Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United keihard onderuit tegen Dortmund

Laatste update:

José Mourinho slaagde er nog in zijn eerste wedstrijd als coach van Manchester United met 2-0 te winnen van Wigan Athletic, maar het tweede duel onder leiding van de Portugees is vrijdagmiddag verloren gegaan. The Red Devils traden in het kader van de International Champions Cup in Shanghai aan tegen Borussia Dortmund en stapten uiteindelijk met een 1-4 nederlaag van het veld. Het eerste doelpunt van Henrikh Mkhitaryan in Engelse dienst, tegen zijn oude ploeg nota bene, was zodoende niet meer dan een eretreffer.

/

Dortmund trad nog aan zonder nieuwe aanwinsten Mario Götze en André Schürrle, maar het was een andere aankoop, Ousmane Dembélé, die een bijzonder actieve indruk maakte. De Fransman was ook betrokken bij het openingsdoelpunt: keeper Sam Johnstone kon een poging van Pierre-Emerick Aubameyang net pareren, waarna de bal uiteindelijk via Dembélé en Shinji Kagawa voor de voeten van Gonzalo Castro belandde, die de 0-1 binnen werkte. Zo’n tien minuten voor de rust kreeg Aubameyang een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen na een handsbal van Antonio Valencia en hij faalde niet van elf meter.

Na de rust kreeg Mkhitaryan een goede kans op de aansluitingstreffer, maar hij schoot de bal recht op Roman Weidenfeller. Aan de andere kant was het vlak daarna wel raak: Dembélé pegelde de bal na een geweldige actie van net binnen de zestien langs de zojuist ingevallen Sergio Romero voor de 0-3. Mourinho kon twee minuten later wel een klein beetje juichen nadat Mkhitaryan de bal op een presenteerblaadje kreeg van Juan Mata en de 1-3 binnen tikte. Castro maakte er met een heerlijke treffer vlak voor tijd zelfs nog 1-4 van: de middenvelder knalde de bal van een dikke twintig meter prachtig langs de verbouwereerde Romero.

Vind jij dat Manchester United meer verdiende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Dembele, oh la la la laaa!! Wat een speler! Word er spontaan vrolijk van als ik die jongen zie spelen, dit is nog eens iemand die niet gewoon voetbalt, maar speels en onbezonnen voetbal speelt.

22 juli 2016 om 16:17

Dortmund heeft de vervanger van Mkhitaryan als binnen met Dembele, wat een speler zeg. Ook Castro was vandaag een beest, zeer onderrated en speelt al jaren stabiel

22 juli 2016 om 16:42

In Dortmund zeggen ze; Mkhi-wie? Haha.

22 juli 2016 om 17:10

Lol

22 juli 2016 om 17:17

Hahaha precies dit en voor maar 15 miljoen, nu al het koopje van het jaar!

22 juli 2016 om 17:24

haha...

22 juli 2016 om 18:41

United heeft anders gewoon beter gepresteerd dan Chelsea afgelopen seizoen en Chelsea verloor haar eerste oefenwedstrij ook, dus weet niet waarom jij uitgerekend stoer moet komen doen

22 juli 2016 om 18:54

Ik weet het niet, en heet Joost.

22 juli 2016 om 20:57

Iets met 1 zwaluw.. natuurlijk is Dembele een groot talent, echter moet hij het de komende jaren wel waar gaan maken. Om hem nu al koopje van de zomer te noemen is net wat te voorbarig.

22 juli 2016 om 16:22

Ik hoor de mensen nog zeggen bij andere artikelen over Dortmund, dat je met hem de strijd niet gaat winnen.
Nou, wel dus. Ik heb hem altijd al een goede aankoop gevonden waaraan Dortmund meteen plezier aan beleeft.
Dortmund gaat nu zeker met Götze en Schürrle (langer) meedoen om de titel.

22 juli 2016 om 16:47

Tegen een united zonder belangrijkste spelers. Tuurlijk, uitstekend resultaat. Maar zou nog niet gelijk de polonaise gaan lopen toch?

Al hoop ik met je mee dat Dortmund mee doet of zelfs kampioen wordt. Denk heel goed voor de Bundesliga ook

22 juli 2016 om 16:58

Waar waren de sterspelers van Dortmund dan? De helft was ook niet te vinden!

22 juli 2016 om 17:24

4 wedstrijden gespeeld. United 1..

22 juli 2016 om 17:31

het enige verschil was dat dortmund 3 weken langer aan het trainen is. ik geloof dat ze al 4 oefenwedstrijden hebben gespeeld en man utd nog maar 1 de vorm van de ploegen is hier uitgedrukt in cijfers. man utd had echter een grote kans op de 1-1 (lingard alleen op doel) en op de 2-1 (miki alleen op doel) maar dat is dan net die scherpte die je binnen 3 weken wel kunt zien geloof ik

22 juli 2016 om 18:53

Hoe kun je een kans op 2-1 krijgen als je niet eens op gelijke hoogte bent gekomen?

22 juli 2016 om 20:18

Als je bij een 2-0 achterstand 1x scoort kom je 2-1.

Weet iemand misschien hoe Emre Mor speelde?

22 juli 2016 om 16:12

Dreigend. Hij speelde met durf en kenmerkend voor zijn speelstijl. Snel dribbelen, moeilijk van de bal te krijgen. Speelde prima hoor.

22 juli 2016 om 16:17

Denk je dat hij een basisplek kan veroveren met deze concurrentie?

22 juli 2016 om 16:20

Nee, nog niet genoeg ervaring ervoor. Dortmund heeft nog veel betere middenvelders.

22 juli 2016 om 16:21

En al helemaal niet in de aanval met Aubameyang, Schürrle, Götze en Reus

Dortmund heeft een diamant met Ousmane Dembele.

Dortmund is verder in de voorbereiding met meer wedstrijden in de benen. United viel tegen maar niet teveel waarde aan hechten. Positieve punten, Bailly hij kan echt een sensatie worden wat een beest. Luke Shaw die 90 min in de benen heeft ook belangrijk. Verder komen Smalling Rooney Martial De Gea Zlatan en nog een nieuwe CM erin dus zoals ik al zei, ik maak me geen zorgen.

Ach. Oefenwedstrijd. Ik geloof dat Vam Gaal deze cup won bij zijn debuut maar daarna waardeloos begon aan de competitie.

22 juli 2016 om 16:21

Hij reikte twee keer tot de finale. Eerste won hij van Arsenal (5 overwinningen), de tweede keer verloor hij van PSG (4 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag). Dus ja, twee uitstekende oefencampagnes maar toch twee flopseizoenen.

22 juli 2016 om 16:12

slecht

22 juli 2016 om 16:32

Bar slecht, echt abominabel

22 juli 2016 om 16:39

Ben toch benieuwd hoeveel kansen Memphis gaat krijgen van Jose. Ben bang dat het vaak bankzitten voor hem wordt dit seizoen.

22 juli 2016 om 17:20

@estelana deze voorbereiding is zijn kans. Zit zodra het seizoen begint op de bank want ook vandaag was gewoon schandalig slecht... Memphis heeft iets te veel uurtjes in de gym en iets te weinig op het veld gemaakt denk ik want hoe ver deze jongen is teruggezakt is wel bizar. Beetje gevalletje Drenthe, Elia. Dit seizoen MOET memphis het gaan laten zien anders is het over met de pret

22 juli 2016 om 17:09

Waren de paddo's in de aanbieding?

22 juli 2016 om 17:13

Hahahahaha smoke weed everyday hahaha. On: ousmane dembele die jongen danst gewoon op het veld man schitterend en zo jong

22 juli 2016 om 19:23

Gaaf logo dat Sporting Charleroi, instant fan

Tja niet te zwaar aan tillen deze nederlaag. Dortmund is een stukje verder in de voorbereiding. Bailly met sterke ingrepen, maar de verdediging mistte toch een stukje leiderschap. Blind op het middenveld werkte prima, vind ik. Wellicht dat, Mourinho kennende, dat zijn nieuwe rol gaat worden. Centraal achterin wil Mou denk ik slopers als Smalling en Bailly. En dan op het middenveld een verdedigende speler en een aanvallende. Als Pogba erbij komt kan hij de aanvallende impulsen verzorgen en met Blind ernaast heb je dan een goede balans. Daar ben ik zeer benieuwd naar, naar hoe Mourinho het middenveld zal gaan neerzetten. Memphis als spits redelijk balvast, maar hij kon weinig uitrichten doordat hij constant met zijn rug naar de goal stond. United niet heel scherp, maar goed dit is dan ook pas hun tweede wedstrijd.

22 juli 2016 om 16:13

Ik denk toch dat Schneiderlin en Carrick voorrang krijgen op die positie.

22 juli 2016 om 16:42

Carrick is wel al redelijk oud natuurlijk. En het hangt er een beetje van af of Schneiderlin blijft. Ik dacht dat Koeman hem wilde hebben namelijk.

22 juli 2016 om 16:53

Ja koeman kan zoveel willen. Zoals je al aangeeft is Carrick al een dagje ouder aan het worden en heeft mourinho aangegeven de positie naast hun te willen versterken. Dan lijkt het mij dat hij niet weg gaat.

22 juli 2016 om 16:16

Depay speelde verschrikt als je de match zag. Hij verliest veel de bal, ging voor zijn eigen succes, neem de bal slecht aan. Ik hoop dat hij verkocht word aan een middenmoter clubs. Blind zal toch als back-up worden van shaw, want Mourinho heeft geen extra lb nodig terwijl luke blessure gevoelig is.

22 juli 2016 om 16:21

Borthwick-Jackson kan daar ook spelen, net als Rojo.

22 juli 2016 om 16:32

Ja ze kunnen het wel, maar ik hoop dat er geen noodzaak komt om ze er een paar maanden of langer te laten spelen, want dan heeft United een probleem. Met name rojo blijft toch maar teleur stellen bij united.

22 juli 2016 om 16:33

ja mee eens batman als depay maandag weer zo speelt moeten ze gewoon conclusies trekken. Hij zal vast veel talent hebben, maar daar kan United toch niet zo lang op blijven wachten.

22 juli 2016 om 16:47

Maar Rojo is wel sneller dan Blind. Blind was vorig jaar vaste cv terwijl Rojo reserve back was. Daar zal niet veel in veranderen neem ik aan, getuige ook de basisplaats centraal achterin van Blind vorige wedstrijd. Qua positie bedoel ik dan, want ik weet niet of Blind ook dit jaar basisspeler zal zijn.

En Memphis, tja, ik heb eerlijk gezegd juist helemaal niet gezien dat hij voor eigen succes ging hoor. Probeerde veel de bal te passen, alleen mislukte dat regelmatig. Zijn probleem nu wordt dat hij te veel spieren heeft lijkt het wel. Is een stuk langzamer geworden en minder behendig zoals Januzaj op het einde bv wel was. Een beetje zoals Hulk begint ie nu te spelen, alleen dan slecht haha. Maar als hij in de voeten werd aangespeeld, kon hij redelijk vaak wel de bal goed bij zich houden. Ik hoop dat Mourinho de vreugde in zijn spel kan krijgen, anders is het inderdaad exit

22 juli 2016 om 16:54

Voor mij heeft depay zijn krediet al verspeeld, hij zal toch banken en ik denk dat hij zelf geen trek heeft. Ook laat hij bij oranje niks zien. Daarom hoop ik dat de bestuur hem snel verkoopt. Over rojo, je heb gelijk dat rojo sneller is dan blind, alleen komen ze allebei tekort. Als ik moest kiezen tussen hun zal ik liever blind houden, want hij kan nog drie positie spelen.

Die voorassist van Blind. Zulk inzicht... welke cv heeft dat nou? Ik denk dat hij weer verassend veel zal spelen komend jaar. Uitslag van de pot zegt niks want Dortmund heeft er al meer wedstrijden opzitten.

22 juli 2016 om 22:20

Sorry hoor maar Blind heeft elke wedstrijd zulke ballen Bonucci en Hummels niet.

Ik weet dat het een oefenduel is, maar rojo, Jones, depay, lingard, herrera en Valencia laten zien dat ze ongeschikt zijn voor man u. De mooiste is dat miki zijn eerste officieuze goal maakt en dat shaw fit was en ijzersterk verdedigd, alleen hoop ik dat hij aan zijn voorzetten gaat verbeteren. Ik hoop dat fosu mensah hersteld is.

Dortmund heeft goud in handen met Dembele en Mor. Verder is Depay niet geschikt voor dit niveau komt voetballend gewoon tekort in mindere competities is dit te maskeren door fysiek en goals, maar in de grotere competities heb je meer spel-intelligentie en overzicht nodig dit mist hij duidelijk.

Kan iemand mij het causale verband uitleggen of mij vertellen wat Dembele bij deze passage te maken had met de 1-0?
"...ousmane Dembélé, die een bijzonder actieve indruk maakte. De Fransman was ook betrokken bij het openingsdoelpunt: keeper Sam Johnstone kon een poging van Pierre-Emerick Aubameyang net pareren, waarna de bal uiteindelijk via Dembélé en Shinji Kagawa door Gonzalo Castro in het doel gewerkt werd."

22 juli 2016 om 16:19

Volgens mij tikte hij de bal weg bij johnstone toen die hem niet klemde, maar weet het niet helemaal zeker, want was een beetje rommelig.

Van een Dortmund verliezen dat al wat verder in de voorbereiding is is natuurlijk geen schande, maar er zijn wel een paar dingen die echt niet meer kunnen wanneer het er echt om gaat. Onder andere slordigheidfoutjes en communicatieproblemen leidden deze wedstrijd vaak tot onnodig balverlies. Lichtpuntje is dat Shaw na twee wedstrijden weer terug is in beast mode. Overzicht, snelheid en strijden voor elke meter. Deze man gaat het verschil maken bij United dit seizoen. Wat een geweldenaar!

Netjes van Dortmund maar snap niet dat er hier mensen denken dat United het verschil met Dortmund wel goed kan maken dit seizoen. Dortmund hoort bij top 10 van Europa. United hoogstens top30.

22 juli 2016 om 16:22

Niemand heeft het Manchester United van volgend seizoen nog zien spelen. Snap eerder niet dat mensen zo makkelijk een conclusie trekken nav een oefenwedstrijd waar amper basis spelers instaan en met nog een tijd te gaan in het transfer window.

22 juli 2016 om 16:28

Dat klopt, maar met de huidige aankopen zie ik weinig veranderen. te veel betalen voor middelmatige clubs is heel gewoon in Manchester. Natuurlijk kunnen ze komende tijd nog eea gaan inkopen maar ivm Dortmund missen daar ook Schurle en Gotze dus dat gat zie ik ze niet dichten.

En mensen vergeten dat van Gaal daar vorig jaar zat, die heeft er veel uitgeperst en de beste spelers daar zijn door van Gaal naar het eerste gehaald (jonkies), daar gaan ze plezier aan beleven, niet aan die vele net niet aankopen. Ik hoop ook niet dat ze Pogba halen, die is in huidige voetbal 10 a 15 miljoen waard, maar in Unted willen ze er 120 miljoen voor betalen.....ja dan blijf je dit jaar op een subtop.

22 juli 2016 om 16:30

"in huidige voetbal 10 a 15 miljoen waard"

Zlatan, Bailly, Mkhi en Pogba net niet aankopen ..

Ok dit is niet echt serieus te nemen ..

22 juli 2016 om 16:37

Zelden zoveel onzin in 1 bericht gelezen.

Sowieso beweren dat van Gaal er veel uit heeft geperst bij de spelers is lachwekkend. Als er iets uit is geperst dan zal het het plezier van de spelers zijn geweest. Kwaliteit en vorm heeft hij er bij de meesten juist totaal niet uit weten te krijgen.

22 juli 2016 om 16:39

Zlatan.....sorry EK gezien? Die man is zwaar overschat. Dat gaat helemaal niks worden, in Frankrijk leuk bij PSG waar ze geen tegenstand hebben.

Mkhi heeft het zeker goed gedaan bij Dortmund, dat is zeker een versterking.

Bailly...moet alles nog bewijzen, je laat je leiden door de transfersom (zoals 99% hier doet)

Pogba, sorry maar dat is een matige voetballer, die komt in alles te kort, behalve in frommelen. 10 a 15 miljoen is hij waard maar omdat het een Engelse club betreft gaat de vertienvoudiger lopen.

Zet toch eens die bril af....

22 juli 2016 om 16:43

Het is maar wat je verwacht, van middelmatige spelers kun je niet meer verwachten. Je kunt van Gaal hoogstens verwijten dat ook hij te veel heeft betaald voor matige voetballers.

Wat ook een rol speelt is dat voetballers daar te veel verdienen, ze presteren gewoon niet meer als ze in Engeland gaan voetballen. Het is een soort Harlem Globe Trotters.

22 juli 2016 om 16:47

Het is natuurlijk een beetje knullig als jij allerlei aannames als feiten verkondigt op basis van jouw eigen mening en onderbuikgevoelens, om daarna te gaan roepen dat anderen hun bril toch eens af moeten zetten.

Bailly moet alles nog bewijzen inderdaad. Niemand beweert anders. Jij bent diegene die hem nu al een net niet aankoop noemt terwijl hij net bij de club is. Zijn eerste 2 oefenpotjes maakte hij een goede indruk.

Zlatan mag je onderschat vinden. Feit is dat hij altijd en overal gepresteerd heeft. Het is goed mogelijk dat hij tegen gaat vallen, echter daar van uit gaan zoals jij doet is voorbarig. Zoals gezegd is jouw mening geen feit.

Er is in de wereld niemand die Pogba een matige voetballer en slechts 10-15 miljoen waard vindt. Daarin ben je zo'n beetje de enige. Dat is jouw goed recht. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening.
Pogba is hoe dan ook momenteel niet relevant, aangezien hij op dit moment een speler van Juventus is. Heeft dus (nog) niets met United te maken.

22 juli 2016 om 16:48

Zlatan scoort al 15 jaar aan de lopende band en jij gaat hem afrekenen op een ek met zweden ..

En Bailly beoordeel ik op wat ik in de 1e 2 (oefen)wedstrijden gezien heb en ik vind het er tot nu toe goed uitzien.

Pogba 1/3 waard van wijnaldum ..

En ik moet mn bril afzetten? Denk eerder dat jij een bril aan moet schaffen!

22 juli 2016 om 16:56

10 a 15 miljoen waard.

Oke ik weet dat het vrijdag is maar kom hey, ff normaal doen he!

22 juli 2016 om 17:10

Zooman is gewoon aan het trollen.

Pogba 10 a 15 miljoen waard en Ibrahimovic zwaar overschat (50 goals vorig jaar als ik me niet vergis), dat gelooft toch niemand.

Ik hoop alleszins dat hij trolt. Anders zou het echt schandelijk zijn voor hem haha.

22 juli 2016 om 17:25

Want Schurrle en Gotze spelen al jaren de sterren van de hemel toch?

23 juli 2016 om 02:38

Wat?

22 juli 2016 om 16:30

Wie heeft het daar over dan?

Dortmund is al veel verder in de voorbereiding en al redelijk compleet. United heeft door het EK Rooney, Smalling, Rashford (al viel hij wel even in), Darmian, Schneiderlin, Martial en Schweinsteiger nog niet of pas net terug. Zlatan is daarnaast nog afwezig. Tel daarbij de Gea nog op en je hebt echt een compleet ander elftal.

Bailey, Shaw en Mkhitaryan waren de enige 3 die aan de aftrap verschenen waarvan je zou denken dat ze behoren tot de basis in de sterkste opstelling.

22 juli 2016 om 16:40

En die vond ik alle 3 niet slecht spelen. Ook niet spectaculair of zo, maar zeker niet slecht.

22 juli 2016 om 17:03

Ondanks dat Dortmund verder in de voorbereiding zit en United redelijk wat spelers mistte, is een 4-1 verlies gewoon een afgang. Je reist helemaal naar China af om de supporters daar wat te laten zien en de club te promoten, en dan wordt je zo afgedroogd, niet heel goed voor het imago.

Daarnaast is het nog maar afwachten hoe United gaat draaien als de spelers die je op noemt terug zijn. De Gea en Martial en in mindere mate Smalling en Rashford waren de toppers van vorig seizoen dus die mis je wel. Maar de rest van de namen zijn of over the hill of hebben het niveau niet. Ook is het nog afwachten hoe Zlatan gaat presteren.
Oftewel, ik vraag mij af of United met dat elftal wel van dit Dortmund weet te winnen. Ik vind Dortmund qua voetballend vermogen en creativiteit veel beter dan United en dat is ook iets wat mij zorgen baart. Ik vind ons middenveld erg matig, Pogba zal goeie toevoeging zijn maar ik mis meer dan alleen Pogba. Het zijn allemaal grote namen, maar presteren veel te weinig.

Ik hoop dat ik het mis heb en dat Mourinho er een goed en leuk voetballend elftal van kan maken maar ik heb er een hard hoofd in.

22 juli 2016 om 17:55

Ik denk dat je die spelers eerst maar even moet zien spelen onder mourinho voor je ze afschrijft. Schneiderlin en Darmian zijn helemaal geen verkeerde spelers volgens mij, en Schweinsteiger is natuurlijk gewoon wereldtop als hij fit kan blijven. Al is dat wel een grote als.

Ik zeg trouwens niet dat ze dan wel van Dortmund kunnen winnen hoor. Maar het zal toch een aanzienlijke verbetering zijn.

waarom speelde fosu mensah niet?

22 juli 2016 om 16:27

Ja dat weet niemand lijkt het. Zat helemaal niet bij de selectie. Waarschijnlijk blessure dus.

22 juli 2016 om 16:56

Zou kunnen hoor, maar ik kan me echt niet voorstellen dat hij dan verhuurd gaat worden. Heeft het hartstikke goed gedaan vorig seizoen en kan als backup voor meerdere posities dienen. Lijkt me toch dat er wel wat namen eerder in aanmerking komen voor een (tijdelijk) vertrek. Bovendien had het dan logischer geweest als hij net als varela en blackett niet meegekomen was naar china.

22 juli 2016 om 20:25

Dit staat op de United site: "the remaining players in the tour squad are on the bench, aside from the rested David De Gea, Wayne Rooney, Chris Smalling, Michael Carrick and Tim Fosu-Mensah"

Geen idee waarom hij rust nodig heeft, maar dat staat er iig.

Zoals ik al eerder zei Hummels, Micky en Gundogan waren zeer sterke basisspelers maar die waren niet onvervangbaar. Daarom zijn ze ook zo makkelijk weggegaan. Castro en Rode die het middenveld vormen, Dembele en Gotze die de breinen worden achter alle aanvallen en Barta en Papastathoupulos die alle aanvallen moeten gaan stoppen

22 juli 2016 om 16:28

Denk eerder dat ze makkelijk zijn weggedaan omdat ze nog maar 1 jaar op hun contract hadden ..

22 juli 2016 om 16:31

Gundogan is natuurlijk wel een gemis, is een klasbak en Rode is wel een klasse minder (en ook niet helemaal hetzelfde type om hem op te vangen). Hummels en Micky zijn goed op te vangen en goed opgevangen, maar op de positie van Gundogan is Dortmund wel echt achteruit gegaan.

22 juli 2016 om 16:33

ben ik het met je eens. gundogan was toch vaker geblesseerd dan dat hij speelde. hummels was afgelopen seizoen weer wat beter, en miki was pas net super na 2 slechte seizoenen. en met rode voor gundo bartra voor hummels en dembele gotze en schurrle voor miki ik brn in iedergeval tevreden.

22 juli 2016 om 17:23

Ik hoop dat Castro en Weigl het middenveld gaan vormen, Rode, Sahin en Bender als roulatie spelers die genoeg minuten gaan krijgen

Dortmund is echt een voetbalmachine. Thomas Tuchel laat z'n team altijd mooi voetbal spelen en geeft talenten een serieuze kans. Misschien wel de perfecte trainer voor een club als Dortmund. Ik weet alleen niet of ze goed genoeg zijn om Bayern partij te bieden. Qua team is Bayern beter denk ik toch.

wat kan ik van castro genieten zeg. voor mij man of the match die laatste goal poeh wat een knal, zelfde geld voor het doelpunt van dembele. en dan waren reus schurrle en gotze er nog niet eens bij. ik hoop dat we hummels gundo en miki niet gaan missen en over een paar weken niet anders weten.

Ik kijk er nu echt naar uit om Dembèlé dit seizoen aan het werk te zien.

Jeetje wat een lekkere pot was dit. Terwijl het een simpele oefenwedstrijd was met weinig belangen. Wel echt heerlijk spel gezien van vooral Dortmund. Wat hebben zij een goeie mercato gehad man. Met een mix van toptalenten als Mor, Bartra, Merino, Guerreiro en ervaren spelers als Schurrle, Rode en Gotze. Maar een man wil ik met name uitlichten: Ousmane Dembele. Wat een speler is dat! 19 pas en super tweebenig, met een bizarre dribbel, eindpass, techniek en finishing. Misschien overdrijf ik, maar hij doet mij denken aan de enige echte Ronaldo. Dortmund kijken wordt echt een genot dit jaar!

22 juli 2016 om 17:12

Dembélé speelde ook geweldig. Zijn voortzetten zijn prima, zijn aanname zijn goed en de afronding kan nog beter, maar hij zal moeten nog wennen. Dortmund zullen genieten van hem.

22 juli 2016 om 17:21

Klopt. Hij is zeker voor een speler van die leeftijd al erg compleet. Ik denk echt dat hij heel snel kan uitgroeien tot een wereldspeler. Wat hij deed in Frankrijk was echt belachelijk. Ik verwacht veel van hem!

22 juli 2016 om 19:40

Batra is geen ´toptalent´ meer. Hij is inmiddels al 25. De rest zijn wel supertalenten die je hebt opgenoemd.

Dit zal echt een topelftal zijn. Ik ga ervan uit dat Subotic weggaat, want die heeft al zijn vertrekwens aangegeven.

Burki/Weiden
Piszczek/Dur
Sokratis/Ben
Ginter/Bartr
Schmel/Guerr
Castro/Rode
Gotze/Kagawa
Weigl/Sahin
Dembele/Mor
Auba/Ramos
Reus/Schur
22 juli 2016 om 20:46

Hoe komt het toch dat mensen op vz altijd denken dat een talent ook jong moet zijn? Iemand met talent is een talent.

22 juli 2016 om 20:54

Maar hij schaart Bartra bij dat rijtje van 'toptalenten', terwijl hij duidelijk niet bij die leeftijdscategorie behoort (onder de 23).

Maar meeste voetballers die betaald voetbal halen hebben 'talent', maar boven de 23 vind ik dat die talent eigenlijk moet verbloeien in routine of ervaring. Dat vind ik hoor, dus daarom ben ik wel met meeste mensen van VZ eens dat onder de 23 gewoon talent is.

22 juli 2016 om 20:59

Lol je vindt? Een woord is een woord. Waar jij het over hebt is een jong talent. Iemand van 30 kan gewoon een talent zijn, mits hij/zij talent heeft.

22 juli 2016 om 21:05

Ja tuurlijk, maar dat is toch mijn mening? Maar je trekt het een beetje uit de context, want met talent in voetbaltermen, versta ik iemand die verschrikkelijk goed kan voetballen op jonge leeftijd, meestal iemand van onder de 23.

In algemene begrippen is talent gewoon iemand die iets goed beheerst. Iemand die veelbelovend is.

23 juli 2016 om 00:41

@fcgrunn050 subotic gaat niet weg. hij moet een operatie ondergaan en zal vroegstens in de winter weg gaan.

23 juli 2016 om 02:41

Eigenlijk heb je gelijk en zou Bartra misschien al gerekend kunnen worden tot een ervaren speler gezien de vele potjes die hij al mocht spelen voor Barcelona. Maar in zijn geval bedoelde ik meer getalenteerd. Maar wellicht past hij inderdaad niet in t rijtje met al die jongelingen. Wel denk ik dat hij het uitstekend kan gaan doen. Als hij vertrouwen krijgt, en zeker in het aanvallende pressievoetbal van Tuchel, kan hij een belangrijke coachende voetballende verdediger zijn voor Borussia!

Al die mind games en theaterstukjes van Mourinho zullen op den duur niet kunnen verbloemen dat zijn spelopvatting te armoedig is voor een absolute topclub.

PL wordt zoals altijd weer zwaar overschat.
Het meeste geld maar moeten het qua spel toch altijd afleggen tegen de Spaanse Duitse en nu ook Italiaanse ploegen.
Halve finale CL zal zoals gewoonlijk wel bestaan uit Real Barca Bayern en Dortmund of Juventus.

Snap nog steeds niet wie er betaald om de waardeloze competitie te kijken?
Die zullen volgend jaar ook wel de Chinese competitie willen volgen.

22 juli 2016 om 20:52

Denk eerder atletico of juventus. Afgelopen jaren doet Dortmund het toch minder in de cl.

En sommige mensen zullen weer niet snappen hoe iemand betaald voor en kijkt naar een competitie waarvan de uitslag al van tevoren bekend is ..

22 juli 2016 om 23:05

Welke ploeg in de PL speelt de wedstrijden zoals Bayern Dortmund Barca of Real????

22 juli 2016 om 23:20

Je reageert niet op wat ik zeg.

22 juli 2016 om 23:25

Maar ik kan toch wel even antwoord geven. Geen enkele. Persoonlijk vind ik het gevecht in de pl mooi om te zien en vind ik het leuk dat geen enkele wedstrijd te voorspellen is. Ja, die 4 ploegen die jij opnoemt zijn heel goed, maar de competitie zelf is oersaai omdat bijna elke wedstrijd hetzelfde eindigt.

23 juli 2016 om 12:36

In jouw redenering zou de eredivisie van de laatste jaren ook fantastisch moeten zijn en een hoge marketingwaarde moeten hebben. Uiteindelijk zullen consumenten de wedstrijden in de PL in een 'ja maar'- perspectief plaatsen, zoals de Nederlandse media dat ook bij onze spannende eredivisie van de laatste jaren doen. De lamme tegen de blinde in vergelijking met Real, Barcelona en Bayern. Beetje zoals de 'old Firm' 20 jaar geleden al gezien werd, ondanks de hoge salarissen en prachtige entourage.

23 juli 2016 om 12:42

Nee, want hier is de kwaliteit weer te laag om uberhaupt entertaining te zijn. Maar ik zeg ook niet dat mensen pl boven de andere landen moeten verkiezen of zo. Ik probeer aan te geven dat ieder zn voorkeur heeft. Ik zie liever kwalitatief iets minder goed voetbal, als ik daar passie en snelheid en vooral spanning voor terug krijg. En blijkbaar ben ik niet de enige. Niet voor niets verkoopt de pl beter dan die andere divisie's.

Dante

Je slaat de spijker op z'n kop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren