Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United had zonder De Gea ergens onderin gestaan’

Laatste update:

Manchester United mag de handen dichtknijpen met de aanwezigheid van David de Gea. Dat zegt Tommy Docherty, tussen 1972 en 1977 de manager op Old Trafford, in de Daily Mirror. Volgens de 86-jarige Schot had het team van Louis van Gaal degradatievoetbal gespeeld, wanneer de Spaans international De Gea er niet tussen de palen had gestaan.

/

“De Gea is van wereldklasse en als hij dat niveau niet had gehaald, dan had United nu ergens onderin gestaan. Hij is dit seizoen echt briljant”, begint Docherty zijn relaas. “De fans zijn ontevreden en zij zijn het uiteindelijk die het salaris van de spelers en staf betalen. De fans van United zijn goed voetbal gewend, met twee wingers die de achterlijn halen en een voorzet geven. Maar dat zie je tegenwoordig niet meer.”

“Met al het geld dat al is uitgegeven, zie ik echter geen perspectief. Ze hebben nog altijd een goede kans om in de top vier te eindigen en om terug te keren in de Champions League, maar het veldspel belooft niet veel goeds. Als United vanavond wordt verslagen door Preston North End is het seizoen al bijna over”, besluit Docherty, die in december tegenover Perform al vergelijkbare woorden sprak.

Ben jij het met Tommy Docherty eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja zonder een keeper word het moeilijk inderdaad.

16 februari 2015 om 12:47

Haha ja inderdaad, De gea heeft natuurlijk voor de nodige punten gezorgd maar een keeper bij M an U is over het algemeen geen koekenbakker. Er had vast wel een andere goede keeper gestaan die ook de nodige ballen zou tegenhouden.

16 februari 2015 om 17:44

Door de zwakke defensie blinkt hij ook uit.

16 februari 2015 om 15:20

Haha echt he..
Ik kan zo slecht tegen zulke uitspraken, bedoel de Gea is toch een onderdeel van het Man United team? Dan zou je ook kunnen zeggen zonder Messi speelde Barca ergens in de sub-top.

16 februari 2015 om 17:23

Maagd

lol
Ik neem aan dat hij overdrijft om z'n punt duidelijk te maken. Want het spel is slecht, maar met een bovengemiddelde keeper hadden ze echt niet onderaan in de rechterkolol gestaan. Eerder rond plaats 7.

16 februari 2015 om 12:49

Ook met die bovengemiddelde keeper kunnen ze straks zomaar 7de eindigen.

Liverpool, de nummer zeuven, heeft maar 5 punten minder. En het is niet dat Man United nu echt beter ligt te spelen, wat zou rechtvaardigen dat ze bijna 100 procent zeker die 3de plek wel zullen behouden.

Er zijn wel wat ploegen achter United die wél beter voetbal brengen of dat de laatste tijd toch zijn beginnen doen. Het wordt in ieder geval een hete, lange, zenuwslopende en spannende lente voor United.

16 februari 2015 om 13:29

United heeft -in tegenstelling tot Liverpool- wél spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, Liverpool heeft dat niet, en Arsenal en Spurs in mindere mate. Daarom winnen ze vaker, ook al is het spel nog niet goed.

16 februari 2015 om 13:35

Inderdaad, Sterling, Sturridge, Coutinho, Gerrard end Balotelli kunnen geen match beslissen.

16 februari 2015 om 13:37

Je noemt Balotelli op, dat zegt al genoeg. Heeft pas één keer gescoord in de Premier League. Mooi voorbeeld man.

16 februari 2015 om 13:49

Ja inderdaad, ik ken hem van bij AC Milan en City waar hij wel beslissend was. Leuk dat je de rest negeert ook.

16 februari 2015 om 14:07

Iets met resultaten uit het verleden?? Bij Milan deed hij het aardig, maar daar koopt Liverpool niet veel voor.

16 februari 2015 om 14:10

Het doet toch niets aan het feit dat hij het kan. Balo heeft de kwaliteiten om een match te beslissen, dat is mijn punt.

16 februari 2015 om 14:12

Die spelers hebben ze misschien wel, maar die laten het ook niet zien. Dus eigenlijk net als Balo bij Liverpool.

16 februari 2015 om 14:28

Ach ja welke spelers bij man u kunnen dan een pot beslissen? Rooney speelt bijna als VM dus die zie je niet meer voor het goal. Van persie heeft het ook niet meer en Falcao ook heel matig. Di maria ook nog te weinig laten zien. Schat ik een coutinho, sturridge, alexis, eriksen en kane hoger in op dit moment.

16 februari 2015 om 15:38

Van Persie is club topscoorder, en Mata en Rooney beide 8 goals. Dus wat je zegt klopt niet.

16 februari 2015 om 17:21

Maar wat jij zegt klopt ook niet ...

16 februari 2015 om 18:28

Als je gaat kijken wat balo heeft gedaan bij city en milan, dan moet je ook kijken wat falcoa deed bij atleti wat mata deed bij chelsea wat di maria deed bij real. Dus wat je zegt klopt niet en helemaal niet dat sturrdige op dit moment hoger staat heeft hele seizoen bijna nog niks gespeeld.

16 februari 2015 om 20:07

Ik zeg nergens dat ze hoger staan, ik reageer enkel op de zin "united heeft -in tegenstelling tot Liverpool- wél spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, Liverpool heeft dat niet"

Inderdaad, De Gea pakt dit seizoen echt punten, is meermaals man van de match geweest.

Grotendeels mee eens, in ogenschouw genomen dat goed positioneren ook een kwaliteit is die een keeper moet beheersen. Ik vind namelijk dat een hele hoop reddingen komen van schoten die recht op hem af komen, maar dat kan dus ook aan hem liggen doordat hij zich goed positioneert. Verder is het natuurlijk overdreven om te zeggen dat ze zonder hem onderin hadden gestaan, want dan had er een andere keeper gestaan. Hij is wel van groot belang voor Utd en ze moeten hem zeker proberen te behouden.

Benieuwd wat er vanavond gaat gebeuren, wel fijn dat het live op tv komt

16 februari 2015 om 12:42

Met een andere keeper hadden ze wel een heel eind lager gestaan, zo rond plek 10 denk ik.

16 februari 2015 om 12:52

Hij heeft zeker punten gepakt voor ze, dat klopt.

16 februari 2015 om 13:17

Twee van die reddingen binnen twee minuten in de blessuretijd tegen Everton(?) waren echt van fenomenale klasse. Hoewel deze meneer wel overdrijft, denk ik dat ze zonder De Gea inderdaad lager hadden gestaan.

16 februari 2015 om 13:46

Lol welke andere keeper dan, Jeroen Verhoeven? Plaats 10 is wel wat overdreven.

16 februari 2015 om 14:13

Dus je bent het ook niet met deze beste man eens dat ze onderin zouden staan zonder De Gea? Of bedoel je dat plaats 10 overdreven hoog is?

En natuurlijk staat er wel een kwalitatief goede keeper als De Gea er niet zou staan. Valdes in dit geval, maar ik denk dat er bij Utd wel meer keepers zitten die beter zijn dan Verhoeven.

16 februari 2015 om 16:45

Djordjevic, als je daar Szczesny of Ospina neer zou zetten zou United rond plek 10 staan.

En bedenk ook dat West Ham, de huidige nummer 8, maar 8 punten achter United staat.

16 februari 2015 om 18:30

Zonder alexis zou arsenal 10de staan. Zonder ageuro stond city geen 2de. Zonder costa stond chelsea geen eerste. logisch allemaal

United krijgt in CL sowieso een pakslaag volgens mij kan een club als Basel het hun al moeilijk maken. De Gea is volgens mij het enige + punt in het hedendaagse United. Maar volgens mij ligt het niet aan de trainer maar de selectie. Okee LvG heeft zijn capsones maar ik denk dat SAF gewoon op het juiste moment is weggegaan. Maar eerlijk is eerlijk met SAF zou het wel beter voetbal zijn maar de selectie is gewoon te zwak. RvP is op, Falcao heb ik nog vertrouwen in maar niet in de BPL. Rooney hoort gewoon CAM of schaduwspits. Di Maria kan gewoon niet zonder Real Madrid en NIET andersom. Jaa Mata hoort normaal gezien basis maar het team is al te creatief met Angel, Rooney, RvP en Falcao. En de verdediging is al zo lek als een mandje. Ik vind dat Carrick een prima oplossing is als hangende middenvelder. Een Xabi Alonso rol zoals bij Real gewoon voor de verdediging om het te leiden. Ik verwacht volgend seizoen een betere aankopen. Misschien Subotic? En begrijp me niet verkeerd he maar ManU is op dit moment niet CL waardig.

16 februari 2015 om 13:17

Vandaar dat ze in de competitie boven ploegen staan die beter zijn dan Basel.... Je kunt simpelweg niet op voorhand zeggen dat ze een pak slaag krijgen, want hoe ze het doen doen ze het, maar ze sprokkelen de punten wel bij elkaar.

16 februari 2015 om 13:58

Als je goed leest, bedoel ik dat ze pakslaag van X en Y. Maar dat Basel het hun al erg lastig kan maken. En dat zijn gewoon feiten want Basel zou makkelijk middenmoot in de BPL en zolang ManU moeite heeft met clubs als Burnley, Aston Villa enz. ziet de toekomst er somber uit.

16 februari 2015 om 14:15

Als jij goed leest zie je dat ik Basel en pak slaag niet in dezelfde zin zet en het dus ook niet met elkaar te maken heeft. Oftewel, ze kunnen best een pak slaag krijgen van eender welke club, maar het kan ook zomaar zijn dat ze winnen van eender welke club. Dat laat de competitie wel zien dit seizoen. Echt niet zo moeilijk te begrijpen, wat ik zeg.

16 februari 2015 om 13:32

Je gooit echt een hele hoop onzin in een tekst. RvP is op? Hij is club topscoorder, en bij Falcao wordt vaak vergeten dat hij terug komt van een ontzettend zware blessure, sommige spelers haalde nooit meer hun oude niveau, en Falcao heeft gewoon wedstrijden nodig. Hij is pas op 60% van zijn kunnen, als hij die 100% haalt is hij echt wel van toegevoegde waarde. Di Maria kan niet zonder Real en niet andersom? Wat een onzin. Di Maria is al heel vaak beslissend geweest, vrijwel elke wedstrijd laat hij zijn kwaliteiten zien. En Real heeft 22 wedstrijden op rij gewonnen, dus waarom kunnen ze niet Di Maria? Als laatste zou Subotic wel een goede aankoop zijn, ik verwacht in de zomer 2 centrale verdedigers, een middenvelder en misschien meer mits er spelers worden verkocht.

16 februari 2015 om 13:53

RvP is op jaa. Topscorer van ManU met hoeveel doelpunten? Met alle respect maar 10 is echt te weinig. Jaa Falcao komt net terug van een hele zware knie blessure maar dat betekent dat het je smoes mag zijn dat je zolang droog mag staan. Het probleem in de aanval is hun combinatie. Beide spelers lijken teveel op elkaar. En jij heb mij duidelijk niet verstaan over di Maria. Ik zeg dat juist dat Real hem niet nodig heeft maar hij Real. Zeg nou eerlijk di Maria zit in een dip en niet zo'n klein beetje ook. Een Özil gevalletje goed begin maar steeds verder in 't seizoen word het moeilijker.

16 februari 2015 om 13:55

Young eruit die bakt er niks van. Falcao ook weg. Misschien Fellani ruilen? RvP de salaris is veel te hoog. Dus of geen nieuw contract nemen of een hard gesprek met deze geldwolf. Rooney is de enige die dat verdient.

Nou ik denk dat het zeker een punt 10 scheelt hij is op dit moment wel een van de betere keepers in de PL .

Ja wat een keeper is dat. Degradatievoetbal is natuurlijk overdreven, maar pakt zeker veel punten. Samen met courtois beste keeper van de BPL en top 3 van de wereld.

16 februari 2015 om 13:22

Ik vind Courtois niet eens in de top5 thuis horen maar dat is mijn mening.. Buffon, Cech, De Gea, Neuer en Lloris beter en misschien zelfs Bravo en Casillas ook nog wel beter

16 februari 2015 om 13:33

Op dit moment speelt Courtouis niet zoals vorig seizoen. Maar hij is nog jong en het voetbal is anders, waarschijnlijk is het gewoon wennen. De Gea, Neuer en Lloris schat ik hoger in maar Casillas, Buffon en Cech denk ik niet, in mijn ogen.

Je kunt het ook anders bekijken. Hoe goed is de Gea: In mijn ogen goed, maar plaats wel een kanttekening erbij, dat hij medeverantwoordelijk is bij het coachen en neerzetten van zijn verdedigers. Helaas heb ik niet al te veel Man U gezien, maar mijn inziens is de keeper medeverantwoordelijk voor de kansen die je weg geeft. Dus is dit niet, eigen fouten goed maken. Niet om de Gea hier meteen de grond in te trappen, maar dit zijn zaken waar een keeper bij Louis wel mede op beoordeeld word.

Altijd dat eeuwige 'als'.
Wat nou als Ronaldo niet bij Madrid speelde?
Wat nou als Messi niet bij Fc Barcelona speelde?
Wat nou als Lewandowski en Götze nog bij Dortmund zaten?

Precies zelfde nu. Het is een feit dat de Gea keeper is van United en dat hij onderdeel uitmaakt van het team dat er samen voor gezorgd heeft dat zij nu derde staan.
Voor zover is niet de Gea degene die die goals erin schiet

Ja en Messi niet bij Barca, en Robben niet bij Bayern, en Ronaldo niet bij Madrid.
Feit is dat goede spelers toch ergens moeten spelen en ze onderdeel uitmaken van het team en zo hun waarde hebben voor het team en de club.

0-3. Vanavond niks aan de hand

Het is ook niet weer zo dat de gea al de punten van united heeft gepakt. Zonder de gea zouden ze misschien wel iets van 8e hebben gestaan ofso.

Eens. Vind het verschrikkelijk om te constateren, maar vergeleken met de prestaties van zijn teamgenoten hoort De Gea op dit moment in zijn carrière niet bij Manchester United. Overigens denk ik persoonlijk dat het systeem en de spelopvatting waarmee Van Gaal zijn team het veld in stuurt hier de grootste oorzaak van is, en de keeper hier het minst door beïnvloed word, waardoor De Gea indirect kan uitblinken. Wanneer al jouw spelers afgezien van hun niveau en daarbij komende ondergrens, niet renderen, blijkt Van Gaal momenteel de enige trainer die stoïcijns blijft vasthouden aan zijn filosofie. Ik hoop voor hem dat het zich uiteindelijk uitbetaald, maar gezien het veldspel en de huidige stilstand in ontwikkeling van talenten, moet United zich naar mijn mening af gaan vragen of deze filosofie wel past bij de club, fans, historie en identiteit van Manchester United.

Ja zonder Gea en zonder Louis geluk hadden ze in ieder geval onder Hull gestaan. Maar Louis begint altijd dramatisch bij zijn nieuwe club. Ik zou zeggen geef hem de tijd en oordeel volgend jaar in de winterstop.

Laten we niet vergeten dat VG al meer dan 200 miljoen heft weggesmeten, di maria is een voorbeeld,falcao kan geen bal aannemen of hij is hem al weer kwijt,denk je als hij zooooo goed is dat Monaco hem had verhuurd, kom op zeg, zoals hij die laatste goals maakten, die had een amateur toch ook gemaakt . en als het zo doorgaat is VG een staindeweg voor toekomstig success voor Mu.
Haal engelse werkers naar MU en wat te denken van Kane ,is toch een kanjer aan het worden,vergeet al die hele grote namen en haal bikkelaars en werkers naar MU, en nog wat, het is toch raar dat hij Roony niet in de spits zet ........een gewoon mens begrijpt dit toch niet . wat vG nu met de spelers doet had Brian Riggs nog beter gedaan is mijn visie .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren