Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United doet ‘shock enquiry’ in wanhopige zoektocht naar spits’

Laatste update:

Door de zware blessure van Marcus Rashford is Manchester United momenteel op zoek naar een nieuwe spits. Onder meer Edinson Cavani en Carlos Tévez werden genoemd voor deze vacature bij the Red Devils, maar de Daily Mail komt vrijdag met een zeer opvallende naam op de proppen. Er wordt door de Engelse krant melding gemaakt van een shock enquiry voor Islam Slimani.

De 31-jarige Slimani wordt momenteel door Leicester City verhuurd aan AS Monaco, waar hij in veertien officiële wedstrijden goed was voor zeven doelpunten en zeven assists. De afgelopen wedstrijden moest de Algerijnse spits het bij de Monegasken desondanks stellen met een plaats op de reservebank. Het lijkt vooralsnog niet aannemelijk dat AS Monaco de optie tot koop in de huurovereenkomst met Leicester City gaat activeren.

Solskjær: 'We moeten niet te lang in de teleurstelling blijven hangen'

Leicester City heeft Manchester United laten weten dat Slimani voor een bedrag van 4,7 miljoen euro tot het einde van het seizoen gehuurd kan worden. De cijfers van de 69-voudig Algerijns international in de Premier League zijn overigens niet om over naar huis te schrijven. 39 wedstrijden in de Engelse competitie leverden voor Slimani 8 doelpunten en 6 assists op. Leicester City telde in de zomer van 2016 ruim dertig miljoen euro neer om de spits los te weken bij Sporting Portugal, maar zijn verblijf bij the Foxes werd geen doorslaand succes.

Inmiddels is Slimani bezig aan zijn derde huurperiode, nadat hij eerder gestald werd bij Fenerbahçe en Newcastle United. Zijn contract bij Leicester City loopt voorlopig nog tot medio 2021. Manchester United is naarstig op zoek naar een nieuwe spits, daar Rashford met een rugblessure minimaal zes weken aan de kant staat. In de wedstrijd tegen Burnley (0-2) speelde Anthony Martial nog als spits in de formatie van manager Ole Gunnar Solskjaer, maar de Franse aanvaller steekt momenteel niet in zijn beste vorm.

Zie jij Islam Slimani naar Manchester United verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit is 3x niks. United moet gwn voor belotti gaan die torino al lang en breed ontgroeit is en een heel complete spits is.

24 januari 2020 om 18:02

Maar heeft united wel de aanvoer die nodig is om belotti te laten renderen? Want hij heeft wel ruimte en aanvoer nodig.

24 januari 2020 om 18:21

Belotti is een echte afmaker. Zoals je hieronder zegt een soort Immobile, maar dan minder en met meer werklust. Voor zo'n spits heb je echt een ander team nodig.

24 januari 2020 om 18:07

Belotti zal zeker geen redder zijn..heeft 2 of 3 seizoen geleden zijn piek behaald door 26 goals te storen de seizoenen erna max 15 per seizoen. Hij zit nu op 9 goals als ik mij niet vergis. Belotti zal meer een breedte versterking zijn maar je moet iemand hebben die kan concurreren met rashford. Belotti is oke maar het kan beter.

24 januari 2020 om 18:09

9 goals na een half seizoen bij Torino is gewoon erg knap. Immobile is van een nog hoger niveau, maar Belotti is als nummer 2 spits ook gewoon belangrijk bij een zeer sterk Italië. Hij is iig beter dan Slimani

Het technisch beleid van Man United doet me vaak denken aan dat van Barcelona alleen hebben zij geen Messi. Wat moet je nou weer met zo’n Slimani? Haal dan geen spits, wat moet je hier nou weer mee.

24 januari 2020 om 18:01

Kunnen ze Vidal niet halen? Zo’n aanjager past prima tussen dit united

Toch behoorlijk geblunderd met Haaland. Blanco checque, je verdient t toch wel terug ik 10 jaar. Ze kopen alleen maar middelmaat zoals Ferdinand al zei

24 januari 2020 om 18:04

Facts! Pure middelmaat wat er nu rondloopt. Martial en Wan Bissaka zijn in mijn ogen de enige toppers. En Pogba als hij zijn niveau van Juventus haalt. De rest vind ik subtop level.

24 januari 2020 om 18:33

Rashford, McTominay, Fred draaien beter dan die twee. Pogba ook mits fit.

24 januari 2020 om 18:05

Met Martial en Rashford hebben ze twee spelers die meer dan genoeg potentie hebben op die plek (en het dit seizoen al lieten zien). Haaland hadden ze dus niet direct nodig, eerder een goede back-up voor Rashford en Martial (wat deze Slimani natuurlijk niet is).

Waar is manu mee bezig....een topploeg in verval lijkt het net. Na sir alex is het alleen maar bergaf gegaan. Ze hebben al genoeg spelers die man u niet waardig zijn en dan hoor je slimani....ik weet her niet hoor maar zelfs als standup spits is het niks. Een ploeg gelijk man u heeft zeker 2 topspitsen nodig die mekaar kunnen concurreren en voor de vele wedstrijden aan te kunnen.

Als ze creatieve spelers zouden hebben voor de aanvoer dat is het niet een super slechte backup. Wel is het een teleurstelling om dit te horen na al die andere geruchten met grote namen 😂

Je zou zeggen broodje aap verhaal, maar ja het is Man Utd. die halen te vaak de verkeerde

Dit lijkt me een emotie aankoop als het waar blijkt te zijn en dat zijn typische kenmerken voor een club die in paniek is. United kan in dit geval beter de jeugd een kans geven en wachten totdat Rashford weer gezond is.

Voor als het de sommige mensen nog niet opgevallen is: United wordt altijd gelinkt met 1000 spelers en heel veel geruchten zijn niet waar. Dat ze een groot scoutingnetwerk hebben is zo en ik snap dan ook dat er veel geruchten ontstaan, vooral als het niet goed gaat en er versterkingen nodig zijn. Maar dit is het zoveelste bericht van iets waar Daily voor staat en dat kan meestal de prullenbak in. Ze hebben daarnaast wel onder andere een grote, sterke spits nodig als breekijzer, dus dat zal wel de reden zijn. Ik vind het jammer dat er gelijk weer allemaal verhalen over het beleid ontstaan als reactie hierop. Ik vind juist dat Solskjaer een goede weg in wil slaan, ook al is het de laatste jaren slecht geweest. We zullen allemaal wel zien wie er gekocht gaan worden. Verder heb ik ook geen idee waarom ze dan niet hoger in zouden zetten voor een speler van het kaliber Cavani. Als ze hem gewoon een leuk contract voor anderhalf jaar geven, heb je gegarandeerd nog even plezier van hem.

24 januari 2020 om 19:07

Dan mag jij die zak patat op eten. Want United heeft namelijk geen TD

Ik heb Islam Slimani al een paar jaar geen goede indruk zien maken en hij is nu degene die nu de doelpunten moet gaan maken bij Manchester United. Geen goed idee lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren