Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marten de Roon en Hans Hateboer druipen thuis teleurgesteld af

Laatste update:

Atalanta heeft maandagavond dure punten laten liggen in de strijd om een plek bij de eerste vier in de Serie A. Het team van trainer Gian Piero Gasperini kwam in eigen huis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen degradatiekandidaat Empoli: 0-0. Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens verschenen aan het startsignaal.

Het was in de eerste 45 minuten vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van keeper Bartlomiej Dragowski. Met liefst zeven pogingen op doel in de eerste helft vestigde de thuisploeg bovendien een seizoensrecord in de Serie A, maar de inspanningen resulteerden niet in een doelpunt. Zo ging onder meer een kopbal van Hateboer na voorbereidend werk van Josip Ilicic over en werd een inzet van Remo Freuler van de doellijn gehaald.

Atalanta bleef ook na rust de wedstrijd domineren, maar Gasperini keek vanaf de zijlijn lijdzaam toe hoe zijn team de kansen bleef missen. Hateboer werkte bij de tweede paal weer een bal over het doel van Dragowski, die daarna zijn team op de been hield. De doelman keerde een diagonale inzet van Duvan Zapata en had een sublieme redding op een kopbal van Hateboer in huis. Hoe Atalanta het ook probeerde, via onder meer Gianluca Mancini en Ilicic, het scorebord kwam dankzij uitblinker Dragowski niet in beweging. De doelman keerde in totaal liefst zeventien pogingen.

Door de remise komt Atalanta op 53 punten, terwijl nummer vier AC Milan en nummer vijf AS Roma respectievelijk 55 en 54 punten hebben. Beide teams kwamen afgelopen weekeinde wel tot winst. Atalanta komt over precies in week in actie bij nummer twee Napoli. AC Milan gaat zaterdag op bezoek bij Parma, terwijl AS Roma een lastige uitwedstrijd tegen Internazionale wacht. In de Serie A staan nog zes speeldagen op de rol.

Denk jij dat Atalanta bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

47 schoten waarom 18 op doel, wat een afgang van Atalanta

15 april 2019 om 22:51

Het waren 31 schoten, je zit in de goeie richting.

15 april 2019 om 22:55

Bron?

15 april 2019 om 22:52

Waarom = waarvan

Bewerken werkt nog steeds niet.

15 april 2019 om 23:26

Hoeveel? 47? Vier zeven?

3 verwijderd van 50? De wortel van 2209? Shirtnummer van Andrei Kirilenko?

En nog steeds niet scoren?

17 reddingen van de keeper! Zonde, zie Atalanta graag de Champions League in gaan.

15 april 2019 om 22:53

Waarom? Niks te zoeken daar!

15 april 2019 om 23:11

Ze spelen anders mooier en beter voetbal dan menig anderen in de CL!

15 april 2019 om 23:27

Waarom? De meeste doelpunten gemaakt in de Serie A op Juve na. Daarom. Atalanta begint zich echt te nestelen tussen de grote ploegen in Italië.

15 april 2019 om 23:27

Tenzij ze top-4 pakken. Dan hebben ze bij Atalanta een beetje juist heel erg wel wat te zoeken in de CL.

16 april 2019 om 07:18

Atalanta zal zich niet snel nestelen tussen de grote clubs, ze hebben een aantal goede seizoenen goed gedraaid maar worden telkens leeggekocht dat hou je op de lange duur niet vol kijk maar naar een Udinese die ook een aantal goede seizoenen hadden met uitstekende spelers.

16 april 2019 om 00:37

Wedstrijd niet gezien maar wel gevolgd. Niet normaal dat die bal er niet in ging, je kan pech hebben.. maar dit is echt balen voor hun. Gebeurd niet vaak. Maarja voor Milan is dit ideaal.
Atalanta cl ? Nahh.. zie ze liever de europa league spelen en daar proberen ver te geraken. CL lijkt me net iets te hoog. Zullen ook weer wat spelers vertrekken einde seizoen. Die Duvan of de Roon gaan daar niet blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren