Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United ontvangt bod van 70 miljoen euro voor duodeal

Laatste update:

Manchester United krijgt een nieuwe kans om afscheid te nemen van Harry Maguire en Scott McTominay. West Ham United opent een nieuwe jacht op beide spelers met een totale aanbieding van 60 miljoen Britse pond, omgerekend 70 miljoen euro, zo weet The Athletic. Beide spelers worden door West Ham op een waarde van 35 miljoen euro geschat. Het bod op McTominay is maandagavond direct afgewezen, zo meldt de Manchester Evening News.

In juli wees Man United een bod van 20 miljoen pond, omgerekend 23 miljoen euro, op Maguire meteen af. De nieuwste aanbieding van West Ham is te splitsen in twee delen: 30 miljoen pond, omgerekend 35 miljoen euro, is bestemd om Maguire over te nemen. Het bedrag komt erg in de buurt van wat de club van manager Erik ten Hag wil ontvangen voor de centrumverdediger, die zijn aanvoerdersband deze zomer kwijt raakte. Het bod op McTominay is direct afgewezen, omdat Ten Hag de verdedigende middenvelder wil behouden.

De transfer zal waarschijnlijk afhangen van de wensen van Maguire zelf. De ervaren mandekker heeft deze zomer intern aangegeven voor zijn kansen te willen gaan bij United, ondanks dat hij uit de gratie is geraakt onder Ten Hag. Maguire komt in de hiërarchie in elk geval achter Lisandro Martínez, Raphaël Varane en Victor Lindelöf. Om een stap naar West Ham te maken, zal Maguire moeten inleveren. The Hammers bieden een weekloon van 116.000 euro, terwijl hij op Old Trafford 220.000 euro per week opstrijkt. Ten Hag zou een vertrek van Maguire kunnen opvangen door de 35-jarige Jonny Evans een contract aan te bieden. De transfervrije routinier traint deze zomer al mee.

West Ham United is na het vertrek van Declan Rice, die voor een recordbedrag van 115 miljoen euro werd verkocht aan Arsenal, druk bezig met aankopen. Edson Álvarez zal voor een bedrag van maximaal 40,5 miljoen euro overkomen van Ajax, zo bevestigen diverse bronnen maandag. West Ham nam op dezelfde dag afscheid van centrumspits Gianluca Scamacca, die voor 25 miljoen euro is verkocht aan Atalanta. Ook Ikola Vlasic gaat weg bij West Ham. Torino gaat de aanvallende middenvelder, die al gehuurd werd, voor 12 miljoen euro inlijven, zo meldt Fabrizio Romano.

Moet Manchester United akkoord gaan met 35 miljoen euro voor Harry Maguire?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou op 75 miljoen pond mikken voor beiden! WHU heeft het geld voor beiden heren. Daarnaast kan United een nieuwe middenvelder ervoor strikken & wellicht nog een verdediger.
Maar mag hopen dat dit snel doorgang vind..

7 augustus 2023 om 21:49

Dit moet je gewoon accepteren. Maguire heeft ook nog eens een torenhoog salaris aangezien we CL hebben behaald en zijn salaris omhoog is gegaan. 70 miljoen is gewoon keurig voor beide spelers.

7 augustus 2023 om 22:18

Maar Maguire alleen is minimaal al 70 waard als het mij vraagt.

7 augustus 2023 om 22:24

@megatoby 70 euro is hij minimaal wel waard ja, eens.

7 augustus 2023 om 23:50

Er is niks mis met 70 Mil, maar je kan altijd nog iets meer vragen dan wat zij bieden.
Als je een auto wilt aanschaffen & men vraagt 10K, dan probeer je toch ook die auto te krijgen voor minder?
& als ik een verkoopt & auto is 10K waard, dan plaats ik ‘m voor 12K, om nog altijd meer te krijgen dan 10, ookal gaat tie voor 10.5 of 11!

8 augustus 2023 om 09:49

Zeker @takemehome, maar dit is wel al het tweede bod. Geen zin om dit bod mis te lopen.

7 augustus 2023 om 21:51

Ja inderdaad misschien kunnen ze dan die verdediger van St Pauli gaan halen

7 augustus 2023 om 22:30

Waarom zou je in zo een onderhandeling gaan voor 2 spelers die niet passen en sporadisch thuis geven? 70mil voor deze 2 is flink!

7 augustus 2023 om 22:30

Een nieuwe middenvelder en verdediger? Ze hebben in relatieve zin nauwelijks scorend vermogen. Ze komen zo'n 20 doelpunten tekort op Liverpool, laat staan Arsenal en City.

7 augustus 2023 om 23:37

Op zich spelen ze daar toch al deels op in Sirius? Met Hojlund willen ze goals in de spits toevoegen, die potentie heeft hij in ieder geval. Rashford op links brengt genoeg goals. Anthony valt qua goals tegen, misschien komt dat er nog uit. Bruno Fernandes brengt veel goals vanaf het middenveld. Met Mount is het idee dat daar goals aan toegevoegd worden. Natuurlijk is meer altijd fijn, maar ze spelen er best op in. Qua goals tegen zaten ze ook flink hoger dan City en Arsenal vorig seizoen. Dus investeren in de verdediging is zo gek nog niet toch?

9 augustus 2023 om 12:50

Hojlund gaat er echt geen 20+ maken hoor. Die liep in Italie nog niet 1 op 2 en daar is het toch wel wat makkelijker scoren dan in de Premier League. Mount is nou ook niet bepaald een speler met een hoog scorend vermogen. Ik denk niet dat die spelers nou zoveel meer doelpunten gaan maken dan de spelers die nu op hun posities lopen.

Verder is het rendement van Antony vooralsnog ook in de Eredivisie allesbehalve indrukwekkend geweest. Sowieso moet hij veel slimmer gaan spelen. De teller van Fernandes staat nu op 44 doelpunten in 124 PL-duels. Ook niet echt een indrukwekkend gemiddelde. Afgelopen seizoen 8 goals, het seizoen daarvoor 10.

7 augustus 2023 om 23:32

Dan zou ik voor dat geld als WHU gaan voor die nieuwe middenvelder en verdediger, ipv deze 2 kopen.

8 augustus 2023 om 02:07

Als Westham zo gek is om ze te kopen en ook nog daar bovenop voor zoveel geld meteen doen.

Manchester United heeft aan beide helemaal niets, gewoon een realistisch tegenbod doen en beide laten gaan. Als bonus ben je dat belachelijke salaris ook nog kwijt van die Maguire.

7 augustus 2023 om 21:57

Dit bod is toch al behoorlijk realistisch? 40 voor Maguire en 30 voor Mctominay is mooi bedrag, beide spelen niet veel en zijn overbodig bij hun club.

7 augustus 2023 om 23:55

Als West Ham 45mil voor Gallagher bood kunnen ze evenveel voor Schots internationaal met meer dan 200 wedstrijden bieden. Doe daar 40mil voor Engels internationaal bij en je hebt ze binnen.

8 augustus 2023 om 01:47

Klopt is zeker al realistisch, ik bedoelde meer dat ze het onderste uit de kan moeten proberen te halen. Verkeerd verwoord. 😅

Nou maar doen dan, dan kaatst de deal met Alvarez misschien nog wel af.

7 augustus 2023 om 22:27

Weet niet of we daar dan blij mee moeten zijn. Een teleurgestelde speler nog een heel seizoen in Amsterdam. Beter gewoon 40m pakken en team verder bouwen.

Dat is een behoorlijk bedrag voor twee beperkte, houterige spelers, die gaan dus weg. Dat zo'n Maguire ruim twee ton per week verdient tekent toch wel het beleid van United van de afgelopen tien jaar en dat ze daarom voor spek en bonen meedoen terwijl een City met vergelijkbare uitgaven vorig jaar nog de treble won.

7 augustus 2023 om 22:11

City heeft wel meer uitgegeven dan united. Mag het een x dat city hem wint met hun uitgave patroon.

7 augustus 2023 om 22:18

Netto gezien heeft United meer uitgeven dacht ik

7 augustus 2023 om 22:32

Net spent vind ik nogal een slecht argument, aangezien dat weinig met uitgaven an sich te maken heeft. Het is vooral een cijfertje dat aangeeft hoe je de uitgaven compenseert; een soort balans. Echter doet dat niets af aan de uitgaven.

7 augustus 2023 om 22:38

Net spend mag je ook context aan toevoegen hoor. City heeft hoger net soend omdat zij hun spelers rustig voor 40 50 mio kunnen verkopen. Arsenal en united konden dat niet ookal vind ik dat united dat aan hun zelf te wijten heeft, als je teveel voor toch wel matige spelers betaalt.

8 augustus 2023 om 08:47

City haalt veel dure spelers maar verkopen ze ook alweer. Dan ging je Total gezien minder uit. Dat is dus wel van belang

8 augustus 2023 om 11:12

Zoals Sirius aangeeft is dit niet van belang van uitgaven zijn uitgaven. Ploegen zoals Liverpool, Chelsea etc moeten spelers verkopen. United moet dat niet want hebben andere business model. Beiden creëeren gewoon geld om transfers te doen.
Als je 1 miljard uitgeeft met eigen geld of transfer geld is het helemaal hetzelfde.
1 miljard uitgeven met opgeblaasde contracten, schillimige constructies en land steun is wel andere categorie.

7 augustus 2023 om 23:52

😪😪😪 Jij valt bij elke United topic in repeat! Vertel ons iets wat we nog niet weten?

7 augustus 2023 om 23:54

El Fenomeno zit er een kras in je plaat? Iedereen die zegt dat united slecht beleid voert of teveel betaald voor speler heeft echt helemaal niets zinnigs te doen in het leven. Iedereen weet dit toch al jaren?

8 augustus 2023 om 10:07

Komt omdat jullie blijven reageren. Bij Arsenal is al een stuk minder aanwezig omdat wel bekend is dat hij enkel mensen wil provoceren, plus dat het nu een stuk beter gaat dan eerst.

United zou er wat mij betreft goed aan doen eieren voor je geld te kiezen inzake Maguire. Heeft de verwachtingen, gepaard met zijn transfersom destijds, nooit kunnen waarmaken.
Nu kan je nog een aardig bedrag terugkrijgen.

Prima, maar leg dan eerst even Alvarez vast voor 40 miljoen.

B grantituur voor de hoofdprijs

McTominay, Maguire en Alvarez. Dat zal geen opbouwen van achteruit worden.

8 augustus 2023 om 12:03

Hoeft ook niet onder David Moise. Hij houdt van kracht voetbal op de counter. Paqueta heeft toch wel foutje gemaakt door met zijn kwaliteiten naar WHU te gaan. Zou veel beter bij City passen.

McTominay wordt best wel onderschat denk ik. Is een meer dan prima speler voor het niveau van West Ham. Als je die voor 30-40 miljoen kan oppikken zou ik het doen, gezien de huidige bedragen die in de Premier League betaald worden.

Beide spelers zijn overbodig bij United. Een mooi bedrag voor beide spelers, en het scheelt een hoop salaris. Investeren in een extra aanvaller zou dan fijn zijn. En nog mooier zou zijn, als ze Kane halen voor 120 miljoen.

Moet United zeker doen en dan meteen Caicedo, Ndidi, Onana van Everton of Camavinga proberen te halen die geen zicht meer heeft op een basisplaats bij Real.

8 augustus 2023 om 01:12

Camavinga geen zicht op een basisplaats bij real? Hoe kom je daar nou weer bij?

8 augustus 2023 om 02:02

Hoe kom je daar nou weer bij haha. Camavinga gaat genoeg spelen en is de toekomst van Real Madrid. Die gaat echt niet weg.

Maguire. Mctominay, Alvarez, Soucek. Wat een verschrikkelijk elftal zijn die gasten aan het bouwen. Je kunt het gerust een Brexit-elftal noemen. Arme Paqueta, die moet alles in z'n eentje doen komend seizoen.

8 augustus 2023 om 12:06

Zielig idd voor Paqueta. Zou zoveel beter tot z'n recht komen bij Man City.

Maguire is iedereen het wel over eens, maar wat zou een transfer van mctominay geweldig zijn. Dan blijft fred waarschijnlijk, waar je natuurlijk veel meer aan hebt

8 augustus 2023 om 00:11

Fred gaat 100% weg. Amrabat komt in de plaats. Als Mctominay en VDB ook weggaan kan nog een middenvelder bijkomen.

8 augustus 2023 om 00:32

Ja ik hoor het steeds maar zou het onbegrijpelijk vinden. Deels omdat fred en amrabat niet op dezelfde positie spelen, maar vooral omdat mctominay bij united nutteloos is. Zo denkt ten hag er ook over, want hij gebruikt fred veel meer dan mctominay.

8 augustus 2023 om 08:01

Met Casemiro, Amrabat, Mount Eriksen, Bruno en Mainoo heb je 6 middenvelders voor die 3 posities. Voor nu wel meer dan genoeg. Zie graag een CV erbij komen. Na Lindelof is er niet veel meer op de bank. Shaw kan evt als cv spelen maar dan kom je evt weer een linksback te kort. De naam Todibo komt wel regelmatig voorbij. Ken de speler zelf niet

8 augustus 2023 om 08:35

Een Amrabat is toch geen goede vervanger voor McTominay, Fred en Donny? Amrabat is echt alleen een stofzuiger, voetballend niet goed genoeg. Dan zou je dus 3 man hebben voor 6 en 3 voor 8.

8 augustus 2023 om 09:22

AFC-BusbyBabe mainoo kun je nog niet op rekenen en is tevens geblesseerd. Eriksen is ook vrij blessuregevoelig en heeft bovendien moeite 2x per week 90 minuten vol te maken.

8 augustus 2023 om 09:24

arsenal890 amrabat is ook geen vervanger voor mctominay. Maar mctominay is dus ook geen 6. Hij is een aanvallende middenvelder.
Als amrabat komt is dat de backup van casemiro, zodat niet het hele systeem omgegooid hoeft te worden als hij geblesseerd of geschorst is.

8 augustus 2023 om 10:24

Ambrabat is geen 1 op 1 vervanging maar een echte DCM die wij na Casemiro nodig hebben want McFred zijn beiden meer een 8 dan een 6. Los van dit zijn McFred en VdB niet van het niveau United gewoon.

8 augustus 2023 om 11:54

Ik hoop het, echt bizar dat Fred een United contract heeft, wat een drama speler is dat.

8 augustus 2023 om 11:59

Eric Dev dan heb je niet opgelet. Fred heeft de afgelopen 2 seizoenen echt vaak meer dan prima gespeeld. Afgelopen seizoen deed hij het ook heel goed samen met casemiro. Zodra hij echter met mctominay het middenveld moet runnen is het een bende.
Beetje zoals lindelof. Speelt hartstikke goed, tot hij het samen met maguire moet doen.

8 augustus 2023 om 12:22

Onzin, Fred heeft slechte techniek, aannames, tactisch overzicht om op absolute topniveau mee te kunnen. Het is een loper maar stofzuigen kan hij niet.
Hij vertegenwoordigd middelmaat dat United na Fergie tijd heeft aangekocht.
Prima spelers voor een middenmoot net als Mctominay.

Voor dat bedrag zou ik beide zeker verkopen. Maar ja dit is nog het eerste bod dus misschien dat ze er nog 80 of 85 miljoen uit kunnen halen. Dat ze te zwak zijn voor United staat vast en zo’n transfersom zou ideaal zijn voor United om betere spelers te halen dan die 2. Een Amrabat en Todibo bijvoorbeeld zijn zeker een vooruitgang.

en maar zaniken dat Saudi Arabie de markt kapot maakt, 70 mil voor 2 spelers die echt knap waardeloos zijn, lachwekkend

8 augustus 2023 om 10:08

35mio voor volwaardig internationals (captains zelfs) in een transfer binnen de PL is verre van lachwekkend.

8 augustus 2023 om 11:17

Vraag me soms af of mensen beseffen hoe moeilijk het is om prof voetballer te worden, laat staan in de PL te spelen. Niet iedereen is Messi of Ronaldo, er zijn heel veel gradaties.
Zoals Samcro aangeeft zijn dit twee volwaardige profs met honderden eersteklas matchen in de benen en daarnaast nog internationaals van hun landen.

8 augustus 2023 om 11:31

Nee joh dat beseffen ze niet, het is makkelijker om vanuit een luie stoel kritiek te hebben op spelers. Ik denk oprecht dat sommigen het waanbeeld hebben dat ze op enige manier mee zouden kunnen met het niveau van onderin de PL (of een andere topcompetitie), omdat ze zelf ook voetballen.

West Ham.. zoek toch verder. Zij hebben zo’n beperkt scoutingsapparaat, dat is echt ongelofelijk. 70m voor deze twee en United wil nog meer krijgen voor een matige speler als McTominay. Ik heb bij West Ham echt vrijwel nooit een duidelijke strategie gezien. Altijd overbetalen voor middelmatige spelers. Als je dit dan vergelijkt met een Brighton, dat is verschil tussen dag en nacht./

Wat een scouts daar. Maguire en Mctominay. Ik had ze gelijk weg gedaan.
Fred is 2x zo goed als Scott, maar mag wel gaan. Lachwekkend. Ook nog eens een schaarse linkspoot...

Maar goed, ben benieuwd wat er gaat ebeuren.

Maguire moet ech weg. Zo dramatisch. Past totaal niet bij Utd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren