Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City baalt: wedstrijd van negen tellen kost Delph zes weken

Laatste update:
/

Slecht nieuws voor Manchester City en Fabian Delph. De middenvelder blesseerde zich in de interland tegen Zwitserland aan zijn hamstring en dat gebeurde hem al bij zijn eerste actie in de wedstrijd, na negen seconden. Nu is duidelijk geworden dat Delph zo’n zes weken aan de kant zal staan bij zijn club: de nodige wedstrijden gaan aan zijn neus voorbij.

City-trainer Manuel Pellegrini laat vrijdag weten dat hij voorlopig niet de beschikking heeft over Delph, die tegen Zwitserland zijn achtste interland afwerkte. “Ik weet niet exact hoe lang ik hem moet missen, maar we zullen het zien. Voor nu reken ik op anderhalve maand hersteltijd”, sprak de Chileen. Hij kan ook al niet beschikken over Pablo Zabaleta, Gaël Clichy en David Silva.

Manchester City gaat zaterdag op bezoek bij Crystal Palace en probeert daar de perfecte score van dit seizoen uit te bouwen. The Citizens haalden twaalf punten uit vier wedstrijden en kennen een doelsaldo van 10-0. Crystal Palace is de verrassende nummer twee van de competitie met negen punten uit vier duels.

Fabian Delph was goed begonnen bij Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij raakte al geblesseerd in de voorbereiding, en nu weer 6 weken eruit. City heeft nog geen seconde plezier aan hem gehad. Maarja, is geen gemis. Fernando kan als back-up functioneren voor Yaya en Fernandinho. Zuculini kan ook nog tegen de kleine(re) ploegen.

11 september 2015 om 14:49

Zo'n blessure kan zo enorm veel oorzaken hebben, da's wat kort door de bocht denk ik.

11 september 2015 om 15:41

Dat is totale onzin, hangover. Er zijn wel 100 mogelijke oorzaken voor een dergelijke blessure.

11 september 2015 om 18:40

Dat is onzin. Bij iedereen is het anders sommige hoeven helemaal geen warming up te doen en raken nooit geblesseerd.

11 september 2015 om 18:58

Nou, begin maar.

Ik tel mee:
1....

11 september 2015 om 15:10

Silva heeft een enkel blessure opgelopen met spanje. Pellegrini wilt geen risico nemen en geeft hem wat meer rust.

11 september 2015 om 17:03

Dus De Bruyne zal starten?

Als Silva niet kan spelen verwacht ik een basisplaats voor De Bruyne op de 10.
Misschien wat snel , maar ik kan eerlijk gezegd niet wachten om hem bezig te zien.

Kan Silva niet spelen? Huh?

Het feit dat Silva niet speelt is veel groter nieuws. Hij was veruit de beste bij City. Ik ben wel blij dat Sagna nog wel mee kan doen. Anders waren beide rechtsbacks geblesseerd. Overigens is het nog wel afwachten of Kevin zijn debuut mag maken. Of dat Nasri als 10 gaat spelen en Navas op rechts.

11 september 2015 om 22:57

Ik denk dat de bruyne cam speelt en navas rm

Het valt me wel op dat er weer veel blessuregevallen zijn bij die interland periode. Danilo, james, robben, silva, delph, de vrij, courtois.

12 september 2015 om 00:11

Courtois is geblesseerd geraakt tijdens de training van chelsea op donderdag.

Geen goede warming-up gedaan waarschijnlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren