Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United zit niet stil en brengt ‘mega bid’ uit op Fransman’

Laatste update:

Manchester United trok in de zomer 105 miljoen euro uit voor Paul Pogba en legde verder nog Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan en Eric Bailly vast. Ondanks die investeringen draaien the Mancunians moeizaam en daarom wil manager José Mourinho in januari opnieuw een nieuwe impuls aan zijn selectie toevoegen.

/

Diverse Britse media pakken zondag uit met het bericht dat het rode voetbalbolwerk van plan is om een mega bid uit te brengen op Dimitri Payet van West Ham United. De 29-jarige aanvallende middenvelder verlengde in februari zijn contract nog tot medio 2021.

De Frans international is niet de enige creatieveling die op het verlanglijstje van Mourinho staat, want Yannick Ferreira Carrasco van Atlético Madrid geldt als het alternatief. De 23-jarige Belg heeft bij Atlético nog een arbeidsovereenkomst tot de zomer van 2022.

Denk jij dat Dimitri Payet het seizoen afmaakt bij West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou hoop niet dat payet voor een "mega" bod gekocht word. Denk eerlijk gezegd dat hij het niet waard is en al helemaal zijn leeftijd. Ik zelf zou United vanaf dat moment al niet meer serieus nemen. Carrasco zou nog wel kunnen, maar voor wie zou hij er in gaan? Mkhitarian speelt geen eens....

27 november 2016 om 08:04

Nou idd, en waarneer gaat Mou eens een keer 2 zwaargewichten van verdedigers aanschaffen, dat lijkt mij zijn eerste prio! Talent en creativiteit zat op dit moment met Mata, Rooney, Mkhitarian en Zlatan.

27 november 2016 om 08:51

Bailly moet altijd in de basis beginnen (behalve wanneer hij geblesseerd is natuurlijk.) En Carrasco kan gewoon prima op linksbuiten (zelfde geldt voor Payet) Martial speelt slecht, Memphis gaat denk ik en Mkhi kan prima op rechtbuiten

27 november 2016 om 12:14

Ik zou heel graag Griezmann zien komen. Echt absolute topspeler. Of Dybala. Een schaduwspits. Ibra haakt heel vaak af, dan kan de tweede spits in het gat duiken. Over paar jaar kan je dan Rashford diep zetten, Dybala of Griezmann erachter en Martial en Miki (of Lingard) op de flanken. Ze scoren gewoon te weinig. De verdediging staat nog vrij stabiel. Smalling en Bailly hebben het potentieel om een ijzersterk duo te vormen.

27 november 2016 om 13:36

Inderdaad. Op deze plek heb je meer dan genoeg. Je hebt ook Martial,Lingard, Rashford en Dapay nog.

Carrasco gaat nergens heen zo lang de transferban er nog is... Payet lijkt mij ook een vrij loze aankoop van Man united ze hebben toch al genoeg middenvelders...

Verrassend zeg dot bericht zo vlak voor 2 wedstrijden tegen WHU. We zullen zien. WHU moet gewoon lekker tot de zomer wachten. Lijfsbehoud is belangrijker dan weer een zak geld.

Laat Carrasco maar zitten,opt eind van zijn carriere mag hij gaan cashen bij Utd. ja,maar hij moet niet zijn carriere int slop gaan spelen op zijn 23e.

Carrasco lijkt mij toch een pak moeilijker dan Payet. De Rode Duivel heeft een transferclausule van 100 miljoen euro in zijn contract staan....

Zal vast toeval zijn dat dit gerucht net tevoorschijn komt op de dag dat United tegen West Ham moet spelen? Ik vind Payet een net niet speler, speelde op het EK best aardig in de groepsronde maar was daarna elke wedstrijd minder. In de finale zelfs onzichtbaar. Zou daar echt niet veel geld voor geven, leuke speler voor West Ham. Maar meer niet.

En de welbekende paniekaankoop die de meeste mensen al wel zagen aankomen. Payet is ook weer zo'n speler die ongetwijfeld al duur is, maar nog duurder zal worden als een Premier League-club bij West Ham aan de deur gaat kloppen. Bovendien is Payet een goede speler, maar geen verlosser of een speler die men echt nodig heeft. Om dan een "megabod" uit te brengen op een 29-jarige speler die lang niet altijd even goed speelt, zou de zoveelste fout zijn.

Laat ze eerst maar eens zorgen dat de scouting en meneer Woodward vervangen word, want die laten nu al een aantal jaren steken vallen en de coaches worden daar de dupe van. Dan ben ik wel geen fan van Mourinho, maar Woodward is de persoon die verantwoordelijk gehouden dient te worden voor de wanprestaties de afgelopen jaren. Heeft nog geen moment adequaat gehandeld op sportief gebied na het pensioen van Ferguson en ik denk ook niet dat deze meneer daar uberhaupt de capaciteiten voor heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren