Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United klopt bij Bayern aan voor nummer 9 maar krijgt nul op rekest

Laatste update:

Manchester United zou graag Mathys Tel naar Old Trafford halen, maar daar staat de spits zelf niet welwillend tegenover. Dat meldt Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports zondagavond. De Franse spits blijft ook na de winter bij Bayern München, ondanks de interesse van meerdere clubs.

"De achttienjarige heeft besloten om bij Bayern te blijven deze winter", schrijft Plettenberg op X. "Veel clubs, waaronder Manchester United, hebben geïnformeerd voor een huurperiode, maar ze maken geen kans."

In Beieren is Tel door de aanwezigheid van Harry Kane niet de eerste keuze voor de spitspositie. "Hij wil bij Bayern blijven, waar hij kan leren van Kane, en vertrouwt erop dat hij meer speeltijd krijgt van Thomas Tuchel", aldus Plettenberg.

Ondanks zijn rol als reserve kwam het Franse talent tot achttien wedstrijden dit seizoen. Daarin wist hij zes keer het net te vinden en was hij goed voor drie assists.

Zijn directe concurrent Kane is ondertussen topscorer in de Bundesliga met achttien doelpunten uit dertien wedstrijden. Een vaste basisplek lijkt daardoor nog ver weg voor Tel.

Manchester United
United had zich dus graag versterkt met de back-up nummer 9 van Bayern, maar zal verder moeten zoeken. Eerder werden the Red Devils ook al gelinkt aan een andere Bundesliga-aanvaller.

De club van manager Erik ten Hag zou namelijk interesse hebben in VfB Stuttgart-aanvalsleider Serhou Guirassy. De twaalfvoudig international van Guinee mag volgens Plettenberg voor een bedrag van minder dan 20 miljoen euro vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat denken ze zelf. Alles wat ik van deze jongen heb gezien is pure kwaliteit. Gaat gewoon 1 op 1 lopen en is momenteel het grootste sitsen talent van de Bundesliga....Bovendien krijgt hij regelmatig speelminuten.

10 december 2023 om 20:53

Dus? Het zou gaan om een verhuurperiode. Als hij dan bij United meer aan spelen toekomt is dat toch tot einde van het seizoen niet zo gek om te proberen? Je doet net of United Haaland wil kopen van City. Zo gek vind ik het niet gedacht namelijk.

10 december 2023 om 23:02

Die gedachte van Haaland vind ik zo gek nog niet. Ik zou zeker weten met Tel als backup de knockout fase van de CL in gaan. Echt volsalgen kansloos van ManU

10 december 2023 om 22:58

Oh maar nu gaan we weer te horen krijgen dat Ten Hag de spelers niet krijgt die hij wil… Misschien eens op zoek gaan naar realistische opties ( zonder een verleden in de Eredivisie)

Een 18-jarige als verlosser….haal eens een ervaren kracht die weet hoe hij doelpunten moet maken. En een fatsoenlijke verdediger.

10 december 2023 om 21:26

Ja maar welke ervaren kracht moet dat dan zijn? Dan kom je al snel op namen als Icardi, Immobile en Lautaro Martinez die mogelijk haalbaar zijn en dan moet het ook nog eens in het systeem passen.

Wat is dit ook weer voor een nonsense?
Ze hebben een Hojlund die nog ''jong'' is en onervaren. En dan willen ze een nog jongere gozer gaan halen ofwat?

Ik weet niet of ik dit moet geloven, dit gerucht. En dit zou ook echt lachwekkend zijn als het zo is.
Tel is een prima talent, maar die ga je toch niet huren als ''grote united''?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren