Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca: Clubleiding van Barcelona teleurgesteld na stapavond met Neymar

Laatste update:

Arthur Melo heeft een slechte beurt gemaakt bij de clubleiding van Barcelona, zo schrijft Marca maandagmiddag. De 23-jarige middenvelder werd vorige week samen met Neymar gespot in het uitgaansleven van de Catalaanse stad, wat tegen de regels van de club in is. Het voornaamste probleem is dat het niet de eerste keer is dat Arthur op een dergelijke manier in de problemen komt.

Gedurende vorig seizoen reisde Arthur tot ongenoegen van de clubleiding van Barcelona naar Parijs af voor het verjaardagsfeestje van Neymar, terwijl zijn ploeggenoten de uitnodiging juist naast zich neer hadden gelegd. De Braziliaanse middenvelder moest door het stof toen uitkwam dat hij tegen de wens van zijn werkgever naar Frankrijk was gegaan. Marca concludeert nu echter dat Arthur niet zijn lesje geleerd heeft van dat incident.

Valverde: 'Laten we proberen een keer niet over Neymar te praten'

Neymar was afgelopen donderdag wegens een rechtszaak tegen Barcelona in Spanje en besloot ’s avonds het nachtleven in te duiken. Op social media verschenen foto’s van de aanvaller van Paris Saint-Germain, samen met onder meer Arthur en Léo Baptistão (spelend voor het Chinese Wuhan Zall). Barcelona-trainer Ernesto Valverde wilde de stapavond van de Braziliaanse middenvelder tijdens de persconferenties van afgelopen weekeinde negeren, maar was niet bepaald te spreken over de keuze van Arthur.

Arthur maakte desondanks ‘gewoon’ deel uit van de selectie van Barcelona voor het uitduel met Getafe (0-2 zege) van afgelopen zaterdag. De middenvelder speelde negentig minuten mee aan de zijde van de Catalanen. Het was voor Arthur de vijfde officiële wedstrijden van het seizoen, waarin hij tot dusver goed was voor twee doelpunten en een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je het er niet mee eens bent en het is al herhaaldelijk gebeurd, dan moet je passende maatregelen nemen zoals hem buiten de selectie laten. Doe je dit niet, dan moet je er ook niet over naar buiten treden dat je het er niet mee eens bent en het tegen de regels van de club is. Nu is het namelijk zo'n half iets waardoor je ongeloofwaardig wordt als club.

30 september 2019 om 17:08

Waar heb jij het over? Dit bericht komt niet vanuit de club zelf, maar een Madrileense krant speculeert erover. Kort en krachtig geconstateerd door jou en ben er wel eens met je stelling, maar wat je zegt is irrelevant in deze context. Vind je niet?

30 september 2019 om 18:54

DavitDavtyan, precies wat ik eerst ook dacht (Marca), maar er staat vervolgens dit:
"Barcelona-trainer Ernesto Valverde wilde de stapavond van de Braziliaanse middenvelder tijdens de persconferenties van afgelopen weekeinde negeren, maar was niet bepaald te spreken over de keuze van Arthur". En dat komt niet uit Marca, maar is toegevoegd door VZ (een soort resumé). Dus dan is het geen speculatie door een Madrileense krant, maar een objectieve toevoeging van VZ. Zo komt het in ieder geval over.

1 oktober 2019 om 00:04

Sorry, maar dan heb jij het gewoon verkeerd geïnterpreteerd. Dat stukje komt wel degelijk uit Marca, niet letterlijk (geen citaat), maar het is gebaseerd op het stukje van Marca. Oftewel, VZ maakt een samenvatting van het stukje in Marca in eigen woorden.

30 september 2019 om 17:09

Het is alleen wat onduidelijk uit de tekst wat nou verboden is, het uitgaan, of het uitgaan met Neymar. Ik heb het idee dat het in de tekst het tweede is en daar zou ik me ook niet zo snel aan houden.

30 september 2019 om 17:40

Uitgaan is verboden tijdens het seizoen, niet het uitgaan met Neymar. Dat zou nogal raar zijn.

30 september 2019 om 17:39

Marca rijmt een beetje op Barca als je creatief bent, maar ik kan je verzekeren dat ze niks met elkaar te maken hebben

Tsja, Brazilianen hebben nou eenmaal een handje van feesten en uitgaan. Dat was in de tijd van Ronaldinho (en daarvoor) ook al zo. Toch is het niet handig, zeker omdat hij al een keer eerder is betrapt en op de vingers is getikt. Het was overigens niet te merken zaterdag, Arthur was een van de beteren aan de kant van Barca.

30 september 2019 om 16:22

Controversiële openingszin, zouden alle Nederlanders/Duitsers op een feestje dan gelijk aan de bier zitten? Genoeg Brazilianen zoals Kaká en Cafu die wel gewoon op het rechte pad waren, sterker nog Kaká was een heel religieus persoon. Arthur is een goede voetballer, een pure speler denk niet dat ze hem zo snel zullen straffen want straks moet je Sergi Roberto weer opstellen op het mideenveld en dat wil je niet.

30 september 2019 om 16:45

Staat Frenkie rechts achter tegenwoordig?

30 september 2019 om 17:00

Die kritiek was er daarvoor ook al. Roberto is een jongen van de club en een prima 12e man, maar is niet goed genoeg voor de basis

30 september 2019 om 17:50

@JeoNowIT
Neymar is ook een religieus persoon, net zoals heel veel Brazilianen dat zijn. İk denk dat Kaka een geweldig persoon was door zijn karakter, en niet perse door zijn religieuze overtuigingen. Voor Cafu geldt hetzelfde.

30 september 2019 om 18:22

Brazilianen staan in het algemeen toch bekend als redelijk flamboyant? Dat mag ik toch wel zeggen?

Toch één van de betere dit seizoen.

dat is veel vaker met Braziliaanse spelers, dat weet je een beetje als je ze haalt. die houden wel van een feestje af en toe. belangrijkste is dat ze op het veld van meerwaarde zijn dus ik zou hier niet te zwaar aan tillen. soms moet je zoiets ook door de vingers kunnen zien

Werk = Werk, Prive = Prive. Zolang het voetballende kwaliteit niet negatief beinvloedt wordt niet zeuren als Barcelona zijnde.

Ach als hij lekker wil feesten mag dat toch? Zolang hij maar op het veld weet te presteren, en dat lukt aardig

@r.madrid/ajax Lekker kort door de bocht deze reactie. Want als Arthur dit mag dan kan de clubleiding een dag later ook niks zeggen als een ander dat doet. Punt is dat moeilijk te achterhalen valt wat " een avond stappen " precies inhoudt. Een paar uurtjes discotheek ? Een halve nacht bezopen in een bar ? Wie heeft wat geconstateerd ? Wie stelt vast wanneer en in hoeverre het de geboden kwaliteit op het veld beinvloedt ? Welke afspraken bestaan er over wat wel en wat niet mag in de vrije tijd ? Staat er iets over in de contracten ?wanneer mag de club een speler berispen, beboeten, uit de selectie zetten ?Ik weet het niet, want ze hebben mij geen copie van het contract toegezonden.

Wat is er eigenlijk fout aan met je vrienden op stap te gaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren