Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United laat weer punten liggen ondanks wonderschone treffer

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagmiddag opnieuw een teleurstellend resultaat in de Premier League geboekt. Het team van manager Ole Gunnar Solskjaer kwam bij Southampton niet verder dan een gelijkspel. Het duel in het St Mary’s eindigde in 1-1, door doelpunten van Daniel James en Jannik Vestergaard. Dat betekent dat Manchester United, de tegenstander van AZ in de Europa League, sinds de 4-0 zege op Chelsea in de seizoensouverture niet meer heeft gewonnen. Na de interlandonderbreking wacht een thuisduel met Leicester City.

In een onderhoudende eerste helft waren de teams van Ralph Hasenhüttl en Solskjaer aan elkaar gewaagd. De start van Manchester United mocht er zijn. James ontving op links de bal van Scott McTominay, sneed naar binnen en schoot het leer schitterend in de verste hoek achter de kansloze Angus Gunn. Het was voor de zomerse miljoenenaanwinst alweer zijn derde goal als Mancunian; alleen tegen Wolverhampton Wanderers (1-1) scoorde hij niet.

Southampton dwong Manchester United om fouten achterin te maken, maar gevaarlijk werden the Saints nimmer voor het doel van David de Gea. Vrijwel alle pogingen werden geblokt of waren ongevaarlijk. Vijf minuten na de onderbreking kreeg Marcus Rashford een dot van een kans op de 0-2, na een misstap van het centrale verdedigingsduo. Het schot van de aanvaller ging echter tegen de uitgekomen Gunn aan.

Southampton kwam na nog geen uur spelen op gelijke hoogte, in een periode waar men 55 procent balbezit had. Danny Ings dwong De Gea tot een redding na een corner, maar Manchester United kreeg de bal niet goed weg. Kevin Danso bracht de bal weer heerlijk voor, waarna Vestergaard zijn hoofd tegen de bal zette: 1-1.

Zeventien minuten voor tijd liet Danso zijn team in een ondertalsituatie achter, toen hij voor een onnodige charge op McTominay zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. De bezoekers, met Nemanja Matic, Jesse Lingard en Mason Greenwood als invallers, konden het numerieke overtal echter niet uitbuiten. Het doel van Gunn werd omsingeld, maar verder dan een schot van Rashford kwam Manchester United niet. Southampton heeft nu vier punten verzameld; een minder dan Manchester United.

Denk jij dat Manchester United in de top vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik krek de laatste 30 minuten en het volgende viel mij op: Bissaka speelde sterk, Greenwood kwam lekker in. Dan James is erg snel maar aan de bal zeer matig. Lingard heel onzichtbaar en heeft een aantal kansen verprutst, maar hij is nog een jong talentje van 18 of 19 (?) Ashley young speelde oke en Pogba wisselde goede momenten af met zwakkere.

31 augustus 2019 om 15:32

Lingard is geen talentje meer hoor, is iniddels al 24 meende ik.

31 augustus 2019 om 15:35

Correctie: Is zelfs al 26 wat ik niet wist, wordt dit jaar nog 27. Heeft af en toe leuke dingen laten zien maar nooit Man Utd waardig geweest

31 augustus 2019 om 15:35

Zelfs 26 al maar de 18 of 19 was de grap. Lingard is het onsterfelijke jeugdspeler.

31 augustus 2019 om 15:35

Hij is zelfs 26. Die man weerspiegelt de teloorgang van United.

31 augustus 2019 om 15:43

Waarom snapt niemand dat dit gewoon een mop is van jibrilcfc? Het was gewoon sarcasme. Heb die mop al duizend keer gehoord van supporters van concurrenten van United.

31 augustus 2019 om 15:35

Lingard jong talentje??? Die man is 26.

31 augustus 2019 om 15:35

Lingard jong talentje??? Die man is 26.

31 augustus 2019 om 15:51

Ooit gehoord van s a r c a s m e ? Lingard speelt alsof hij net komt kijken, op die leeftijd hoor je bij Utd een dragende speler te zijn.

31 augustus 2019 om 18:30

Hij zegt dit omdat Lingard in Engeland nog wordt bestempelt als "talent".

31 augustus 2019 om 15:38

Bissaka is verdedigend prima maar voetballend en aanvallend drama. Dat kun je niet gebruiken als je voor de subtop plekken wilt gaan spelen, want dat red je niet met enkel counteren.

Young is de belichaming van de armoede van United. Aanvoerder, sokjes tot over zijn knieën en kan niet voetballen. Lingard idem dito.

31 augustus 2019 om 21:36

@El Fenomeno Deze mythe zal blijven leven, dankzij figuren als jij. Bissaka is voetballend tot nu toe ook gewoon prima. Geen wereldtop, maar absoluut een verbetering tov afgelopen jaren. En verdedigend een absoluut beest.

31 augustus 2019 om 16:58

Ach, James is misschien niet zo goed aan de bal, hij maakt ze wel.

31 augustus 2019 om 21:37

James aan de bal zeer matig lol .. 3 goals in 4 wedstrijden, en had vandaag 2-3 of zelfs meer assists kunnen hebben als 1 van die andere malloten tegen zn voorzetten aan waren gelopen. Niet normaal hoe vaak hij voorbij liep op links en de bal voorgaf.

Je zag het ook tegen Chelsea, man united is gewoon een counterploegje dat het goed zal doen tegen de grotere teams. Maar zelf spel maken is een ander verhaal. Pogba oogde ineens levendig toen hij mata zijn positie overnam. Ik denk oprecht dat united spijt zal hebben van lukaku verkoop, hoe verkoop je zon speler zonder vervanger te halen...

31 augustus 2019 om 15:35

Het is toch triest dat in een paar jaar tijd bijna een miljard hebben uitgegeven en dan nog niet eens het spel kunnen maken en druk kunnen zetten?

31 augustus 2019 om 15:39

Het is om te janken, ik denk dat Ed Woodward de minst competente directeur in het hele topvoetbal is.

31 augustus 2019 om 15:39

In een paar jaar tijd bijna een miljard? Komt meneer weer met deze onzin.

31 augustus 2019 om 15:48

Toch denk ik dat een toptrainer of een trainer met een visie, united beter zal spelen. Ma vind Ed zijn rol indd niet geweldig

31 augustus 2019 om 15:51

@Angelo77

Hij heeft gelijk hoor. United heeft de afgelopen 10 jaar 1.02 miljard pond uitgegeven maar 2 clubs gaven meer uit (City & Real).

31 augustus 2019 om 15:55

"een paar jaar tijd" & "de afgelopen 10 jaar"

Zie je het verschil?

Eens dat het uitgegeven geld niet goed is besteed, maar een miljard in een paar jaar tijd is zwaar onzin.

31 augustus 2019 om 17:34

@angelo77

Een kleinigheidje, want het doet niets af aan z'n punt. Namelijk dat het een schande is dat je zoveel uitgeeft en zo weinig kunt laten zien op sportief gebied. In verhouding is Manchester United misschien wel de slechtst presterende ploeg in Europa. Als die club niet zo schatrijk was, waren ze op basis van beleid al gedegradeerd. Het is puur het geld dat ervoor zorgt dat ze niet in de sportieve afgrond belanden.

31 augustus 2019 om 21:41

Het doet wel iets af aan zn punt. Afgelopen 2 jaar heeft United netto (aan transfersommen) minder uitgegeven dan de meeste clubs uit het rechterrijtje. Dus dat ze nu slecht presteren is niet gek. Dat ze de jaren ervoor een vermogen stukgeslagen hebben zonder resultaat ben ik het wel mee eens. Maar een paar jaar is niet 10 jaar. Dat is 2 jaar. Of 2,5-3 als je het losjes neemt.

31 augustus 2019 om 15:41

Pogba hoort ook gwn op de 10 positie. Die jongen wilt daar graag spelen en kan de nodige creativiteit brengen. Nu speelt ie in het blok en gaat zijn aanvallende spel ten onder aan zijn verdedigende verplichtingen. Er moet echt een goed blok achter pogba komen zodat je zowel pogba als de verdediging ontlast en pogba eindelijk spelers heeft op het middenveld waar hij mee kan combineren. Roca is voor 40 miljoen op te halen bij espanyol en ook carvalho kan je voor een redelijke prijs ophalen. Dan heb je een blok dat zowel kan verdedigen als voetballen gezien beide mannen een goede pass in de benen hebben, maar ook een bal goed kunnen afpakken.

31 augustus 2019 om 15:47

Transfermarkt is gesloten dus united zit klem. Ik denk dat zelfs pep beter zou spelen met dit united. Zelfde kritiek naar solskjaer is zelfde na Zidane; het zijn naar mijn ogen meer People management ofzo dan echte tacticus Masterminds. Bedoel een Peter bozs had zo united kunnen leren druk zetten en positiespel etc. United en helaas mijn real hebben gewoon op dat gebied zwakke trainers ( ondanks al onze CL winst met zizou )

31 augustus 2019 om 16:34

Dat is waar. Hoop dat er in de winter nog wordt toegeslagen.

Wederom een verloren seizoen. Wat een drama en wat jammer. Het is toch in en in triest dat je nu alweer kansloos bent voor de top 4 zelfs al. Top 6 word nog lastig genoeg.

31 augustus 2019 om 15:47

Het seizoen is pas net begonnen en jij spreekt alweer van een verloren seizoen. Je zal nu hoogstens op 4 punten achterstand komen te staan bij je directe concurrenten en hoogstens 7 punten op de nummer 1. Beide zijn gedurende het seizoen nog prima in te lopen. Hoevaak heeft ajax afgelopen seizoen niet op 5 a 8 punten achterstand gestaan en hoeveel punten is united afgelopen seizoen wel niet ingelopen aan het eind toen solksjaer kwam. Alles ligt nog open dus het is totaal onnodig om de dramaqueen uit te gaan hangen. Wie weet wat er nog allemaal in de winterstop gehaald wordt. Zelfs dat kan nog voor een twist zorgen halverwege het seizoen.

31 augustus 2019 om 15:53

@bruh

Het verschil is dat United nog veel punten zal laten liggen , City en Liverpool amper.

31 augustus 2019 om 15:54

Klopt, ik kan mij de afgelopen 20 jaar weinig seizoenen herinneren dat we de eerste 5 wedstrijden wonnen. Shitty en Liverpool ga je nooit inhalen, maar 3de moet gewoon haalbaar zijn. (blijft triest dat United blij moet zijn met plek 3).

31 augustus 2019 om 16:11

@bruh

Kun jij hier wel onzin gaan roepen dat nog alles kan gebeuren. Maar het is gewoon een kutselectie met een kuttrainer die te veel beperkingen om top 4 te halen. Meneer Rashford moet het doen, maar die laat het nooit voor langere tijd zien. Pogba wisselt goede momenten af met knulligheden. Totaal niet stabiel. Middenveld pure middelmaat en achterin staat er ook geen geweldenaar. Al meer dan 6 maanden geen uitwedstrijd in de PL gewonnen. Maar nee hoor. Volgens Bruh is alles nog mogelijk. Dit is het met een makkelijk programma zonder Europese verplichtingen of andere cups. Ken je nagaan als het programma zwaarder wordt dat je midweeks moet spelen.

31 augustus 2019 om 16:36

Alles is ook nog mogelijk. Vorig jaar is united ook op een haar na geen 3e geworden en lag het tot de laatste wedstrijden nog helemaal open wie er 3e en 4e gingen worden. Dit jaar staat er een betere selectie dus ook dit jaar kan united echt wel 3e worden. De enige clubs die er echt bovenuit steken zijn city en liverpool, maar plek 3 en 4 liggen helemaal open.

31 augustus 2019 om 18:23

Er staat helemaal geen betere selectie. In de breedte is United zeer verzwakt en dat de basis 11 weet voor alsnog niet te winnen van Southampton, Wolves en Palace. De aanval was vorig jaar al niet goed genoeg en nu hebben ze daar nog minder kwaliteit lopen. Vorig jaar zijn ze geeindigd op een schandalige 6e plaats. Dan kun jij wel roepen dat ze op een haar na geen 3e zijn geworden, maar falen op het moment dat je kunt inlopen is ook gewoon gebrek aan kwaliteit. Ook zit er wel iets meer dan 1 haar tussen plek 3e worden, of dat er nog 3 ploegen boven je eindigen, zoals vorig seizoen.

31 augustus 2019 om 18:57

De verdediging is zwaar verbeterd met maguire en bissaka en daar tegenover staat dan het vertrek van lukaku, herrera en sanchez. Alleen lukaku is dan jammer, maar om de andere 2 treur ik niet. Al met al kan je denk ik echt wel spreken van een betere selectie. Bovendien kan je wel zeggen dat er wel iets meer dan een haar zit tussen 3e worden en 3 ploegen boven je zien eindigen, maar als je kijkt naar het puntentotaal en hoelang er maar 1 of 2 punten tussen heeft gezeten dan spreek je echt wel van op 1 haar na geen 3e geworden. En ja united loopt nog stroef, maar de directe concurrenten tottenham, arsenal en chelsea draaien ook nog niet op volle toeren. Dusja, alles is nog mogelijk. Mja, neem nog een glaasje azijn.

31 augustus 2019 om 21:54

Een kuttrainer ook gewoon? Zn halve team wordt verkocht en hij krijgt er amper wat voor terug. Hij doet zn best, maar hij heeft gewoon een matige selectie. Ja Pep zal er best meer mee kunnen (de dooddoener), maar ik vind dat Ole hier echt niet op afgerekend kan/mag worden.

31 augustus 2019 om 21:57

Hmm bruh je vergeet nog even Herrera en Fellaini weg zonder vervangers. Er is amper een compleet middenveld en aanval, laat staan breedte. Verdediging is wel verbeterd idd, maar dan nog.

Ja maar we misten vandaag ook Martial, Sancho en Bruno Fernandes hè

Het is 1 groot drama daar zeg. Ongelofelijk zwak middenveld. Echt geen enkele middenvelder heeft en haalt niveau. Pogba Mctominay Matic en Lingard zijn verschrikkelijk. Reken hier svp de trainer op af. Als je roept dat je met dit elftal gaat starten aan begin van seizoen doe je mee voor plek 10. Heel fijn om te zien dat ze herrera en Smalling laten gaan. Smalling wint ieder geval zijn kopduels. Breekt Utd nu 4 punten in 2 wedstrijden op met Blindebluf achterin. Ook een aanfluiting.

31 augustus 2019 om 21:59

Hoe kun je hier de trainer op afrekenen? Dat hij in de media zegt dat hij tevreden is met wat hij heeft nadat de transferwindow sluit zegt natuurlijk niets. Ik weet zeker dat hij woest is over het gebrek aan actie. Woodward en vooral de eigenaren zijn hier de enige schuldige aan.

Treurig, Man United. Het ziet er wederom niet uit. Solskjaer haalt de Kerst niet me dunkt.

31 augustus 2019 om 17:30

Dat denk ik ook niet, terwijl Solskjaer hier ook niet bijzonder veel aan kan doen. Z'n keuzes zijn niet eens onlogisch, maar met deze selectie is gewoon geen eer te behalen. Er is geen balans, geen visie en het vertrouwen daalt met de week. Ik heb het al vaker gezegd, maar zolang die Woodward aan de touwtjes trekt, zal er niet veel gaan veranderen.

31 augustus 2019 om 19:53

Solskjaer heeft zeker wel een visie en heeft al eerder aangegeven dat het een langetermijnproject is. Of hij die tijd ook krijgt is een tweede. Woodward heeft hem de afgelopen transferperiode niet genoeg gesteund, dus de voortekenen zijn wederom slecht.

1 september 2019 om 18:32

Die tijd gaat hij niet krijgen, want deze club kan niet nog twee jaar in verval blijven. Op een gegeven moment zal de club commercieel en financieel steeds meer tikken krijgen, want het is ook niet zo dat ze op sportief gebied nog kapitaal maken. Ze betalen meer dan dat ze ontvangen. De reden dat de club nog in de Premier League speelt is geld. Op basis van sportief beleid was elke middelmatige club allang gedegradeerd.

Als je beste speler een ongemotiveerde zoutzak is die met de bal gaat lopen alsof hij aan het wandelen is met een puppy, dan weet je dat het een moeilijk seizoen gaat worden. Ik kan hier een heel betoog schrijven over Solksjaer maar zolang die Woodward er is en over dit transferbeleid gaat kan je zelfs Guardiola halen maar nog ga je geen kampioen worden. Ik ben al blij als United dit jaar de europa league pakt en misschien een league cup erbij. Top 4 kan je wel vergeten met deze selectie.

Prima resultaat. 1-1 tegen Southampton, meer heeft er nooit ingezeten. Hopen dat we kunnen strijden om een plek in het linkerrijtje dit seizoen. EL afdwingen zou al helemaal fantastisch zijn. Ggmu

31 augustus 2019 om 16:32

Hahaha nice. Maar man wat een zure team hoor, sorry. Ziet er echt niet uit. Moet aan Milan denken. En dan zoveel geld uitgegeven en nog kunnen uitgeven. Een wanbeleid pur sang. Er is alleen maar middelmaat. Zo erg zelfs dat zelfs een Pogba ook naar dat niveau is gedegradeerd. Best treurig.

Wordt moeilijk zat top 6 te halen dit jaar. Mata, Young, Lingard, Matic komen zwaar tekort. Missen echte toppers. Balverlies van Pogba is niet te tellen.

Laten we eerlijk zijn Arsenal en Chelsea van nu hadden ook niet gewonnen van Southampton.
United was slecht, maar dit united doet echt niet onder voor Arsenal en Chelsea

Manu en uitduels. Wat n drama match.

Toch ironisch dat iedereen deze trainer als verademing zag. Het effect duurde maar even en nu zie je hoe man u al veel punten verspilt.

Ik snap dat Solskjaer de selectie probeert te vernieuwen zoals Liverpool dat gedaan heeft, maar het is duidelijk dat hij niet goed opgelet heeft. Hoe kan je Lukaku en Herrera laten gaan ipv Rashford, Lingard en Pereira? Omdat ze uit de jeugd komen zijn ze blijkbaar ontastbaar ook al laten ze totaal niks zien. Iedereen roept al jaren dat er geen creativiteit op het middenveld of uberhaupt in de selectie zit en toch wordt daar niemand voor gehaald. De enige die wat creativiteit heeft is Pogba maar die wordt als verdedigende middenvelder gebruikt omdat hij dat bij Frankrijk ook is. Bij Frankrijk staat er nog iemand naast die Kante heet ipv een Mctominay die zelf ook geen idee heeft wat hij aan het doen is.
Daarnaast was het plan voor vandaag echt beschamend te noemen. Iedere keer dat onnodige vanuit achteren uitspelen, superlaag tempo en totaal geen urgentie om er uberhaupt iets van te maken. Het feit dat letterlijk iedere voorzet verder dan de tweede paal belandde geeft het niveau van dit team ook weer aan. En als kers op de taart wordt Vestergaard, waarvan iedereen weet dat hij 6 meter lang is, zo slecht gedekt door een veel kleinere Lindelof.
Solskjaer, je bent een prima kerel en een legende van de club maar kom eens met een goed idee ipv iedere week dit laffe voetbal.

United had deze zomer gewoon Lukaku moeten ruilen voor Costa & Mandzukic. Kon je dit jaar beter doorkomen. Een back up voor Shaw en een vervanger voor Herrera/fellaini zou ook wel handig zijn. Maar helaas. Zelfs jongens als Lemina, Doucoure, Palacios en Ascacibar zouden dit United kunnen helpen.

31 augustus 2019 om 16:11

United is wel erg ver afgezakt? Elk jaar wordt er uitgegeven en selectie ziet er steeds minder uit. Wie is jullie directeur in hemelsnaam?

31 augustus 2019 om 16:22

United heeft gewoon een hele dunne en jonge selectie, waarmee je de oorlog gewoon niet gaat winnen.

Ed Woodward regelt de transfers op dit moment, maar hij bakt er weinig van. Er is deze zomer veel te weinig gedaan. United is overigens wel bezig met een technisch directeur te vinden. Dat is iig positief.

31 augustus 2019 om 16:34

Dus dat, daar zit het probleem. Wanbeleid. Geen enkel idee wat ze daar doen wat betreft aankopen en verkoop.

James begint wel lekker of niet? Ik had nog nooit van die speler gehoord voordat hij naar United kwam.

Enige manier om Pogba te laten excelleren is als hij een type Casemiro, Verratti of Kante naast zich heeft en een creatieve speler met wie hij kan combineren en die zijn looplijnen begrijpt. Daarom paste hij dit seizoen zo goed bij Real, op een middenveld met Casemiro, Pogba en James.

31 augustus 2019 om 17:28

Pogba laten excelleren is niet heel moeilijk. Als hij gewoon in een ploeg speelt dat goed draait, is Pogba gewoon een hele goede speler. Bij Manchester United is momenteel geen eer te behalen en al helemaal niet op dat middenveld. Dat hele middenveld is afhankelijk van de creativiteit van Pogba. Dat zegt eigenlijk wel genoeg.

31 augustus 2019 om 18:01

Volgens mij moet je met Matic, Mata en Pogba spelen tegen dit soort ploegen. Dat is ook het enige wat ik Solskjaer tot nu toe verwijt. Hij moet wel zien wat de kracht is van dit United en vooral de zwaktes/sterktes van de tegenstander.

Ik zou zelf zo spelen vandaag. De Gea-AWB- Lindelof-Harry-Young. Matic. Pogba-Mata/Gomes. James-Tony-Marcus. Greenwood, Scott en Pereira als backup

31 augustus 2019 om 18:08

Is ook niet moeilijk. Zoals ik al zei moet hij iemand hebben die het vuile werk opknapt en andere creatieveling zodat het niet alleen maar van Pogba hoeft te komen. Pogba is een topper vanwege zijn scorend vermogen, zijn power, zijn dribbel die verdedigingen open kunnen splijten, zijn inzicht, maar hij moet dat risico durven te nemen en er moet iemand zijn die het opknapt als het fout gaat, zoals vorige week niet het geval was toen United met 1-2 in de laatste minuut verloor.

Matic-Mata is wel een beetje het idee, Matic die het vuile werk opknapt en Mata die ook creativiteit brengt. Beetje jammer dat beiden ver over hun top zijn.

31 augustus 2019 om 22:04

@Peter Dat is in principe hetzelfde als vandaag, maar dan met Matic ipv McTominay. Terwijl McTominay duidelijk beter is dan Matic. Dus denk niet dat dat veel op zou lossen. Wat hij later probeerde met McTominay en Matic achter Pogba werkte trouwens niet veel beter, al zat Pogba daar wel wat beter in zn vel.

Dit word weer een lang lang seizoen vrees ik. Plezier is weg, lijkt wel of ze geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Hopen op de Europa league winst ik zie ons eerlijk gezegd niet in de top 4 eindigen helaas.

Waarom dekt Maguire die Vestergaard niet standaard? Zo onlogisch... de corner na de goal was het opeens wel zo. Het was zeker weer niet groots vandaag, maar dat is gewoon zo’n domme fout. Zag dat vorige week ook al bij een corner, echt frustrerend. Komend weekend tegen City. Dat zal wel 90+ minuten billenknijpen worden... maar aan de andere kant kunnen we dan wel counteren, dus misschien is een beetje hoop nog aanwezig met die gedachte.

Dit is dan ook niet heel vreemd. De ploeg was vorig seizoen al volledig uit balans en dan raak je ook nog eens Herrera en Lukaku kwijt. Vervolgens halen ze een centrale verdediger, een back en een buitenspeler. Daarmee los je de disbalans totaal niet op.

Ik wil dan ook niet direct de schuld bij Solskjaer leggen. Z'n keuzes zijn namelijk niet eens zo onlogisch, maar met dit spelersmateriaal is stabiel presteren een onmogelijke opgave. Als dit langer door blijft sudderen, zal het vertrouwen binnen de ploeg ook nog meer deuken op gaan lopen.

Een troost voor Manchester United is eigenlijk Daniel James die toch wel prima speelt. Als die jongen dit niveau door kan trekken, is 17 miljoen euro wel een koopje. Maar goed, hij is nog jong en je weet nooit hoe het gaat bij aanvallers.

31 augustus 2019 om 18:03

Helemaal mee eens. Het probleem ligt hem in volgend jaar. Wie wil er dan nog komen die een directe versterking gaat zijn. Top 4 is bijna onmogelijk maar wel een must.

1 september 2019 om 18:29

Het is dan ook een wonder dat het financieel en commercieel nog steeds geweldig goed gaat, want in niets is de club momenteel bijzonder aantrekkelijk voor geldschieters en sponsoren buiten de historie. We kunnen gerust stellen dat de ploeg op sportief gebied in een vrije val zit door incompetente bestuurders die geen enkel verstand van voetbal hebben. Ontzettend jammer voor zo'n prachtige club.

Die Daniel James is wel goed zeg. Staat nu al op 3 goals dacht ik?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren