Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maradona haalt ongenadig hard uit: ‘Ze liegen en bedriegen alleen maar’

Laatste update:

Argentinië sloeg afgelopen vrijdag een modderfiguur met een 1-3 nederlaag tegen Venezuela in het Wanda Metropolitano. Diego Maradona laat zich in gesprek met Marca bijzonder kritisch uit over de huidige prestaties van de Argentijnse nationale ploeg. Pluisje stelt dat hij niet eens meer naar de wedstrijden kijkt, omdat het zo slecht gaat bij Argentinië.

“Ik heb de wedstrijd van Argentinië niet gezien, omdat ik niet naar horrorfilms kijk”, steekt Maradona van wal. Dankzij doelpunten van José Salomón Rondón, Jhon Murillo en Josef Martínez wist Venezuela met 1-3 te winnen van Argentinië, dat tot scoren kwam via Lautaro Martínez. “Dachten de onzinnige mensen die de leiding hebben bij het nationale team dat ze zouden winnen van Venezuela? Dat is een goed elftal, hoor.”

“Argentinië kwam binnen door het raam en niet door de deur, omdat ze alleen maar liegen en bedriegen tegen mensen. Het spijt me, maar ze zullen geen wedstrijden gaan winnen. Ik voel me zeker Argentijn, alleen denk ik dat het met andere spelers en trainers het momenteel anders zou zijn bij het nationale team”, vervolgt de huidige trainer van Dorados de Sinaloa, die in het verleden als bondscoach van Argentinië werkte.

“Dit team verdient het shirt niet niet en het spijt me voor de mensen in Argentinië, die blijven geloven in deze leugenaars. Ik vind het ook jammer voor de spelers”, concludeert Maradona. Hij is beter te spreken over de prestaties van Mexico, dat onder het bewind van de nieuwe bondscoach Gerardo Martino met 3-1 wist te winnen van Chili. “Ik zag een compact team, ze hebben een goede prestatie geleverd. Het is niet gemakkelijk om tegen Chili drie doelpunten te maken, maar ze hebben ook een goede verdediging en een sterk middenveld.”

Snap jij de kritiek van Diego Maradona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hihi ze liegen en bedriegen alleen maar. Zegt de man die via vals spel een wk titel binnen heeft gehaald. Oplichter met zijn hand van god. Geweldige speler maar als persoon vind ik hem maar niets.

24 maart 2019 om 17:31

Het was een fantastische voetballer maar hij kan voor zijn eigen bestwil maar beter worden opgesloten in een inrichting.

24 maart 2019 om 17:32

Ah die dingen gebeuren. Henry bijvoorbeeld. Niet dat z’n uitspraak logisch is hoor, begrijp me niet verkeerd.

24 maart 2019 om 22:59

Hoezo vals spel? Als die kluns van een scheidsrechter dat niet ziet is dat toch niet zijn fout?
Daarnaast maakte hij in die wedstrijd de grootste en beste goal aller tijden.

Supporter ben je in de goede en slechte periodes. Maradona laat zichzelf wel heel erg kennen.

Je kan zeggen wat je wilt over deze man zijn verleden of wat dan ook, maar hij heeft hier gewoon gelijk! Als dat nou iemand anders was die dat had gezegd dan zou iedereen zeggen die heeft een punt! Als ik naar de opstelling van Argentinie kijk dan zie ik alleen 1 grote bekende naam en dat is Messi !!! Terwijl minimaal stuk of 10 top Argentijnen rond lopen in Europa bij de top clubs spelen! Op WK ook Aguero en Dybala op de bank dan ben je toch niet goed in je hoofd!

24 maart 2019 om 17:38

Mee eens ! Maar ik vind eigenlijk dat als je zelf ergens hebt gezeten en het niet goed hebt gedaan je een beetje op je woorden moet passen. Maargoed, deze man wordt al zn hele leven als halfgod behandeld, dat doet wel wat met n mens’ zelfbeeld..

Ik vind sowieso de keuzes vrij opmerkelijk. Walter Benitez van Nice negeren, terwijl hij een goed seizoen draait, en dan Armani als 1ste keeper zetten? Armani lijkt me niet meer de toekomst voor dit Argentinie als 1ste keeper zijnde. Foyth selecteren en laten spelen, terwijl hij vrij zwak oogt wanneer hij weer mag spelen voor de Spurs, Mercado die al over zijn top is en Kannemann (wie de hell is dat?) ook selecteren voor de verdediging, terwijl je in Italie echt een paar goeie Argentijnse verdedigers hebt met potentie die zeker beter zijn dan wat ze nu hebben geselecteerd: Romero (genua) en Pezzella (captain van Fiorentina). Musacchio speelt ook weer voor Milan, die had ik ook gewoon meegenomen.

En het is gewoon redelijk statisch als je met Lo Celso en Paredes speelt, want beiden zijn lopers en kunnen niet zomaar de aansluiting vinden met het middenveld, want het creatief vermogen hebben beiden niet. Dan blijf je maar verdedigen en met de aanvallers van Venezuela, ga je op een gegeven moment in je vingers snijden. Hun verdediging is namelijk hun zwakte, maar als je alleen maar verdedigend ingestelde spelers opstelt en drie pure aanvallers, ga je nooit hun achilleshiel raken. Vrij aparte keuzes allemaal.

is toch wel gek dat dybala niet speelt.
Ik dacht dat sommige spelers zoals aguero en di maria na het WK hadden gezegd effe niet meer opgeroepen te worden. Maar dan heb je nog steeds higuain en misschien ook ff icardi oproepen? Desondanks dat die met de vriendin van een teamgenoot ervandoor is gegaan

24 maart 2019 om 22:22

Eh... natuurlijk heeft Diego de wedstrijd gezien maar hij schaamt zich kapot voor zijn landgenoten.
Hij blijft nóg erg netjes en geeft de onzekere Messi niet de schuld waar dat eerlijk gezegd best redelijk zou zijn

25 maart 2019 om 00:22

waarom zou messi de schuld moeten krijgen?
Argentinie speelt afschuwelijk dus laten we messi de schuld geven??????????
Weet niet of je zelf voetbalt maar een speler kan een slecht team niet opeens goed laten voetballe.
Je hebt gewoon een goed elftal nodig.

Die Sampaoli valt al door 10 manden tegelijktertijd zeg.....
Het is dan weliswaar een oefen interland, maar hij stelt spelers op die het niveau niet aankunnen of maar wat rondrennen op het veld.
Grote spelers als Dybala en Icardi worden totaal genegeerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren