Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United-icoon haalt uit: ‘Ik vind hem echt een irritante coach’

Laatste update:

Manchester United stelde een aantal dagen geleden José Mourinho aan als opvolger van Louis van Gaal en the Red Devils hopen dat zij onder leiding van de Portugees weer mee kunnen doen om de prijzen. Roy Keane is echter bepaald geen fan van de oefenmeester, al hoopt hij wel dat de komst van Mourinho uiteindelijk leidt tot het aantrekken van Zlatan Ibrahimovic.

/

“Hij is niet mijn cup of tea, ik vond hem echt heel irritant toen ik tegenover hem stond als coach (Keane was trainer bij Sunderland, Ipswich Town en assistent bij Aston Villa, red.), maar dat is mijn persoonlijke ervaring”, vertelt de Ier aan ITV. “Het werken bij Manchester United draait alleen maar om winnen en je kunt aan zijn CV zien dat hij een winnaar is. Hij was een goede optie toen United er niet in slaagde zich te kwalificeren voor de Champions League. Hij was beschikbaar, heeft een geweldig CV en lijkt er goed te passen, maar misschien niet voor mij persoonlijk.”

Keane denkt dat Ibrahimovic wel een goede optie is voor United, al vindt hij dat de club hem niet te lang vast moet leggen: “Ik denk dat hij een geweldige aanwinst is voor een jaar. Hij is een grote speler, met een grote persoonlijkheid. Ik heb al gezegd dat die ontbreken bij United en hij zou er goed passen.”

Manchester United moet inderdaad proberen Zlatan Ibrahimovic niet langer dan een jaar vast te leggen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sportief van hem om te zeggen dat mourinho gewoon een zeer goede coach is ipv oordelen trekken op persoonlijke ervaringen

29 mei 2016 om 18:14

Zeker, ik ben ook totaal geen fan van Mourinho. Maar we kunnen met z'n allen simpelweg niet ontkennen dat hij een indrukwekkende CV heeft en gewoon een top coach is. Ik hoop dat hij dat bij united ook weer gaat laten zien!

29 mei 2016 om 18:20

Precies, ik sta er precies in zoals hem. Vind Mourinho Man U onwaardig qua zijn spel opvattingen en persoonlijkheid. Maar zijn prijzen, niets dan lof wat betreft dat.

Als zlatan ooit de cl nog wilt winnen moet hij niet naar man u gaan denk ik. Denk niet dat zij binnen 2 seizoenen de cl gaan winnen. En ik denk dat zlatan hooguit nog 2 jaar op het hoogste niveau zal spelen.

29 mei 2016 om 17:57

Denk dat Zlatan de CL al uit zijn hoofd gezet heeft en gewoon naar een club wilt waar hij DE man is.

29 mei 2016 om 18:13

naar welke club raad jij Zlatan dan aan om te gaan? Die hem wil hebben en die binnen 2 jaar wel de CL gaat winnen. Ik denk namelijk niet dat die clubs er is.

29 mei 2016 om 22:22

Bayern munchen of real madrid. Maar dan moeten daar eerst wel spelers weg. Of ze moeten met 2 spitsen gaan spelen . Heeft zlatan ook al niet met acelotti gewerkt bij milan.

30 mei 2016 om 01:05

Zlatan heeft zelf recenter nog met Ancelotti gewerkt bij PSG.

Kijk zo'n reactie kan ook dan alleen maar zeiken hier geeft hij puur zijn mening en wat zlatan betreft voor de cl overwinning hoeft hij niet naar united te komen maar als hij er de belangrijkste speler wilt zijn waar het om draait is het een goede keuze ik zie hem wel komen

Is wel een eerlijk en nuchter opiniestuk van Keane, voor het eerst sinds lang dat hij iets zegt waarmee ik het volledig eens kan zijn. Heb ook wel dat gevoel bij Mourinho. Ik vind het wel spijtig dat United hem heeft aangesteld omdat ik geen fan van hem ben als persoon, maar je kunt niet ontkennen dat hij al heel veel prijzen heeft gewonnen en het dus ook wel een logische beslissing was om hem aan te stellen.

Hij zal toch nooit de CL meer gaan winnen. Hij kan nog max 2 jaar op top niveau spelen en denk dat de komende 2 jaar de cup toch naar bayern, barca of real gaat. Deze clubs gaan hem iig niet halen.

29 mei 2016 om 19:10

Juventus met zlatan

29 mei 2016 om 19:42

Dat denk ik ook de oude dame, qua leeftijd past die competitie hem beter.

Kan me heel goed vinden in deze tekst. Het grootste minpunt van Mourinho is dat hij geen (positief) boegbeeld is voor een nette Engelse club als United. Daarnaast speelt hij niet heel aanvallend en doet hij normaal gesproken weinig met de jeugd, maar die 2 zaken kun je bepaalde afspraken over maken. De lijst met goede dingen (hoe naar het mannetje ook is) is een flink stuk langer dan zijn minpunten.

Keane zegt hier waarschijnlijk wat 60% van de United fans denkt... Ik heb ook echt een bloedhekel aan die trekjes van hem, maar met Mourinho haal je wel kwaliteit binnen, dat ga ik niet ontkennen. Hoop stiekem toch dat het afgelopen seizoen bij Chelsea een persoonlijke eye-opener was voor Mourinho en dat ie zich nu weer voor het eerst normaal kan gedragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren