Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United heeft maximaal 120 miljoen over voor 19-jarig toptalent’

Laatste update:

João Félix wordt al maandenlang in verband gebracht met een overstap naar praktisch de gehele Europese top, maar Benfica houdt vooralsnog de poot stijf. De Portugese topclub liet onlangs bij monde van algemeen directeur Domingos Soares weten dat de negentienjarige aanvaller alleen mag vertrekken als aan zijn transferclausule van 120 miljoen euro wordt voldaan en tot dusver is niemand bereid geweest om dat bedrag op tafel te leggen.

De Correio da Manhã meldt nu echter dat Manchester United nu toch van plan is om in de buurt van die som te komen. Volgens de grootste krant van Portugal zijn the Red Devils bereid om een vaste som van negentig miljoen euro op tafel te leggen voor Félix en dat bedrag kan door middel van een aantal bonussen nog eens met dertig miljoen oplopen.

Manchester United heeft naar verluidt nog geen officiële aanbieding neergelegd bij Benfica en moet eerst een aantal spelers verkopen voordat het zich in Lissabon kan melden. Voorzitter Luís Filipe Vieira is zich er echter wel van bewust dat het bod eraan zit te komen en de preses is van plan om de Engelsen een teleurstellende boodschap mede te delen. Os Águias willen namelijk alleen zakendoen als de 120 miljoen euro in een keer op tafel komt en niet afhankelijk zijn van het al dan niet behalen van een aantal clausules.

Félix is ook bij een aantal andere Europese grootmachten nog altijd onderwerp van gesprek. Manchester City heeft volgens berichten uit Engeland in de afgelopen week met Benfica om de tafel gezeten om een eventuele transfer te bespreken. Real Madrid heeft zich volgens Marca juist weer teruggetrokken uit de strijd: de Koninklijke wil zich compleet richten op het afronden van de komst van Eden Hazard en kan daarbij geen afleidingen gebruiken.

Denk jij dat er deze zomer een club bereid is om 120 miljoen euro te betalen voor João Félix?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Dybala niet graag verkassen, maar als Juve deze Felix kan halen van de centen van Dybala zijn verkoop zeg ik; doen! Wat een speler.

1 juni 2019 om 11:04

Het zou toch dom zijn van Juve om Dybala te laten gaan en dan Felix te halen. Dybala is al een topper en Felix moet het nog eens laten zien.

Als deze jongen gewoon bij Benfica blijft nog een jaar en het nog eens laat zien dan zou dat voor hem goed zijn. Je krijgt straks een geval Renato Sanches.

1 juni 2019 om 11:20

Ben het met je eens Macereal. Vind het altijd gevaarlijk zo'n spelers na het eerste goeie seizoen al weg te halen. al zeker voor zo'n som en voor zo'n jonge knaap. Denk ook dat hij nog niet klaar is om al weg te gaan bij benfica maar dat ie enorm goed kan voetballen dat staat vast.

Is daarnaast Dybala niet wat voor Barca? trokken vroeger toch aan z'n mouw maar nu er wel voorzichtig sprake is dat ie weg kan/mag hoor je dat gerucht eigenlijk niet

1 juni 2019 om 12:34

Ik begrijp wat je bedoelt MaceReal, maar ik weet ook nog dat hetzelfde over Mbappe gezegd werd. En nu lijkt die 180 miljoen een koopje die voor hem betaald is terwijl Real het destijds (logisch) te duur leek. Het is en blijft ten alle tijden een risico die je niet goed kan inschatten.

2 juni 2019 om 17:26

@tuskii
Voor Barca weet ik niet, die spelen heel anders en afgestemd op Messi wat natuurlijk niet slecht is maar weet niet of Dybala daar zou passen, zie Coutinho?

@aj_14
Je hebt gelijk en het is ook moeilijk in te schatten, mocht Juve toch voor Felix gaan dan is het niet slecht ofzo maar het is echt lastig voor zo'n club en speler, men gaat hem geen tijd geven en dan kan hij nog eens bezwijken onder de druk. Iets wat je niet bij Mbappé zag en ziet, die lijkt al jaren mee te gaan pff wat een speler.

120 miljoen voor zo'n jonge speler die een goed seizoen heeft gespeeld!!! Waar gaat dit toch heen

1 juni 2019 om 11:22

Ze zeiden hetzelfde over Kylian Mbappé, kijk waar hij nu staat. 30 goals voor PSG dit seizoen, ongelofelijk.

1 juni 2019 om 11:30

Zeker goed. Maar psg heeft natuurlijk allemaal (wereld)toppers in vergelijking met de rest van de Franse competitie. Hij maakt ze wel maar het is zo natuurlijk een stuk makkelijker met goede voetballers om je heen.

1 juni 2019 om 11:34

Beetje een flauw argument, behoorde ook in de CL tot de beste spelers van PSG, is dat ook met Frankrijk. En is nu 100 miljoen meer waard.

1 juni 2019 om 12:08

Het is en blijft een gok. Bij Mbappe klopt het tot nu toe.

1 juni 2019 om 12:56

@thiago036

Mbappe was een speler van 18 die de grote man was bij een AS Monaco dat de halve finale van de CL haalde dus die aankoop vond ik niet zo heel gek destijds

of Felix 120 miljoen wel of niet waard is weet ik verder niet. daarvoor heb ik hem te weinig gevolgd. ik ken hem alleen van een handjevol Europa League wedstrijden

1 juni 2019 om 13:10

Felix heeft Benfica mede naar de titel geschoten met belangrijke goals en naar de kwart/halve finale van de Europa League. Een speler die zelfs fysiek nog niet een volgroeid is, en het niet moet hebben van snelheid en kracht. Dat is zeldzaam.

Mbappe is een verschrikkelijk complete speler maar het helpt natuurlijk als je op 17 jarige leeftijd elke verdediger er al uit kan sprinten en ook nog balans kunt behouden in de duels. Bij Felix gaat het puur op timing, positionering, inzicht, techniek, dat is zeldzaam. Al vind ik Felix al met al nog niet zo goed als Mbappe was, maar daarom is hij ook minimaal 60 miljoen goedkoper.

1 juni 2019 om 13:35

@ ajaxcunian

Ik vind het niet echt een flauw argument eigenlijk; kijk naar Messi. Bij Barcelona loopt hij bijna 1 op 1 maar bij het nationale elftal van Argentinië loopt hij 1 op 2.

1 juni 2019 om 15:13

Is dat slecht?

1 juni 2019 om 18:03

Nee maar het is om aan te geven dat ook een Messi met betere medespelers ook meer goals maakt. Net zoals Mbappe.

1 juni 2019 om 11:30

Dus PSG was gek om Mbappe voor 180 miljoen te kopen?

1 juni 2019 om 11:38

Goede speler, dolde de ligt helemaal kapot.

1 juni 2019 om 12:16

Wanneer heeft hij tegen de Ligt gespeeld eigenlijk?

1 juni 2019 om 12:48

Suppyourlocal doelt waarschijnlijk op de besloten oefenwedstrijd tussen Oranje o17 en Portugal o17 waar alleen hij bij was.

3 juni 2019 om 15:35

12 mensen liken dit ook gewoon terwijl de 2 heren nog nooit tegen elkaar gespeeld hebben hahah

Ik ga stuk, 120 miljoen voor een speler die een seizoen goed speelt. Straks gebeurt er een dolbergje

1 juni 2019 om 11:21

Klopt wat je zegt. Echter laat fdj het ook nog niet lang zien, maar daar schreeuwen we allemaal om nog meer geld. Deze jonge is nog jonger en het is een aanvaller. Als mensen vinden dat fdj voor een goede prijs is weggegaan lijkt me dit ook een goede prijs.

1 juni 2019 om 12:05

Fdj laat het zien in de nations league en halve finale cl

1 juni 2019 om 13:46

Nog steeds 1 seizoen in een bijzonder goed draaiend Ajax. De beste jonge is geloof ik in de competitie bij 22 doelpunten betrokken uit 26 potjes. En zoals ik al zei stuk jonger. Jaartje of 3.

1 juni 2019 om 11:22

Enige jammere is dat Ajax Dolberg niet heeft verkocht voor 15-30 miljoen. Dit wordt weer zo'n Fischer verhaal, zie het echt niet meer komen bij hem. Zijn dip duurt te lang. Ajax moet sneller schakelen.

Benfica kan hier dus wel van profiteren.

1 juni 2019 om 11:54

Hey dat klinkt ergens vaag bekend. 86 miljoen voor een middenvelder die een seizoen goed speelt.

1 juni 2019 om 12:48

Hij speelde daarvoor ook goed maar raakte helaas geblesseerd.

Intelligente voetballer type David Silva, qua handelingssnelheid is die wel sneller en flexibeler. Man United in een 4231, met Felix op 10, martial en aankoop op de flank, rashford spits, Pogba achter felix met ernaast verdedigende middenvelder en De ligt nog halen bij Ajax. Zou er toch een aardig team staan

edit: Andere flank nicolas pepe van lille

1 juni 2019 om 11:00

Waarom geen Lingard? Lijkt me toch een mooie voorhoede

1 juni 2019 om 11:01

Messi en Ronaldo even erbij oppikken, kom uit je bubbel man.. sommige levem echt in een fantasie hier.

1 juni 2019 om 11:13

Kom mij niet zeggen dat united geen geld en geen wil heeft om te investeren, als je realistisch wilt kijken naar de toekomst moet je wel komen met een joao felix en de ligt. Pepe gaat wel te ver, die komt zoiexo niet aangezien Lille rechtstreeks CL ingaat, maar is ook net als die andere twee gruwelijke voetballer in wording.

1 juni 2019 om 12:45

De Ligt komt ook niet. Die wil alleen naar een club waar Cl voetbal gespeeld wordt.

1 juni 2019 om 13:09

De ligt zou ik zelf twijfelgeval vinden, is toch zo goed als uitgeleerd in de Eredivisie. En voor je eigen ontwikkeling + Salaris is een seizoen in de PL toch wel beter dan dan die paar extra CL wedstrijden komend seizoen

1 juni 2019 om 14:10

Daarmee bedoelt hij niet dat De Ligt bij Ajax in de CL gaat spelen, maar dat hij dat als eis heeft bij zijn keuze waar hij komend seizoen gaat spelen.

1 juni 2019 om 14:25

En altijd maar bashen op city voor het uitgeven van de vele gelden. Terwijl city niet echt hele grote bedragen uitgaf. Maar 120mil voor een jongen die mss heel goed gaat worden. Ach ja liever dat hij naar utd gaat dan dat hij naar city komt.

1 juni 2019 om 14:29

Ff de ligt ophalen? Haha. Op de scooter? Als Felix 120 moet kosten dan kost de ligt 150 miljoen.

2 juni 2019 om 17:28

Je hebt het over een verdediger en een aanvallende speler, ook al is de ligt verder, voor zo'n Felix zal je altijd meer betalen.

Zou een geweldige aankoop zijn. Aanvalstrio met Martial en Rashford voor de komende 10 jaar. Liever Joao Felix dan Griezmann.

De Gea
Wan-Bissaka - Baily - De Ligt - Shaw
Lo Celso - Ndombele - Pogba
Joao Felix
Rashford - Martial

1 juni 2019 om 11:06

Als United nog tien jaar lang moet aan modderen met Rashford en Martial,dan gaan ze de komende tien jaar geen rol van betekenis spelen.

1 juni 2019 om 11:55

Rashford is nog maar 21 joh. Die komt er echt wel. Is nu al een super groot talent. En als hij een heel seizoen spits had gespeeld IPv maar 20’wedsrijden had hij prima tegen de 20 goals aangezeten

1 juni 2019 om 12:04

Nope, hij is ook een hele golvende speler. In de laatste maanden onder Mourinho, en onder Ole deed hij het echt geweldig. Hij bleef in de spits en raakte geen knikker meer. Bij hem is het niet, stop hem in de spits en hij gaat meer scoren. Het is puur of hij in vorm is of niet, en dat lijkt de komende jaren ook niet te veranderen. Ik benoem al jaren dat Rashford zeker wel veel kwaliteiten heeft, maar het nog niet helemaal geïntegreerd is bij hem zoals wel is bij een Felix, Mbappe, De Ligt, De Jong. Ik vind dat Ousmane dat ook een beetje heeft.

Wat Rashford nog verder een beetje tegenhoudt zijn die sterallures, en natuurlijk speel je niet in een fijn team.

Maar Rashford en Martial is echt niet genoeg, tenzij ze zich drastisch gaan ontwikkelen. Martial hoeft voor mij alleen terug te gaan naar z'n niveau in zijn eerste seizoen, dan ben ik al tevreden. Ik zie Greenwood hen er spoedig uitspelen.

1 juni 2019 om 12:56

Ajaxcunian
hoe kan je nou van een 21 jarige speler zeggen dat hij de komende jaren niet constant kan spelen. Weet je hoe Ronaldo was op zijn 21e? Dit is echt koffiedik kijken met een erg matige koffie verkeerd.

Natuurlijk is Rashford vooral goed in vorm en slecht daarbuiten. Maar mag hij? Hij is pas 21. Laat hem maar eens 2 jaar gewoon in de spits spelen en hem laten wennen aan die positie in plaats van steeds wisselen.

Ik ben het met je eens dat Rashford en Martial NU niet genoeg zijn nee. Daarom zou ik graag een ervaren spits als lewandowski of Cavani erbij hebben. Die 2 a 3 jaar nog top spelen en dat Rashford en Martial zich kunnen ontwikkelen in de schaduw. Eigenlijk zou Ibra hier nog perfect voor zijn

1 juni 2019 om 13:00

@ajaxcunian

voor een aanvaller is het ook veel moeilijker wekelijks uit te blinken dan voor een verdediger, die positie is veel lastiger. bovendien moet Rashford het wekelijks laten zien in de PL en CL, waar Felix het heeft laten zien in de Portugese competitie en de EL. daar zit wel een groot niveauverschil tussen

1 juni 2019 om 13:12

Nee, het is omdat Rashford zijn kwaliteiten niet volledig bij hem geintegreerd zijn. Ronaldo was ook wisselvallig, maar zijn techniek, tweebenigheid, vaardigheid waren altijd aanwezig. Bij Rashford is het er de ene keer wel, en de andere keer is het er helemaal niet. Had Memphis ook een beetje en daar worstelt hij nu nog mee als hij op de flank speelt.

Rashford scoort zo een goal als tegen Rusland, en de volgende keer blaast hij een schot van randje 16 compleet weg. Daarom denk ik dat hij niet over een heel seizoen constant kan zijn, constant zijn binnen een wedstrijd is al enorm lastig voor hem. Ene moment speelt hij een speler er feilloos uit, een minuut daarna rent hij de bal buiten het veld voor geen reden. Ene keer is zijn aanname perfect, andere keer is het Lukaku.

Jaoa moet naar een club waar die altijd zou spelen en waar de cultuurshock en klimaat niet veel anders is dan in Portugal...Atletico lijkt mij daarom het beste omdat zij ook weer een nieuw team gaan bouwen met een goede mix tussen jonge en oudere spelers.

1 juni 2019 om 11:21

Hebben die portugezen bij wolves anders geen last van

1 juni 2019 om 15:09

Wolves gaan never nooit 120 miljoen euro betalen voor deze Felix. Of ze moeten Neves verkopen voor boven de 100 miljoen euro. Dan kunnen ze misschien Felix betalen. Maar zonder flink te verkopen, zal Felix onhaalbaar zijn voor Wolves.

1 juni 2019 om 15:37

Je begrijpt me verkeerd.ik heb het over klimaat aanpassingen

1 juni 2019 om 11:24

Atletico poogt al tijdenlang nieteens aanvallend voetbal. Kijk wat er gebeurt met jongens als Lemar, Martins, Correa, die ontwikkelen zich nauwelijks. Niet dat dat beter is bij United overigens.

1 juni 2019 om 11:30

Altetico betaald geen 120 miljoen euro voor een talent met pas een seizoen ervaring in de Portugese competitie. Dat gaat niet gebeuren. Alleen in de PL en wellicht PSG en Barcelona, vind je clubs die grote finaniciele risico's durven te nemen.

1 juni 2019 om 12:57

Ateltico betaalt wel 60 miljoen voor een uitgerangeerde diesel genaamd Diego Costa. Weet niet wat erger is, veel risico nemen met een dure jonge speler of je geld verspillen aan grof vuil

Kortom... de zaakwaarnemer die dit in de wereld brengt. Zodat andere clubs minimaal aan dit bedrag moeten voldoen. En welke andere club als United wordt altijd in verband gebracht met zulke bedragen. Terwijl net ook bekend is gemaak dst het de club is met de grootste omzet en inkomsten...
Verrassend weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren