Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United zwaar gehavend naar Parijs voor return tegen PSG

Laatste update:

Manchester United is dinsdag met een gehavende selectie afgereisd naar Parijs voor de return in de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Mede door de absentie van Anthony Martial, Jesse Lingard en Ander Herrera zit het Nederlandse talent Tahith Chong bij de selectie voor het duel van woensdagavond. PSG verdedigt voor eigen publiek een 2-0 voorsprong.

De negentienjarige Chong maakte afgelopen zaterdag al zijn debuut in de Premier League. Vlak voor tijd kwam hij tegen Southampton binnen de lijnen als vervanger van Marcus Rashford. De ex-jeugdspeler van Feyenoord mag woensdag hopen op zijn debuut in de Champions League. Chong is niet het enige talent dat door manager One Gunnar Solskjaer mee naar Parijs is genomen. Aanvaller Mason Greenwood (17) en middenvelder James Garner (17) zitten bij de selectie. Laatstgenoemde zit bij de selectie door de afwezigheid van Paul Pogba, die in de thuiswedstrijd twee keer geel kreeg.

Manchester United moet het verder doen zonder de geblesseerden Alexis Sánchez, Juan Mata, Matteo Darmian en Phil Jones. Zonder verschillende belangrijke krachten moet het team van Solskjaer in het Parc des Princes een 2-0 achterstand wegpoetsen. Drie weken geleden waren doelpunten van Presnel Kimpembe en Kylian Mbappé de Engelse topclub te machtig. Solskjaer weet dat het moeilijk wordt om de kwartfinales te bereiken, maar houdt hoop. “We hebben dit seizoen geweldig gepresteerd op vreemde bodem. We leggen ons er niet bij neer. We weten dat het niet makkelijk wordt, want PSG heeft ook op Old Trafford goed gespeeld. Het is daarom een grote uitdaging voor ons.”

Volledige selectie Manchester United voor duel met PSG: De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwacht een 3-5-2 opstelling:

Bailly-lindelof-smalling
Young-mctominay-shaw
Fred-perreira
Lukaku. Rashford

Of

Young-smalling-lindelof-shaw
—scott mctominay-
Dalot————-fred
———-pereirra——-
Lukaku——Rashford

Man utd heeft niks te verliezen. Maar als ze de vroege goal kunnen scoren kan het spannend worden. Type als Lukaku en Rashford zijn er nog en die kunnen meer dan genoeg schade aanrichten.

5 maart 2019 om 13:21

Als United toch niets te verliezen heeft, why 3 centrumverdedigers en maar 2 aanvallers?

5 maart 2019 om 13:44

Op de middenveld zijn allemaal spelers. Die mits iedereen fit is. Ze geen basisplek hebben. Dus het is dom om te verwachten dat man utd gaat domineren.

In die opzicht kan je beter een sterke verdediging hebben. En zo hopen op de snelheid van rashford en de fysieke lukaku.

Je moet niet enkel goals scoren. Je moet ook niet willen dat psg scoort.

Dat zal nog aardig puzzelen worden.
Zou zelf voor dit gaan:
Ddg
Young, Smalling, Lindelof, Shaw
Pereira. Fred/mctominay, Gomes
Dalot, Lukaku, Rashford

5 maart 2019 om 13:26

Zal vast Pereira, Fred en McTominay worden. Dit wordt een kansloze match. Hopen op wat minuten voor jeugdspelers.

5 maart 2019 om 13:29

Ja, dat verwacht ik ook. Helaas.

5 maart 2019 om 13:26

Greenwood in de punt kan ook. Heerlijk dat er zo veel jong talent bij zit

5 maart 2019 om 13:28

Kan zeker, maar denk dat Dalot Lukaku heel goed kan voorzien van bruikbare ballen.

5 maart 2019 om 14:59

Je kan hem of Rash ook er achter zetten.

5 maart 2019 om 14:07

Is Dalot normaal gesproken geen back?

5 maart 2019 om 14:22

Maarja tussen Dalot en Alves zit behoorlijke niveau verschil in aanvallend opzicht.

Achterin de boel dicht houden en loeren in de counter op een bevlieging van Lukaku of Rashford. Zie dit niet positief in voor Manchester United.

5 maart 2019 om 13:54

Treurig, zou een goede test zijn voor OGS. Nu kan zelf ik ongeacht het resultaat niet kritisch zijn, dit is een mission impossible. CL onwaardig.

5 maart 2019 om 13:59

Ik heb er zo’n vreemd gevoel bij mensen die er bij voorbaat al denken dit word niks. Dan kan United netzo goed thuis blijven en even playstation spelen.

Ik verwacht ook niet dat united dit zomaar even klaart. Maar ja, dit is voetbal zolang het niet gespeeld is weet je het nooit.

In december had ik ook niet verwacht dat we uberhaupt in de top 4 zouden komen.

Met al die blessuregevallen, dacht ik dat we tegen liverpool ook afgemaakt zouden worden. Of tegen crystal palace en southampton geen 3 punten zouden pakken.

Zelfs tegen southampton na de vroege tegengoal dacht ik dit word al puntenverlies. Dus ja, ik laat me graag verassen.

Alles kan, niks moet.

5 maart 2019 om 14:03

Sorry je mist meer dan je halve team en zelfs met hen erbij thuis werd je overklast. Tuurlijk is er een mini kans en kan deze wedstrijd gebruikt worden voor andere redenen zoals de jeugd/roulatiespelers. Maar zie dit niet goedkomen.

5 maart 2019 om 14:30

De overklast gedeelte was echt de schuld van de 2 blessures. United zijn plan was helemaal door de war. Aanvallend brachten we niks meer waardoor psg gewoon zonder zorgen konden aanvallen.

De 1e helft ging gewoon gelijk op.

5 maart 2019 om 14:44

Tuurlijk zal dat effect hebben gehad, maar PSG sneed zo makkelijk door alles heen. Zou dat niet volledig aan de blessures toekennen.

5 maart 2019 om 19:45

Tjah, ik snap wel dat een team soms in kan zakken. Hoewel dat niet zou mogen op zo’n niveau.

Voordeel van morgen is dan ook dat er geen toppers zijn behalve voorin. Dus het is gewoon als de rest zijn taken uit oert en hopen op bevliegingen.

5 maart 2019 om 14:50

Liever Garner er in en 6-0 verliezen dan Fellaini.

Wordt flink puzzelen inderdaad en de crux zit hem in de voorhoede.. wie had dat ooit gedacht?!

De gea
Young
Smalling
Lindelof
Shaw
Fred
McTominay
Chong
Rashford
Dalot
Lukaku
5 maart 2019 om 14:14

Young was in zijn Aston Villa tijdperk ook een gevaarlijke linksbuiten/middenvelder.
Dus voor een keertje zou het kunnen maarja ondertussen is Young de 34 gepasseerd en op zijn retour.
Zou mij goed doen als Solskjear wat jeugdspelers voor de leeuwen gooit. We denken allemaal wel dat ze dan keihard worden ingemaakt maar heb er ergens wel vertrouwen in dat ze redelijk overeind blijven. Dat PSG meer kans maakt op de overwinning lijkt me duidelijk maar als United uit de counter snel kan scoren zal het een spannende avond kunnen worden.

Ik denk dat dit echt een zwaar pakslaag wordt voor man u zou zomaar 4-0 kunnen worden.

Nou de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus laten we hopen op een positieve verrassing!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren