Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United hard op weg om ‘beste speler van Zuid-Amerika’ in te lijven

Laatste update:

Manchester United heeft de beste papieren voor het inlijven van Julian Álvarez, zo melden diverse media, waaronder het Argentijnse TyC Sports. De 21-jarige aanvaller van River Plate werd deze week verkozen tot beste speler van Zuid-Amerika in de Uruguayaanse editie van El País.

Álvarez heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract van twintig miljoen euro, een niet onoverkomelijk bedrag voor de grootmacht uit Manchester. De Argentijnse spits beleefde in 2021 zijn grote doorbraak bij River, dat mede dankzij zijn 18 doelpunten en 6 assists in 21 duels het landskampioenschap binnenhaalde. Onlangs scoorde Álvarez ook nog twee keer in de finale van de Trofeo de Campeones tegen Colon Santa (0-4 winst). Daarmee speelde hij zich in de kijker in Europa, want ook Atlético Madrid, AC Milan, Juventus en Bayern München werden de afgelopen tijd in de media genoemd. Daarvoor kwam de naam van Ajax ook al eens voorbij in het geruchtencircuit.

Volgens TyC Sports heeft Manchester United echter de beste papieren. Fernando Hidalgo, de zaakwaarnemer van Álvarez, is deze week in Engeland om te bekijken of de overgang geformaliseerd kan worden. Een aanvallende versterking is gewenst bij United, nu Anthony Martial en Edinson Cavani op weg zijn naar de uitgang. Martial mag verhuurd worden en is gewild door Sevilla, terwijl Cavani een aflopend contract heeft en eveneens hoofdpersoon is van veel transfergeruchten.

Álvarez geldt als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika en werd door El País dus zelfs al uitgeroepen tot beste speler van het continent. De aanvaller was in zijn jeugd al eens op proef bij Real Madrid, maar bleef River Plate trouw en debuteerde in 2018 voor die club. Pas sinds 2021 scoort hij zoals vermeld aan de lopende band. In totaal staat hij op 96 optredens voor zijn jeugdliefde, waarin hij 36 goals en 25 assists produceerde. Ook speelde hij inmiddels vijf interlands voor Argentinië, waaronder twee tijdens de gewonnen Copa América afgelopen zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Draait idd een topseizoen , Samen met Mbappe, Foden, en Lang de enige speler o23 Wereldwijd die over het afgelopen jaar +15 goals en + 15 assist heeft gegeven. Benieuwd of hij zich makkelijk aan kan passen aan het niveau in Europa.

1 januari 2022 om 20:18

Heb je ook zo'n statistiek met het aantal kaarten? 😉

Jaa want united heeft een aanvaller nodig... Je zou het geld maar investeren in verdedigende middenvelders.

1 januari 2022 om 20:17

Martial zal deze maanden wss vertrekken. Cavani is ook nog een twijfelgeval, maar vertrekt in de zomer, dan heb je nog alleen een Ronaldo en Greenwood

1 januari 2022 om 20:22

Haha en Sancho is alweer vergeten?

1 januari 2022 om 20:23

En Rashford..

1 januari 2022 om 20:28

Zijn geen spitsen, een extra spits is zeker geen overbodige luxe want Ronaldo gaat natuurlijk niet eeuwig mee. Had liever Vlahovic gezien, die ken ik natuurlijk wat beter. Neemt niet weg dat middenveld prioriteit heeft.

1 januari 2022 om 20:28

Beide heren zijn geen spitsen, misschien zou je rashford nog daaronder kunnen scharen, maar het zijn geen pure sang 9's. Alvarez is dat wel. Ik verwacht niet dat hij op de vleugels zal spelen

1 januari 2022 om 20:31

Sancho speelt op rechts in de 4222. Gezien de slechte vorm van rashford moet hij gwn standin zijn voor sancho en fernandes of invallen voor de counter, maar het is niet de vaste partner van ronaldo of greenwood.

1 januari 2022 om 20:43

@ZLuuk en GroenHout, niemand zegt iets over spitsen. Het gaat in dit gesprek om aanvallers. Voor zover ik weet, heeft United er nog 4 over die meekunnen op dat niveau.

2 januari 2022 om 00:59

Het gaat om een spits die in de punt komt te spelen. Waarom kom je dan aan met andere aanvallers die op de vleugel spelen? Je haalt spelers voor een positie (Lv of SP of RV of cm of cvm) en United heeft binnenkort weinig spitsen, dus vult Alvarez dat goed aan.

1 januari 2022 om 20:18

Kan toch ook?

1 januari 2022 om 20:29

Je hebt gelijk dat de cvm positie versterkt moet worden en daar zijn ook goede goedkope opties voor. Brozovic, grillitsch, denis zakaria en boubacar kamara lopen allemaal uit hun contract en zijn dus gratis of voor een prikkie op te halen. Mocht pogba vertrekken kan je van de zomer voor bellingham gaan en dus in de winter voor 2 van de hiervoor 4 genoemden zodat je kan rouleren. Mcfred en matic kunnen weg. Maaar....zoals groenhout al zegt vertrekken er 2 van de 4 spitsen. Gezien united 4222 speelt kunnen er dus 2 bij komen. Julian alvarez is een toptalent net als greenwood en dus kan er zelfs dus nog een aanvaller gehaald worden die er meteen staat. Helemaal met het oog op dat ronaldo alweer 37 is en dus niet alles kan spelen. Haaland zie ik dus ook wel graag komen. Daarnaast heeft united ook een nieuwe cv nodig, want maguire wordt het hem gwn niet als nummer 1 met deze speelstijl. De ligt schijnt op de markt te zijn, maar uiteraard heb je ook nog kounde, torres, tapsoba et cetera dus genoeg opties. Stergiou of gvardiol zouden ook goede opties zijn als talenten. Gezien de leegloop aankomende zomer moet er genoeg ruimte zijn in het salarishuis.

Ik had persoonlijk gehoopt dat hij naar inter ging en het martinez pad bewandelde. Maar bij Man U zouden er nog wel eens meer mogelijkheden kunnen liggen dan je eerst zou denken.

Weet nou niet of Manchester United de ideale stap voor Álvarez is.

Is echt een hele goede speler met superveel potentie om echt een speler van een behoorlijk goed niveau te worden, een beetje Lautaro Martinez-achtig vind ik hem qua speelstijl en talent en Martinez zelf is ook nog vrij jong, maar ik probeer meer een beeld te schetsen wat voor type speler Álvarez is.

Maar ik denk eerlijk gezegd niet dat het een goede keus is om naar United te vertrekken. United lijkt mij nu sowieso al een lastige plek om je te laten zien als talent en daarbij hebben ze met Ronaldo, Greenwood, Martial, Rashford, Cavani, Sancho en Diallo al behoorlijk wat spelers die de posities in de aanval kunnen invullen.

Ronaldo en Cavani zijn dan de jongste niet meer en Cavani zal binnen nu en een halfjaar waarschijnlijk toch wel transfervrij vertrekken, Diallo zal waarschijnlijk de rest van dit seizoen en anders volgend seizoen verhuurd worden en Martial zal misschien verkocht worden en dan houden ze Ronaldo, Greenwood, Rashford en Sancho over en komt Álvarez waarschijnlijk, maar ik denk dat United waarschijnlijk nog wel wat aanvallend ingestelde spelers zal halen in de zomer en denk dat het daarom een lastig verhaal en geen goede keus is als Álvarez naar United vertrekt.

Had eerlijk gezegd gehoopt dat hij naar Real Madrid zou vertrekken. Benzema doet het uitstekend en is misschien wel de belangrijkste speler en Mbappã© komt er vanaf de zomer vrijwel zeker bij, en dan heb je Vinicius, Hazard, Asensio, Jovic, Vazquez, Bale, Rodrygo, Isco en Mariano nog die in de aanval (kunnen) spelen maar Benzema heeft geen eeuwige carriã¨re meer voor zich, Hazard die zal zijn topvorm nooit meer halen en is van glas, Asensio is helaas wat wisselvallig en zie hem meer als een soort middenvelder, Jovic valt tegen, Vazquez speelt ook regelmatig als back, Bale en Isco zijn transfervrij na dit seizoen, Rodrygo heeft wel talent maar schat Álvarez wel wat hoger in en hij is ook beter dan Mariano.

Dus bij Real Madrid zie ik hem wel echt doorgroeien en lijkt mij ook wel een typische Real Madrid-aankoop uit Zuid-Amerika, zoals ze dat al heel wat jaren doen met o.a. Marcelo, Higuain, Gago, Casemiro, Vinicius, Rodrygo en Valverde: vrij jong aankopen en dan langzaamaan richting de basis toewerken.

1 januari 2022 om 22:02

Klinkt als een interessante optie voor Barça als je hem zo omschrijft. Mss beter hem dan nu geld pompen ik Morata..

1 januari 2022 om 22:34

Tis overigens ook een vrij creatieve spits die ook genoeg kansen creert. Betreft united: cavani en martial zullen vertrekken en united speelt 4222 waardoor je eigenlijk alleen greenwood en ronaldo overhoudt voor de 2 spitsposities. Rashford, fernandes, sancho en diallo kunnen rouleren op de ram/lam/rm/lm posities. United heeft in de komende twee transferperiodes 3 posities om te vullen. Cvm posities moeten gevuld worden met nieuwe spelers, helemaal wanneer pogba vertrekt. Spitspositie en centraal achterin is versterking nodig.

1 januari 2022 om 22:38

Madrid heeft nu al moeite om iedereen ingeschreven te krijgen. Vini heeft gelukkig net zijn Spaans paspoort maar Rodrygo en Militao nog niet. Dan heb je ook nog Reinier en Kubo die niet eens ingeschreven konden worden dit seizoen. Hoop zeker Kubo nog eens de kans te zien krijgen, dat type speler zit momenteel niet in de selectie

Wellicht beter voor United om eens in de verdediging te investeren

Ken hem niet maar klinkt als een interessante optie. Als Martial en Cavani na dit seizoen vertrekken heb je Ronaldo, Greenwood, Rashford en Sancho over voor de aanval. Sancho en Rashford zijn geen echte spitsen en zullen voornamelijk vanaf de vleugels spelen. Een echte nr9 (wat deze jongen schijnt te zijn) is dus wel welkom.

Graag zou ik echter een aantal versterkingen zien op het middenveld en de verdediging. Een goede cvm (Kessie?) en een cv ter vervanging van Maguire voor naast Varane. Ik lees hier regelmatig van de Real fans dat Varane het best presteert met een coachende cv naast hem. Dat is Maguire absoluut niet.

1 januari 2022 om 22:36

De ligt kan die rol vervullen wellicht al is hij vrij jong. Tis toch een aanvoerder geweest. Voor cvm zie ik liever brozovic, grillitsch, zakaria en/of kamara komen. Zijn allen gratis dus het kost je alleen tekengeld en salaris.

1 januari 2022 om 23:34

Kessie is meer een centrale of aanvallende middenvelder toch? Niet echt een verdedigende.

Barca slaapt. Ik had eerder deze jongen gehaald dan Torres. Tenminste, op het moment dat Dembele leek te gaan verlegen. Nu hij vertrekt is het nog te begrijpen.

1 januari 2022 om 23:32

Deze jongen halen met Torres en Dembele verkopen zou ik wel begrijpen gezien je dan die spits heb die je wilt.

Super goed talent, hij heeft zo’n beetje alles wel voor een spits. Voor de clubs die nog een spits nodig hebben om rustig te laten wennen is hij denk ik echt een goede keuze. Subtop zou ik een slimmere keuze vinden voor hem trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren