Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United morst punten en laat Van de Beek weer op de bank

Laatste update:

Manchester United heeft de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen niet in winst kunnen omzetten. Acht dagen na de 5-1 overwinning op Leeds United volgde zondag een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Southampton. Het was een attractieve wedstrijd, waarin beide ploegen kansen kregen om de wedstrijd te winnen. Tottenham Hotspur staat na twee duels wél op zes punten: de ploeg van Nuno Espirito gaf de 1-0 zege op Manchester City een goed vervolg met een 0-1 overwinning bij Wolverhampton Wanderers.

Southampton - Manchester United 1-1
Ten opzichte van de wedstrijd tegen Leeds United (5-1 zege) maakten Anthony Martial en Nemanja Matic hun entree in de basiself, waardoor Daniel James en Scott McTominay naar de bank verdwenen. Voor Donny van de Beek was opnieuw een reserverol weggelegd. In de openingsfase trof Paul Pogba de lat na een vrije trap van Bruno Fernandes, waarna Mohammed Salisu de bal van de lijn haalde na de rebound van Martial. Manchester United drong Southampton terug op de eigen helft en het openingsdoelpunt van de bezoekers leek een kwestie van tijd. Het was echter Southampton dat op voorsprong kwam na een halfuur spelen.

Bij de zijlijn werd Bruno Fernandes van de bal gezet door Jack Stephens. In de ogen van de middenvelder van Manchester United beging Stephens een overtreding, maar arbiter Craig Pawson was het daar niet mee eens. Southampton combineerde vervolgens vlot buiten het strafschopgebied. Adam Armstrong bediende Adams, wiens schot door Fred van richting werd veranderd door David de Gea; het doelpunt ging de boeken in als een eigen goal van Fred. Tien minuten na de pauze kwam Manchester United langszij. Mason Greenwood werd in het strafschopgebied bereikt door Pogba en schoot rond de strafschopstip raak.

Er ontstonden daarna kansen voor Pogba, Greenwood en Bruno Fernandes, maar aan de overzijde liet ook Southampton flinke mogelijkheden liggen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. David de Gea voorkwam in een één-op-één-situatie dat Armstrong er 2-1 van maakte, waarna de spits uit een kopbal evenmin trefzeker was. Een vrije trap van James Ward-Prowse werd door De Gea succesvol verwerkt. Bij Manchester United bleef Van de Beek negentig minuten op de bank zitten, waardoor hij nog op nul speelminuten staat in het nieuwe seizoen.

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 0-1
Dankzij een rake strafschop in de negende minuut ging Tottenham met een kleine voorsprong de rust in, maar het was ook zorgelijk dat het de enige poging op doel van de Londenaren in de eerste 45 minuten was. Dele Alli werd door doelman José Sa ten val gebracht en verzilverde vervolgens zelf de elfmetertrap: 0-1. Wolverhampton domineerde in het restant van de eerste helft. Doelman Hugo Lloris moest in actie komen op pogingen van Trincao en Rúben Neves en de beste kans was voor Raúl Jiménez, die het leer net over het doel schoot.

Ook in de eerste twintig minuten na rust ging de meeste dreiging uit van de thuisploeg, maar Romain Saïss en Nélson Semedo mikten over of naast en Lloris voorkwam dat inzetten van Adama Traoré en Trincao wél in zijn doel gingen. In de 65e minuut had Sa veel moeite met een poging van de in de basis begonnen Steven Bergwijn, maar de rebound van Heung-min Son was ook een prooi voor de keeper van the Wolves

Harry Kane maakte in de 72e minuut zijn eerste minuten van het seizoen. De aanvaller kwam als vervanger van Son binnen de lijnen. Een doelpunt zat er niet in voor de topschutter. Na voorbereidend werk van Bergwijn kreeg hij de bal niet langs Sa en ook Bergwijn was in de rebound niet trefzeker. Sa keerde in de slotminuten ook een kopbal van Eric Dier. Ki-Jana Hoever bleef bij de thuisploeg negentig minuten op de bank en Bergwijn werd in de slotminuten vervangen door Harry Winks.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb een, over het algemeen, een slordig United gezien. The Saints voor hun doen aardig gespeeld & heeft het United zo stug mogelijk gemaakt. Eerste helft was matig. Tweede helft beter uit de kleedkamer maar her & der the Saints toch ruimte maar vooral het gevoel geven dat er echt wel wat viel te halen. T.o.v vorige wedstrijd was dit eigenlijk niks. Dat komt mede door Ole. Hoe kunnen Martial & Matic in hemelsnaam in de basis staan? Kan mij geen enkel overtuigende wedstrijd van beiden heren nu naar voren halen. Beiden hadden naar mijn mening verkocht kunnen worden. Ook moet Ole sneller leren handelen. In de rust wisselen is echt geen crime! Of eerder in de tweede helft. Altijd maar zo laat! Verder, enige lichtpuntjes vandaag waren Greenwood & Pogba. De rest of zwak, of net te matig. & dat United in de uitwedstrijden nog ongeslagen is. Voor de rest was het gewoon matig & geen "titel kandidaat" waardig.

Same bulls... Different season. Lekker weer elke week met een ander opstelling spelen. we zijn al 2 jaar verder en nog steeds leert hij het niet

Van de Beek kan beter nog een transfer gaan maken, dit gaat hem gewoon niet meer worden.

22 augustus 2021 om 17:00

Ja, als spelers als Fred, Matic en Mctominay al boven je worden verkozen weet je dat je het niet meer hoeft te proberen. En als het antwoord daarop is: ''ja, maar dat zijn andere middenvelders, verdedigender en zorgen voor balans'' dan moet je al helemaal vertrekken, want Pogba en Fernandes speel je er niet uit.

22 augustus 2021 om 17:22

Moet zeggen dat ik MCtominey echt heel slecht vond invallen, dus volgende keer met VD Beek proberen.. waar ik ook weinig hoop in heb maar toch.

22 augustus 2021 om 17:27

Ja want dan gaat het beter alleen al om vorig seizoen het gehele seizoen heeft McTominay veel meer krediet. Donny moet lekker na Duitsland na een club zoals Leverkussen of andere Duitse middenmoter zoals Klaassen destijds.

Waar haalt Ole het vandaan om een goed winnende team van vorige week te veranderen met Martial en Matic? Matic op dit niveau kan niet meer. Verder was het vanaf 70e minuut gewoon een wanvertoning door veel balverlies, geen gewonnen duels meer en overal slordigheid. De euforie van Leeds is weer weg en United is duidelijk geen titelkandidaat. Daar hebben ze nog 2 jaar voor nodig mits een aantal versterkingen.

22 augustus 2021 om 17:39

Tja, de hele reden dat hij er nog zit is omdat Bruno Fernandes was aangetrokken. Die is echt cruciaal voor Manchester United. In niets zie ik de meerwaarde van Solksjaer bij United.

Je moet wel een hele slechte trainer zijn om je twee topaankopen op de bank te laten beginnen terwijl ze beiden topfit zijn. Dan ''durf'' je niet om bepaalde spelers direct te teleurstellen en dan ben je niet geschikt als trainer voor United. Verder is die Martial echt pure brandhout, speelt er al jaren en is zo middelmatig en overbetaald. Maguirre liet zich trouwens ook als een amateur uitspelen bij dat eerste doelpunt, dat mag niet op dit niveau.

22 augustus 2021 om 17:11

Omdat hij een lieve man is is zijn contract verlengd, snap er niets van. United is gebaar bij ene trainer die keuzes durft te maken en hard ingrijpt, met solsjaer zal je nooit de titel winnen, heeft het slecht gedaan bij United als je de selectie bekijkt. Tactisch is het gene goede coach.

22 augustus 2021 om 17:13



Hoe kunnen zulke grote Engelse clubs toch trainers aanstellen waarvan het hun eerste job in hun carriã¨re is? Chelsea met Lampard wat niets was, Arsenal met Arteta wat de slechtste trainer van de EPL is, United met een matige Ole die enkel bij Molde zat. Ik snap er vrij weinig van.

22 augustus 2021 om 17:36

Als je Ole nu onslaat wie moet je er dan neerzetten? Welke topcoach is nu beschikbaar? Is Ole zo slecht dan? Heeft er toch een mooie team van gemaakt als ik zo de namen lees?

22 augustus 2021 om 17:37



Snap ik ook niet, ook Juve heeft gedaan en dat is ook grote mislukking geworden. Als topclub hoor je een coach aan te trekken die zijn sporen in de top verdient heeft...

Nou nou wat was die solksjaer onder de indruk van Donny… Aan het begin allemaal veren in z’n kont gestoken, en nu mag hij niet eens invallen. Zelfs een Lingard staat nu hoger in de pikorde, hij moet daar zo snel mogelijk wegwezen.

Misschien kan Bosz hem een jaartje huren met Lyon. Lijkt mij op dit moment een goeie club voor hem!

22 augustus 2021 om 17:12

Bij Lyon speelt hij Paqueta & Aouar ook niet uit de basis op, 10 en ook Caqueret & Guimarães zijn talentvol en vertegenwoordigen veel waarde, hij kan het beter nog een niveau lager proberen.

22 augustus 2021 om 17:38

Omdat Lingard beter is dan Donnie. Hij speelde de pannen van*het dak bij West Ham vorig seizoen. Eigenlijk zijn alle middenvelders beter dan Donnie bij Man U.Ik vond het al van de zotte dat men hem bij Real wilde zien. Die man kon beter bij Ajax blijven of misschien een Leverkusen ofzo. Maar hij komt echt tekort voor de absolute top.

22 augustus 2021 om 19:09

Hij is wel meer een Spaanse voetballer dan een Engelse. Maar goed. Hij moet wind voor z'n eieren kiezen.

Vandaag qua spel onterecht gewonnen. Wolves moet echt wat doen aan hun afwerking want met de kansen die zij hebben gehad moeten zij minimaal twee goals maken. Wij winnen met een hele lichte pingel maar het spel moet echt veel beter, Dier moet je gewoon banken na vandaag. Romero en Sanchez achterin en hopen dat er nog versterkingen binnenkomen want er mist gewoon nog te veel. Rechtsback, spits, creatieve middenvelder en centrale verdediger zou perfect zijn maarja…

22 augustus 2021 om 17:21

Waarom Dier banken? Vandaag speelde hij super goed.

22 augustus 2021 om 18:38

Vond ik niet hoor, de bal werd hem ook meerdere keren afgenomen. Kopduels prima en soms goede blocks maar wij kregen een paar keer door hem bijna een tegengoal. Ik hoop snel nog een verdediger te zien komen en hopelijk is Romero ook snel op stoom voor de basis.

Leuk voor Livramento dat die verkozen is als MotM. Jammer dat Chelsea hem heeft verkocht.

23 augustus 2021 om 01:32

Vind ik ook echt belachelijk. Alle spelers die te kort komen zoals Zappacosta uitlenen ipv verkopen maar een talent zoals Livramento verkopen voor amper 5! miljoen. In deze markt echt een peulschil.

He Donny op de bank, hoe is dat nou mogelijk ? Onbegrijpelijk , geweldige speler die elk elftal bij de hand neemt . Unieke looplijnen, altijd in beweging, dodelijke steekbal, constant dreigend , klasse beter dan Fernandes en ze gebruiken hem gewoon niet.

22 augustus 2021 om 17:06

Leuk zeg, zo'n sarcastisch bericht! Kun je je laptopje weer met een goed gevoel dichtklappen! Mooi gedaan kerel.

On: vd Beek moet natuurlijk maken dat 'ie wegkomt daar, gaat hem niet worden.

22 augustus 2021 om 17:17

Word in de hand gewerkt door een aantal moderators, want enige vorm van kritiek op Donny komt je op een straf te staan.

22 augustus 2021 om 17:38

Het ligt niet aan de kritiek, maar denk meer te manier waarop je het brengt en dat je het 54747373x herhaalt. Dan lijkt het meer op obsessief gedrag en snap best wel dat moderators daarop ingrijpen. Als Donny op de tribune zit en niet in het verslag wordt benoemd, dan nog zal je iets over hem zeggen. Vraag mij serieus af wat de lol en het nu daarvan is?

22 augustus 2021 om 17:42

@baradona - Tja, als je met zo'n sarcastische opmerking komt die niets toevoegt, worden reacties verwijderd. Ik ben regelmatig kritisch op Van De Beek geweest en heb er nooit punten voor in mindering gekregen. Ik zou je eigen fouten dus niet bij een ander gaan zoeken, want je provoceert wel vaker. Ik mag toch hopen dat je dat zelf wel doorhebt.

22 augustus 2021 om 18:16

Bij zo goed als elke post van mij zit een onderbouwing ....dat die niet altijd door iedereen word gewaardeerd is een andere discussie.

22 augustus 2021 om 18:31

Bardona. Dan kan je toch alsnog obsessief gedrag vertonen. Ik bedoel, Donny heeft niet gespeeld dus waarom wijt je dan een reactie aan hem? Wat wil je er mee bereiken, daar ben ik oprecht benieuwd naar.

22 augustus 2021 om 18:46

Omdat het gewoon ronduit schandalig is dat hij al ruim een jaar bijna niet voetbalt , maar toch altijd word opgeroepen voor het Nederlands Elftal.

22 augustus 2021 om 19:50

Dus als hij niet meer wordt opgeroepen, dan ga je niet meer elke kans aangrijpen om iets over Donny te zeggen?

22 augustus 2021 om 18:11

Sorry hoor maar hij heeft eerder het niveau van WHU of Crystal Palace en niet voor United.

22 augustus 2021 om 18:32

Jij bent degene waar ze het over hadden in dat speciale moderators stuk die zich te negatief uitliet over van de Beek hahaha. Ik heb em nu pas door

Magistrale wedstrijd van Wolves. Continu kansen, veldoverwicht en natuurlijk Adama. wat een beest is dat.

Grootste deel van de wedstrijd afgetroefd. Erg slordig gespeeld. Erg frustrerende wedstrijd tegen een fanatiek Southampton. Denk dat Cavani een groot verschil gaat maken zodra hij terug is, vanwege zijn ervaring en scorend vermogen. Martial was niet best. Terechte uitslag uiteindelijk denk ik.

Bergwijn is prima begonnen aan het seizoen. Heeft een goede click met Son en was ook betrokken bij de penalty voor Spurs. Toch nog maar even aan de Oranje selectie toevoegen.

22 augustus 2021 om 17:07

Die actie van Bergwijn op het einde van de wedstrijd aan de zijlijn. Omringd door drie man maar dan op Iniestaesque wijze ontsnapt en Kane een reuzekans aangeboden. Is ontzettend goed aan het seizoen begonnen.

22 augustus 2021 om 17:09

Hij was wel oke en had hier en daar goede acties maar zijn vervolg moet vaak beter of hij moet sneller beslissen met schieten en gewoon uithalen. Maar hij speelt basis dus ik zie hem wel een positieve ontwikkeling doormaken, hij oogt scherp de eerste wedstrijden en ook al in de voorbereiding.

Typisch United dit. Ze mogen van geluk spreken dat ze met een punt naar huis zijn gegaan. Als die Armstrong nou efficiënter was.. Laatste 20 25 minuten was het Southampton dat probeerde..

Laat a.u.b. Overmars vd Beek terug halen naar Ajax...Ze kunnen namelijk vd Beek goed gebruiken op het middenveld en dan hoeft Blind daar niet te staan want die kan echt niet meer alles belopen daar....

22 augustus 2021 om 17:15

Ik weet niet of je de laatste tijd naar Ajax hebt gekeken maar volgens mij staan Klaassen, Alvarez en Gravenberch op het middenveld. Maar dat hij het niet meer kan belopen......dat is zo waar.



zoals gezegd hebbende is Sancho geen absolute topspeler voor United gaat ze ook niet beter maken, maar met een coach als Solsjaer zal je sowieso niet meestrijden om de titel, zeker niet als je dit soort wedstrijden niet wint.

Wat is nou de toegevoegde waarde van Sancho? Hij doet gewoon niks.. Maakt geen dribbels, zoekt zijn man niet op, nu ben ik wel heel benieuwd hoe hij bij Dortmund speelde en ik zal hem ook niet afschrijven maar ik zie hem gewoon nooit goed spelen.

22 augustus 2021 om 17:09

Bij Dortmund was hij ook vaak dramatisch , tijdje gehad dat hij daar zelfs op de bank zat, daarom ben ik zo verbaast dat United zoveel geld neergelegd voor ene speler die gene absolute top is.. het is niet voor niets dat hij op het EK op de bank zat en dat zelfs Saka boven hem werd verkozen.

22 augustus 2021 om 17:12

Ja ik vind het heel bizar maarja, ik ga hem niet meteen afschrijven maar ik zou denk ik eerder nog Lingard een kans geven na zijn goede periode bij Westhampton.

United had een middenvelder en een spits moeten halen wat met Matic, Fred en Martial en dan ook nog Solskjaer als manager ga je nooit kampioen worden.

22 augustus 2021 om 17:15

Maar hij is E N G E L S. Premier league clubs staren zich daar vaak echt blind op. Ben je Engels/homegrown en heb je wat aardige statistieken? Dan ben je meteen 50 miljoen meer waard.

22 augustus 2021 om 17:17

Typische United aankoop. Veel te hoge transfersom en salaris, geen absolute top, geeneens een topspeler op dit moment en ik betwijfel of die dat zal gaan worden.

22 augustus 2021 om 17:20

Geef hem eens tijd 😂
Bij Dortmund was hij gewoon erg goed hoor.

22 augustus 2021 om 17:33

Welke jonge speler doet en deed het niet goed bij Dortmund? De manier van spelen is daar positief voor iedere speler. Sancho heb je trouwens ook nog nooit gezien in een grote CL wedstrijd of bij het Engelse elftal. Zat zelfs op de bank voor een rookie van Arsenal. Zwaar overbetaald en echt geen topspeler op dit moment.

22 augustus 2021 om 18:40

Maar kijk wat jullie roepen na zijn eerste basisplaats en speelronde 2 van de competitie 😂

22 augustus 2021 om 19:02

Ik beoordeel hem gewoon op zijn wedstrijden die ik gezien heb, volg de Bundesliga namelijk in tegenstelling tot 99% van de Engelse supporters hier.

22 augustus 2021 om 19:29

Ik keek ook veel van de wedstrijden van Dortmund hoor, ik kijk niet alleen Engels voetbal.

22 augustus 2021 om 18:45

De nieuwe Kagawa of Mkhitaryan.

Zolang die vreselijke clown van een Solskjaer er zit, schrijf ik United alvast af voor de titelstrijd.
Er is voldoende kwaliteit, maar mentaal en conditioneel is er geen topclubmentaliteit. Ik vraag me af of er überhaupt wel goed getraind wordt.

Het kan niet dat je in speelronde 2 (!!) vanaf de 70e minuut niet meer vooruit te branden bent. Ongehoord dit!

OGS staat gewoon succes in de weg. Ik hoop echt dat hij snel ontslagen zal worden.

Als ik heel eerlijk ben begreep ik de hosanna sfeer rondom United van vorige week al niet heel erg.. Ja, Pogba en Fernandes waren goed maar Leeds speelde United ook volledig in de kaart met hun speelwijze die ideaal is voor United. De grote tests voor United zijn dit soort teams, die terughangen en weinig ruimte in de rug laten, en prompt gaat het mis! Wie weet welk verschil Sancho en Varane daarin kunnen maken, maar ik verwacht niet dat United aan het einde van het seizoen met de Premier League aan de haal gaat.

Onbegrijpelijk dat niemand in de omgeving van van de Beek heeft gezegd: "hey United heeft Bruno Fernandes en Pogba op jouw positie, misschien is het niet zo slim om daar naartoe te gaan". Dit kon iedereen voorspellen natuurlijk dat hij bankzitter zou gaan worden.

22 augustus 2021 om 17:19

Misschien had de trainer hem ook niet iets moois moeten beloven in dat gesprek wat ze hebben gehad.

22 augustus 2021 om 17:29

Solsjaer gaf anders aan dat dit niet zijn aankoop was, dat moet bij beek al belletje gaan rinkelen.

22 augustus 2021 om 17:43

Van de Beek is mentaal wel heel sterk. Hij heeft keihard gewerkt aan zijn spieren om beter terug te komen. Hij blijft vechten voor zijn plek, daar wil ik hem wel de credits voor geven. Maar het is een feit dat hij het niveau niet heeft. Ik denk wel dat hij met zijn mentaliteit en doorzettingsvermogen wel in een soort Milner rol kan spelen bij een club a la Inter. Maar basis speler in de top gaat hem niet worden.

Misschien kan Donny samen met Varane centrum vormen achterin. Jezus die Maguire denkt ook na EK finale het mannetje te zijn! verdomme man!

22 augustus 2021 om 18:02

Zullen we dat maar niet doen hahaha.. Maguire inderdaad een drama weer niet te geloven dat United 80+ miljoen heb weggelegd voor hem. Voor dat geld hadden ze meerdere toppers kunnen halen.. Denk hierbij gelijk aan een Hummels of een talent zoals Upamecano..

United niet al te sterk vandaag, Southampton aantal goede kansen gehad op zelfs winst! Zonde natuurlijk dat vd Beek weer eens niet speelde ondanks zijn nieuwe rol volgens OGS.. Hopelijk komen ook Sancho en Varane spoedig in de basis misschien dat t dan ergens op gaat lijken bij the Reds. Maguire kortom weer m drama hoe verzin je het die man voor meer als 80 miljoen te halen…

Wat een zaad pot in vergelijking met vorige week. Maarja dat was ook wel een andere team.

Voor van de beek is het wel overigens zuur. Met Lingard, matic en Fred voor je staat er maar gewoon een ding op, vertrekken en daar jezelf Maasmechelen bewijzen.

Inpakken en wegwezen!!!
Van overtuigd dat hij het niveau wel aan kan, maar het komt er hier en nu niet meer uit.

Stapje zijwaarts of 1 achteruit maken en verder knallen

Donny is in ieder geval niet geblesseerd voor het Nederlands elftal.

Waarom zit Bergwijn eigenlijk niet bij de selectie van Oranje? Toen hij niet speelde snapte ik het wel, maar nu? Best vreemd.

22 augustus 2021 om 23:02

Speelt ook niet goed..op 1 mpoie aktie na en vorige wk ook gewisseld

Van de beek moet echt zsm weg daar en vertrouwen terugkrijgen door terug te keren op het oude nest in Amsterdam. Zeker met het oog op het WK straks is het belangrijk dat hij aan spelen toe komt. Zie hem liever staan dan Klaassen op dit moment.

Lang geprobeerd maar nu is het wel klaar.
Als ik Van De Beek zou mogen adviseren.
Zoek lekker naar een andere club .

Terugkomen , precies wat er nodig is in Amsterdam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren