Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United beleeft slechtste start sinds 1990: ‘Je kunt niet alles winnen’

Laatste update:

Manchester United beleeft zijn slechtste seizoensstart sinds het seizoen 1989/90. The Red Devils verloren zaterdag in eigen huis met 1-2 van West Bromwich Albion en staan op de teleurstellende tiende plaats. David Moyes stelt de supporters van de landskampioen gerust: “In het voetbal kun je niet alles winnen, dus steun ons”, zegt de manager op de officiële website van de club.

/

United won dit seizoen nog maar twee keer in de Premier League. Tegen West Brom domineerde de ploeg in grote delen van de wedstrijd, maar doelpunten van Morgan Amalfitano en Saido Berahino werd United fataal. Wayne Rooney deed tussen de bedrijven door wat terug. “Een zwak resultaat en een zwakke wedstrijd, we kwamen nooit echt in ons spel”, zegt Moyes. “Uiteindelijk verdiende de tegenstander de zege, ik klaag niet.”

Robin van Persie deed ruim een half uur mee op Old Trafford. De Oranje-international was hersteld van een liesblessure en slaagde er niet in om zijn ploegmaten te redden. “Zijn blessure stelde weinig voor en ons plan was om hem wat speeltijd te geven, maar niet zoveel als we hem nu lieten spelen”, vervolgt Moyes, die het met United woensdag opneemt tegen Shakhtar Donetsk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt niet alles winnen? Man man man deze wedstrijd thuis moest je gewoon winnen...

28 september 2013 om 22:56

Denk dat van Persie nu baalt! Bij Arsenal had hij meer prijzen kunnen winnen!

28 september 2013 om 23:49

Hij is vorig jaar kampioen geworden dus dat is al 1 prijs meer aangezien Arsenal waarschijnlijk geen prijs wint, hoogstens 2e gok ik

29 september 2013 om 06:36

Ja, dat roept Arsenal al jaren na 5 wedstrijden. Einde van de rit staan ze altijd zonder prijzen

29 september 2013 om 10:21

Hahah wat een rare reactie,alleen omdat Arsenal het nu toevallig even goed doet??

29 september 2013 om 11:42

Nee omdat Arsenal nu een veel beter team heeft staan en financieel gezond is waardoor ze spelers als Ozil kunnen kopen. De selectie van Manu heeft een zeer matig middelveld zonder creativiteit. Daar waar Arsenal dit juist wel heeft. Arsenal heeft alleen geen topspits, maar dat had vpersie dus kunnen zijn

29 september 2013 om 01:37

Hij denkt is everton fsow met je kunt niet alles winnen

29 september 2013 om 03:24

Idd! Kan daar gewoon boos om worden en moet je nagaan ben niet eens voor united.. Hij is verdomme coach van de grootste club van engeland speelt dramatisch voetbal verliest de een na de andere wedstrijd en komt met deze woorden?? Hij verliest thuis van wba en dan zegt hij doodleuk dat je niet alles kunt winnen??!! Ik zal helemaal gek worden als manciunian! Vorige x ook al zat ie te zeuren om het zware programma.. Waar hou je eigen mee bezig.. Je bent gvd geen coach van everton meer... Wat missen ze fergie zeg ongeloofelijk..

29 september 2013 om 03:15

Manu word never kampioen

Denk dat dit de eerste manager is die zijn job verliest.

28 september 2013 om 21:36

Ik denk eerlijk gezegd dat United wel geduld zal hebben. Het speelschema is natuurlijk geen excuus maar het speelt wel mee. Het loopt op dit moment niet, maar United zal uiteraard wel meedoen om de titel en er zal in januari wel even op de transfermarkt gekeken worden.

28 september 2013 om 21:46

Dan kan ik je vast verzekeren dat dat niet zo is, Di Canio is al vertrokken

28 september 2013 om 22:54

SAF is directeur / ambassadeur van United. Hij heeft het publiek persoonlijk gevraagd: 'Geeft de man de tijd om er wat van te maken' ...
Als Fergie iets zegt, dan weet je genoeg ...

Ja klopt dat je niet alles kan winnen.. Maar je moet wel WAT winnen he Moyes? Deze man heeft veel geluk dat ze in Engeland, veel geduldiger zijn dan bijv in Turkije of Italie.. Toch denk ik dat hij niet lang gaat blijven bij ManUnited..

Tuurlijk kun je niet alles winnen maar als Manchester United zijnde moet je gewoon tegen wba winnen thuis. En dit is ook niet de eerste keer dat Moyes niet wint

28 september 2013 om 21:55

Gewoon ontslag aanbieden, hupsakee

28 september 2013 om 22:10

Gaat niet gebeuren, de Glazers zijn dolblij dat iemand als Moyes manager is, iemand die weinig geld uitgeeft. Maar in mijn ogen had Moyes nooit aangenomen moeten worden, we hadden sneller moeten zijn en iemand als Guardiola moeten aannemen voordat hij naar Bayern ging.

28 september 2013 om 23:04

Ik wist in het begin al dat het niks ging worden, ik had liever mourinho ofzo

28 september 2013 om 23:10

Mourinho? Die gast voert ook niks goeds uit bij Chelsea hoor heeft al een aantal punten laten vallen en speelt net zoals Moyes voetbal dat niet om aan te zien is
Als hij bij United was zou De Gea nu aan het banken zijn .
Ik zie zoals ik eerder tegen Guardiola zei het liefst Guardiola of Klopp

29 september 2013 om 06:37

En dan? twee jaar topvoetbal en dan laat hij de club voor wat het is? United is een club die van continuiteit houdt. Ergo Moyes krijgt gewoon de tijd!

29 september 2013 om 10:22

Succes supporter!!!

Ze hebben ook veel te weinig kwaliteit. Ik heb vorig seizoen ook zat wedstrijden gezien en telkens zat het mee of redde Van Persie ze. Zelfs thuis tegen degradatie klanten konden ze het spel niet maken en was het juist het andere team wat op Old Trafford domineerde. Alleen de keeper en de spitspositie is van top niveau, de verdediging en middenveld is erg matig. Dit team zal geen hoofdprijzen winnen dit jaar, zeker niet met een trainer die niets van positiespel weet. Ongelofelijk hoe ze een groot trainer als Ferguson hebben vervangen voor zo'n overschatte man.

28 september 2013 om 22:01

Jij kan altijd zo lekker overdrijven hè. Het spel is de laatste jaren idd niet al te goed maar ook zonder Rvp werden er prijzen gewonnen. Met Nani,kagawa,rooney,rvp,vidic,carrick en de Gea is er genoeg kwaliteit. In januari nog wat aankopen en United doet gewoon nog mee voor de titel. Vooral een verdediger en een middenvelder zijn nodig.

28 september 2013 om 22:07

Verdediger? Die is echt niet nodig, maar Rio moet niet zovaak opgesteld worden. Evans en Smalling zijn prima verdedigers en eventueel zelfs Jones.

Verder ben ik er zeker van dat onze problemen niet met kopen opgelost worden maar juist met verkopen. Young Valencia Anderson Buttner kunnen echt njet!!

29 september 2013 om 00:18

Ik denk juist dat Moyes en United een goede combinatie is hij heeft het er verdedigend veel beter op orde dan Saf. Hij laat ze beter positiespel spelen maar stelt iets teveel werkpaarden op.

Een manager met zo'n instelling kan je beter gelijk lozen voor het nog meer schade aanricht.

Een topclub als Man Utd behoort het als doel om alles te winnen. Je hoort je team het veld in te sturen met de mentaliteit dat het een finale is. Wat Moyes hier zegt is tekenend dat hij geen trainer is voor een club van het kaliber Man Utd. Want "we kunnen niet alles winnen" hoort bij een trainer die een middenmoter traint.

Ik vind zijn opstellingen steeds tot nu toe echt zwak om eerlijk te zijn. Zet ie zijn aanval goed (kagawa Nani en Rooney), dan verpest hij het met de verdediging. Jones als RB? Weer rio erin die duidelijk aan het verouderen is en niet zoveel moet spelen. En als klap op de vuurpijl weer Buttner. Die gast komt voor United mijlen te kort wat verdedigend betreft en dan zet hij hem in een zwakke linie.

En wat doet Moyes jn de tweede helft? Hij wisselt een van degenen die nog wel redelijk speelt, namijk Kagawa. Wissel dan Anderson eventueel voor Fellaini.

28 september 2013 om 21:50

Ja lrecies, Kagawa speelt altijd goed en toch wordt hij altijd gewisseld. Ik vind Moyes maar een raar ventje. Ik hoop eerlijk gezegd dat hij ontslagen wordt want hij past niet bij United

En waarom heeft Rooney een verdomde 7.7? Wat heeft hij deze wedstrijd gedaan dan een vrije trap die er per ongeluk in ging?

28 september 2013 om 22:44




N

United staat 12de niet 10de

Tja, het duurt even voor een coach successen boekt. Ferguson heeft in z'n eerste jaren ook niks gewonnen. Men moet geduld hebben, dan komt dat wel goed.

28 september 2013 om 21:56

er is een verschil tussen geen titel winnen en 12e staan en de slechtste start hebben sinds 1990, maar we zullen zien aan het eind van het seizoen

28 september 2013 om 22:08

Ik denkl dat hij het over wedstrijden winnen had, en niet titels.

29 september 2013 om 01:44

Die slechte start in 1990... volgens mij was Ferguson toen trainer. Geef Moyes gewoon wat tijd

28 september 2013 om 21:58

Nou.... Ze noemen hem op elke united fora Shittner, geeft dat jou een idee?

28 september 2013 om 22:14

Dat hij stinkt ofzo?

28 september 2013 om 22:40

Ferdinand staat daar 2 keer als een amateur te verdedigen en niet Buttner.

je kunt niet alles winnen? Wat is dat nou weer voor een excuus? Je bent coach van Man utd, niet Everton. Ik had hem allang ontslagen. Ik zou dit wel snappen als hij veel had gewonnen en 1-2 wedstrijden niet, maar als 12e terwijl je Man Utd coach bent gaat me te ver.

Ik neem deze man niet meer serieus hoor. Al een paar keer kwam hij met domme uitspraken en excuses.

'Uiteindelijk verdiende de tegenstander de zege, ik klaag niet'
Wow, Moyes accepteert dit soort verliezen, ik zou niet klagen als United zijnde als United niet in de top-4 eindigt, de discipline is ver te zoeken.

Dramatisch team dat MU, zeker als je het vergelijkt met Arsenal.

28 september 2013 om 22:06

Stop maar met die onzin. Arsenal staat bovenaan en meteen zijn ze oppermachtig? United is nog steeds de kampioen en heeft een grotere kans dan Arsenal om dat dit seizoen weer te worden.

Ik herinner me de 1e speeldag nog. Arsenal verloor van Aston Villa en alle Arsenal fans hier op vz zeiden dat het weer ''zo'n'' seizoen zou gaan worden. Nu staan ze na 6 wedstrijden bovenaan en voelen ze zich de beste club ter wereld. Een competitie duurt 38 wedstrijden.

28 september 2013 om 22:17

Elke arsenal fan??? Ik heb nog geen enkele arsenal fan kunnen betrappen op zo'n uitspraak. De meeste zien zelfs man u, man city en chelsa nog als grote kanshebbers. Dus niet zo generaliserend doen. En uitgaande van villasboas' nickname, is die geen arsenalfan

28 september 2013 om 22:22

Je vergeet wel even dat Arsenal Cazorla, Chamberlain, Walcott, Rosicky en Podolski mist. Naarmate de seizoen vordert word Arsenal alleen nog maar sterker.

United zit in een overgangsfase en strijden voor de titel is niet meer zo vanzelfsprekend. Schat City en Chelsea nog steeds de titelkandidaten en daarachter United, Arsenal en de Spurs. Zij hebben simpelweg meer kwaliteit.

28 september 2013 om 22:35

Ach man, kijk naar het voetbal. Arsenal is een soepele voetbalmachine, MU is een stroef draaiend, onsamenhangend geheel. En sinds Rooney de bal niet meer aan RVP geeft is het eigenlijk dramatisch.

28 september 2013 om 23:54

Wat heeft die soepele machine allemaal gewonnen in tegenstelling tot dat onsamenhangende elftal?

29 september 2013 om 10:26

Helemaal mee eens Arsenal staat er een keer goed voor en meteen komen al die succes supporter onder hun steen vandaan!!!!

Jezus zo slecht is het toch ook weer niet. Ze hebben in ieder geval al tegen een hoop goede ploegen gespeeld. Gewoon constant worden in de kleine wedstrijdjes en dan halen ze die 8 punten op Arsenal nog wel in.

Als je met Anderson, Evans, Buttner begint (B-elftal) en Phil Jones op rechtsback zet, dan vraag je ook om puntverlies.

United staat gewoon waar het hoort te staan. Wat ik er al van heb gezien, dan is het niet meer dan een middenmoter.

Moyes gaat hetniet lang redden, ten eerste zullen er geen top spelers willen komen naar Man U, alleen al omdat Moyes traint. Niets tegen zijn trainings kwaliteiten hoor, maar hij heeft niet echt de uitstraling van een top trainer, of een trainer waarvoor je graag voor wilt spelen.

Man U heeft een verkeerde beslissing in mijn ogen gedaan, om hem aan te stellen. Ondanks het gedrag van Mourinho niet altijd juist is geweest, was hij wel de juiste man om het te doen!

28 september 2013 om 23:00

Nog liever Moyes dan Mourinho ik walg echt van die arrogante kwal, hij doet het trouwens ook niet goed bij Chelsea hoor.
Ik heb het liefst Klopp of de man van jouw profielfoto. .

28 september 2013 om 23:06

Ondanks dat beide trainers de elftallen in opbouw heeft en zoekende zijn, doet Mourinho het wel naar behoren.

Klopp, zou geniaal zijn, maar die zal BVB nog niet gaan verlaten en Pep blijft nog ff in Munchen .

28 september 2013 om 23:15

Ja, ik denk dat we pas in het midden van het seizoen Chelsea en United op volle kracht zien.
Klopp heeft als het goed is nog een 2 jarig contract dus er is wel een kans dat hij bij United over 1/2 jaar beland verder denk ik zelf ook niet dat Guardiola in de komende paar jaren bij United zal managen.

29 september 2013 om 01:45

Of Wenger, maar die zit al bij de rivaal

HAHAHAHA. En dan zeggen dan Baines voor zijn carriere beter naar Utd kan gaan.

28 september 2013 om 23:02

Dat is ook zo United gaat 99% zeker hoger eindigen dan Everton, United speelt in europa en ze zijn een grotere club.

Domineerde grotendeels de wedstrijd? In balbezit zeker met 0 schoten op doel. Wba was vele malen beter!

Geen fijne start nee, maar Man Utd staat er om bekend een ploeg te zijn van de lange adem.

De start bij Man Utd is vaak matig. Ik vind overigens dat ze dit jaar verkeerd ingekocht hebben. Fellaini is wel een goede speler, maar geen creatieve spelmaker die Man Utd zo hard nodig heeft. Man Utd had voor Modric moeten gaan. Het middenveld bestaat nu uit te veel net-niet spelers. Carrick heeft bijvoorbeeld een goede periode gekend, maar is te weinig constant.

Man UTD is met deze team kampioen geworden, dat Moyes tijd nodig heeft slaat natuurlijk nergens op!

Moyes zijn uitspraken is zwaar van een lage niveau zeg.... "je verliest wat en je wint wat" thuis van WBA verliezen mag gewoon niet!

Geen paniek. Het komt allemaal weer goed. Geef Moyes de tijd! Fergie won in zijn eerste jaar bij United geen prijs. De rest is geschiedenis. United till i die!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren