Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mandzukic keert terug in Serie A en krijgt belangrijk rugnummer toegewezen

Laatste update:

Mario Mandzukic keert bij AC Milan terug in de Serie A, zo maakt de koploper dinsdag wereldkundig. Club en aanvaller zijn tot een akkoord gekomen over een contract tot het einde van het seizoen, met de optie op nog een jaar in het San Siro. De Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano wist zondagavond al te melden dat Mandzukic op weg was naar Milaan om de deal af te ronden. De Kroatische aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij Al-Duhail SC uit Qatar vorig jaar.

Het betekent voor Mandzukic een terugkeer naar Italië al na iets meer dan een jaar: de inmiddels 34-jarige aanvaller verliet Juventus in december 2019 voor een overstap naar Al-Duhail. Het verblijf in Qatar bleef, mede door de coronapandemie, beperkt tot een half jaar, waarin de Kroaat niet verderkwam dan tien duels en twee doelpunten.

AC Milan hoopt dat Mandzukic, die in maart vorig jaar zijn laatste wedstrijd speelde, van meerwaarde zal zijn in de strijd om de landstitel. Niet alleen qua doelpunten, 44 stuks in 162 duels voor Juventus, maar ook qua ervaring. Mandzukic werd immers vier keer landskampioen met Juventus en sleepte ook met Bayern München tal van prijzen in de wacht. De tussentijdse versterking gaat bij de titelkandidaat het shirt met rugnummer 9 dragen en maakt wellicht zaterdag al zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Atalanta.

Trainer Stefano Pioli wilde zondag niet op vragen over Mandzukic ingaan. “We hebben morgen een belangrijke wedstrijd. Ik ga het niet hebben over spelers die geen onderdeel van het team zijn”, zei hij daags voor de uitwedstrijd tegen Cagliari. Mandzukic, die in 2018 met Kroatië de WK-finale tegen Frankrijk verloor, sloeg de voorbije weken voorstellen van Turkse clubs af.

Mandzukic zal waarschijnlijk niet de laatste winterse versterking van AC Milan zijn. De Italiaanse topclub hoopt een dezer dagen op overeenstemming met Chelsea over Fikayo Tomori. De 23-jarige verdediger moet de tijdelijke overstap naar het San Siro maken. In de huurovereenkomst zal een niet verplichte optie tot koop van dertig miljoen euro worden toegevoegd.

Een verstandige zet van AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welk lid was het ook alweer die we moesten geloven dat deze speler 100% naar Turkije zou gaan. Romano weet niet waar hij over had. Hii had bronnen. Haha

17 januari 2021 om 15:03

Die zag ik ook voorbij komen. Kon best hoor, maar volgens hem deed in dit geval Besiktas, al moeilijk over 1 mil salaris voor n halfjaar, daar doet Milan niet moeilijk over

19 januari 2021 om 13:13

Ik las juist gister dat Besiktas hem zo'n 4 miljoen per jaar wilde betalen, maar dat hij nu voor 1,8 miljoen per jaar hij AC Milan gaat spelen, omdat hij daar veel liever wilt spelen.

17 januari 2021 om 15:36

Veel fans wouden hem niet vanwegen zijn eisen, (hoge salaris+bonussen).
Goed dat hij ook niet is gekomen, oudtjes hoeven wij niet meer

17 januari 2021 om 15:51

@blackeagle ik zag dat Besiktas een gemiddeld leeftijd het veld in stuurt van 28,3 jaar, dan snap ik het dat het een keertje ophoud. laatste competitie wedstrijd tegen Hatatyspor zie ik maar liefs gemiddelde van 29.5 jaar genoeg oudere spelers zo te zien. kan Mandzukic beter naar Milan met een gemiddelde leeftijd van 23,8 jaar. ervaring genoeg bij Besiktas, die zo te zien ook 1e staan hun in competitie, dus dan zie je maar weer hoe belangrijk ervaring is (en natuurlijk bij behorende kwaliteit.)

17 januari 2021 om 19:39

Gemiddeld 25.6, ik weet niet waar jij 28.3 vandaan haalt,Verkeerd gelezen excuses, ja tegen hatayspor kan wel kloppen, daar waren veel oudtjes aanwezig.

Top! Uitstekend! Mijn gedroomde back up was Giroud met al zijn ervaring maar Manzukic die de Serie A al kent, is een hele goede 2e. Wel nog ff ritme opbouwen, want heeft al bijna een jaar geen bal meer aangeraakt! Redelijk tevreden over de transferperiode tot nu toe!

17 januari 2021 om 15:24

Gelukkig is Zlatan weer fit en hoeft hij er dus niet gelijk te staan. Mooi dat het bestuur Pioli in ieder geval lijkt te steunen met het aankoopbeleid!

17 januari 2021 om 16:01

Tevreden zijn over een speler die al bijna een jaar geen bal heeft geraakt en niet zomaar zolang zonder club zit? Milan had hoger moeten mikken.

17 januari 2021 om 16:08

Nee Milan had dat niet. voor tijdelijk back up is dit dikke prima. want de prã© was ervaring, en ervaren spelers, spelen meestal basis en dus moet er een zakgeld bij komen kijken. Milan kon het echt niet veel beter doen dan dit. en Manzukic lijkt ook redelijk op Ibra. aangezien het om een tijdelijk back up gaat wil Milan er weinig geld aan spenderen. Dit is in mijn ogen bijna perfect. Hij kan nu als invaller voor Ibra/leao erin komen en daarvoor hoef je niet gelijk topfit te zijn. En zal langzamerhand weer ritme krijgen en als je de tekst had gelezen heeft hij niet gespeeld door Coronauitbraak en is de competitie daar toen afgelopen en de meeste clubs waren al ingekocht natuurlijk. Prima transfer. Transfervrij en weinig salaris

17 januari 2021 om 16:37

Met het oog op de toekomst had Piatek toch wel een betere aankoop kunnen zijn? Natuurlijk is Zlatan op dit moment de onbetwiste basisspeler, echter zelfs hij zal over een aantal jaren niet meer op hetzelfde niveau als nu kunnen presteren. Kijkend naar back-up spitsen die ook nog relatief jong zijn, vind je ook niet dat Piatek teruggehaald kan worden?

17 januari 2021 om 17:31

@Fusion nee man. Piatek is klaar. Presteert ook geen zak bij Hertha. En Leao is nu wel niveautje beter. Leao is veel bewegelijker

Milan is erg actief in deze transferperiode. Waarschijnlijk om hun bank behoorlijk wat te versterken omwille van de corona gevallen en blessures. Ze gaan ook nog eens tomori halen. Dan hebben ze voor de aanval, middenveld en verdediging spelers gehaald

17 januari 2021 om 15:25

welke middenvelder ook alweer en gaan ze Tomori huren of kopen?

17 januari 2021 om 15:30

Meïte van Torino en Tomori huur + koop(mits gunstig)

17 januari 2021 om 15:32

Meite van Torino.

17 januari 2021 om 15:38

dat is dom van Chelsea want hij deed het vorig jaar best goed en kan een goede verdediger worden. Meite ken ik niet echt en Mandzukic is een harde werker die het team beter laat spelen. is ook fijn voor Ibra die kan nu vaker rust krijgen en daardoor zal hij waarschijnlijk minder vaak geblesseerd raken. alleen hoop ik niet dat het de ontwikkeling van Leao in de weg staat want die is goed bezig

Goede transfer van Milan. Hij was een van m'n favoriete Juve spelers de laatste jaren, wat een ongekende werklust heeft deze man. Onderschatte spits, basisspeler geweest bij Bayern, Atletico en Juventus.

17 januari 2021 om 15:27

hij werkt hard en laat het team beter spelen nu kan je Ibra ook wat meer rust geven en raakt hij minder snel geblesseerd. hoop alleen niet dat het ten koste gaat van Leao want die is goed bezig en heeft zichzelf enorm ontwikkeld.

Welke Turkse clubS? Zover ik weet was het alleen Besiktas met concrete interesse.

offtopic: Om de turkse vz volgers alsnog de polonaise te laten lopen: mocht het waar zijn dan speelt Danny Drinkwater de komende half jaar bij Kasimpasa. Kijk, krijgen we alsnog een 30 plusser in Turkije. Hoera!!

ontopic: Besiktas zit met Aboubakar en Larin voor nu wel goed qua spitsen en aangezien Milan weer na een lange tijd kans maakt om de titel is Manzukic een ideale backup speler achter Zlatan.

17 januari 2021 om 16:19

Mijn hemel, hoe komt Kasimpasa nou uit bij Drinkwater. Verdwaalde Brit in Turkije, doet me denken aan zijn landgenoten bij Trabzonspor, haha.

17 januari 2021 om 21:28

Iedere zomer aan de Turkse kust heb je zoveel verdwaalde Britten in het nachtlevene haha. Dit is niks nieuws. Wat betreft de transfer: ja ik weet echt niet hoe, maar Kasimpasa betaalt maar 80.000 euro van zijn salaris + 200.000 huur.

Ik riep laatst dat Pelle een goede versterking zou zijn voor de breedte, maar mandzukic is geweldig voor Milan

Hij durft de nummer 9 wel aan. Al wordt die vloek verbreken als back up speler wel lastig. Exclusief EL zijn er nog 18 wedstrijden te spelen, eens zien hoeveel hij er scoort. Met 6 doelpunten ben ik, voor n stand in speler, tevreden.

19 januari 2021 om 12:24

Ik denk dat kwam breedte Inter wat verder is kwa ploeg. Maar Milan vindt ik wel over het algemeen beter spelen. Ik denk dat het een spannende strijd gaat worden tussen Milan en Inter dit jaar. De rest schrijf ik wel af. Die vindt ik niet heel sterk presteren.

19 januari 2021 om 12:56

Inter speelt wel geen Europees meer, dat kan dus wel een voordeel opleveren. Zeker aangezien ik Milan wel tot de halve finale (of verder) zie doorbekeren.

19 januari 2021 om 12:57

Dat valt ook wel mee hoor, vind ik. Bij Inter is er nog een hoop aanwezig, vandaar dat zij het nu prima hebben.
Als je nu kijkt naar Milan missen ze zeker 5-6 basisspelers, en toch krijgen ze het voor elkaar om elke positie netjes op te vullen. Komt puur omdat er zo veel breder inzetbaar is ten opzichte van voorgaande jaren..
Nu alweer op elke linie een mooie speler voor de breedte erbij. Mandzukic, Meite & Tomori!

Ik wil nog niets zeggen, maar als het zo doorgaat zie ik ons aan het eind van de race wel kampioen worden.
Op een of andere manier geloof ik helemaal niet in Conte

19 januari 2021 om 13:00

@juvedeef ik had Roma ook hoog zitten, maar die verliezen van alle grote clubs tja... dan is het toch net niet. De logische namen zijn Inter en Milan, en (voorlopig) Juve en Napoli als outsiders. Juve blijft juve, kunnen opeens alles gaan winnen, Napoli heeft ook wat speciaals.

19 januari 2021 om 16:07

Ik reken persoonlijk nooit Roma en Napoli mee. Zij hebben een matige selectie in de breedte. Buiten een aantal goede spelers die basis staan. Hebben ze matige wissels. Je kan in dit soort drukke schema en corona niet aankomen met een slechte bank. Juve is dit jaar een outsider. Met een onervaren trainer en een middenveld die niet in balans is zie ik het niet gebeuren dit jaar.

Hele goede breedte versterking. Milan is goed bezig om de selectie van de nodige diepte te voorzien. De van Torino gehaalde Meite viel gister ook goed in, hij beviel me eigenlijk al veel meer dan Tonali in al zijn wedstrijden heeft laten zien, heeft natuurlijk ook al wat meer ervaring. Daarnaast wordt Tomori van Chelsea nog als extra CV toegevoegd, zowaar heeft Milan dan 4 prima Cv's rondlopen met Romagnoli, Kjaer, de multifunctionele Kalulu en Gabbia. Dat is lang geleden naar mijn gevoel. Topwerk geleverd door het technisch hart.

Ben benieuwd wat voor gevolgen dit gaat hebben voor Leao. Ik zie Milan af en toe spelen en heb wel een hoge pet op van deze jongen, groot talent. Zlatan is eerste spits en Mandzukic is gehaald als back-up, verdwijnt Leao dan naar de derde plek of is hij ook nog op andere posities inzetbaar?

19 januari 2021 om 13:02

Speelt ook vaak als linksbuiten. Als Rebic niet inzetbaar is, staat Leao daar, dus zal genoeg minuten blijven maken, gok ik

20 januari 2021 om 01:49

Ik hoop van wel, Leao is echt een heerlijke speler.

De Serie A is de beste competitie voor spitsen uit het oostblok. Denk dat Mandzukic het ook erg goed gaat doen. Ik vond in het verleden Jovetic bij Fiorentina en Vucinic bij Roma en Juventus echt geweldig. Alhoewel Mandzukic een kroaat is denk ik dat ook hij ondanks zijn leedtijd nog zijn goals gaat meepikken.

Forza Mandzu. Topper op het veld met 120% inzet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren