Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United lijkt ‘kind van de club’ gratis te laten vertrekken

Laatste update:

Het ziet er volgens de Daily Mirror naar uit Darren Fletcher een transfervrije uitgeleide krijgt bij Manchester United. De middenvelder loopt al sinds zijn elfde rond bij de club, maar deze maand komt er waarschijnlijk een einde aan de samenwerking. Fletcher is zijn basisplaats verloren en meerdere clubs hebben belangstelling getoond voor de dertigjarige Schot.

/

Fletcher is weliswaar vice-aanvoerder onder Louis van Gaal en heeft een schat aan ervaring, maar hij komt dit seizoen maar weinig aan bod. De middenvelder begon vier keer in de basis en viel zeven keer in bij United en over een paar maande loopt zijn contract ten einde. Met name West Ham United zit al een tijd achter de 66-voudig Schots international aan en zou bereid zijn, een transfersom voor hem te betalen.

Mogelijk hoeft dat niet eens en mag Fletcher transfervrij een nieuwe club kiezen. Hij speelde 223 wedstrijden in de Premier League en won veertien prijzen met United: onder meer vijf landstitels en de Champions League. Behalve West Ham heeft ook Valencia een oogje op de routinier. De krant stelt dat Fletcher de knoop nog moet doorhakken.

Manchester United wordt niet zwakker van het vertrek van Darren Fletcher

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 januari 2015 om 00:38

Eerste reactie. Applaus.

On: echte club mensen zouden toch wat meer verdienen dan opeens zomaar in de vergetelheid te raken. Ook al is hij misschien niet goed genoeg of niet meer nodig. Al is t van de kant van de club natuurlijk ook wel te begrijpen. Je kan niet iedereen erbij houden alleen omdat ze er al een tijdje zitten.

Pff.. Wat zal ik blij zijn als die Fletcher weg is, die kan er gewoon helemaal niks van; pure middelmaat.
Leuke speler voor een club zoals Stoke of Newcastle.

26 januari 2015 om 22:48

Nou liever niet hoor.

27 januari 2015 om 03:46

Over welke speler heb jij het? Fletcher vormde eerst met Carrick, Giggs en Scholes het beste middenveld van de premier league en deed het geweldig. Toen ie last kreeg hebben we niet veel meer gehoord over hem.

Fletcher heeft mij nooit kunnen overtuigen met zijn spel, zie daar liever een Carrick spelen. Toch knap dat hij het daar zo lang vol heeft kunnen houden aangezien mijn mening is dat dit geen speler is met het niveau dat man utd nastreeft.

26 januari 2015 om 23:04

Hoelang kijk jij al naar united? Want deze man was voordat hij die problemen had met zijn maag gewoon heel goed

26 januari 2015 om 23:20

Wil net zeggen hij was super belangrijk voor united. Zeker nooit zien spelen in ze top jaren

26 januari 2015 om 23:20

Inderdaad, kon moeiteloos mee voordat hij die darmproblemen kreeg. Wekelijks een van de betere in die periode, jammer dat het zo is afgelopen uiteindelijk.

Ohjee Ac milan gaat aankloppen

Misschien wat voor Ajax?
Zoeken ook nog een speler met ervaring, maar zijn salaris zal wel te hoog zijn. En geen trek hebben in Ajax.

26 januari 2015 om 23:02

Haha dat moet jeniet willen

26 januari 2015 om 23:16

Dit zijn wel de spelers die Ajax moet willen. Speler met ervaring die op 6 kan spelen. Mits salaris niet te is zou ik het zeker wagen. Kan in ieder geval de beuk erin gooien en voetballen als het moet.

27 januari 2015 om 00:39

Ga lekker slapen joh..

Big sam haalt veel leuke ervaren spelers binnen of afdankertjes van topclubs en het werkt tot nu toe uitstekend. Downing, nolan, song, caroll en nu ook fletcher.

26 januari 2015 om 23:22

Inderdaad, vooral die Downing vind ik verbijsterend. Bij Liverpool was hij niet eens 10% van wat hij nu is.

Denk dat het wel kan werken voor een club als West Ham en het is natuurlijk een mooi gebaar dat Man Utd hem een transfervrij vertrek gunt, hij heeft waarschijnlijk wel keuze uit een aantal clubs meer daardoor.

27 januari 2015 om 00:27

De druk en spelwijze is dan ook compleet anders. Nu is Downing vrij in zijn spel en zal hij niet gigantisch veel kritiek krijgen na een fout. Goed voor het zelfvertrouwen.

27 januari 2015 om 00:53

Klopt maar ik vind het verschil we enorm groot want bij Liverpool was het echt helemaal niets en nu scoort hij regelmatig en geeft genoeg assists. Verbijsterend.

Nou Ajax, grijp je kans

Darren Fletcher, een van de meest onderschatte spelers die Manu heeft gehad de afgelopen jaren. Werd vaak gezien als het lievertje van Ferguson omdat hij ook uit Schotland komt en dat de 'enige' reden was dat hij bij de selectie zat. Maar Fletcher heeft zich zeker bewezen voor de mensen die Manu al langer volgen. Het was geen blikvanger maar hij deed zijn verdedigend werk gewoon uitstekend en stelde daarmee de sterren instaat om te schitteren.

27 januari 2015 om 04:31

Helemaal met je eens. Vaak de stille kracht, maar sinds zijn blessures/problemen kan hij het denk ik niet meer aan. Vind hem samen met Carrick toch twee heerlijke onderschatte middenvelders in hun top jaren.

Fletcher was een uitstekende speler voor zijn darmproblemen. Zijn schorsing was een van de redenen dat Manchester United de CL finale tegen Barcelona kansloos verloor.

Hij had energie voor 10, hij pakte iedere bal af en had het inzicht om overal tussen te zitten. Daarnaast had hij ook nog een goede pass. Hij was echt een uitstekende speler. Nu na zijn ziekte is hij constant de minste wanneer hij in het veld staat. Heel erg jammer maar begrijpelijk.

27 januari 2015 om 00:00

Wat speelde hij fantastisch een periode lang onder Ferguson. De 433 tijden in de CL toppers of Arsenal uit met Fletch, Carrick en Scholes waren echt om van te smullen. Ook nog vaak Ji Sung Park erbij en Rooney die voor 10 liep, mooie tijden.

Fletch is een kind van de club die hier op VZ niet de waardering krijgt die hij verdient, helemaal met je eens dat het een uitstekende speler was.

Oh when he grew up. He knew that he was gonna be, he is gonna be the only scotsman in our team!

27 januari 2015 om 00:11

Vond hem ook altijd erg sterk. Nu inderdaad niet meer het niveau dat United nastreeft, maar zou mij niets verbazen als WHU hem oppikt en hij een zeer goede aanwinst blijkt. Kan ook zo zijn dat hij graag nog in zijn geboorteland wil spelen, wellicht voor Celtic.

Respect voor United dat zij hem langer bij de club hebben gehouden nadat zijn chronische darmziekte bekend werd.

27 januari 2015 om 19:26

Ik weet het niet, de wedstrijden dat hij in mocht vallen viel hij toch constant op in negatieve zin. Ik had overigens liever gezien dat hij naar Schotland oid was gegaan, hem bij een andere premier league club zien wordt wel wat vreemd.

27 januari 2015 om 20:40

Nog niet bekend waar hij voor kiest, wie weet alsnog Schotland of Spanje. Positieve aan WHU is dat er niet overmatig veel van hem gevraagd wordt (al een sterk middenveld) en wanneer hij speelt, speelt hij naast Song of Nolan, waar hij genoeg back-up van kan krijgen. Echter zijn de DMF en CMF positie al wel naar behoren ingevuld, ze hebben ook nog Kouyaté en Noble in de selectie. Waar hebben ze hem dan voor nodig?

Het is misschien sentiment en het past misschien niet in het hedendaagse voetbal, maar ik wil gewoon dat hij blijft, ook als dat betekent dat de selectie zwakker is dan hij zou kunnen zijn als hij door iemand anders vervangen wordt. Gewoon bij de selectie houden in een rol van wisselspeler. Als hij dat zelf wil tenminste.

27 januari 2015 om 00:46

Hij wil zelf meer spelen.
Ik wil ook dat hij blijft maar ja. In United komt ie gewoon nu tekort. Dat vind ik wel jammer.

27 januari 2015 om 01:31

Ik heb gehoord dat hij meer wil spelen o.a. om z'n plaats als kapitein van Schotland te behouden.

27 januari 2015 om 07:00

Idd, zelfde gold voor Rio die niet bij alle supporters geliefd was maar goed. De club lijkt een weg in geslagen te zijn die ik niet kan of wil begrijpen en in mijn ogen wordt de hele ziel van United zo verkocht.

Aan de andere kant als je het iemand gunt is het Darren wel om weer echt van meerwaarde te zijn bij een mooie club.

Is hij nou zoveel minder dan Blind?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren