief Douglas toch maar eens een keer Proberen meneer van Gaal?

Van gaal moet gewoon heitinga oproepen. Speelt sterk bij fullham. Heeft veel ervaring. Denswill ernaast kongolo back.

Krul
Vd wiel heitinga denswill kongolo
De jong persie fer
Robben Huntelaar depay

7 april 2014 om 11:56

Lijkt me dan eerder dat Kongolo in het centrum komt en Daley Blind als linksback speelt. Blind is als back beter dan Kongolo en Kongolo is als centrum verdediger ook echt een stuk beter dan Denswil, die, mits iedereen fit, geen basisspeler bij zijn club is.

Martins Indi staat in de pikorde nog altijd ver boven Miquel Nelom, daar twijfelt niemand aan. Echter, Kongolo brengt in het centrum meer voetbal dan Indi en kan beter vooruitverdedigen. Durven doordekken bleek in de wedstrijd tegen Rkc niet onbelangrijk, omdat Castelen geregeld uitzakte. Daarnaast was Indi niet helemaal fit, wat het logisch maakt om hem die wedstrijd ernaast te houden. Indi speelt tegen ploegen uit het linkerrijtje vrijwel altijd een degelijke tot goede wedstrijd, zodra er 90 minuten het spel gemaakt moet worden komt Nelom iets dichter in de buurt van Indi, al zal Koeman en heel Feyenoord dan nog altijd liever Bruno Martins Indi opstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren