Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United-spelers trotseren extreme omstandigheden: ‘Binnen blijven’

Laatste update:

Manchester United speelt volgende week donderdag onder extreme weersomstandigheden in de Europa League-groepsfase tegen FC Astana. In Kazachstan koelt het 's nachts momenteel af tot twintig graden Celcius onder het vriespunt en spelers van de Engelse topclub hebben daarom te horen gekregen niet langer dan tien minuten buiten te mogen komen in het land, zo meldt ESPN.

De clubleiding van United legt die maatregel op aan de spelers, om te voorkomen dat ze gezondheidsklachten overhouden aan de verre trip naar Oost-Europa. FC Astana speelt zijn thuiswedstrijden in de Astana Arena, een stadion met kunstgras waarvan het dak dicht kan. In het stadion zelf zal het daardoor wat minder koud zijn dan in de buitenlucht.

Voor manager Ole Gunnar Solskjaer komt de een na laatste Europa League-wedstrijd van dit kalenderjaar ongelegen. Manchester United, dat in december ook nog AZ ontvangt, is al geplaatst voor de volgende ronde en speelt na het duel met Astana in zeven dagen tijd drie competitiewedstrijden (tegen Aston Villa, Tottenham Hotspur en Manchester City). De verwachting is dat diverse basiskrachten, waaronder Marcus Rashford, Harry Maguire en David de Gea, daarom niet mee hoeven te reizen naar Astana.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een geheel 2de team opstellen en geen risico's nemen met de basis, aangezien daar best wat blessuregevoelige spelers bij zitten.. Romero, Williams, Rojo, Tuanzebe, Laird(Dalot mits fit), Matic, Pereira, Mata, Chong(Gomes mits fit), Greenwood en Lingard.

20 november 2019 om 23:01

Inderdaad. Gekkenwerk. Waarom zit Kazakhstan bij de EU trouwens? Israel begrijp ik nog wel, Turkije is sportief gezien een aanwinst. Kazakhstan niet.

20 november 2019 om 23:23

Zowel Turkije als Kazachstan liggen deels in Europa en Azie. Beetje gekke reactie van je. Het Europese deel van Kazachstan is een stuk groter dan het Europese deel van Turkije.

21 november 2019 om 00:32

@meneertjej Kazachstan dat nog deel was van de Sovjet, kan niet. Israel dat tussen Egypte en Libanon ligt, kan dan weer wel? En kom niet af met de bekende onzin. Kazachstan is dichterbij dan Israel overigens. Studeer eerst wat voor je jezelf compleet voor schut zet.

21 november 2019 om 05:53

@millionario er ligt een stuk van Kazachstan in Europa. Sterker nog: Het stuk van Kazachstan wat in Europa ligt is groter dan het deel van Turkije wat in Europa ligt.

21 november 2019 om 08:48

Israel kan zelfs niet anders. Door de politieke verhoudingen in het Midden-Oosten zou elke wedstrijd van Israel tegen regiogenoten letterlijk een veldslag worden. Daarnaast komen Israeliers veel van de landen in het gebied niet eens binnen met hun paspoort, en vice versa. Zie je het al voor je, een interland Israel tegen Palestina of Iran? Dan gaat er heel ander vuurwerk af in het stadion...

21 november 2019 om 12:28

Vergeet Azerbaijan, Armenia en Georgië niet!En Cyprus. IJsland ligt deel op de Amerikaanse plaat...

Wat een overtrokken situatie. Met -20 ‘s-nachts zal het overdag warmer zijn en dat kan je je gewoon op kleden. 10 minuten buiten zijn? Ze zijn toch niet van suiker?

Mietjes! Nee ff serieus, onder - 3 ofzo is gewoon niet meer leuk, het veld wordt zo goed als beton. Is ook niet prettig voor de fans natuurlijk.

Je vraagt je toch af waarom in hemelsnaam Kazachstan meedoet in Europa...

21 november 2019 om 06:21

Dat vraag ik me al jaren van meer landen af, zoals Israël en Turkije...

21 november 2019 om 07:28

Het verschil tussen Kazachstan Turkije en Israã«l is dat Kazachstan en Turkije voor een deel in Europa zitten en Israel helemaal niet.

21 november 2019 om 08:45

De reden dat Israel bij de Uefa is aangesloten is vrij logisch. los van het feit dat veel landen door politieke verhoudingen weigeren in/tegen Israel te spelen zou de pleuris uitbreken als je Israel tegen Iran, Egypte of zelfs Palestina laat spelen. Voetbal is dan in figuurlijke zin oorlog, als Egypte in de Aziatische of Afrikaanse bond zou zitten wordt dit ook letterlijk het geval.

21 november 2019 om 10:57

@faberge Egypte zit toch in de afrikaanse bond? Hebben al vaak de Afrika cup gewonnen zelfs. Of begrijp ik je niet goed?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren