Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcelo: ‘Hij gaf me zelfs zijn telefoonnummer, dat was best onverwacht’

Laatste update:

Real Madrid maakte woensdagavond bekend dat Marcelo zijn contract bij de club heeft verlengd tot medio 2022 en Isco heeft het goede voorbeeld van de Braziliaan gevolgd en heeft ook tot 2022 bijgetekend. Marcelo geeft donderdagmiddag op een persconferentie tekst en uitleg over zijn besluit. "Ik ben trots om onderdeel uit te maken van de historie van Real", aldus de linksback.

"Ik voel me gelukkig en gezegend om bij zo'n grote club te voetballen. Het is ongelooflijk dat ik al tien jaar hier speel en dat ik nog vijf jaar te gaan heb. Een droom is werkelijkheid geworden. Ik bekeek Real Madrid vroeger op de televisie, de club was altijd al een gigant, maar pas toen ik hier aankwam (2007, red.) leerde ik over de waarden van de club en dat de club de allerarmsten ter wereld helpt."

Marcelo heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Real Madrid tot medio 2022. #realmadrid #marcelo

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Marcelo zegt dat Roberto Carlos hem heeft geholpen met de overstap. "Hij maakte het zo gemakkelijk voor mij. Hij bracht me mee naar zijn huis en stelde mij aan zijn gezin voor en gaf me zelfs zijn telefoonnummer… Dat was best onverwacht, zeker voor een speler die voor dezelfde positie strijdt. Hij heeft me enorm geholpen en geeft me nog steeds tips."

De 29-jarige linksback prijst Zinédine Zidane. "Hij is de beste trainer met wie ik heb samengewerkt. Met één blik van hem weet ik wat me te doen staat, net als alle andere spelers", aldus Marcelo, die zegt met veel exceptionele spelers te hebben gevoetbald. "Ik heb met grootheden als Ronaldo, Ronaldinho en Ruud van Nistelrooij gespeeld. Maar ik moet zeggen dat Cristiano Ronaldo de meest complete speler is die ik ooit heb gezien. De lastigste tegenstander ooit, waar ik echt mijn handen vol aan had, was Neymar."

Marcelo is de beste linksback ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja hoor neymar, geloof je het zelf. Is het zo moeilijk messi te zeggen, ligt dat zo gevoelig daar ofso. Je staat niet eens tegenover neymar lol, ook nog nooit gedaan. Misschien op de training in Brazilië, meer niet. Jammer dit, desondanks wel de beste linksback volgens vele vind hem alleen verdedigend niet net zo sterk als een Luis of een Sandro. Aanvallend met afstand de beste.

14 september 2017 om 17:33

Want wij met onze vz accounts kunnen dit beter voor Marcelo bepalen dan Marcelo zelf?

14 september 2017 om 17:34

@ Koekoeloereboy,

Je weet wel dat Marcelo met Real Madrid weleens tegen FC Barcelona moet spelen en dat Neymar van 2013 tot afgelopen zomer bij Barcelona heeft gespeeld? Dus ze zijn elkaar genoeg tegengekomen in het veld als tegenstanders.

En ja, ik weet dat Neymar op linksbuiten speelt en dat Marcelo als linksback speelt en dat ze elkaar dus eigenlijk niet tegen kunnen komen in theorie, maar gezien er regelmatig weleens positiewisselingen en dat soort dingen zijn, kan het best voorkomen dat Marcelo dan tegenover Neymar kwam te staan.

14 september 2017 om 17:43

Dit is gewoon onzin. Ik kan me niet herinneren dat Marcelo ooit voor een andere club heeft gespeeld dan Madrid en de grootste kwelgeest van Real de afgelopen 10 jaar is toch wel messi. Topscorer aller tijden is Messi in de Classiscos. Heel apart dat zijn directe tegenstander hem dan niet eens opnoemt. Bij die 2 clubs kunnen ze het allebei niet erkennen dat je Messi en ook Ronaldo nooit tegen je wil hebben.

14 september 2017 om 19:07

Agh, gebeurt andersom net zo hard, toch? Spelers van Barcelona praten ook altijd over landgenoten, vrienden of andere spelers dan Ronaldo. Ik ben het inmiddels van beide wel gewend dat ze het niet willen toegeven. Aan de ene kant begrijp ik het aangezien Ronaldo zijn teamgenoot is en het andersom ook gebeurd, andere kant heb ik zoiets van: dit kan je nooit menen zonder diep van binnen te lachen.

14 september 2017 om 19:41

Waarschijnlijk hebben real spelers in hun contract staan dat ze Messi niet mogen prijzen, maar Ronaldo als beste moeten noemen. En dan ontwijkt hij de vraag door neymar te antwoorden.

14 september 2017 om 18:19

Voor sommige spelers is het nou gewoon eenmaal lastig om krediet te geven aan zowel Messi als Ronaldo in een interview. Vaak is het de een of de ander, dit kan met veel dingen te maken hebben, dus ik zou in zulke interviews niet te veel energie steken als lezer haha.

Haha, werd waarschijnlijk zo hard en zo vaak gedold door Messi dat het hem geheugenverlies heeft opgeleverd.

14 september 2017 om 17:44

Nee hoor, de laatste wedstrijden zag ie Messi niet eens omdat die niet uit de broekzak van Kova kwam

Al was Neymar er daar ook al niet meer bij natuurlijk

14 september 2017 om 17:48

Leuk dat je er 2 wedstrijden uit pikt. Wat deed Messi met Marcelo de vorige wedstrijden? Zowel met Barcelona als het Argentijnse elftal.

14 september 2017 om 17:55

Ach rustig maar, het was een grapje man.

Los daarvan moet Marcelo lekker voor zichzelf uitmaken wie hij de moeilijkste tegenstander vond. Aangezien Messi zelden buitenom gaat en graag door het centrum kan ik me inbeelden dat een back iemand anders zou aanduiden. Ik persoonlijk vind Messi de beste maar dat terzijde

14 september 2017 om 17:59

@real8madrid

Kan jouw reacties vaak tot altijd waarderen, daarom dat ik met gefronste wenkbrauwen keek toen je dit schreef. Maar het bleek een grapje te zijn, dus neem mijn woorden terug.

14 september 2017 om 18:26

Geen probleem jongens, ik probeerde het met die knipoog te verzachten maar hier op vz is het inderdaad moeilijk om te zien of iets een grapje is of provocerend bedoelt zo

14 september 2017 om 17:56

We weten allemaal dat het misschien wel Messi is. Alleen is Neymar zijn landgenoot en dus gaat hij Neymar zeggen.

14 september 2017 om 18:23

Dani Alves zei laatst nog dat Messi de beste is tegen wie hij heeft gespeeld. Maar als Marcelo Neymar zegt dan is het omdat hij een Braziliaan is. Geloof me, er zijn spelers die die liever tegen Messi spelen als Neymar.

14 september 2017 om 18:27

Nee, dani alves zei dat messi de beste speler is. Ronaldo Was de lastigste tegenstander, waar hij ooit tegen gespeeld had.

14 september 2017 om 19:16

@blink

Daarom zeg ik ook misschien, ik weet natuurlijk niet of het zo is maar het zou het wel begrijpen als het zo is.

Haha wat een grappenmaker die Marcelo. Mag dan wel misschien de beste linksback ter wereld zijn maar praten kan hoe beter overlaten aan anderen.

14 september 2017 om 17:53

Hij*

Marcelo moet nu hetzelfde met Theo doen, niet per se mee naar huis nemen. Maar hij moet hem dingen leren en hopelijk groeit hij uit om ook een van de beste te worden.

Als alles gedaan en gezegd is, denk ik dat de legende van Marcelo bij Real Madrid (!) groter zal zijn dan die van Roberte Carlos.

14 september 2017 om 18:20

Klopt, geloof ook dat Marcelo veel meer bekers dan Carlos heeft gewonnen. Welke van de 2 spelers de betere is, laat ik in het midden. Maar Marcelo heeft toch in het beste Madrid gespeeld die ik ooit heb mogen aanschouwen.

14 september 2017 om 19:07

Dat betwijfel ik. Real was in die dagen ontzettend groot. Hij was jaren lang de machine op de linkerkant. The galatico optima forma.
Marcelo is groots maar roberto Carlos heb ik nog gedold zien worden. Had de tegenstander altijd in zijn broekzak.

14 september 2017 om 19:10

Speelde met oa. Figo Hierro Ronaldo Zidane Raul Seedorf Beckham Mcmanaman. In die dagen domineerde zij Europa net zo hard als ze nu doen.

14 september 2017 om 19:11

Daarom zegt hij dus ook: wie de betere is, laat ik in het midden. Je hoeft namelijk niet altijd de betere te zijn om een grotere legende te zijn. Daarnaast is dit Real absoluut groter dan het Real van toen, aangezien zij behoorlijk wat moeite hadden en vooral individueel wedstrijden beslisten.

14 september 2017 om 19:41

Dan moet je toch even voor de lol opzoeken wat een piepjonge Argentijn met Carlos deed lang geleden! Maar enfin, heb niet gezegd dat Marcelo of Carlos de betere is van de 2. Zoals SMK88 al aangeeft.

Samen met Dani Alves de beste backs van de afgelopen 10 jaar. Met kort daarachter Philip Lahm. Marcelo en Alves zijn de waardige opvolgers van Roberto Carlos en Cafu.

Hahahahaha over Messi durft hij nog niet eens te praten. Die gast is onzichtbaar als hij versneld waardoor marcelo hem nog niet eens opmerkt. Ni moeilijk dat hij dan als moeilijkste Neymar kiest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren