Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United verliest opnieuw punten na horrorstart op St Mary's

Laatste update:

Voor de derde wedstrijd op rij heeft Manchester United punten laten liggen in de Premier League. Het team van José Mourinho kwam een horrorstart op St Mary's tegen Southampton te boven, maar wist niet te winnen: 2-2. Manchester United klimt weliswaar naar de zevende plek, mar liet de kans lopen om nummer zes Everton te passeren met het duel tussen Liverpool en Everton in aantocht.

Het leek voor Manchester United opnieuw een avond te worden om gauw te vergeten, want binnen twintig minuten leidde Southampton al met 2-0. In de dertiende minuut was het voor het eerst raak. Stuart Armstrong, die vorige week al tweemaal scoorde bij de 3-2 nederlaag tegen Fulham, haalde verwoestend uit in de linkerhoek na uitstekend voorbereidend werk van onder meer Nathan Redmond. De buitenspeler trok vanaf de rechterflank naar binnen, passeerde meerdere spelers van Manchester United en vond Michael Obafemi, die Armstrong in staat stelde om de score te openen. Het was een fraai doelpunt, maar de 2-0 van Cédric Soares was nóg mooier.

Na een overtreding van Marcus Rashford mocht de Portugees aanleggen voor een vrije trap vanaf een kleine twintig meter. Soares krulde de bal prachtig in de linkerbovenhoek, buiten bereik van de gestrekte David de Gea. Door wilskracht en wat mazzel kreeg Marcus Rashford de bal bij Romelu Lukaku, die was ontsnapt aan de aandacht van zijn bewaker en geen fout maakte in een één-op-één-situatie met keeper Alex McCarthy. Niet veel later volgde ook de gelijkmaker van Ander Herrera en opnieuw was Rashford de aangever. De aanvaller kwam aan de rechterkant van het strafschopgebied tot de achterlijn, bracht de bal voor en zag Herrera achter het standbeen afronden.

Na rust had Manchester United veel meer balbezit dan in de eerste helft. Tot veel kansen leidde dat niet, maar de bezoekers hadden aanzienlijk meer controle over de wedstrijd dan in de eerste 45 minuten. Niettemin bleef Southampton zonder al te veel inspanning overeind en werd er niet meer gescoord. Wesley Hoedt bleef negentig minuten op de bank bij Southampton. De ploeg van trainer Mark Hughes klimt op basis van het doelsaldo van de negentiende naar de achttiende plek.

Verdiende Manchester United meer dan een punt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja nou weer teruggekomen van een achterstand maar puntenverlies. Ontsla hem nou gewoon

1 december 2018 om 20:28

16 punten achterstand. Dag M. UNITED.
Mensen zeggen dat ik een harter ben. Maar ik vind hem echt een matig coach geworden. Als je met dit materiaal niet kan presteren wat wil je nog.
In het begin zei hij dat het niet zijn elftal is...maar van Van Gaal. Toen mocht hij voor 500 miljoen eur inkopen en vervolgens 7de staan
Zelfs Arsenal met een matige team presteren veel beter.

Deze man heeft gewoon niks meer in huis.
Kijk naar Guardiola en zijn spelers.

1 december 2018 om 20:29

Heb het gevoel dat Woodward Mourinho zo erg haat dat hij hem die ontslagpremie van 20 miljoen niet gunt. Denk niet dat Mourinho eruit geflikkerd wordt.

1 december 2018 om 20:39

Juist dat denk ik dus ook.dit is een spelletje tussen Woodward en Mourinho.deze opstelling was bizar.

1 december 2018 om 20:54

Dacht dat het om 40 Mil ging als hij ontslagen zou worden?

Lukaku voetbalt alsof die met Timberland schoenen aan heeft man man man!

1 december 2018 om 20:46

Hij voetbalt alsof die Timberlands en een spijkerbroek draagt. Niet normaal hoe die altijd met de bal loopt te klungelen.

2 december 2018 om 00:47

Lukaku is geen counterspits. Het is natuurlijk geen toeval dat hij in de Belgische ploeg wel rendeert.

Je vraagt je toch af waar zo'n Ashley Young doordeweeks op de training mee bezig is... want het oefenen van vrije trappen lijkt er geen onderdeel van te zijn.

1 december 2018 om 20:32

Soms legt hij ze echt perfect neer, maar vaak ook totaal niet. Blijft toch apart. Hij heeft de traptechniek maar krijgt het toch voor elkaar om de meeste ballen de tribune in te rammen. Naast die inconsistente trap van hem heeft hij trouwens 0 kwaliteiten. Zegt genoeg over dit United dat hij de aanvoerder is. Gaat negens over.

1 december 2018 om 20:40

Ashley young hoort al jaren niet meer bij united.

MourinhoOut. Ongelooflijk hoe erg United is afgegleden zeg. Spelers als Young, Fellaini, Matic en Mctominay die beginnen aan de wedstrijd dat kan gewoon niet. Ontzettend laffe tactiek van Mourinho ook zoals altijd.

Wat ik ook niet begrijp is dat ze pas beseffen dat ze moeten voetballen waneer ze achter staan. Begin nou gewoon met voetballen vanaf het startsignaal want dit heb ik iets te vaak gezien.

Het liefst veranderen ze vandaag nog van coach en het maakt mij niet uit wie. Slechter dan dit kan het toch niet.

1 december 2018 om 21:32

Zijn gedrag bij de goal en tegen de pers zou voldoende moeten zijn om hem direkt te ontslaan.
Maar zijn veels te grotige ontslagpremie houd dit tegen.

1 december 2018 om 21:38

Ik heb de wedstrijd gezien en het spel leek echt helemaal nergens op. Spelers weten totaal niet wat ze met de bal moeten en staan constant op een kluitje op hun eigen helft. Zelfs als je de opstelling op papier bekijkt is het te bizar voor woorden. Je hebt 5 centrale verdedigers in de selectie maar je wilt met 3 centrale spelen dus stelt 2 middenvelders op op die positie maar je laat Rojo op de bank. Middenveld van 2 man met Fellaini, dus in de opbouw speel je maar met 1 middenvelder want fellaini kan dat niet, fellaini geeft ook geen steekbal ofzo. Martial, Rashford, Mata, Pogba, Sanchez en Lingard zijn de enige spelers in de selectie die een echt kunnen voetballen Mourinho stelt er maar 2 op, waar gaat dit over.

Zo slecht een bal aannemen datje jezelf blesseert. Het is bijna knap.

Als hij nu nog mag aanblijven dan weet ik het ook niet meer..
Het ging niet met hakken over de sloot maar door een moeras tegen Youg Boys & nu dit Vs een degradatie kandidaat.
Heb het vaker gezegd, sinds zijn aanstelling. Mourinho is niet de juiste man voor United. Nooit geweest!
Opzouten nu met die man, tijd voor een frisse wind & een bezem

Die opstelling was verschrikkelijk. Als je zo aan een wedstrijd begint dan zou je toch bijna zeggen dat die ontslagen wil worden. Ik hoop voor United dat Mourinho ontslagen wordt en dat Woodward en de hele technische leiding met hem meegaat. Na Ferguson hebben ze 3 falende trainers aangesteld en zijn er meer grote aankopen mislukt dan gelukt. Of dat een oorzaak en gevolg is en in welke volgorde laat ik in het midden maar de leiding laat al jaren zien dat ze niet goed genoeg zijn. Manchester United is nog altijd 1 van de grootste clubs van de wereld maar qua selectie zitten ze nieteens in de top 10.

1 december 2018 om 23:21

Helemaal eens maar ik denk dat Woodward de bui wel voelt hangen als hij Mourinho ontslaat. Hij zal een keer mee moeten gaan want hij is tenslotte de grote man achter de schermen. Een enge man overigens naar mijn mening maar dat terzijde. (Puur gevoel en zijn uitstraling)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren