Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mancini is een minachting voor het voetbal, ik vind het een grof schandaal'

Laatste update:

Galatasaray hoopte dinsdagavond voor een stunt te kunnen zorgen in de uitwedstrijd bij Chelsea, maar dat zat er geen moment in. Cim Bom kon op Stamford Bridge geen vuist maken en werd daardoor uitgeschakeld in de Champions League. De amusementswaarde van het duel viel behoorlijk tegen en dat kwam volgens analist Wim Kieft door twee man: José Mourinho en Roberto Mancini.

/

In de studio van Sport1 was Kieft vooral bijzonder kritisch op Mancini, coach van Galatasaray. "Dat is de allerergste coach", brieste Kieft. "Mancini is een minachting voor het voetbal. Hoe die man zich gedraagt en vertoont, hoe hij zijn spelers minacht... Mancini zit onderuit gezakt en maakt wegwerpgebaartjes naar zijn spelers. Ik vind het echt een grof schandaal."

"Deze man verziekt het beeld van het voetbal", vervolgde Kieft. "Dat doet hij werkelijk al sinds hij coach was bij Inter. Ook als speler was hij constant bezig met het minachten van zijn tegenstander. Maar elke keer krijgt hij toch weer een goede club, dat is werkelijk onvoorstelbaar. Ik vind het echt een schande om te zien."

Het is onbegrijpelijk dat Roberto Mancini steeds grote clubs krijgt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Afgezien van het punt dat Kieft maakt, is Kieft zelf ook een enorme zeikerd. Die man is altijd negatief en neerslachtig. Vind het vervelend om naar zo iemand te moeten kijken. Dat doe ik dus ook niet meer, maar zou het prettig vinden als er een keer een positief tegengeluid uit de Nederlandse analistenwereld kwam. Word een beetje moet van dat negatieve gezwam. e

19 maart 2014 om 10:43

ben het totaal met je eens. Tegenwoordig zijn het geen analyses meer wat ze maken, maar hoe negatiever hoe beter. Hoe meer ze iemand uit kunnen lachen en voor lul zetten op tv hoe beter.
En dan vragen ze zich af waar het respect gebleven is en hoe mensen tegenwoordig 'anders' met elkaar omgaan dan vroeger.

19 maart 2014 om 10:45

persoonlijk vindti k Kieft juist zeer realistisch, komt nooit onzin uit zijn mond en ben het meestal met hem eens. zegt gewoon waar het op staat. slecht is gewoon slecht.
Al kan ik wel begrijpen wat jij bedoelt. Vooral vroeger als hij met van Hanegem bij canal plus zat werd je soms bijna depressief maar ik vind dat hij zich goed ontwikkeld heeft en je ziet hem nu ook veel meer lachen en neemt het meer met een korreltje zout.
wat deze trainers betreft heeft hij groot gelijk

19 maart 2014 om 11:15

Er zit een kern van waarheid in zijn uitspraken, maar het is zo saai om naar deze man te kijken en zijn uitspraken komen er zo slap uit. Die stiltes die telkens bij sport 1 vallen..een beetje analist gebruikt zijn tijd om ook wat meer argumenten te geven.

19 maart 2014 om 12:40

Inderdaad, echt verschrikkelijk vind ik die gast (los van het feit dat hij hier wel gelijk heeft). Hij maakt hier een punt over minachting, terwijl hij zelf constant minachtend over andere mensen praat. Die gast heeft echt overal een mening over, behoorlijk irritant is dat. ''ik vind het echt een grof schandaal.'' Nou meneer Kieft, ik vind jou een schandaal, en nu heel gauw van die TV af en terug onder je steen a.u.b.

19 maart 2014 om 12:55

Helemaal met jou eens. Kieft is niet alleen een zeikerd maar ook iemand die toneel speelt om zodoende als een soort tweede van de Gijp over te komen.
Hij heeft altijd zijn ingestudeerde afzeikzinnen zoals: Weet je waar ik nou zo moe van word.........
of Kan zo een persoon nou eens niet gewoon normaal doen.....

In zijn wereld is elke voetballer die het spel emotioneel beleeft gestoord en dient dan meteen afgezeken te worden.

19 maart 2014 om 18:00

Helemaal mee eens, hij zit over alles te zeiken en te zeiken. Nederlands voetbal is dit Nederlands voetbal is dat, bedoel van als je alleen maar kan zeiken over het Nederlands voetbal verhuis dan lekker naar Duitsland, Spanje of Engeland.

yup, niet normaal dat je mancini nog op de bank wilt hebben. Los van zn maniertjes. Kijk gewoon hoe hij presteert en hoe slecht zn clubs voetballen.

die wim kieft moet ook elke x iets zeggen he die man snap er geen bal van

19 maart 2014 om 11:02

En jij snapt er wel wat van? Op wat van niveau heb jij dan gevoetbald, hoger nog dan Kieft?

Dat Kieft wat had te zeggen lijkt me nogal logisch, daarvoor zat hij daar in de studio.

19 maart 2014 om 11:14

speel op een aardig hoog niveau niet zo hoog als kieft ofc...
Maar laat ik zeggen ik vindt Aad de mos zelfs nog een stuk leuker naar te luisteren i.p.v al dat commentaar van Kieft die negatieve prutser had een broer van Willem van hanegem kunnen zijn ..!

19 maart 2014 om 11:44

Jaa die mancini is een vreselijke luie (althams zo oochtie) coach en een slechte persoonlijkheid en hij zet zich niet in voor de ploeg tot slot eem waardeloze slappe trainer

Is die Kieft niet een beetje jaloers.
Zielig figuur die overal commentaar op heeft.
Diezelfde Kieft moet zich eens in de spiegel kijken en zich af vragen hoe hij deed tegen Romario notabene zijn ploeggenoot en dan is met een reactie komen. Die heeft Romario zo weg gepest en zo kleinerend heeft die zich gedragen , om zn cultuur om alles van Romario.
Maar goed Kieft heeft daarvoor een payback gekregen, toen die naar Brazilie was gegaan voor een interview /reportage met Romario en diezelfde Romario heeft hem keihard laten staan en is niet op komen dagen.
Wie het laatst lacht

Wim Kieft heeft groot gelijk. Galatasaray moet met dit spelers materiaal toch wel meerdere keren gevaarlijk zijn voor het doel van Chelsea. Natuurlijk is het geen makkelijke wedstrijd, maar hoe Manchini op de bank zit, is ook werkelijk een aanfluiting. Ik heb hem geen één keer zien coachen langs de lijn. Op een gegeven moment zit hij gewoon te lachen. Weg met die vent! Fatih Terim moet terugkomen!

19 maart 2014 om 13:00

Fatih Terim hoeft zich niet meer te vertonen bij Cim Bom. Verrader. Volgend jaar Bielsa of een andere aanvallende coach, een enorme schoonmaak, en een paar talenten/toppers erbij en Galatasaray kan weer gaan knallen.

Hij heeft wel gelijk kijk hoe fatih terim was en mancini. En je speelt verdedigend in een game die je moet winnen en je schreeuwt dat ze moeten spelen !

Hij heeft groot gelijk! Het was niet om aan te gluren gister. En het is voor mij ook onbegrijpelijk dat Mancini telkens aan de bak komt idd. Wat een slechte trainer is dat zeg...niet te filmen!

Kieft heeft ook gelijk, schuld van mancini. Je gaat toch niet sneijder en burak op flanken zetten en yekta achter in? Dom dom en nog eens dom

mja hij overdrijft wel betreft zijn mening hier...

Maar Galatasaray was inderdaad niet echt een machine terwijl het wel zijn kansen had met wat een
betere passing....

Sneyder leek me absoluut niet gelukkig, mocht ook niet doen waar hij goed in is... stilstaande fases, meer centraal.. hij lijkt niet echt gelukkig daar..

Mancini communiceert ook met een tolk langs de lijn!!! mss staat los van zijn resultaten, maar het lijkt me op het eerste zicht nogal raar...

Maar Mancini als trainer... aparte man dat wel...

19 maart 2014 om 11:06

Zeker apart. Maar ik vind dat Wim Kieft wel doorslaat in zijn kritiek. Mancini was als speler een geweldige speler en een hoe zeg je dat, een aanwinst voor het voetbal. Sieraad van een speler en heeft zeker hele mooie als speler laten zien.

Als trainer is het wel idd ' apart '. Maar als speler was er weinig op hem aan te merken, vind ik dan.

Mancini moet gewoon terug naar italie, bij inter deed hij ook niks in de cl, te verdedigend gewoon, als Je op stamford bridge wilt winnen dan moet je druk zetten op mourinho, die speelt alleen op de counter, was echt zwak gister .

19 maart 2014 om 11:15

Terug naar Italie 100% mee eens beste voor hem ... maar hopelijk niet bij Inter dan !!

ik wil alleen dit zeggen tegen de mede supporters van Galatasaray. Hoe slecht we ook speelde of hoe slecht Mancini is. We moeten vanaf vandaag meer het team steunen. Het kampioenschap is nog niet weg! 5punt verschil en Fenerbahce moet nog tegen Besiktas uit. Mancini had het al geflikt bij City dus niks is onmogelijk! Wat er ook gebeurt ookal worden we geen kampioen Olumune Cimbomm(cimbom tot de dood)

19 maart 2014 om 10:56

Dat wordt waarschijnlijk 8punten omdat we de 3punten nog gaan krijgen van de wedstrijd tegen Trabzon..

19 maart 2014 om 11:03

Met alle respect, moeten we winnen in Turk Telekom Arena. Niet dat het 100% is. maar als je kampioen wilt worden moet je het zo uitrekenen. Maar natuurlijk word Fener waarschijnlijk kampioen. Aan de andere kant zou dat wel leuk worden voor volgend jaar dan heeft Gala en Fb 19bekers. dan wordt het een spannend seizoen waar ze gaan strijden voor de 4de ster.

19 maart 2014 om 11:43

Ik vind dat echt arrogantie ten top en heb dat destijds ook gezegd tegen de mensen die al zeggen dat ze hebben gewonnen van Fener. Tuurlijk Gs heeft voordeel omdat ze thuis spelen maar het is en blijft de grootste derby in Turkije waarin alles mogelijk is.
Het wordt dan natuurlijk spannend volgend jaar als beide teams 19 titels hebben gewonnen en voor ons ook wel een licht voordeel aangezien we volgend jaar ook geen Europees voetbal zullen spelen.

En dit is dus de best betaalde trainer ooit in de Turkse competitie. Toen hij al werd aangesteld was ik als
Fener fan blij aangezien hij Galatasaray niet zou laten voetballen wat ze eerder wel deden met Terim. Echt een schande hoe hij elke club verkloot met z'n rare opstellingen en anti-voetbal tactieken. Hoe hij er gister ook bij zat was ook niet normaal alsof het hem niks kon schelen.
Gewoon ontslaan die man!

Ik begrijp er ook niets van dat mancini keer op keer een prima club vind om te werken. Overal is het afbraakvoetbal, terwijl ik me dacht te kunnen herinneren dat hij als voetballer juist wel sierlijk was.
Typisch Nederlands om de boodschapper een trap na te geven ipv een inhoudelijke reactie te geven. Persoonlijk vind ik kieft juist wel relaxed en prima passen in het team analisten van sport 1.

Wim kieft heb ik nooit gemogen. Hij zit altijd te zeiken over het turkse voetbal. Volgens hem heeft turkije een c competitie ?? Sorry de laatste jaren zie ik geen een nederlandse club de poule fase door komen in de cl. Daarnaast is het makkelijk praten als je zelf niet langs de kant staat. Hij weet allemaal zo goed te vertellen. Waarom gaat hij niet als coach werken, omdat hij zelf geen verstand heeft van voetbal. Het enigste waar ik gelijk in geef is, dat de houding van Mancini onrespectloos was, maar ja dit geldt ook voor Drogba die lachend het veld afliep.

Kieft heeft gewoon 100% gelijk. Mancini is een minachting voor het gehele voetbal. Gewoon simpelweg een ramp op de manier waarop hij zich uit.
Als Galatasaray een klein beetje zelfrespect heeft sturen ze hem vandaag nog de laan uit ongeacht de kosten die daarbij komen!

19 maart 2014 om 11:16

Ze mogen Mancini van mij weg sturen, maar daarnaast moeten ze Drogba, Selcuk, Eboue, Burak ook niet meer laten spelen.

20 maart 2014 om 11:20

Als de voorzitter Unal Aysal een klein beetje liefde voor de club gehad zou hebben zou die Mancini al ontslagen hebben.
Trainer moet gewoon weg!
Daarnaast het aflopende contract van Drogba en Eboue niet verlengen en op zoek naar een 2e Melo die de rol van Selcuk kan vervangen.

Ik vond het onthutsend dat iemand als Wim Kieft elke keer maar weer in staat wordt gesteld om zijn zegje te doen in de verschillende voetbalprogramma's en ook zelfs wel eens plaats mag nemen naast de commentatoren.. De beste man is voor mij een reden om het geluid uit te zetten bij een wedstrijd. Altijd negatief. Praat binnensmonds. En heeft overduidelijk zijn voorkeur voor spelers en coaches. Nou kan je inderdaad over Mancini zeggen dat het niet de coach is die zijn team het veld in stuurt met het doel het publiek te vermaken en natuurlijk heeft José Mourinhi diezelfde naam. Maar hebben we daar Wim Kieft voor nodig om ons dat te vertellen? Geef ons voetbalinhoudelijke analisten, hoewel ik persoonlijk helemaal geen analisten wil die ons vertellen wat zij van de wedstrijd vinden of wat ze van een bepaalde speler vinden. Ik ben ook voetballiefhebber, ik kan ook wel constateren wie er goed speelt en wie niet. Kappen met dat geouwehoer en gewoon voetbal kijken en spelen. Daar doen we het uiteindelijk toch allemaal voor?!

Groot gelijk Kieft! Ik was dan ook verontwaardigt toen we deze overschatte coach aanstelden.
Maar ja, hij heeft naam hé?! Dan gaan bepaalde domme mensen bij ons aan het hoofd al snel overstag

19 maart 2014 om 11:46

Gelata lions*
Ik ben het met je eens want mc was gwn een heel erg goed team en hoefde niet al teveel te doen lijkt mij

Hij heeft gewoon groot gelijk, hoe hij daar zat hè, zo van zoek het maar uit mij interesseert het lekker niet. Bahhh Mancini je bakt er helemaal niks van. Ben benieuwd hoe egoïst nummer 1 de houding van Mancini zal verwoorden, ja dan heb ik het over niemand anders dan Aysal.

Die analyses van de NOS trokken werkelijk op niets gisteren.
- Dat eeuwig geleuter over Sneijjder
- Totaal geen deftige grondige matchanalyse van Chelsea-Gala
- Die youri mulder is ook maar een analist van het derde knoopsgat

Ja soms heb je geluk nodig als coach. Manicini had aardige resultaten bij Lazio en gezien Inter nogal eens van coach wisselt kreeg hij de job daar. Dat ze daar kampioen werden door de diskwalificatie van Juve en een aardig team, was niet echt een verdienste van Mancini. Na zijn ontslag bij Inter door tegenvallende resultaten werd hij warempel opgepikt door City dat wilde doorgroeien en nog iemand zocht die vrij was. Met het grootste budget ter wereld kon hij nog keer op keer vertellen dat hij nieuwe spelers nodig had omdat hij anders de teleustellende resultaten niet kon veranderen. Gelukkig zagen ze bij City snel genoeg dat Mancini totaal geen goede is, maarja, als je bij City vandaan komt, kan je makkelijk nieuwe clus uit de B garnituur krijgen. Eeen beetje mazzel, een goede naam als voetballer en vele miljoenen rijker.

Kieft heeft groot gelijk, Mancini is een aanfluiting en dat voetbal kun je niet naar kijken. De opstelling slaat nergens op want op geen van de facetten komen ze aan bod. Drogba was de enige die als Spits op de goede plek stond. En o, dat Brazilaanse linksbackje, die wordt goooooooooeeeeed!!!

Zoals Joeri Mulder het zij met de nabeschouwing. Mancini Ligt lekker op zijn stoel, kritiek te geven op zijn spelers, terwijl hij hoort te sturen / motiveren en tactisch moet denken. Hij heeft zijn spelers Uitgelachen. Dat heeft ook een rol gespeeld waardoor Galatasaray met het gevoel "zij zijn toch beter dan ons, we gaan toch verliezen" heeft gespeeld. Elke paas ging fout. Chelsea spelers werden expres onderuit gehaald omdat ze met een mooi solo'tje om de spelers heen gingen.

- Muslera: Heel goed gekeept, heeft Galatasaray tig keer gered. Het kon makkelijk 5-0 worden.
- Eboue: Zeer matig, slecht. Traag. Veel balverlies.
- Chedjou: Heeft Galatasaray een aantal keer gered van een doelpunt. Maar teveel de bal weggeschoten i.p.v. gecontroleerd pasen.
- Semih: Heeft over het algemeen goed gespeeld. Weinig over te zeggen. Heeft gecontroleerd gespeeld, geen foute pasen gegeven. Maar wel 1 of 2 keer de bal wegschieten terwijl hij tijd had om om zich heen te kijken.
- Telles: Valt niet veel over te zeggen, was bijna onzichtbaar vergeleken met zijn vorige wedstrijd. Weinig ervaring in Europa en moet nog wennen aan de team.
- Melo: De "beste" speler op het veld van Galatasaray. Heeft tot de laatste minuut hard gewerkt. Heeft gecontroleerd gespeeld, had overzicht op het spel.
- Selcuk Inan: Zeer matig gespeeld, ver van onze verwachtingen. Selcuk speelt met de dag slechter bij Galatasaray. Heeft een zware DIP te verduren.
- Yekta: Was onzichtbaar op het veld. Een aantal mooie pasen uitgedeeld op het veld. Maar vaak toch wel op het verkeerde positie, waardoor hij dus onzichtbaar wordt voor zijn teamgenoten. Wat had hij in gedachten?
- Burak Yilmaz: Ver buiten zijn kwaliteiten. Had DIK opgegeven na de 4de minuut, toen Chelsea de 1-0 had gemaakt. Slecht... VER buiten de verwachtingen.
- Drogba: Veel mensen zeggen dat hij met emoties tegen Chelsea heeft gespeeld. Maar daar ben ik het niet mee eens. Hij heeft laten blijken dat hij aan het einde is van zijn carriere. Hij is op. Maar 1 ding maakt het DE Echte Drogba, en dat is zijn kracht. Hij staat daar maar op de bal te wachten die uit de lucht komt, terwijl een verdediging (meestal Terry) hem weg probeert te duwen maar niet lukt. Een Legende in balbezit.

Over Chelsea valt niets te zeggen. Zij hebben, door de DIP en zoals Joeri het zij: "verloren Gevoel", makkelijk gespeeld. Wat wel gezegd moet worden is dat Hazard, Willian en Oscar Graag wilde voetballen.

Belachelijk dt ingeslapen zakkenwassers als Kieft nog steeds op het analysestoeltje mogen plaatsnemen.
Net trouwens als die Youri Mulder.......het chagerijn loopt gewoon van hun smoel a....om van die ouwe eniele Mulder nog maa te zwijgen.
Er zijn mijn inziens wel andere voetbalbekwame persone ie een beetje open,spontaan en op prettigere wijze een leuke toevoeging kunnen zijn aan een avondje TV-voetbal.Weg met die Kieft en de Mulders!

Galatasaray wou Mancini alleen omdat hij met topclubs heeft gewerkt in het verleden. Een coach moet de spelers motiveren en niet onderuit gezakt zitten en lachen, dan krijgen de spelers het gevoel alsof ze al 1-0 achter staan.. Ik mis Fatih Terim erg, wie hem weg wou hebben mag van mij de ****** krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren