Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United komt De Gea tegemoet en trekt Spanjaard aan’

Laatste update:

David de Gea zette in september zijn handtekening onder een nieuw contract bij Manchester United, maar daarin zou wel een clausule zijn opgenomen waardoor Real Madrid hem voor 15 juni voor vijftig miljoen euro kon overnemen. Real liet die datum echter passeren en alles wijst er nu op dat De Gea op Old Trafford blijft

/

Naast het gegeven dat Real geen serieuze interesse meer lijkt te hebben in de 25-jarige Spanjaard, meldt de Daily Mail dat United De Gea tegemoet komt door Emilio Álvarez Blanco aan te stellen als de nieuwe keeperstrainer. De 44-jarige Blanco werkte eerder bij Atlético Madrid al samen met de toen achttienjarige De Gea.

Toen toenmalig trainer Quique Sánchez Flores vroeg wie de beste doelman van Atlético was, zei Blanco: “El Niño is de beste.” Sánchez Flores had dat antwoord niet verwacht: “Ben je serieus? Die jongen is fysiek zwak en ziet eruit als een klein jochie.” De Gea won de concurrentiestrijd echter van Sergio Asenjo en Roberto en de rest is geschiedenis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Krijgt iedereen bij Atletico de bijnaam El Nino? Torres toch ook? Ik weet dat het het jongetje of iets dergelijks betekend, maar toch.

9 juli 2016 om 13:37

Alleen als je jong en goed bent krijg je die bijnaam. Het is een hele eer eigenlijk.

Real liet het niet lopen. Ze hadden wel degelijk interesse (logisch) maar De Gea is na de komst van Mourinho niet meer van plan geweest om bij United te vertrekken en daarom heeft Real de clausule niet geactiveerd.

9 juli 2016 om 13:54

En hij is ook niet nodig als je Navas hebt in deze vorm

9 juli 2016 om 14:04

Nou als Real Madrid hem wou dat was hij gewoon dit seizoen speler voor Real Madrid. de Gea wou graag terug naar ES. En neem aan dat je liever CL speelt bij Real Madrid dan EL bij Man Utd. Maarja RM heeft hem niet nodig Navas doet het top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren