Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United wil contract van talent met ‘longen van een paard’ verlengen

Laatste update:

Manchester United wil het contract van Hannibal Mejbri verlengen, zo schrijven Manchester Evening News en Fabrizio Romano. Het contract van de Tunesisch international loopt komende zomer af, maar de club heeft de optie om deze met een jaar te verlengen, tot medio 2025. United gaat deze optie spoedig lichten en wil hem daarna een langdurig contract aanbieden.

Door de vele blessures in het elftal van manager Erik ten Hag kan de middenvelder dit seizoen rekenen op meer speelminuten dan voorheen. Hij viel in tegen Brighton & Hove Albion (1-3 verlies) en maakte meteen een treffer. Vervolgens speelde hij de weken erna in de basis tegen Burnley (0-1 winst), Bayern München (4-3 verlies) en Crystal Palace (3-0 winst). In het duel met Burnley legde de twintigjarige spelverdeler 12,9 kilometer af: het meeste van iedereen op het veld. Sterker nog: sinds deze statistieken nauwkeurig worden bijgehouden (2019), rende nog nooit een United-speler 12,9 kilometer in een wedstrijd. Dat betekent ook automatisch dat Mejbri de speler is met de meeste kilometers in een wedstrijd in het Ten Hag-tijdperk.

Hannibal Mejbri tegen Crystal Palace

United zal haast moeten maken met de contractverlenging, daar Sevilla de contractsituatie van de middenvelder in de gaten houdt. De Spaanse club meldde zich volgens de Italiaanse transfermarktexpert Romano afgelopen juli al bij United voor de diensten van Mejbri, maar werd toen de deur gewezen. Romano schrijft dat Sevilla nog altijd geïnteresseerd is.

Mejbri werd geboren in Frankrijk en begon zijn voetballoopbaan bij AS Monaco. Na veel indruk te hebben gemaakt in de UEFA Youth League, werd hij in 2019 voor tien miljoen euro overgenomen door United. Afgelopen seizoen werd de 26-voudig international nog uitgeleend aan Birmingham City, waar hij in 41 duels goed was voor 1 treffer en 6 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Vind hem tot nu toe heel wild en onrustig aan de bal overkomen.

29 september 2023 om 18:10

Hij moet idd rustiger worden want pakt bijna elke match geel.
Hij kan wel 90min lang druk zetten en doet dat ook goed. Brengt energie dat soms er ontbreekt.

29 september 2023 om 18:28

En veel balverlies. Maar ik vind hem nu al beter dan Eriksen.

30 september 2023 om 08:59

Bruikbare speler maar ik vermoed niet dat hij goed genoeg zal worden voor Manu. McTommie kan ook 90 minuten draven en daar hebben we ook niks aan.

Matige speler van wat ik tot nu heb gezien. Snap de verlening wel, jong idd veel energie. Waarschijnlijk hoop manutd dat die nog gaat ontwikkelen. Maar hij moet zich bijna in alles aspecten nog ontwikkelen, overzicht, laatste paas en verdedigen, lijkt mij wat te veel. Maar ben geen schout, kan compleet mis zitten

Ik ken hem alleen van de laatste africa cup bij Tunesië. Was geen bijzondere speler en viel juist tegen. Kennelijk zien ze het bij united anders .. verder is hij natuurlijk nog jong en wat er nu nog niet is kan nog komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren