Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United ziet huurdeal eindigen na 4 maanden en 180 minuten

Laatste update:

Martín Dubravka keert na vier maanden terug bij Newcastle United, zo maakt de nummer drie in de Premier League zondag wereldkundig. De 33-jarige doelman werd op 1 september, Deadline Day, op huurbasis overgenomen door Manchester United, met daarbij een optie tot koop van circa zes miljoen euro bij een bepaald aantal gespeelde wedstrijden. Na enkele maanden zwaait manager Erik ten Hag de ervaren doelman echter alweer uit, daar zijn werkgever de verhuurperiode per direct heeft stopgezet.

Manchester United bedankt Dubravka in een kort bericht op de website voor zijn bijdrage en wenst hem succes voor de toekomst. Newcastle United meldt dat de Slowaakse routinier de concurrentiestrijd aangaat met eerste keus Nick Pope, die zaterdag tegen Leeds United (0-0) voor de negende keer dit seizoen de nul wist te houden. Dubravka kwam tot dusver tot 130 optredens voor the Magpies. Hij werd in januari 2018 gehuurd van Sparta Praag en later voor vier miljoen euro definitief binnengehaald. In het seizoen 2019/20 werd de keeper uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Dubravka repte na het ondertekenen van het huurcontract bij Manchester United nog over 'een heel speciaal moment in zijn loopbaan'. De gehuurde doelman kreeg onder Ten Hag echter amper de kans om zich te bewijzen. Dubravka kwam alleen in actie in twee wedstrijden in de EFL Cup: tegen Aston Villa (4-2 winst) en Burnley (2-0 winst). In de Premier League en Europa League zat speeltijd er niet in voor de reservekeeper, die David De Gea voor zich moest dulden op Old Trafford. Daarnaast was er de concurrentie van Tom Heaton, waardoor Dubravka soms zelfs derde keus was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Is toch niet zo’n slechte keeper? Ajax?

1 januari 2023 om 15:20

Waarom betrek je Ajax bij een bericht over Dubravka, Newcastle en Man Utd?

1 januari 2023 om 15:42

Omdat dat tegenwoordig noodzakelijk is onder elk VZ-artikel. Gewoon niet op reageren, dan verdwijnt het vanzelf. Hoop ik…

1 januari 2023 om 15:21

Feyenoord

1 januari 2023 om 21:13

Is te jong voor Ajax.

Was een vreemde huurdeal en een net zo'n vreemd einde. Passend. Hopelijk vind hij meer minuten bij Newcastle United

1 januari 2023 om 14:50

Pope doet het goed(11 doelpunten tegen), denk niet dat hij speelminuten gaat maken

1 januari 2023 om 15:35

Ik denk niet dat hij teruggehaald is om daar minuten te gaan maken. Zo goed deed hij het niet die twee wedstrijden die hij mocht spelen. Misschien is er een blessure bij de reserves van Newcastle?

Ik snap al vanaf het begin af aan niet dat je Henderson verhuurd om hem te huren als wisselkeeper. Had dan tenminste Henderson verkocht, beide schelen niet veel van elkaar qua kwaliteiten.

1 januari 2023 om 15:20

Het contract van de Gea loopt natuurlijk ad na dit seizoen. Dan vind ik het wel logisch dat Henderson verhuurd is gezien hij niet nog een seizoen op de bank zou hebben willen zitten.

Met de achterliggende gedachte om de Gea wellicht niet te verlengen ivm astronomische salaris en dan Henderson als eerste keeper terug te laten keren is het zo onlogisch niet.

Vooral jammer dat Henderson zijn eigen glazen in heeft gegooid met zijn opmerkingen over de club. Al kan ik begrijpen of menigeen twijfels kan hebben over zijn niveau.

1 januari 2023 om 16:38

Ik hoop toch echt dat het contract van de Gea gewoon verlengt wordt. Beter ga je niet krijgen, dan verdient hij maar veel.

Weer een foute vermelding,
Het was
4 mnd en 183 min en 38 sec.😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren