Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United krijgt toestemming van drie clubs om met linksback te praten

Laatste update:

Manchester United heeft van Chelsea, Tottenham Hotspur en FC Barcelona groen licht gekregen om te onderhandelen met respectievelijk Marc Cucurella, Sergio Reguilón en Marcos Alonso. Dat meldt Fabrizio Romano tijdens een liveshow met The United Stand op YouTube. De transfermarktexpert geeft aan dat de club van Erik ten Hag deze week ‘sowieso’ een linksback gaat halen. Ook een nieuwe keeper en middenvelder hebben prioriteit.

United had net Brandon Williams op huurbasis naar Ipswich Town gestuurd toen bekend werd dat Luke Shaw de komende tijd uit de roulatie ligt wegens een spierblessure. Dat kwamen the Red Devils uitermate slecht uit, daar Tyrell Malacia al in de lappenmand zat wegens een andere kwetsuur. Daarnaast werd Alex Telles vorige maand verkocht aan het Saudische Al-Nassr, waardoor Ten Hag nu naast jeugdexponent Álvaro Fernandez zonder fitte linksback zit.

Maandagochtend is intern besloten dat United deze week ‘sowieso’ een linksback gaat aantrekken, zo meldt Romano. De Italiaanse journalist meldt dat de club nu moet kiezen tussen Cucurella, Alonso of Reguilón. Eerstgenoemde mag op huurbasis vertrekken van Chelsea, omdat de club van mening is dat het geen zin heeft om de dure linksback te behouden zonder Europees voetbal dit seizoen. Daarnaast maakt Ian Maatsen een uitstekende indruk op de trainingen, waardoor de club ervoor openstaat om tijdelijk afscheid te nemen. Het zou in dat geval gaan om een verhuurperiode op Old Trafford. United moet dan wel een significant deel van het salaris van de 25-jarige Spanjaard overnemen en een huursom betalen.

De andere opties zijn dus Alonso en Reguilón, die beiden mogen vertrekken bij hun club. Alonso speelt sinds de zomer van vorig jaar voor Barcelona, dat hem transfervrij overnam van Chelsea. De 32-jarige linksback kwam in zijn eerste seizoen tot 37 optredens namens de Spanjaarden en ligt nog tot volgend jaar zomer vast. Reguilón speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Atlético Madrid en is op een zijspoor beland bij Tottenham. The Spurs betaalden in de zomer van 2020 liefst dertig miljoen euro voor de 26-jarige linkspoot. Reguilón zat dit seizoen nog niet bij een wedstrijdselectie van de Engelsen. Er staat ook nog een vierde naam op de lijst van United om de linkerflank van de defensie te versterken, maar Romano maakt niet bekend om wie dat dan gaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin. Met shaw heb je een geweldige linksback en malacia is een prima stand-in. Denk dat er eens een echt goede middenvelder bij moet.

28 augustus 2023 om 17:22

Da's leuk op papier, maar ze zijn allebei geblesseerd, dus nu zit je met nul linksbacks.

28 augustus 2023 om 19:33

United kan het toch tijdelijk evt oplossen ook met Martinez op LB. Heeft ie bij Ajax ook vaker gedaan.

28 augustus 2023 om 20:24

Wie gaat er dan centraal spelen? Maguire?
Waarschijnlijk liggen Shaw en Malecia er zo pang uit dst er een vervanger moet komen. Helaas zo laat in de transferwindow wordt dar lastig een topper te halen

28 augustus 2023 om 17:25

Misschien je eerst even inlezen.

28 augustus 2023 om 18:19

Hoho rustig maar. malacia zou een paar dagen geblesseerd zijn en shaw wordt midden september weer terug verwacht. Dan ga je nu toch geen miljoenen betalen voor een linksback voor 1 of 2 wedstrijden?

28 augustus 2023 om 20:25

Dus liggen ze er waarschijnlijk iets langer uit dan vermeld is.

28 augustus 2023 om 17:27

Even opletten. Beetje irritant zo pedant te reageren maar zelf geen idee te hebben.

Alle 3 waardeloze backs, dan kan je nog beter Hartman of van Aanholt hebben. Ze hebben allemaal 1 ding gemeen, en dat is dat ze niet kunnen verdedigen.

28 augustus 2023 om 17:26

Welnee, er is maar een goede oplossing en dat is snel Wijndal halen bij Ajax. Ajax wil Ten Hag wel uit de brand helpen.

28 augustus 2023 om 17:33

Wijndal naar Ajax, Ten Hag draait een dramaseizoen en Steijn een topseizoen. Steijn vertrekt naar een buitenlandse club en Erik keert terug bij Ajax. Butterfly effect of dreams. Zonder dollen, Wijndal gaat waarschijnlijk een jaar banken en United moet wat beters hebben.

28 augustus 2023 om 17:49

Huh? Hartman kan prima verdedigen. Sterker nog: Nog jong en ik vind hem nu al de beste linksback van de competitie (nu Kerkez weg is). Hier zit echt wel muziek in

28 augustus 2023 om 18:01

Hoeveel moet die Hartman kosten dan? Lijkt erop dat er geen budget is voor een fatsoenlijke vervanger dus daarom moeten we het doen met goedkope en dus ook matige opties

28 augustus 2023 om 18:05

Hartman is nou ook niet echt lekker aan het seizoen begonnen. Laat hem nog maar een jaar constant presteren dan dan kan die een passende stap maken naar een grotere competitie. Rustig aan carrière uitstippelen. Dat hij tatentvol is staat buiten kijf.

29 augustus 2023 om 08:04

Ik zeg ook niet dat Hartman vertrekken moet. Het zou inderdaad een grote gok zijn nu. Het ging mij meer om deze hele vreemde bewering van Silvano

Dan is reguilion denk ik de beste optie van de 3. Die kan denk ik prima rendeneren. Leuk backie

Je wordt toch niet vrolijk van die namen. Reguillon lijkt me nog het minst erg, die andere 2 zijn regelrechte rampen. Zijn er zo weinig linksbacks beschikbaar of heeft United geen budget?

28 augustus 2023 om 17:23

Weinig top linksbacks worden erg wild van een 1 jaar huurdeal.

Wat een crisis zeg, 3 drama spelers. Zou dan eerder voor Reguillon gaan denk ik, die vond ik bij Real Madrid wel okay. Die Cucurella vind ik echt schokkend, meen ik oprecht. Misschien wel de slechtste prijs kwaliteit verhouding die ik ooit heb gezien voor een speler, en dan neem ik Antony, Sancho, Griezmann etc allemaal mee. Ik vind die gozer echt heel slecht. Alonso heeft zijn waarde voor Chelsea gehad maar is nu toch wel te oud aan het worden lijkt me.

28 augustus 2023 om 17:30

Niemand overtreft wat dat betreft Hazard toch? Wel apart, die Cucurella was zowel bij Getafe als Brighton uitstekend.

28 augustus 2023 om 17:36

Cucurella speelde bij Getafe meer linksmidden, daar viel die me nog redelijk positief op in het tweeluik met Ajax. Bij Brighton niet zo gevolgd maar ik heb daar positieve geluiden over gehoord. Desondanks vind ik van wat ik nu zie bij Chelsea bij vlagen niet dat hij beter is dan een Malacia, Tagliafico of zelfs Smal momenteel. En dat laatste meen ik echt. Oprecht schokkend hoe slecht ik Cucurella vind. Hazard voor 1 jarig contract 100 miljoen is inderdaad wellicht nog slechter uitgepakt. Maar Cucu voor 70m inclusief bonussen is echt schandalig.

28 augustus 2023 om 17:32

Ik zou juist eerder zeggen Sevilla. Met die club won hij de EL en speelde hij redelijk goed. Bij Real maakte hij nou niet echt heel veel minuten.
Over Cucu deel ik je mening. Daar heeft Barca nog gelukkig redelijk wat aan verdiend. En Alonso,... Tja dat is gewoon een parodie op een verdediger. Hij zal wss dezelfde zaakwaarnemer als Xavi hebben, want anders begrijp ik echt niet waarom hij nog zoveel krediet van hem krijgt. Als de keuze van Ten Hag op Alonso valt, dan moet United hem echt per direct ontslaan.

28 augustus 2023 om 17:37

Je hebt gelijk, Reguillon zijn topperiode was bij Sevilla. Daar was die uitstekend. Jammer dat hij niet echt doorgegroeid is daarna.

29 augustus 2023 om 09:23

Dat vind ik zelf ook onbegrijpelijk. Ik weet nog dat ik zelf als een stekker baalde toen Real een terugkoopclausule wist te bedingen bij zijn transfer naar Spurs. Dat vond ik toen zo goed onderhandeld dat ik echt dacht dat hij zich bij Spurs tot een topper zou doen uitgroeien.

28 augustus 2023 om 18:06

Wat kan je overdrijven zeg met je Cucurella, Antony en Sancho de meest slechtste prijs kwaliteit verhouding noemen.

28 augustus 2023 om 18:07

En daarbij zou juist Ten Hag schrikkend wakker moeten worden van Cucurella. Omdat hij matig is maar ook omdat hij ook een lastpost van in de duels tegen Ajax

28 augustus 2023 om 18:08

In het belang van het nl elftal zou het mooi zijn dat Ten Hag Frimpong zou halen.

28 augustus 2023 om 18:46

Links vs rechts. Ezelsbruggetje, als je beide handen rechtop vooruit strekt en je duimen naar binnen draait, is links de hand waar de duim en wijsvinger een L vormt

Malacia dus toch te licht helaas. Vond hem zo sterk dat laatste seizoen bij Feyenoord. Jammer.

28 augustus 2023 om 17:36

Het artikel wel gelezen?

28 augustus 2023 om 17:41

Of hij weet niet wat lappenmand is.

28 augustus 2023 om 18:06

Die kan je waarschijnlijk kopen op lappendag op de kermis in Hoorn.

Ik snap dat Shaw en Malacia allebei geblesseerd zijn, maar je kan de periode totdat Malacia fit is toch overbruggen met desnoods Dalot of Martinez op linksback. Deze 3 komen niet voor een appel en een uit en salaris zal ook gortig zijn. Ziet de directie van United niet in dat een verdedigende middenvelder voor naast Casemiro een absolute must is?

Dit is een beetje het gevolg van een trainer vrij spel geven in het aankoopbeleid. Stel EtH wordt er dit seizoen uitgekegeld (waar ik overigens niet vanuit ga), dan zit de volgende trainer weer met brandhout opgescheept. En dat is dus precies wat ervoor heeft gezorgd dat United 'verpest' is. Alleen maar korte termijn, niets op de lange termijn. Kijk naar wat City de afgelopen 3 jaar heeft gedaan, kijk naar hoe Real te werk gaat. Daar kunnen bijna alle clubs nog een puntje aan zuigen.

28 augustus 2023 om 17:58

Dalot is ook backup voor AWB. Als AWB of Dalot geblesseerd raakt dan heb je niks. Ik snap niet dat mensen hier zo spannend over doen. Een selectie bestaat uit een man of 25, en als je 2 blessures op 1 positie hebt dan heb je soms een noodverbandje nodig. Blijkbaar krijgt ETH geen geld voor een fatsoenlijke vervanger

28 augustus 2023 om 18:22

Shaw is ook nog pas 28 jaar oud, die gaat nog lang niet weg. Ze hebben maar maximaal 1 seizoen een vervanger nodig, en welke fatsoenlijke linksback wil er nu komen en om dan ergens gedurende het jaar permanent op de tribune te moeten gaan zitten waar hij naar Shaw en Malacia kan kijken?

28 augustus 2023 om 18:36

Nu niet gaan zeggen dat EtH geen geld krijgt. Hij krijgt geld genoeg, alleen hij gebruikt dat geld gewoon verkeerd. Mount halen terwijl dat geen prioriteit is, vorig jaar twee keer zoveel betaald voor Antony en Martinez als nodig, een jonkie van 20 in de spits voor 80 mln. Het gaat erom dat het geld gewoon niet goed wordt geïnvesteerd (as usual bij United).

28 augustus 2023 om 22:19

Jij volgt MU alleen hier op VZ blijkbaar, want je stelling raakt kant noch wal. Aankoop- en verkoopbeleid is vooral de regie van McNally en blijkbaar moet elk bod langs de Glazers. Spelers kopen is 1, maar spelers verkopen is helemaal een lachtertje bij MU. Het is algemeen bekend dat EtH in de steek gelaten wordt door het directieteam mbt tot verkoop en aankoop.

28 augustus 2023 om 23:04

EtH heeft bij zijn contractonderhandelingen geëist dat hij flink wat inspraak zou hebben in de transfers bij United. Dat het bod langs de Glazers moet, dat weet ik. Maar EtH is stellig geweest over de spelers die United uiteindelijk heeft aangetrokken. Ruim €400 mln. uitgegeven, dat is echt niet niks. Het is de fout van de directie dat er systematisch te veel wordt betaald voor spelers.

Dat is wel echt een matig lijstje zeg.. Hoe kun je bij Marcos Alonso uitkomen als je een lb zoekt? Zou Ten Hag dan naar een defensie van 3 man willen schakelen?

Wat is er met die Feyenoord linksachter Malacia gebeurd dan? Is hij geblesseerd?

28 augustus 2023 om 18:00

Lees de tekst en kom achter het antwoord.

28 augustus 2023 om 19:52

Oh leuk raadsels... Als Red Devil weet je vast meer als 'kwetsuur' en 'lappenmand'. Hoe lang heeft ie nog?

28 augustus 2023 om 20:32

4 tot 8 weken, niemand weet het precies

Donny in een linksback veranderen

Gezien de eerste drie namen moet die vierde haast wel Wijndal zijn, dat kan haast niet anders. Alonso zou eventueel nog kunnen, maar de overige opties hebben al ruimschoots aangetoond niet goed genoeg te zijn voor een club in de Engelse (sub)top.

28 augustus 2023 om 18:21

Mwah. Er zijn zoveel andere spelers. Waarom zouden ze een bankzitter gaan halen van Ajax, die toch af en toe mag invallen en zijn beste tijd heeft laten zien bij AZ?

Alonso heeft enkele goede seizoenen gespeeld bij Chelsea, dat het zo slecht liep was zeker zijn fout niet. Dus ik kan er nog iets of wat inkomen dat die voor de juiste prijs/loon interessant kan zijn. Cucurella, onbegrijpelijk dat er een top 5 ploeg nu nog interesse in zou tonen, ik zou het zelfs anders zeggen, voor een ploeg in de linker kolom komt hij te kort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren