Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City moet winnen: ‘Anders wordt het wel heel lastig’

Laatste update:

Manchester City verloor in de eerste speelronde van de Champions League met 1-0 van Bayern München en dus wordt de tweede wedstrijd, thuis tegen AS Roma, direct een belangrijke. Manager Manuel Pellegrini weet dat zijn ploeg moet winnen, al is AS Roma (in Italië nog ongeslagen en de Champions League begonnen met een 5-1 overwinning op CSKA Moskou) een zware tegenstander.

/

“AS Roma heeft een geweldige ploeg, niet alleen omdat het nu goed gaat. Vorig seizoen deden ze het ook al goed”, laat Pellegrini optekenen in de Engelse media. “We moeten winnen van AS Roma, maar het is niet zo dat we extra druk voelen. In Duitsland waren we dicht bij een gelijkspel, al is onze houding ten opzicht van AS Roma niet veranderd.”

“Vorig seizoen begonnen we ook met een nederlaag en dat was ook nog eens thuis”, gaat Pellegrini verder. “Daarna wonnen we er vijf op een rij. Het is een cruciale wedstrijd, het is een zware groep en we mogen thuis geen punten laten liggen. Het is zeer belangrijk om te winnen, anders wordt het wel heel erg lastig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Roma winnen.
Al helemaal als ze Jose Holebas opstellen.
Godsamme wat is die man goed.
Echte strijder met een enorme drive en een goede voorzet.

Ik heb er veel vertrouwen in dat City gaat winnen.
Ze spelen thuis, waar ze sowieso ijzersterk zijn en de mentale druk bij de tegenstander ligt.
City speelt niet slecht, ondanks een paar resultaten dit seizoen.
Ik zie ze elk jaar groeien, mentaal zijn ze sterk geworden.
Ik ben vooral erg benieuwd met welke tactiek Roma zal komen.
City zal sowieso aanvallend willen spelen.

29 september 2014 om 16:48

Mee eens, ik maak me eigenlijk geen zorgen dat Man City de groep door komt. Bayern heeft wat mij betreft even veel kans om uitgeschakeld te worden. Roma is een leuke ploeg maar ik zie ze echt niet stunten.

Weet je nog of er afwezigen zijn morgen? (blessures of schorsingen)

29 september 2014 om 17:39

Aan de ene kant wel, maar de bal blijft rond zeggen ze dan.
Cska Moskou is altijd een gamble uit. Je weet nooit 100 zeker dat je in Rusland wint.
Vorig jaar was het daar ook lastig voor City.

AS Roma kan is Italie zomaar winnen of gelijkspelen (of verliezen natuurlijk). Uit in de CL is City niet altijd zichzelf en niet altijd even confortabel. En als Roma perongeluk een punt of 3 punten pakt tegen Bayern en wij 0, dan moet je zeker zijn dan Roma niet van je gaat winnen.

29 september 2014 om 18:10

Ja klopt, ik moet misschien iets voorzichtiger zijn. Maar ik heb nou eenmaal veel vertrouwen in City.

29 september 2014 om 19:17

De mentale druk ligt bij de tegenstander? Als er ergens druk ligt dan is het wel bij City. Verliest City is het zo goed als zeker klaar.

29 september 2014 om 23:33

De manier waarop City thuis speelt is angstaanjagend bedoelt hij denk ik.

Daarom is het extra zuur dat ze in de laatste minuten hebben verloren in Duitsland. Deze poule is onwijs sterk en het word een hele klus om door te gaan. AS Roma is in topvorm en hebben zeer veel kwaliteit dus City moet winnen anders hebben ze een probleem. Wel jammer dat van Bayern München, AS Roma en Manchester City eentje zal moeten afhaken in de CL. Toch alle 3 clubs die het iedereen lastig kunnen maken. Het mooiste zou zijn dat Bayern München punten verspeeld in deze ronde. Hoe onrealistisch dat ook is.

Het enige waar ik me zorgen om maak, is het aantal afwezigen van onze basisopstelling.

Zowel Astori als Castan zijn geblesseerd, dus 4e keus Yang-M'Biwa zal spelen en daar heb ik toch minder vertrouwen in dan die andere twee. Om het nog erger te maken is De Rossi nog steeds geblesseerd, dus zal Keita spelen: niet bepaald zwak, maar toch wel een stukje minder dan De Rossi.

Positief is dat Iturbe op tijd hersteld is om misschien in te vallen en met zijn snelheid en techniek kan hij zeker een impact hebben op de rechterkant. Ik verwacht dat we zo zullen starten:

Niets moet, alles kan. City moet komen en we hebben de wapens om daar gebruik van te maken. Kan niet wachten tot het gaat beginnen morgen, zal een mooie strijd worden.

Daje Roma!!

De Sanctis
Maicon
Manolas
Yang-M''Biwa
Cole
Pjanic
Keita
Nainggolan
Florenzi
Totti
Gervinho
29 september 2014 om 16:23

Jammer van de afwezigen bij jullie maar alsnog hoop ik dat Roma er met de overwinning vandoor gaat. De serie A moet weer op de kaart komen en als jullie morgen van City weten te winnen in hun eigen stadion is dat helemaal prachtig en een enorme boost voor onze competitie . Zelfde verhaal met Juventus tegen Atletico.

29 september 2014 om 16:33

Precies, dat laatste is dus waar ik bang voor ben. Bovendien moet hij nog wel wat wennen aan het elftal en de speelwijze. Hopelijk komt het goed.

MC zal normaliter met AS Roma strijden om de tweede plaats. Verlies je thuis, dan kun je een vervolg in de CL bijna wel vergeten.

Je bent geneigd het City niet te gunnen door de poenerigheid, maar een pellegrini lijkt gewoon een uiterst sympathieke man en met name Silva is een genot om te zien spelen. Die zou ook goed bij een Barcelona, Real of Bayern passen.

29 september 2014 om 20:05

Ik heb precies hetzelfde. Heb helemaal niets met Manchester City, hoewel ze voor hun overname gewoon een sympathieke volksclub waren, maar ze hebben gewoon een uiterst sympathieke manager in Manuel Pellegrini die ik alle succes gun en David Silva is inderdaad 1 van de mooiste voetballers om naar te kijken en tevens de beste middenvelder op de Europese velden naar mijn mening. Ook jongens als Kompany, voorbeeldige aanvoerder, en Aguero gun ik alle succes. Vandaar dat ik mezelf vaker betrap voor City te juichen dan tegen hun.

City hoort gewoon in de volgende ronde van de CL, en het is gewoon een hele sterke poule. Heel zuur dat je kort voor het einde een doelpunt binnenkrijgt,maar achteraf gezien was bayern de betere ploeg. Nu tegen roma normaal moet thuis winnen een must zijn.

Dit is voor mij de absolute topper deze speelronde. Beide teams zijn erg sterk en steken ook in goede vorm. Er word van City verwacht dat ze doorgaan en eindelijk Europees success halen, maar die Italianen blijven Italianen. Dit word hopelijk een leuke wedstrijd en hoop stiekem op een overwinning van de romeinen! 1-2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren