Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City vs Liverpool live zien? Scoor wedstrijdkaarten in de ticketshop!

Laatste update:

Terwijl de winter langzaam dichterbij komt, draait het internationale voetbal op volle toeren. Met nog enkele weken te gaan tot de winterstop is het spannender dan ooit wie zich straks tot winterkampioen kroont. Lukt het Girona om in december bovenaan LaLiga te staan en weet Tottenham Hotspur zich te herpakken in de Premier League? Met ook de laatste poulewedstrijden in de Champions League staan de komende weken garant voor veel spektakel en jij kunt daar bij zijn!

Heb je de vernieuwde ticketshop al gezien? Bekijk hem hier!

Heb je altijd al een interland in het stadion willen meemaken? Dan kun je via de ticketshop kaarten kopen voor de EK-kwalificatiewedstrijd Engeland - Malta. Na de interlandperiode worden de landelijke competities weer hervat en in Engeland staat direct de topper tussen Manchester City en Liverpool op het programma. Deze twee grootmachten staan tegenover elkaar in het Etihad Stadium op zaterdag 25 november. Op dezelfde dag ontvangt AFC Wimbledon (nieuw in de ticketshop!) Notts County in de League Two. De bezoekers staan tweede in de stand en jagen op promotie naar de League One, maar daarbij worden ze op de hielen gezeten door het populaire Wrexham van Ryan Reynolds. Verder krijgt Tottenham bezoek van Aston Villa, gaat het Manchester United van Erik ten Hag naar Liverpool voor de uitwedstrijd tegen Everton en speelt Fulham op Craven Cottage tegen Wolverhampton Wanderers.

Ook in Spanje gaat de bal na de interlandonderbreking weer rollen. Aan de oostkust van het Iberische schiereiland krijgt Valencia bezoek van Celta de Vigo uit het westen. Celta probeert de weg omhoog in te zetten, want de achttiende plaats waarop zij nu staan, is aan het einde van de rit goed voor degradatie. Ze zitten Mallorca op de hielen en deze ploeg neemt het in Madrid op tegen Atlético. Het zou zomaar kunnen dat deze ploegen van stuivertje gaan wisselen. Hetzelfde weekend neemt stuntploeg Girona het in eigen huis op tegen de Basken van Athletic Bilbao en Real Sociedad krijgt bezoek van Sevilla.

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

De Nederlanders in Italië mogen ook weer aan de bak in de eerste speelronde na de interlands. Tijjani Reijnders neemt het met AC Milan op tegen Fiorentina, het AS Roma van Rick Karsdorp ontvangt in eigen huis Udinese en het Nederlands getinte Internazionale gaat met Denzel Dumfries, Davy Klaassen en Stefan de Vrij op bezoek bij Juventus waar Dean Huijsen steeds meer speelminuten krijgt. In Bologna krijgen Sam Beukema, Joshua Zirkzee, Sydney van Hooijdonk en Jafar Bynoe bezoek van Torino.

Samen met onze partner XS2Events hebben wij een ticketshop in het leven geroepen zodat jij als fan live aanwezig kan zijn bij wedstrijden van jouw favoriete club. Om jouw plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd worden de tickets via e-mail naar je verzonden en kun jij de wedstrijd live bijwonen.


Ticketaanbod Engeland
17 november - Engeland vs Malta - vanaf 118 euro
25 november - Manchester City vs Liverpool - vanaf 441 euro
25 november - AFC Wimbledon vs Notts County - vanaf 52 euro
26 november - Tottenham Hotspur vs Aston Villa - vanaf 309 euro
26 november - Everton vs Manchester United - vanaf 925 euro
27 november - Fulham vs Wolverhampton - vanaf 81 euro

Ticketaanbod Spanje
25 november - Valencia vs Celta de Vigo - vanaf 57 euro
25 november - Atlético Madrid vs Mallorca - vanaf 62 euro
26 november - Girona vs Athletic Bilbao - vanaf 62 euro
26 november - Real Sociedad vs Sevilla - vanaf 63 euro

Ticketaanbod Italië
25 november - AC Milan vs Fiorentina - vanaf 97 euro
26 november - AS Roma vs Udinese - vanaf 77 euro
26 november - Juventus vs Internazionale - vanaf 565 euro
27 november - Verona vs Lecce - vanaf 40 euro
27 november - Bologna vs Torino - vanaf 40 euro

Heb je de vernieuwde ticketshop al gezien? Bekijk hem hier!

Het liefst bezoek ik een wedstrijd in de:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren