Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man van 30 miljoen mag weer weg: debuut bij Real Madrid wordt uitgesteld

Laatste update:

Reinier hoeft ook komend seizoen niet te rekenen op zijn debuut bij Real Madrid. De twintigjarige Braziliaan, die twee jaar geleden nog voor dertig miljoen euro werd overgenomen van Flamengo, speelde nog geen wedstrijd voor De Koninklijke en volgens Marca komt daar ook dit seizoen geen verandering in.

Real heeft namelijk te maken met regels die voor clubs in LaLiga gelden. Ze mogen maar vijf spelers met een non-EU-status onder contract hebben staan en drie daarvan kunnen op wedstrijddag deel uitmaken van de selectie. Met Éder Militão, Rodrygo en Vinícius Júnior hebben de Madrilenen al drie spelers die geen EU-status hebben en eigenlijk altijd in de wedstrijdselectie zitten, waardoor er voor Reinier geen enkele mogelijkheid meer is om aan spelen toe te komen in Estadio Santiago Bernabéu.

De twintigjarige aanvaller staat, net als zijn club, dan ook open voor een nieuwe verhuurperiode. Dat dat betekent dat hij opnieuw niet kan debuteren in het eerste elftal van Real, neemt Reinier dan maar op de koop toe. De afgelopen twee seizoenen kwam de Braziliaan al uit voor Dortmund en deze zomer hebben Real Valladolid en het Benfica van trainer Roger Schmidt zich al gemeld. Het is niet duidelijk waar de voorkeur van Reinier en van Real Madrid naar uit gaat, maar De Koninklijke heeft wel nog vertrouwen in de jongeling en wil hem dus niet verkopen.

Takefusa Kubo, een aanvallende middenvelder uit Japan, zit in hetzelfde schuitje als Reinier. Hij werd in 2019 transfervrij overgenomen van FC Tokyo en maakte zelfs in de afgelopen drie seizoenen nog niet zijn debuut voor het eerste team van de Madrilenen. Kubo werd namelijk verhuurd aan achtereenvolgens Mallorca, Villarreal en Getafe en kan ook dit seizoen weer uitkijken naar een tijdelijke werkgever. Real is ook niet van plan om hem te verkopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Maakt niet uit allang blij dat groeibriliant Vincius wereldtop is geworden met dank aan Italiano Ancelotti

14 juli 2022 om 21:20

Hahahha, was jij niet degene die Vinicius een blind ren paard noemde die het nooit gaat maken?

14 juli 2022 om 21:32

Aqua1 heeft ook niet zoveel verstand van voetbal dat weet iedereen hier.

14 juli 2022 om 21:50

Was toen wel terecht, zelfs Benzema vernederde hem toen. Had nooit verwacht dat hij uit zou groeien tot ene wereldtopper..

14 juli 2022 om 21:53

Nee, dat was toen ook niet terecht. Jonge spelers hebben gewoon tijd nodig. Lekker makkelijk zo met de wind mee waaien altijd.

14 juli 2022 om 21:57

Kritiek was toch ook dat hij overzicht miste en niet kon afmaken en voor doel wild was...

15 juli 2022 om 07:53

Ja lekker volwassen met mendy hem belachelijk maken.
Terwijl hij als één van de oudere juist zo jonge jongen in zijn 1e jaar moet helpen om vertrouwen te geven.
Top gozer die benzema!

15 juli 2022 om 11:48

Voornamelijk belachelijk dat benzema het ook nog in het frans deed, dan ben je inderdaad geen grote meneer. Top 3 speler en ben zeker blij met hem bij ons, maar dat vond ik zo hypocriet ook.

14 juli 2022 om 21:28

Aqua / Ja wat een klik is dat geweest zeg, Ancelotti en Vini. Super move van Florentino om iemand als Carlo terug te halen. Ik vind het echt gaaf dat Carlo voor de tweede keer als Real trainer in zijn eerste seizoen meteen de CL wint, en in dit 2022 jaar deed hij er nog ff een Laliga bij ipv in 2014 met de Copa del Rey en de CL. Ik hoop dat ie voor eeuwig blijft, totdat Zidane zn sh it weer voor elkaar heeft

Jammer, maar begrijpelijk. De weg die de afgelopen jaren is ingeslagen in het witte gedeelte van Madrid is erg hoopgevend. De prestaties van de jonge honden in het team geven zoveel meer voldoening dan de Galacticos van vroegah. Al mag er echt nog wel een klasbak bij voor de spits en/of flanken.

14 juli 2022 om 21:24

@ Alfredo / Ik vind het allebei even mooi. Met Casillas, Roberto Carlos, Makelele, Zidane, Figo, Mcnmanaman, Raul en Morientes een CL winnen was net zo magisch, misschien nog wel Koninklijker met al die sterren. Deze 2022 CL met al die jonge gretige spelers als Vini en Fede en Militao was ook echt mooi.

14 juli 2022 om 21:27

Ik hoop dat ik niet ondankbaar overkwam met mijn perceptie. Natuurlijk zijn dat legendarische seizoenen! Maar jongens zoals Valverde, Vinicius, Rodrygo en Camavinga zien (op)groeien voor onze ogen heeft ook iets heel speciaals vind ik. We mogen heel blij zijn als fans!

Kubo en Reinier zitten allebei in een soort vergelijkbaar verhaal. Reinier moet gewoon naar een club toe waar hij echt alles kan spelen en waar ze zelfs iets om hem heen willen gaan bouwen, zoals een Valladolid. Voor Kubo staan er alweer meerdere clubs in de rij om hem binnen te halen. Hij heeft al aardig wat gespeeld in Laliga voor zijn leeftijd, hopelijk komt daar dit nieuwe seizoen weer wat bij, ook hij moet naar een club waar hij belangrijk is en vaker wel dan niet in de basis staat. Hopelijk lukt het Florentino om wat moois voor deze heren te vinden. Na het vertrek van Jovic is er eigenlijk niet zo heel veel meer gebeurd bij Real Madrid op transfergebied, ik verwacht verders ook niet veel. Eindelijk kunnen we volgend weekend weer De Koninklijke aanschouwen op het veld. Ik zit te wachten op het debuut van Tchouameni en Rudiger. Ancelotti heeft in 22-23 best veel opties tot zijn beschikking, helemaal als Ceballos en Asensio ook nog blijven. Never a dull moment in Madrid! Prettig weekend alvast Madridistas!

14 juli 2022 om 21:23

Real madrid moet die zogenaamde talenten gewoon verkopen. We lopen al jarenlang aan te kakken met deze reinier, kubo en rodrygo. Geen van hun heeft de potentie voor real en we kunnen er gewoon beter geld op verdienen nu ze genoeg waard zijn.

14 juli 2022 om 21:25

Als Rodrygo niet de potentie heeft voor Real Madrid, of beter gezegt; als Rodrygo in die schamele minuten tegen Chelsea en City niet heeft laten zien dat hij de potentie heeft, wie heeft dat dan wel volgens jou?

14 juli 2022 om 21:26

Hahaha je obsessie voor Rodrygo wordt weer eens duidelijk🤣. Waarom noem je Rodrygo? Enorm goed talent, dat eigenlijk beter is op linksbuiten, maar daar staat een groter talent. Kan geweldig dribbelen, heeft een sterk overzicht en heeft een geweldige connectie met Benzema. Mooi dat zijn contract verlengd is tot 2028!!

14 juli 2022 om 21:32

XIII / Ik snap waar je vandaan komt maar ik vind het niet echt aan die talenten liggen, meer aan hoe Real ze in de markt heeft gezet. Clubs als Villarreal zijn gewoon te hoog gegrepen voor een jonge speler als Kubo die ook niet de meest fysieke is. Stuur zo iemand naar de 2e Laliga of zelfs naar de Eredivisie ofzo. Over je Rodrygo verhaal ga ik niet eens beginnen man, dat is ook nog eens iemand die gedwongen rechtsbuiten moet spelen terwijl hij clearly een linksbuiten is en nog steeds scoort hij zoveel. Wat moet een jongen als Rodrygo nog meer doen om jou te overtuigen? Hij is volgens mij net 20 geworden en doet nu al dit soort goals maken terwijl hij niet eens alles speelt

14 juli 2022 om 21:35

R.mad / Jep, Rodry heeft een perfecte klik met Benz, Vini ook maar. Maar ik zou het meer dan een klik willen noemen. Die 2 jonge Brazilianen hebben nu door dat ons hele optreden gericht is op de main attraction : Big Benz Karim Benzena, de aanstaande Ballondor winnaar, de beste speler op de planeet, en dat is onze captain dit seizoen. 2 seizoen geleden gingen al die boys de hele tijd voor zichzelf en skipte ze Benzema, het was om gek van te worden. Tegenwoordig leveren ze meteen de bal in bij de baas. Ik ben zo trots op hem en kan niet wachten om hem als eerste aanvoerder te zien eindelijk, vorig seizoen met Marcelo was raar

Dat was ook de reden dat Freddy Adu in 2007 niet naar naar Real Madrid kon. O.a. Saviola, Gago, Heinze en Higuain speelden daar al

14 juli 2022 om 21:36

Gago en Higuain kwamen echt binnen als massive talenten, bij Higuain zag je het meteen. Gago was een verdedigende middenvelder en had veel concurrentie en kwam eigenlijk niet veel aan spelen toe maar ik weet nog goed dat hij bij Real speelde omdat het tijdens de periode was van de Nederlandse enclave daar

14 juli 2022 om 21:40

Hoe werkt het dat militao, rodrygo en vini de 3 zijn maar een casemiro is toch ook non eu? Of zit daar een jaarregeling aan?

14 juli 2022 om 21:47

Ik denk dat Casemiro al een Spaans paspoort heeft, omdat hij veel langer bij de club zit. Hij kwam volgens mij in 2012/13 in Spanje wonen.

14 juli 2022 om 21:56

Dat zal om iemand anders moeten gaan dan Saviola. want hij had een dubbele nationaliteit.

14 juli 2022 om 22:05

De Brazilianen Julio Baptista en Robinho

Het is gewoon slecht beleid geweest van Real om Reinier na een verloren eerste jaar bij Dortmund, daar nog een extra jaar te laten zitten. Na seizoen 1 had Real de huurdeal simpelweg moeten beã£â«indigen (met natuurlijk een vergoeding voor Dortmund), en hem dan stallen bij een club in Nederland, Belgiã£â« of Portugal waar hij zich wekelijks kon ontwikkelen. Nu is hij twee jaar kwijt, en is het te hopen dat zijn eerstvolgende club wel een goed doordachte keuze wordt.

Het is trouwens echt vervelend dat het Spaanse paspoort van Vini naar alle waarschijnlijkheid niet geregeld gaat worden voor de start van het seizoen, waardoor je geen extra non-EU plek beschikbaar hebt. Zoals al vermeld in het artikel betekent dit dat bijvoorbeeld Kubo nu weer verhuurd moet worden, in plaats van dat hij een kans krijgt als selectiespeler bij Real dit seizoen. Verder blokkeert dit dus ook de aankoop van spelers uit andere continenten, en is de blik daarmee vooral gericht op de Europese markt.

14 juli 2022 om 21:34

Hoe zit dat eigenlijk met die paspoort aanvragen? Ik bedoel, als een persoon volgens de wet lang genoeg in het land woont moet hij dat als elk ander wereldburger die in aanmerking komt kunnen aanvragen toch? En daarnaast zou je kunnen stellen dat een instituut als Real Madrid geen problemen zou moeten hebben hiermee..

14 juli 2022 om 21:52

Naar hoe ik het verhaal begreep, heeft de paspoort aanvraag van Vini door Covid dusdanige vertraging opgelopen dat het deze transferperiode niet meer rond zal komen. Hij wacht er inmiddels zelfs al twee jaar op, aangezien hij de benodigde examens twee jaar geleden heeft afgerond. Militao en Rodrygo hebben de benodigde procedures ook doorlopen inmiddels, dus voor hun wordt ook afwachten net zoals Vini. Er lijkt niet bepaald en structuur in te zitten wanneer je het paspoort krijgt, dus het zou zelfs zomaar kunnen dat Militao en/of Rodrygo hun paspoort(en) voor Vini in bezit hebben.

14 juli 2022 om 21:57

Dat was onduidelijk voor mij. Dankje. De Spaanse bureaucratie doet wat het wilt. Laten we het daarop houden. 😅

Hoe zit het dan met Casemiro?

14 juli 2022 om 22:53

Casemiro heeft ook de Spaanse nationaliteit.

15 juli 2022 om 02:54

Na een aantal jaren in Spanje kom je in aanmerking voor de Spaanse nationaliteit. Vinicius zal de Spaanse nationaliteit binnenkort ontvangen (door vertraging wat later dan het hoort). Militao en Rodrygo zullen snel volgen.

Misschien wat voor een eredivisie club. Ik heb hem eerlijk gezegd nooit zien spelen, maar kan me best voorstellen dat hij net als Odegaard best wel van waarde kan zijn voor een club in Nederland door hem een jaartje te huren.

Reinier moet ook gewoon naar een club gaan waar die echt kan spelen. Dortmund was een fout en nog een grotere door hem daar nog een jaar te laten staan. Jammer van al die non-EU regelingen want had Kubo er graag wel bij gehad. Rechts is al beperkt en was wel benieuwd hoe Kubo het zou doen met betere spelers om hem heen.

Hakimi en carjaval waren 2 succes verhalen voor Madrid mbt het verhuren in Duitsland. Bij Reinier is dit helaas anders. Ik zou lekker in spanje kijken .. Marseille was bijna rond met Madrid alleen stapte de trainer een paar weken geleden op. Voor kubo is er wederom genoeg interesse. Word waarschijnlijk sociedad wat zeker geen verkeerde club is

Slecht beleid van Real. Bij het topic over Trincao en Barcelona ging iedereen op zijn achterste poten staan. Kapitaalsvernietiging en zo. Dit is nog een stukje erger.

15 juli 2022 om 00:50

Kan gebeuren dat er soms een misser tussen zit, kan gebeuren als het maar niet structureel is, meestal zitten er wel goede spelers tussen.

15 juli 2022 om 02:19

Oef, kijk, ik ben voor Barcelona, maar het is wel heel selectief als je alleen Reinier en Trincao gaat vergelijken. Real haalde drie jonge Brazilianen. Rodrygo en Vinicius waren 45 miljoen en Reinier 30. Vinicius is op dit moment schier onbetaalbaar (als ie echt alles op alles zet om te vertrekken gaat dat niet voor minder dan 150 miljoen euro) en Rodrygo is ook al meer dan 45 miljoen waard gezien zijn prima prestaties vorig seizoen. Deze spelers worden bovendien ook alleen meer waard. Real heeft veel missers gehad de afgelopen jaren- denk aan de ramp Illaramendi, het verpesten van Isco en Asensio, Jovic, Hazard, de laatste jaren van Bale met zijn half miljoen per week salaris. Maar het valt in het niet bij Dembele, Coutinho en Griezmann, het verliezen van Messi, Trincao, Dest, Frenkie de Jong die nauwelijks gepresteerd heeft en waar nu, minus megasalaris, nauwelijks quitte op wordt gespeeld. Of wat dacht je van Lenglet, Umtiti, Semedo? Het lijstje is heftiger en veel langer. Het is beter te zwijgen wat deze vergelijkingen betreft momenteel.

Zoveelste miskoop van ons, ook total onnodig geweest. Je kan hem niet eens registreren, net als kubo. Lekker verkopen zou ik zeggen, haal je weer wat extra inkomsten binnen.

Misschien een Reinier naar een wat lager aangeschreven club verhuren. Wellicht middenmoot in La Liga in plaats van een Bvb.

Kubo doet het in Spanje best prima. Die kan je gemakkelijk nog wel eens verhuren binnen Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren