Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City deelt vlak na behalen titel mooie beelden van kampioensjaar

Laatste update:

Manchester City heeft zaterdagavond vlak na het behalen van de landstitel mooie beelden gedeeld van het afgelopen seizoen. In een video van drie minuten toont de club hoe dit Premier League-seizoen in en om het veld werd beleefd door de spelers en staf. The Citizens werden zaterdag landskampioen zonder zelf in actie te komen, doordat concurrent Arsenal met 1-0 onderuitging bij Nottingham Forest.

In de video is onder meer te zien hoe manager Josep Guardiola zijn spelers aan het begin van het seizoen toespreekt. “We moeten vechten om opnieuw landskampioen te worden!”, zegt hij onder meer. Behalve een fanatieke Guardiola zijn ook onder meer Ilkay Gündogan en Rúben Dias te horen met motiverende teksten. Daarnaast worden er beelden getoond van een aantal belangrijke momenten tijdens de Premier League-wedstrijden van dit seizoen.

Lange tijd leek het er dit seizoen op dat Arsenal de Premier League voor het eerst sinds het seizoen 2003/04 zou gaan winnen. In totaal stond de ploeg van manager Mikel Arteta liefst 248 dagen aan kop in de Engelse competitie. Aan het einde van het seizoen lieten the Gunners echter steeds vaker punten liggen, terwijl City bleef winnen. Dat resulteerde zaterdag in de derde landstitel op rij voor de club uit Manchester.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi die peptalk van Pep!

Wat een mooie tijden zijn het toch, twee absolute toptrainers zoals Mourinho en Guardiola aan het werk te zien. Gewoon de beste trainers ooit…

20 mei 2023 om 22:07

Guardiola heeft al 11 jaar geen CL meer gepakt, waar bv Zidane er niet al te lang terug nog drie pakte. Ancelotti heeft geloof ik al 5 keer de CL gewonnen. Guardiola is een prima coach, maar de beste ooit gaat me daarom wel wat ver

20 mei 2023 om 22:11

Want CL is de enige maatstaf om als beste bestempeld te worden?

Hij heeft het spel een hele nieuwe dimensie gegeven. Zijn teams ook zelf gekneden. Genoeg landstitels en bekers gepakt ernaast. En met Barça wellicht het beste voetbal ooit gespeeld.



20 mei 2023 om 22:23

Hij heeft met City 2 miljard euro geïnvesteerd en bij Barcelona had hij Messi in zijn Prime. Denk dat een andere trainer dat ook wel had gekund

20 mei 2023 om 22:43

@Jsmooth De CL is voor mij wel veruit de meest belangrijke maatstaf inderdaad als we het hebben over coaches van Europese topclubs. Zeker als je jarenlang de duurste selectie van Europa hebt gehad. In de CL tref je de beste coaches, de beste teams en verschillende voetbalculturen/spelopvattingen/tactieken. Voor mij is dat daarom de graadmeter om iemand de beste te kunnen noemen. Verder snap ik het punt over dat hij het voetbal een nieuwe dimensie heeft gegeven niet helemaal. Ik heb wel meer coaches gezien die hun teams aanvallend pressie voetbal lieten spelen. Ook coaches die geen 2 miljard te besteden hadden

20 mei 2023 om 22:52

Burdym,

Guardiola is sinds 1 juli 2016 trainer bij City. Sindsdien is er voor:
- 1,3 miljard gekocht
- 576 miljoen verkocht
==================
= Totaal 724 miljoen geinvesteerd

Dat is nog steeds heel veel geld, maar het staat in verhouding met die andere grote clubs. Zeker de Engelse clubs. Met deze investering is City 5x kampioen geworden sinds Guardiola trainer is.

En bij Barca als beginnende trainer heeft er toch een team van weten te maken. Dat schijnt soms heel erg lastig te zijn. Kijk maar naar PSG al jaren, Bayern dit seizoen en Chelsea.

20 mei 2023 om 23:25

@Japie_Krekel

Ik zie 100en coaches opvattingen die Guardiola gebruikt overnemen… Inverted wingbacks? Alom tegenwoordig in het hedendaagse voetbal. Valse 9? Alom tegenwoordig in het hedendaagse voetbal.

Heeft hij deze opvattingen uitgevonden ? Nee,maar wel opnieuw gerevolutioneerd in het hedendaagse voetbal en hij heeft een enorme invloed op alle coaches.

21 mei 2023 om 05:24

Marc 433: begrijp mij niet verkeerd, ik vindt Guardiola een van de beste trainers ooit, beter als Zidane, die stapte in een fantastisch team in en kon het stokje makkelijk overnemen. Ik vind Real ieder jaar geholpen worden in de CL, arbitrale dwalingen en dergelijke. Dit seizoen ook weer, het zijn kleine momenten. Liverpool Real de stand in de eerste wedstrijd 1-0 voor Liverpool, Nunez krijgt een open kopkans en word in de rug geduwd door Carvajal. Opzichtig en een overduidelijke penalty, de VAR kijkt er niet eens naar en uit de tegenaanval maakt Real de 1-1. Dit soort momenten. Neemt niet weg dat ze ook fantastisch voetbal hebben gespeeld, alleen lang niet zo dominant voetbal als Guardiola bij Barca, Bayern en nu bij City laat zien. Wat maakt Guardiola zo verschrikkelijk goed is dat hij in een team stapte bij Barca dat deels gevormd was door Rijkaard, hiermee bedoel ik niet dat hij de credit verdiend maar dat maakte het instappen wel gemakkelijker en kon het sneller naar zijn hand zetten. Je ziet echt een kenmerk van Guardiola zijn elftallen, Mourinho had ook een kenmerk, echter lijkt dit te zijn uitgewerkt in het huidige voetbal, Klopp heeft ook zo een kenmerk. Je kan de trainer weghalen, het elftal zien spelen en raden wie hun trainer is.

21 mei 2023 om 07:20

Ja want ancelotti laat zijn ploegen top spelen, nee als bange schapen in de eigen 16 gaan staan toptrainer hoor. Je bent gewoon blind als het over city en pep gaat. Maar goed jij bent de beste in u eigen leven ook wsl. Maar goed veel geluk met je gehaat en gelul altijd. Wordt volwassen jongen, altijd het zielig gedoe. Wat hij ook uitgeeft er is bizar veel verkocht ook. Utd meer uitgegeven hoeveel prijzen gewonnen? Dus shhhht mondje toe en in je mand fifi.

21 mei 2023 om 07:34

Schandalig dat je Zidane met Guardiola vergelijkt. Zidane durft geen eens verder te kijken dan Madrid. Wilt lekker in z’n comfortzone blijven.

21 mei 2023 om 09:15

700 miljoen geïnvesteerd, en dat met een destijds zwaar verouderd elftal dat aan vervanging nodig was. Nauwelijks miskopen, bijna elke speler was is twee seizoenen later meer waard dan de aanschafprijs (alleen Grealish niet, al valt het verlies mee).

21 mei 2023 om 10:16

@BurdyM United en Chelsea zijn het bewijs dat het niet zo is. Evenveel netto geinvesteerd over de laatste 10 jaar en kijk waar ze nu staan. Onder een andere coach had Liverpool zomaar meer PLs gewonnen. Het is niet normaal om elk seizoen weer 90+ punten te pakken.

21 mei 2023 om 11:57

@Cali88Mero Je bagatalisseert Zidane zijn CL prestatie hier wel. Waarom heeft Guardiola dan met een Barcelona wat zelfs nog beter was dan Zidane's Real niet drie keer de CL gewonnen als het zo een makkelijke prestatie is? Omdat Zidane niet de professor uithangt wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij geen absolute topcoach is. Het is een debuteren coach nog nooit gelukt om drie keer op rij de CK te winnen. Alleen Zidane is dat gelukt dus dat zegt wel iets over zijn kwaliteiten

20 mei 2023 om 23:20

Mourinho mag nog niet de veters van Guardiola strikken. Die man zijn teams zijn de belichaming van anti-voetbal.

21 mei 2023 om 00:33

Zeer subjectief, statistisch gezien is het niet heel raar om ze in het zelfde rijtje te zetten.

21 mei 2023 om 00:35

Mourinho is een absolute legende zolang ik niet zijn wedstrijden hoef te zien.

21 mei 2023 om 12:47

Ancelotti is de beste trainer ooit

Knap gedaan van Guardiola. Heeft zijn spelers op het juiste moment in vorm gekregen. Waar het eerder wat stroef ging en veel punten lieten liggen tegen de mindere goden, is dit nu het oogsten is aangebroken, volledig veranderd. Spelen veruit het beste voetbal en zijn de terechte kampioen van Engeland.

Ik zie hen ook de CL en de FA cup pakken. Guardiola heeft er echt een machine van gemaakt. Doet mij terugdenken aan zijn succesvolle periode bij Barca. Toen ook met prachtig voetbal.

20 mei 2023 om 22:08

Het is ook een geweldig elftal.
Je begrijpt niet dat ze niet eerder succesvoller waren in de Cl.
Wat een heerlijke spelers en wat een positieve speelstijl (i.t.t. andere teams waar (ook) met geld wordt gesmeten).

20 mei 2023 om 22:21

Dat heeft te maken met Dimitri Seluk die een elftal Afrikaanse Sjamanen heeft ingehuurd om een vloek over Guardiola uit te spreken. Vloek is dat hij geen CL zou winnen.
Als wij Dimitri Seluk mogen geloven is die vloek dit jaar opgeheven

Komt bij dat Guardiola soms vreemde tactische keuzes maakt in de CL. Hierdoor leek City van zichzelf te verliezen. Maar inderdaad, een geweldig elftal, met prachtige voetballers.

20 mei 2023 om 22:28

Ik ken het verhaal, maar daar ben ik net ff te nuchter voor...

20 mei 2023 om 22:12

Ik denk ook wel dat ze de treble winnen dit seizoen, moet haast wel met hoe ze nu spelen. Guardiola heeft wel vaker fouten gemaakt in de CL terwijl City als favoriet werd gezien, maar zal toch niet dezelfde fouten maken nu het zo dichtbij is? Beter zal de ploeg en het spel niet meer worden vermoed ik, dus dit is de kans om de CL te winnen.

20 mei 2023 om 22:32

Veel punten lieten liggen? Ze hebben totaal 4x gelijk gespeeld en 4x verloren. Dat is zeer weinig.

21 mei 2023 om 09:16

Elk jaar zie je weer dat de teams in de laatste maanden van de competities in vorm moeten zijn, dan worden de prijzen verdeeld. Bijna elk team die het eerste half jaar in vorm is staat aan het einde van de rit met lege handen.

Arsenal is weer het perfecte voorbeeld. Op het moment dat ze in vorm moeten zijn, zijn ze het niet. En natuurlijk moet je het eerste half jaar punten pakken. Tuurlijk moet je zorgen dat je doorgaat in de CL, maar dat is voldoende.

In de competitie is het uiteindelijk beter om in de laatste fase de jager te zijn dan de prooi. De prooi verliest bijna altijd

Echt een elitetrainer die Guardiola. Tuurlijk heeft hij veel geld uitgegeven maar je moet zo'n elftal maar aan het voetballen krijgen. Een United heeft ook zoiets gespendeerd en die doen het een stuk minder. Drie keer achter elkaar de PL winnen is echt een puike prestatie en zeker 5 in de laatste 6 jaar. Hij kan de bekroning dit seizoen voor zijn werk krijgen bij Manchester City als die Inter verslaat in de CL finale.

Financiële dopers zijn het. Niet echt indrukwekkend.

20 mei 2023 om 22:09

Nee, bij Real betalen de spelers contributie?

20 mei 2023 om 22:10

De rest van de PL speelt natuurlijk louter met spelers uit eigen jeugd...

20 mei 2023 om 22:24

Of bij chelsea, mensen moeten eens stoppen over alleen maar geld te praten , met alleen geld kom je er ook niet kijk maar naar het kampioenschap van feyenoord.

Dit City speelt gewoon prachtig voetbal en is echt consistent gedurende seizoen. Ja, ze hebben wat mogen investeren, maar het is meestal lange termijn investeringen geweest of koopjes zoals Haaland. Je zag dat Haaland de missende link was voor Guardiola's filosofie. Met hem daar heb je de perfecte speler om ieder seizoen tot het eind mee te doen om de treble. Het zal zwaar worden voor Man United en Inter om dit selectie te weerhouden van de treble. Haaland gehaald met enkel 1 doel en dat is het winnen van de CL. Direct in zijn debuutseizoen scoort hij cruciale goals in de CL en staan ze mede dankzij hem in de finale.

Ben geen fan van City, maar kan altijd genieten van teams onder Pep, want hij speelt altijd met aantrekkelijk voetbal en verdient alle lof die hij tegenwoordig krijgt voor het spel dat hij neerzet.

Als Liverpool 2 jaar geleden geen kampioen had geweest, was City geloof ik al 6 jaar achtereen kampioen geworden. Tijd voor wat meer overnames zodat de competitie wat spannender wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren