Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martens kan toch spelen bij Oranje Leeuwinnen in kwartfinale tegen Italië

Laatste update:

Lieke Martens heeft ‘gewoon’ een basisplaats bij de Oranje Leeuwinnen in de wedstrijd tegen Italië in de kwartfinale op het WK. De aanvalster van Barcelona kampte de afgelopen dagen met een blessure aan haar teen en bondscoach Sarina Wiegman schatte de kans op haar meespelen op ‘fifty-fifty’. Ze is nu dus klaarblijkelijk toch fit genoeg om mee te kunnen spelen tegen Italië.

Doordat Martens van de partij is, verandert er niets aan de opstelling van Nederland ten opzichte van de met 2-1 gewonnen wedstrijd in de achtste finale tegen Japan. Het betekent dat Sari van Veenendaal het doel van de Oranje Leeuwinnen verdedigt en dat de defensie bestaat uit Desiree van Lunteren, Stefanie van der Gragt, Dominique Bloodworth en Merel van Dongen. Sherida Spitse, Daniëlle van de Donk en Jackie Groenen vormen het middenveld tegen Italië.

De voorste linie bestaat uit Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden, wat betekent dat Lineth Beerensteyn andermaal op de bank moet plaatsnemen. In Valenciennes strijden Nederland en Italië niet alleen om een plaats in de halve finale van het WK. De winnaar van het treffen pakt tevens een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Bereiken de Oranje Leeuwinnen de halve finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig maar. Ondanks het feit dat het tot nu toe nog niet naar WK is, is zij wel een speler die altijd uit het niets het verschil kan maken.

29 juni 2019 om 14:04

Dat bleek tegen de Japanners inderdaad wel. Beslissend met een venijnig hakje en koelbloedig tijdens de penal.

Onbegrijpelijk dat die Van de Sanden steeds maar weer opgesteld wordt

29 juni 2019 om 13:49

Juist als invaller zou ze van waarde kunnen zijn idd...scoorde ze geen hattrick in de Cl finale toen ze er in kwam in de '70 in kwam?

29 juni 2019 om 13:54

Toen stond zij volgens mij gewoon basis. Na een half uur stond het al iets van 3-0, dus lijkt mij sterk dat zij er in de zeventigste minuut erin kwam. Maar vandaag zou zij als invaller misschien wel toegevoegde waarde hebben ja. Vooral in deze hitte en een vermoeide back.

29 juni 2019 om 13:57

Deze coach durft geen speelsters te passeren. Hoe harder iedereen roept, hoe meer ze hakken in het zand zet.

29 juni 2019 om 15:37

Precies, beschamend bijna dat Beerensteyn geen basis staat

Ik neem aan dat het een vervroegde 1 april grap is, dat er niks verandert aan de opstelling? Je hebt een blind renpaard met een aankomstratio op voorzetten die nog onder de 5% ligt, en een speelster op de bank die naast rennen ook nog kan voetballen.

Deze bondscoach is een verschrikking. Dat je vast blijft houden aan die reactievoetballer vd Sanden terwijl Beerensteyn 4 keer fantastisch invalt is echt onbegrijpelijk. Het loopt al 4 wedstrijden niet maar ze verandert niets

29 juni 2019 om 13:45

Ach dan kan er weer gezegd worden dat zij goed wisselt. Zo lust ik er ook wel 10. Een matige speler erin zetten, om haar uiteindelijk te wisselen voor een goede speler, en dan roepen dat zij een goede hand heeft van wisselen.

Weer met vd Sanden en spitse. Ik hoop dat ze eruit vliegen en er een nieuwe coach gezocht wordt. Drama dit iedere keer om favorietjes erin te zetten

29 juni 2019 om 13:53

Het probleem is, wie zet je er in ipv Spitse. Velen hier roepen om Roord en dat begrijp ik ook wel, maar Roord is een nummer 10 en daar staat vd Donk. Om met twee aanvallende middenvelders te spelen tegen een sterke tegenstander is behoorlijk risicovol. Tweede vraag is wie dan de standaardsituaties moet nemen, want Spitse neemt alle corners en vrije trappen. Ik weet eerlijk gezegd niet of en in hoeverre de andere spelers dat ook kunnen.

29 juni 2019 om 14:02

Je kunt groenen op de plek van spitse zetten. En als ik eerlijk ben denk ik niet dat de standaardisaties een probleem worden, zo goed vind ik ze eerlijk gezegd niet.

29 juni 2019 om 14:09

Maar Groenen speelt al, dus wie zet je dan op de plek van Groenen neer? Daarbij is Groenen op dit moment 1 van de uitblinkers bij Oranje, dus die zou ik lekker op haar eigen vertrouwde plek laten staan.

29 juni 2019 om 14:18

Ik zou dan Roord op de plek van groenen zetten. En groenen op de plek van spitse. De vorige keer waren groenen en van de donk teveel energie kwijt aan het opknappen van verdedigend werk voor spitse. Ik denk dat ze juist met groenen ipv spitse ze beter in hun spel komen. Van de donk heeft bijvoorbeeld de vorige wedstrijd in 80 minuten 10 km gelopen. Spitse aanzienlijk minder. Juist wanneer van de donk haar energie kan stoppen in het aanvalsspel denk ik dat oranje beter gaat voetballen. Al helemaal met groenen op 6, die wel naar voren passt

29 juni 2019 om 14:25

Roord op de plek van Groenen en Groenen op de plek van Spitse. Je hebt dan een veel dynamischer middenveld en ik weet zeker dat danielle dan ook beter tot haar recht komt. Je zag het tegen Japan. Alleen maar lange ballen omdat spitste zich niet aanbiedt of de ballen terug kaatst. De enige actie die een goede voetbalster als danielle heeft gedaan is druk zetten op de keepster. Danielle moet de bal gewoon in haar voeten hebben, maar dat is moeilijk als het middenveld wordt overgeslagen, omdat Spitse nooit opendraait. En ik mag toch hopen dat je niet serieus bent over de standaardsituaties? De voorzetten en vrijetrappen die zij geeft/neemt, moet echt wel een andere basisspeler kunnen hoor.

Volgens mij is martens helemaal niet fit. Als bondscoach zijnde moet je toch de beste en fitste opstelling hanteren.

29 juni 2019 om 14:58

Ik las bij de telegraaf dat de medische staf, Martens en de bondscoach samen beslissen of ze zou spelen. Lieke wil spelen en de bondscoach wil dat ook. Over de medische staf word niets gezegd. Dus waarschijnlijk valt ze geblesseerd uit

29 juni 2019 om 14:03

Ik ben bang dat Wiegman t pas gaat zien als het te laat is.

29 juni 2019 om 15:41

@grapsv: Precies dit, beschamend gewoon en dit is gewoon n ego kwestie van Wiegman. Je kunt niet om Beerensteyn heen. Tijd voor n coach met wat minder persoonlijke favorietjes

Sarina Wiegman , denkt echt dat ze altijd geluk hebben , maar eens gaat ze gigantisch op haar bek , het is een grote schande dat ze Beerensteyn die 4 X heel erg goed is ingevallen voor de alsmaar falende van der Sanden nog steeds buiten de ploeg houd !!!!!!

29 juni 2019 om 14:16

Ze heeft in verleden goede actie's gehad op de vleugels, maar laatste wedstrijden gewoon knudde. Jamner voor Beerensteyn. Ze bracht wat extra's. Zie haar toch liever dan onze lippenstift albino

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren