Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City geeft ‘pre-World Cup boost’ met nieuw contract’

Laatste update:

Leroy Sané kan een nieuw contract tekenen bij Manchester City. De Daily Star meldt dat het salaris van de buitenspeler zal stijgen van 67.500 naar 112.500 euro per week en spreekt in de editie van zondag van een pre-World Cup boost.

Josep Guardiola is tevreden over de ontwikkeling die de negenvoudig international van Duitsland doormaakt en wil hem daar nog voor het WK in Rusland voor belonen met een nieuwe arbeidsovereenkomst. De 21-jarige Sané was dit seizoen goed voor 8 doelpunten en 11 assists in 28 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Het huidige contract van Sané loopt tot medio 2021 door, maar het is onduidelijk tot wanneer de nieuwe verbintenis van hem door zal lopen. Sané speelt sinds de zomer van 2016 voor Manchester City; het talent kwam toen voor naar verluidt 43,7 miljoen euro over van Schalke 04. Namens Schalke kwam de negenvoudig international tot 57 wedstrijden.

Zou jij Leroy Sané in de basis zetten bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Prachtige speler. Hij zorgt voor zoveel gevaar aan de linkerkant. Gisteren weer een mooie wedstrijd gespeeld.

7 januari 2018 om 10:48

Waar houdt zijn ontwikkeling op? Het is echt een talentvolle speler vond ik bij Schalke overigens al een opvallende speler en toen was hij nog een broekkie

ik vind hem dit seizoen eigenlijk maar heel matig spelen, hij is natuurlijk wel altijd dreigend met zijn snelheid en schot maar als je kijkt na looplijnen af en toe en de aannames en passes kan ik niet zeggen dat ik hem goed vind spelen. buiten dat pikt hij toch wel vaak zat een goal of assist mee.

7 januari 2018 om 10:49

Hij kan beter inderdaad.. Maar geef em tijd net zoals de meeste talenten tijd nodig hebben

7 januari 2018 om 11:51

Hij kan beter. Zijn spel gaat met vallen en opstaan. Een type Ozil. Valt ook en staat soms op. Hij moet zijn niveau opkrikken en vasthouden. Met Pep heeft hij wel de juiste coach. Vertrouwen is altijd belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren