Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United heeft derde topaanwinst bijna binnen voor 25 miljoen euro

Laatste update:

Manchester United is dicht bij de komst van Alex Telles, zo verzekeren diverse media uit Engeland maandag. De club van manager Ole Gunnar Solskjaer is al enige tijd in gesprek met FC Porto over een transfer van de Braziliaanse linksback naar Old Trafford en hoopt de deal deze week definitief af te ronden.

United is al enige tijd op zoek naar een concurrent voor Luke Shaw. Laatstgenoemde is bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van the Red Devils, maar werd de voorbije jaren regelmatig geplaagd door blessureleed en was zelfs fit niet altijd onomstreden. Telles presteerde de afgelopen drie seizoenen prima bij FC Porto en is inmiddels de voornaamste kandidaat om de linksbackpositie bij United te versterken. De Engelse topclub had zijn zinnen aanvankelijk gezet op de komst van Sergio Reguilón, maar die koos er afgelopen week uiteindelijk voor Real Madrid te verlaten voor Tottenham Hotspur.

Telles is vanwege een transferclausule in zijn contract voor 40 miljoen euro op te halen bij FC Porto, maar onder meer The Guardian verwacht dat een transfersom van 25 miljoen euro voldoende zal zijn voor United om de 27-jarige Braziliaan te strikken. Daarnaast lonkt voor Telles een weeksalaris van ongeveer 80.000 euro per week, zo klinkt het.

Telles, die in eigen land doorbrak bij Grêmio en daarna in Europa onder contract stond bij Galatasaray en Internazionale, maakte het afgelopen seizoen onder meer indruk met zijn scoringsdrift. In 49 officiële wedstrijden was hij namelijk goed voor 13 doelpunten (negen strafschoppen). Daarnaast wist de vleugelverdediger 12 assists aan te tekenen.

Telles zou de derde versterking deze zomer zijn voor United. De grootmacht pikte eerder deze maand Donny van de Beek voor maximaal 45 miljoen euro op bij Ajax, terwijl doelman Dean Henderson terugkeerde van een tweejarige verhuurperiode bij Sheffield United. Het team van Solskjaer begon het nieuwe Premier League-seizoen afgelopen weekend teleurstellend: op eigen veld werd met 1-3 verloren van Crystal Palace.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische back een van de beste linksback ter wereld en voor 25 miljoen. Ik denk dat hij de defensie in orde kan brengen. Heeft veel ervaring opgedaan in Turkije, Italie en Portugal en hij gaat nu meer waardering krijgen en dat is verdiend. Hopen dat Sancho ook komt en dan kan Manchester United meedoen om het kampioenschap.

21 september 2020 om 17:46

Als ik Lindelof afgelopen weekend weer zag spelen, dan moet er echt nog iemand centraal komen. Shaw hoefde van mijn kant niet per se vervangen te worden, want als je Telles haalt, dan sta je Shaw en Williams in de weg. En als er geen centrale verdediger komt, dan pleit ik liever voor Smalling die een goed seizoen heeft gehad bij Roma, want Lindelof is zo inconsistent. Soms speelt hij goed, maar meestal speelt hij best slecht.

21 september 2020 om 17:49

Dit wou ik ook zeggen die verdediging moet een stuk beter wil united echt een gooi doen om de top 3

21 september 2020 om 18:01

Shaw is ook drama hoor. Snap niet wat mensen in die jongen zien. Verdedigend zo ontzettend zwak..

21 september 2020 om 18:15

Shaw is dergelijk. Niet heel denderend, maar ook niet heel slecht. Daarnaast is hij pas 25 en heeft hij na al die blessures gewoon even tijd nodig om zijn draai te vinden. Maar afgelopen weekend kwamen alle doelpunten vanaf rechts. Zaha en Schlupp gingen steeds op Lindelof af, die een kolderieke handsbal maakte en ook nog Zaha de ruimte gunde om te schieten.

21 september 2020 om 19:27

Lindelof is al helemaal drama. Maar die goal die Townsend scoorde, was toch ook de schuld van Shaw.. staat gewoon niet op te letten.

21 september 2020 om 19:52

Shaw is wel regelmatig geblesseerd. En dan is er geen juiste vervanger. Williams is rechtsbenig. En merk je dat hij dan wat mankementen heeft op de LB positie
Hij zal achter AWB komen. Dan heb je op de back posities een dubbele en goede bezetting.

Cv zal lastig worden als je nog met Smalling Jones Rojo Tuanzebe Maguire Lindelof en de bijgekomen Mengi zit.
Daar.moeten van de eerste 3 afscheid genomen worden.

Begrijp je mening over Smalling. Maar is gewoon beter om uit elkaar te gaan. Ze gunnen hem ook een transfer. Is imo teveel gebeurd om hem nu te willen behouden.

21 september 2020 om 20:50

@tilburg013 - Niet per se de schuld van Shaw alleen. Waar waren de centrale verdedigers? Die voorzet van Schlupp was scherp, alleen was de bal wel heel lang onderweg. Maar de centrale verdedigers waren nergens te vinden. Maguire was te traag en Lindelof greep niet in op die voorzet. Is ook de schuld van Shaw hoor, want hij had wel voor de man te komen, maar de centrale verdedigers waren gewoon weg.

21 september 2020 om 20:57

@AFC-Busbybabe - Maar op rechts hebben ze als Fosu-Mensah, AWB en Dalot. Dus dat zal apart zijn om nog Williams achter te scharen. Maar met de centrale verdedigers kun je Rojo, Jones en Smalling of Lindelof dan maar verkopen. Tuanzebe heeft de voordeel van de twijfel, maar ik ben bang dat hij niet aan bod komt en Mengi is denk ik nog veel te jong.

21 september 2020 om 22:11

Dalot komt niet in de plannen van OGS voor.
Daarbij moet Fosu-Mensah het nog meer waar gaan maken. Misschien krijgt hij wel een andere positie. Misschien krijgt Shaw wel een andere positie. Misschien wordt dat wel de LCV. Dat evt deze Telles wordt aangetrokken. Zal hopelijl wel een idee achter zitten.

Je zag eind afgelopen seizoen. Toen Shaw geblesseerd was, kwam Williams wat te kort aan die linkerkant. Doordat hij rechtsbenig is. Kon hij aanvallend niks inbrengen. En verdedigend kwam hij soms verkeerd uit.

Tuanzebe is jaar geblesserd geweest. Hij zou de voorkeur gekregen hebben naast Maguire. Afgelopen seizoen moest zijn doorbraak zijn. Die heeft hij misgelopen. Hoop dat hij het waar kan maken.

Dat er zoveel CV zijn. Is de schuld van de directie. Die hebben contracten Met teveel jaren verlengt. En met bizarre salarissen. Voor middelmaat of slechter dan dat. Nu krijgen ze die aan de straatstenen niet kwijt.
Dus zit OGS ermee. Wat natuurlijk niet kan en niet klopt.

21 september 2020 om 17:48

Heel gewaagde uitdrukking " beste linksback ter wereld" . Als dit het geval was dan zou hij wel eerder bij een topploeg hebben gezeten. Hij is volgens mij beter dan shaw maar of je nu meteen een veel betere hebt gejaald zullen we moeten zien. Zie marcelo die al op jonge leeftijd nazr real ging.

21 september 2020 om 18:08

Wat een vergelijk zeg... "Marcelo die al op jonge leeftijd naar Real ging" van Dijk ging ook niet op jonge leeftijd naar Liverpool. Iedere speler bewandeld zijn eigen pad.

21 september 2020 om 18:24

Hij is wel degelijk een van de beste backs, zoals hij zegt. Niet “de beste”. Ik denk dat we erover eens zijn dat Davies en Robertson momenteel voor die positie concurreren.

21 september 2020 om 17:52

Helaas zijn we nog ver verwijderd van het kampioenschap. Zonder een nieuwe LB en RV zie ik ons top 4 niet halen want James is gewoon dramatisch en Greenwood is veel te jong om alleen de rechterflank te dragen. Daarnaast moet er absoluut een topper voor CV maar dat gaat zeker nu niet lukken. De mensen die transfers doen bij United zijn meest imcompotente van alle topploegen die er zijn en zelfs subtoppers. Zolang zij het voor te zeggen hebben gaat United nooit voor het kampioenschap meedoen.

21 september 2020 om 18:55

Het probleem is dat United niemand heeft die de transfers doet waardoor dat takenpakket bij Ed Woodward komt te liggen. Woodward is wereldtop als het gaat om commerciele deals sluiten, maar dramatisch wanneer het gaat om transfers. United had allang Sancho, Marc roca, Aouar, een cv en een spits of LB kunnen hebben, maar er gebeurt niks. Het ergste vind ik dan nog dat er geen 6 en CV worden aangetrokken want zo duur zijn die op het moment niet. Een roca is bijvoorbeeld voor 18 miljoen op te pikken bij Espanyol.

21 september 2020 om 18:39

Bij Galatasaray stelde hij helemaal niks voor, hij is ook echt 10 x niks is gewoon subtop. Goed voor Europa League niveau laten we het zo stellen. Als je kijkt watvoor renpaarden er in het verleden bij United hebben gespeeld dan is hij zelfs te min voor de bank.
United is gewoon de grootste club uit de PL daarna pas komt Liverpool en daarna komt Arsenal. Dus vind niet echt dat hij bij United past.

21 september 2020 om 18:49

@yusuf als hij zo een drama was bij Galatasaray, waarom wilde zijn oude coach van Gala, Mancini, hem dan halen naar Inter en was dit hem ook gelukt? Ik weet wel dat die bij Inter niet echt overtuigde. Maar goed.

21 september 2020 om 19:24

Ohw joh. Heb je dat centraal duo achterin gezien? Daar ga je nooit kampioen mee worden. Daar moet een snelle verdediger komen te staan. Liefst links benig. Maar zal lastig worden.
Daarbij moet er een waardige vervanger komen voor Matic. Imo is SMT niet goed genoeg voor doe positie. En op de andere positie is die beter bezet door Pogba en de gehaalde DVDB. Fred vind ik een betere optie. Maar lijkt niet de keuze van OGS.
Hoop dat gardner een goed seizoen speelt. En evt volgend seizoen die positie kan gaan invullen. Maar is ook maar afwachten.

Daarbij moet een James, Williams en dus SMT zich wel beter gaan ontwikkelen. Waaronder ook de jeugd.

Mocht dat allemaal gebeuren
Dan pas zou United kansje wagen voor kampioenschap. Zitten nog ver achter Liverpool en City.

21 september 2020 om 22:06

Nou, Upamecano & Sancho erbij & ik zeg ja!
Maar met de duo Lindelof & Maguire, dat gaat 'm niet worden!
United moet gewoon durven door te pakken, Woodward moet nu gwn ballen tonen & de nodige spelers aantrekken.
& al zouden deze spelers worden aangetrokken, doet United nog niet mee om de titel. Wellicht een gooi in het seizoen erna..

Op vd beek na doen ze goede aankopen opeens. Goed bezig united!

21 september 2020 om 17:45

Van de Beek is een prima aankoop. En opeens? Bruno Fernandes is ook wel een redelijke toch?

21 september 2020 om 17:46

Vd beek is toch gewoon een prima aankoop? Je moet de selectie breed houden.

21 september 2020 om 17:50

Ben het er wel mee eens als je kijkt naar de bezetting op het middenveld van United, dan is vd Beek niet de aankoop die je zou verwachten natuurlijk. Met Pogba en Bruno heb je al 2 van dat soort spelers. Maar voor de breedte van de selectie is het natuurlijk top. Verder snap ik wel wat ze in vd Beek zien, maar ze kunnen beter die Lindeloff vervangen imo

Al haal je nog negen spelers. Zolang je met Lindelof en Maguire speelt kan je geen kampioen worden. En nee Lindelof is geen 'prima' verdediger.

21 september 2020 om 17:47

Ik vrees dat je gelijk hebt! Alleen vind ik lindelof wel beter dan maquire. Wat een natte krant ik dat zeg en dat voor een mega bedrag.

21 september 2020 om 17:51

Wut? Lindelof beter als Maguire? ondanks dat Maguire tractor nummer 2 in de selectie is (met Matic als eerste tractor) is hij nog altijd beter dan Lindelof.. Lindelof was gewoon schuld aan 3 goals afgelopen weekend :s... en dat overkomt hem vaker! Maguire was duur, maar opzich prima.

21 september 2020 om 17:55

Lindelof is veel te zwak, maakt vaak verkeerde keuzes en verliest heel veel kopduels. Maguire is echt wel beter dan Lindelof. Zelfs Bailey vind ik beter als Lindelof. Maar beiden zijn niet goed genoeg voor United. Er moet een topper type Jiminez naast Maguire komen.

21 september 2020 om 19:30

Vind Baily ook beter. Heeft snelheid. En is meedogenlozer dan Lindelof. Die had BIJ de eerste goal (zelfde situatie als tegen sevilla) de bal en man over de reling heen gebeukt.
Alleen ook hij raakt vaak geblesserd. En komt zo niet in zijn ritme. Maakt daardoor soms stomme fouten.

21 september 2020 om 17:48

Maguire heeft natuurlijk ook een draaicirkel van een vrachtwagen. Zijn beide zeker geen toppers maar andere posities hebben nu voorrang om die eerst te versterken.

21 september 2020 om 18:25

Ik snap niet waarom United niet voor Aké is gegaan, ik denk dat ze een serieus goede kans gehad hadden. In tegenstelling tot City kan Unted hem wel een basisplek garanderen naast Maguire op LCV. Zeker omdat City hevig word gelinkt met Koulibaly en Koundé en Laporte sowieso een basispakket heeft. Maar ja er zijn nog genoeg goede, betaalbare verdedigers die United beter kunnen maken zoals Upamecano, Dias, Konaté, Romagnoli of Pau Torres

21 september 2020 om 18:43

Ook de backs zijn geen sterke spelers. Die Shaw is niets en die Bin-Wassaka is waardeloos in balbezit en heb je niets aan als je moet aanvallen. Mensen onderschatten echt voetbal vanuit achteruit. In het hedendaagse voetbal heb je weinig aan aan stel houthakkers als je in de (sub)top mee wilt doen. Ook voorin is het matig, Martial is geen goede spits en Rashford is niet constant.

21 september 2020 om 18:58

Ik heb zelf liever een wan bissaka aangezien hij de sterspelers (vaak flankspelers) van de tegenstander onschadelijk kan maken. Ben het wel eens dat Martial eigenlijk zou moeten concurreren met Rashford en dat er een spits zou moeten komen. Liefst Belotti als echte afmaker.

21 september 2020 om 18:45

Die Mourinho aankop Lindelof was toen al een omstreden versterking waar iedereen zich af vroeg of hij wel echt iets toe voegt. Bailly had in het begin sterke periodes totdat hij een paar wedstrijden ging blunderen (wat Maguire nu ook doet) en ook geblesseerd raakte. "mike" Smalling heeft een goed seizoen gedraaid in Roma. Ik verwacht niet dat Lindelof nog lang het vertrouwen gaat krijgen.

Na Bruno en Rashford in ieder geval weer een penaltyspecialist erbij . Vind dit een hele goede back, gaan ze zeker plezier aan beleven

Derde top aanwinst? Doelman terug van huur, vd Beek voor de bank. Dit bericht gesponsord door ene E. Woodward toevallig?

Mooie aankoop. Eindelijk gaat hij naar een grote club. Speelde veelste lang bij Porto. Gun het hem echt. Speelde in de Europa League tegen Feyenoord ook super goed

Oef, dat is een goede aankoop. Ik snap alleen een ding niet. Shaw en Wan-Bissaka zijn allebei gewoon degelijk, maar in het centrum lopen twee enorme koekenbakkers. Waarom investeer je niet gewoon in een goede centrale verdediger? Vidic en Ferdinand zitten huilend voor de tv als ze zien dat Lindelof en Maguire hun voormalige plaatsen innemen..

21 september 2020 om 19:02

Ik vind Maguire best goed eigenlijk. Het probleem is alleen dat lindelof staat te stuntelen en niet complimenterend is aan Maguire. Er moet een CV komen met snelheid zodat Maguire zijn traagheid niet erg is. Verdedigend vind ik hem.best solide en kan hij ook goed vooruit verdedigen door voor zijn man te komen. Blijft ook goed naar de bal kijken en is natuurlijk fysiek sterk. Heeft uiteraard wel fouten gemaakt maar goed van dijk was in oranje in het begin ook aan t stuntelen.

21 september 2020 om 19:29

Maguire is niet slecht, maar ik vind hem geen wereldtop. Zeker gezien zijn prijskaartje, daarvoor verwacht ik een leider die de hele verdediging bijstuurt (denk aan een Ramos die een Varane 3 klassen beter maakt). Lindelof staat echter wekelijks te prutsen, die is echt de achilleshiel. Shaw en Wan-Bissaka vind ik beiden stabiel.

21 september 2020 om 19:34

Aan het prijskaartje kan Maguire niks aan doen he.

Afgelopen seizoen is wel degelijk gebleken dat de verdediging beter stond dan voorheen. Smalling Jones Rojo Lindelof Baily zijn allemaal geen leiders. Dat is Maguire veel meer.

Vergeet niet dat hij, na paar dagen dat hij werd aangetrokken, al zijn eerste wedstrijd speelde. En alle wedstrijden daarna gespeeld heeft.

Tuurlijk zijn er betere. Maar Varane is ook alleen maar goed als er ervaring naast hem staat.

Hele goede aankoop! Als er geen andere CB komt moeten ze Tuanzebe gaan brengen of Baily fit maken en proberen fit te houden! Verdedigen/ballen afpakken en inleveren bij middenvelders. Enige taak die je moet uitvoeren!

Prima aankoop maar dan nog, centrum verdediger is nodig. Probeer Koulibaly. Dan zou je er heel erg op vooruit gaan. Telles en Koulibaly erbij.

3e topaanwinst? Een topaanwinst lijkt mij een directe verbetering op wat je al had. Die is er met alle respect voor Van de Beek, die ik nog best wel de concurrentiestrijd van Pogba gezien zijn vorm/inzet zie winnen, eigenlijk nog niet gekomen. Telles zou dat in mijn ogen zeker zijn, maar het punt is natuurlijk dat iedere United fan minimaal had gehoopt 3/4 van dat soort aanwinsten al lang binnengehaald te zien worden. Woodward en consorten hebben nu nog 2 weken om er voor te zorgen dat de club deze transferperiode geen totaal modderfiguur slaat.

Koop Centrale Verdedigers!! Afgelopen weekend de wedstrijd gezien en die 2 centrale verdedigers zijn om te janken, zo slecht. Shaw als linksback is geen absolute top, maar gewoon een redelijk goede back. Je kunt je op elke positie versterken, maar zolang je met dat centrale duo blijft spelen win je geen prijzen.

Een speler die zoveel betrokken is bij het aanvallende spel, kun je eigenlijk geen back meer noemen. Alex Telles is natuurlijk een uitstekende speler, maar zo goed als hij is in aanvallend opzicht, zo matig is hij in verdedigend opzicht. Daar zal Manchester United dus echt iets op moeten vinden, want het centrale duo is al verre van indrukwekkend. Verder is dit overigens een prima aankoop en zeker voor 25 miljoen euro. Die jongen is namelijk ook nog eens multifunctioneel.

Ik snap niet waarom iedereen zo vol is van Alex Telles. Hij is geen wereldback zoals iedereen denkt dat hij is. Komt denk ik door zijn fifa rating van 84. Het is een prima back maar echt geen wereldback. Bij Galatasaray was hij goed maar niveau ligt daar niet zo hoog net als in Portugal. hij stond zelfs wissel door Lionel Carole en was daarom ook verkocht om hij toch nog een ‘prima’ bedrag opleverde. Kijk maar waar Lionel Carole nu speelt. Bij Inter is hij ook mislukt. Leuk dat hij het goed doet bij Porto waar je maar 10 wedstrijden in een jaar hebt die er toe doen. Aanvallend erg sterk, snel en voetballend goed maar verdedigend is het gewoon iemand die constant achter de flankspeler aanloopt.

Goeie back, maar zoek eerst een centrale verdediger en een centrum spits. Lindelof is gewoon te licht bevonden en ze hebben alleen maar lopende aanvallers ipv een aanspeelpunt die de bal kan vast houden. Ze hadden lukaku, maar die hebben ze weer verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren