Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City sloeg steil achterover na horen van vraagprijs Everton’

Laatste update:

Manchester City toonde deze zomer serieuze belangstelling voor Ross Barkley, maar zette al vrij snel een streep door de naam van de twintigjarige middenvelder. Britse media verzekeren zondag dat zelfs de kapitaalkrachtige landkampioen steil achterover sloeg na het horen van de vraagprijs.

/

Everton vroeg naar verluidt liefst zestig miljoen euro voor Barkley, die afgelopen seizoen een goede indruk maakte op Citizens-manager Manuel Pellegrini. De Engels international werd in de Eastlands bovendien gezien als een van de weinige Engelse voetballers die de selectie van Manchester City ook daadwerkelijk sterker zou maken. De vraagprijs vormde echter een te groot obstakel, zeker voor een voetballer die minder dan dertig keer in de Premier League startte.

Een overgang van Barkley naar Manchester City zou een nieuw transferrecord voor een Engelse speler hebben betekend. Liverpool betaalde enkele jaren geleden ongeveer 43 miljoen euro euro voor Andy Carroll van Newcastle United. Barkley ondertekende deze zomer een nieuw meerjarig contract met Everton. Hij staat momenteel door een knieblessure liefst tien weken aan de kant.

Denk jij dat Ross Barkley ooit de duurste Engelse voetballer wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En alleen omdat het een Engelsman is.. Slaat nergens op. Als deze jongen nou al 4 jaar zo presteerd, oke, maar minder dan 30 wedstrijden in de PL en al 60 miljoen vragen.. Zijn ze daar helemaal gek geworden?

24 augustus 2014 om 10:09

Zijn contract is daarna pas verlengd man

24 augustus 2014 om 09:55

ze vragen gewoon 60 miljoen omdat ze hem totaal niet willen verkopen. hij is de absolute sterkhouder op het middenveld van een goeddraaiend everton. dit is echt een briljant talent hoor. doet in mijn ogen niks onder voor pogba

24 augustus 2014 om 11:16

Je kan ook overdrijven hè. Het is trouwens wel grappig dat jij als United fan Pogba noemt

24 augustus 2014 om 14:27

Wat is daar grappig aan?

24 augustus 2014 om 16:07

Dat Pogba bij Juventus geweldig goed is geworden en dat hij Barkley vergelijkt met Pogba. Want laten we eerlijk wezen Barkley haalt (nu nog) zeker het niveau van Pogba niet.

24 augustus 2014 om 18:07

heeft niks te maken met het feit dat ik voor united ben. ik heb beide spelers gevolgd en ik vind barkley als cm completer. pogba kan eigenlijk voor geen reet verdedigen, en is erg egoistisch. ik vind pogba op zich zelf kwalitatief erg goed, en misschien iets beter dan barkley, maar barkley laat everton op 20-jarige leeftijd echt heel goed voetballen en verdedigt ook nog als een beest. speelt ook echt voor het team ipv eigen succes.

24 augustus 2014 om 10:47

Wat gek geworden? Ze vragen toch wat ze willen voor hem? Ze weten echt wel dat City dat niet gaat betalen. Nee ik vind dit net positief. Gewoon belachelijk bedrag op zijn hoofd plakken, dat ze meteen wegblijven. Als je hem 40 miljoen geeft wil City misschien nog iets proberen en voor je het weet is je speler zodanig aan het twijfelen dat hij weg wil.

Prima beleid van Everton.

24 augustus 2014 om 12:28

Rekensommetje is ook heel makkelijk gemaakt; 20 mil omdat hij talent is, 20 mil omdat hij engels is (luke shaw), 20 mil omdat ze hem gewoon willen houden. = 60.

Southampton heeft geld nodig, maar Everton is een stapje verder. Everton is met Martinez stappen aan het maken en ik zie ze ook zeker voor een plek in de top 6 strijden.

Als Blind 30 kost dan kan je voor Ross 60 vragen.

24 augustus 2014 om 11:33

Blind is dan ook geen 30 waard. Dan ben je echt gek als he dat betaald voor zon matige speler.

Dus als City voor Barkley komt, moet Everton hem maar laten vertrekken voor het bedrag dat men biedt? Dat ze met al het geld dat ze hebben hun eigen toptalenten opleiden. Daarnaast denk ik dat hele verhaal bullshit is. Indicatie was er al heel lang dat Barkley ging verlengen. Met het oog op de transfersom die voor Bale betaalt werd, denk ik niet dat Everton geneigd was te verkopen. Zelfs niet voor 60 miljoen.

Aangezien Ross Barkley nog heel jong is lijkt me het een redelijk normale vraagprijs, hij heeft zich voor mij al bewezen en hij zou best goed bij Man C passen. Ik zou als ik Man C was nog even nadenken, want ze hadden ook belangstelling in Paul Pogba en die kost wel 80 miljoen en Ross Barkley is al bijna van het niveau van Pogba en is jonger, lijkt me wel wat voor Juve of Real of zeg ik iets verkeerd?

24 augustus 2014 om 10:50

Voor Real??? De 10000e middenvelder?

24 augustus 2014 om 11:05

Als je zijn carriere verneukt wilt zien past Real perfect bij hem ja. Die krijgt dan nauwelijks minuten. Hij moet bij Everton blijven, dit wordt wel een topper.

Terecht dat ze dat vragen. Natuurlijk, hij is dat bedrag bij lange na (nog) niet waard, maar Everton wil hem graag behouden of er een gigantisch bedrag voor krijgen.

Gewoon een manier om hem niet te verkopen. Geld vragen waarvan je weet dat geen club het zal betalen. Prima toch. En als er 1 club wel zo gek is heb je het goed voor elkaar. Zo doe ik het op fifa ook zo vaak

24 augustus 2014 om 10:26

Op fifa14 had ik lacazette voor 7 miljoen gekocht en 1 jaar later wou chelsea hem kopen voor 20 miljoen ik dee voor de grap 90 miljoen en daarna werd ik in me kont geneukt Door chelsea want ze kochten hem

Barkley is het waard. Geweldige speler en 1 van de weinige Engelsen met de combinatie van een uitstekende techniek en tactisch inzicht. Een atypische Britse speler, nogal logisch dat hij gewild is. Dit wordt de toekomstig leider van het Engels nationaal elftal.

Barkley is het niet waard, geweldige speler, maar niet voor zo veel. Volgens mij heeft City de vorige sensatie uit Engeland ook al vakkundig verkracht.

Vind het een totaal logische vraagprijs, want het is gewoon een vraagprijs van "oprotten hij is voor ons en als je hem wil hebben zul je moeten betalen". Rekensommetje is ook heel makkelijk gemaakt; 20 mil omdat hij talent is, 20 mil omdat hij engels is (luke shaw), 20 mil omdat ze hem gewoon willen houden. = 60.

Persoonlijk zie ik Barkley ook het liefst bij Everton en kan hij alleen maar zijn carrière vergooien als hij naar een topclub gaat waar hij niet direct voor de basis word gehaald. Barkley zie ik dus daarom over een jaar of 2 het liefste naar Liverpool, Arsenal of United gaan, voor de speler natuurlijk. Voor mezelf, zeker naar Liverpool haha, hoeft hij nog geen eens te verhuizen

24 augustus 2014 om 14:02

Haha, als de rode club uit merseyside naar hem vraagt, plakken de toffees een kaartje van 200 miljoen op zijn voorhoofd
En dan is het nog de vraag of Meneer Barkley zelf oren zou hebben naar een vertrek. Tuurlijk is Lfc groter maar Everton is ook een prachtige club.

24 augustus 2014 om 16:24

Serieus, wat een eye-opener

Tuurlijk is dat zo, maar dat wil niet zeggen dat ik het niet kan willen, wat ik dus ook al zei

Goed gedaan ook van Everton, fantastische speler, ongelooflijk veel talent. Als je 'm wilt mag je ook ongelooflijk veel betalen. Hopelijk kan Everton zo lang mogelijk vasthouden aan dit talent.

Goeie speler met veel talent en de toekomst van het Engels voetbal. Maar 60 miljoen? Helemaal gek de voetbalwereld.

Haha 60 miljoen voor Barkley, die jongen komt net kijken. Het is echt van de gekken hoeveel ze in Engeland vragen voor Engelse spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren