Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Man United legt bod neer van 58 miljoen euro en vertrouwt op snelle deal

Laatste update:

Manchester United legt op korte termijn een bod van 50 miljoen pond, omgerekend 58 miljoen euro, neer bij Chelsea, zo meldt The Telegraph. The Red Devils willen in ruil daarvoor Mason Mount overnemen en vertrouwen erop een snelle deal te kunnen overeenkomen. Chelsea zal naar verwachting tegensputteren, maar is tegelijkertijd bijna gedwongen om afscheid te nemen van de middenvelder.

De interesse van Manchester United in Mount is al langere tijd bekend. Erik ten Hag beschouwt de 24-jarige middenvelder als de ideale 'nummer 8' in zijn elftal, die meer dynamiek zou moeten toevoegen dan nu beschikbaar is. Mount is veelzijdig en kan ook op 10 spelen of zelfs op een van de posities voorin, wat hem voor Ten Hag extra interessant maakt. Op 1 juni meldde The Telegraph overigens al dat Mount persoonlijk akkoord is met Manchester United.

Chelsea wil Mount liever niet kwijt, maar de 36-voudig Engels international beschikt over een volgend jaar aflopend contract. The Blues kunnen zich gezien de Financial Fair Play-regels geen transfervrij vertrek van de voormalig Vitessenaar veroorloven. Eigenlijk moet Chelsea nog voor het einde van dit boekjaar (op 30 juni) een transferklapper maken, nadat er gedurende de afgelopen twee windows liefst 700 miljoen euro werd uitgegeven.

Harry Kane
Het grootste doel van United gedurende komende transferperiode is het binnenhalen van Harry Kane. De verwachting in Manchester is echter dat Tottenham Hotspur alles in het werk zal stellen om de topscorer van de Premier League niet naar Old Trafford te laten gaan. Net als Mount beschikt ook Kane over een volgend jaar aflopende verbintenis, die hij naar verwachting niet zal verlengen. Real Madrid zal zich volgens onder meer het Spaanse Relevo melden voor Kane, die de opvolger zou moeten worden van Karim Benzema. Laatstgenoemde vertrekt uit de Spaanse hoofdstad, zo werd zondag officieel bevestigd, en gaat vermoedelijk naar Saudi-Arabië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor die prijs gewoon een uitstekende aankoop. En een middenveld Casemiro-Bruno-Mount is gewoon meer dan genoeg kwaliteit om mee te presteren. Of het de toppers, het grote probleem van Man U, aankan is een andere vraag natuurlijk.

4 juni 2023 om 17:49

Totaal uit balans, het is geen FIFA. Bruno en Mount zijn beide aanvallende middenvelders haast schaduwspitsen.

4 juni 2023 om 17:55

Mount kan de 8-rol echt wel aan hoor. Bruno ook als hij zich daar op toelegt denk ik trouwens.

Tegen kleinere teams kan dat echt wel meer dan goed genoeg functioneren.

4 juni 2023 om 21:28

We hebben een middenveld nodig om tegen de grote teams te kunnen spelen. Wat hebben we idd aan zon ongebalanceerd middenveld voor de kleintjes. Dit is echt weer zon ondoordachte onambitieuze aankoop. Als t nou voor de breedte is a la maar dit gaat ten koste van budget waar veel belangrijkere gaten mee moeten worden gedicht.

4 juni 2023 om 23:16

Het is nu ook niet zo dat de goede 8’en voor het oprapen liggen vind ik zelf.

4 juni 2023 om 17:53

Mount is een leuke speler, maar is verre van een speler voor de absolute top. Past wat dat betreft wel bij United, is het allemaal net niet.

4 juni 2023 om 18:00

Defensief wel kwetsbaar denk ik. Aan de bal zou het kunnen. Maar indien Case dan wegvalt als slot op de deur heeft United direct een probleem.

4 juni 2023 om 18:41

Bijna €60m voor een contract wat nog maar 1 jaar doorloopt. Absolute waanzin als je het mij vraagt. Mount op 8 😂

4 juni 2023 om 18:45

Als je kijkt naar de Engelse prijzen dan is het best oké. Ik geloof ook wel in zijn kwaliteiten namelijk.

4 juni 2023 om 18:55

Hou toch is een keer op met het goedpraten van de aankoop mount. United wilt de weg terug vinden naar boven dan kan je niet aankomen met een mount voor bijna 60miljoen euro. Maar volgend jaar zullen dezelfde pipos hier weer roepen dst het elftal uit balans is en dat het de schuld van de spelers is. Kijk is een keer verder dan een mason mount.

4 juni 2023 om 18:59

Het zit je hoog zo te zien.

4 juni 2023 om 21:18

Het is een never ending circle. Spelers voor 60miljoej kopen als mount net als 100 miljoen voor antony om vervolgens volgend seizoen op iedereen af te zeiken behalve EtH. Scouting van united is diep triest als dit je aankopen worden met een beperkt budget.

4 juni 2023 om 19:33

EtH heeft al vaker laten zien dat hij spelers beter maakt, mede door de juiste mannen op de juiste plek te zetten. Hij zal hier vast heel goed overnagedacht hebben, denk dat dit een prima keuze wordt.

4 juni 2023 om 21:19

Zie mount toch meer als 10 heeft veels te weinig verdedigende kwaliteiten op 8. Vind ook rare deal, met Eriksen en Bruno in t team die een vergelijkbare posities zouden kunnen spelen. Zou t budget toch aan andere profielen besteden.Even los dat ik niet geloof dat Chelsea m onder de 80 miljoen pond laat gaan, is geen liefdadigheids instelling. United staat daarbij nou ook niet bekend om hun fantastische onderhandelingstactieken.

4 juni 2023 om 22:28

Ik vind dat middenveld niet echt sterk. Individueel wel aardig. Maar tactisch is het een lastig verhaal.

Aub geen kane bij real wil hem niet bij mijn favoriete club vindt hem verschrikkelijk. Aub iemand als mbappe haaland oshimen. Niet een pure afmaker als kane lekker in de Engelse competitie blijven aub man united haal kane.

4 juni 2023 om 17:48

Als je Kane een pure afmaker noemt dan heb je hem nooit zien spelen.

4 juni 2023 om 18:10

Harry Kane moet gewoon naar Bayern past wel in de rijtje Klose, Mario Gomez, Mandzukic en Lewandowski.
Ze hadden altijd wel minimaal 1 goalkiller. Hij maakt Bayern wel compleet weer.

4 juni 2023 om 17:48

Nee echt verschrikkelijk inderdaad. Iemand die al 10 jaar lang 20+ goals maakt moet je niet willen hebben. Zeker niet een afmaker. Stel je voor dat we ineens een afmaker in het team hebben haha nee mooi niet.

4 juni 2023 om 17:48

Als je Kane omschrijft als een pure afmaker dan toon je eigenlijk aan dat je geen idee hebt wat voor een speler het is.

4 juni 2023 om 21:24

Sorry hoor Kane is 1 vd meest complete spitsen op dit moment waar heb je t over

Mooi dat ze gelijk met 58 miljoen beginnen. Nu kun je er wel zo'n 70 miljoen inc bonussen uit persen

4 juni 2023 om 18:01

Het is net Football Manager in real life!
On: is een prima aanvulling in dit man Utd al vind ik het echt te veel geld voor een speler met nog 1 jaar contract.

4 juni 2023 om 18:06

Als Havertz vertrekt, lijkt het me niet verstandig om ook nog Mount te verkopen, tenzij hij echt weigert te verlengen.

4 juni 2023 om 18:34

Waarom niet?

Belachelijk veel geld voor een speler met nog een jaarcontract. ManUtd staat ook wel bekend om teveel te betalen voor spelers

4 juni 2023 om 20:21

Daar staan ze zeker bekend om, maar vind de duur van het contract altijd zo irrelevant. Je betaald wat je een speler waard vindt.

4 juni 2023 om 21:21

Wacht een jaar en haal hem gratis binnen tenzij hij een must speler is. Dan zou ik eerder twijfelen aan de ambitie van de club.

5 juni 2023 om 10:03

Ze zullen het gevoel hebben dat ze hem nu nodig hebben, of beseffen dat ze bij een transfervrije status teveel concurrentie zullen hebben. Een jaar wachten is natuurlijk niet echt een optie als het om een positie gaat waarvan de trainer vindt dat die onvoldoende bezet is.
De vraag zou moeten (of kunnen) zijn, is deze speler 50m pond waard met een 3-5 jarig contract. Als het antwoord voor een club daarop ja is, dan is hij dat geld ook waard met een 1 jarig contract.

En hoe willen ze dat doen met die overname? Dat kan toch helemaal niet nu

4 juni 2023 om 18:30

Markt in Engeland gaat open op 9 juni, volgens mij, maar daarnaast kun je gewoon het hele jaar door onderhandelen en overnemen. Enige wat je tijdens de transferperiode kunt doen, is spelers inschrijven, dus als je het overnemen van spelers maar doet voordat de transferperiode is gesloten, is er niets aan de hand.

De minuut erna, dát heeft niet zo veel zin, dan is de speler een half jaar niet speelgerechtigd.

4 juni 2023 om 20:19

Ze kunnen moeilijk de hele bedrijfsvoering stopzetten. Denk dat er wel een normaal budget beschikbaar is

Ik begrijp deze transfer niet goed, waar zou hij dan moeten spelen bij Man Utd? Zijn beste positie is dezelfde als Bruno en op links staat Rashford met Garnacho als back-up. Misschien dat ze hem als een 8 zien in de rol van Eriksen? Al lijkt mij dat helemaal niet zijn sterkste positie en dan kunnen ze met dat geld toch iemand halen die meer complementair is aan Casemiro en Bruno...

4 juni 2023 om 18:27

Als ik social media mag geloven dan gaat United met 1 controleur en 2 aanvallende middenvelders spelen. Dat zal inderdaad ten koste gaan van Eriksen. Het middenveld zal dan worden: Casemiro, Mount en Fernandes.

4 juni 2023 om 19:12

Bizarre transfer. Niet alleen hebben ze in principe geen plek voor hem. Daarnaast heeft hij, een jaar uitgezonderd, laten zien het niveau voor de top PL te missen.

Hij is niet slecht, maar ik vind hem toch een beetje de Engelse Donny van de Beek. Meer geschikt voor de Engelse subtop in mijn ogen.

4 juni 2023 om 18:09

En ook weer voor zo'n hoog bedrag. Het transferbeleid van United is echt onbegrijpelijk. Wederom geen topspeler voor een zeer hoog bedrag, Ten Hag zijn aankopen zijn ondermaats, ze gaan op de oude voet verder.

4 juni 2023 om 18:39

Valt wel mee toch? Casemiro en Martinez zijn voltreffers, Eriksen ook (zeker gezien hij transfervrij was), Malacia is oke. Alleen Antony is een duidelijke misser voor dat geld

Waar komt dat geld weg dan in de winter was het niet mogelijk om spelers tekopen alleen huren en nu kunnen ze een bod neerleggen terwijl de club nog steeds tekoop staat
🙉🙈🙊

Ik snap echt de obsessie niet met die engelse spelers. Je kan beter een speler als mikel merino halen die een echte 8 is inplaats van een aanvallende middenvelder terwijl je daar al bruno hebt. En waarschijnlijk nog goedkoper ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren