Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City maakt indruk: 'Ik zie ze dit seizoen zeker vier prijzen pakken'

Laatste update:

Manuel Pellegrini zit met een luxeprobleem. Álvaro Negredo en Edin Dzeko schoten de laatste weken met scherp en waren ook woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Blackburn Rovers weer twee keer trefzeker. Nu is ook Sergio Agüero weer inzetbaar: de Argentijn maakte woensdag als invaller zijn rentree, na een maand geblesseerd te hebben toegekeken, en scoorde al na 49 seconden. City won uiteindelijk met 5-0 en heeft in alle competities al 99 keer gescoord.

/

Nu Agüero terug is van zijn kuitblessure, zal Pellegrini een van zijn topspitsen teleur moeten stellen. "Maar dat is geen probleem", meent de oefenmeester. "Het is pas een probleem als ik geen spelers heb om uit te kiezen. Álvaro en Edin zijn erg goed in vorm, maar ik ben blij dat Sergio ook weer terug is en bij zijn rentree direct heeft gescoord. We hebben iedereen hard nodig in dit seizoen."

City maakte woensdag al voor de zevende keer dit seizoen minstens vijf doelpunten in een wedstrijd. "Toen ik hier kwam zei ik al dat het belangrijk is dat we een prijs winnen, maar dat het ook belangrijk is dat we goed voetbal laten zien", zegt Pellegrini. "De fans moeten naar het stadion komen met de wetenschap dat wij gaan aanvallen en er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Ik vind het erg belangrijk dat wij veel scoren, dat is leuk voor de supporters."

De ploeg van Pellegrini is het enige team dat nog in vier competities actief is: de Capital One Cup, de FA Cup, de Premier League en de Champions League. City wil minstens een van deze competities winnen. "Maar er zijn mensen die praten over vier prijzen en met de kwaliteit die City in huis heeft, zie ik dat zeker gebeuren", zegt Blackburn-coach Gary Bowyer.

Hoeveel prijzen pakt Manchester City dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

city gaat denk ik wel een prijs pakken, maar om nou direct te zeggen dat ze alle vier gaan pakken gaathet mij een beetje te ver. vooral de champions league. ik schat een aantal ploegen toch iets hoger in dat city op dit moment.

16 januari 2014 om 09:20

Volgens mij winnen ze de competitie sowieso, verliezen ze in de cl van barca (hopelijk) en gaan ze daardoor focussen op de FA cup en winnen ze die ook.

16 januari 2014 om 09:23

City gaat Barca vernederen, ik heb niks tegen Barca, maar City is op zo een beastmode eh..

16 januari 2014 om 09:39

City is juist zeer dodelijk en effectief in de counter en beschikt over fysiek sterke en snelle spelers. Dit zijn allemaal factoren waar Barca juist veel moeite mee heeft. Ik verwacht dat City barca uitschakeld als ze gewoon durven aan te vallen.

16 januari 2014 om 09:39

Tuurlijk jongen.. City is goed thuis, maar in Camp Nou zou het mij niet verbazen als ze in heel de match maar 5 keer op de helft van Barcelona geraken.
En zoals je vast wel weet moet er thuis en uit gespeeld worden. Als Barca de schade kan beperken in het Etihad is er geen enkel probleem.

16 januari 2014 om 11:27

@ Sergi Roberto
5 keer is meer dan voldoende als je efficiënt bent hé.

16 januari 2014 om 13:48

@rodetube.com

In Manchester moet City sowieso aanvallend spelen en proberen weer een groot resultaat neer te zetten. Fernandinho veroverd de bal op het middenveld en gaat met beest Yaya Toure de omschakeling inzetten die dodelijk zal zijn met de snelle spelers van City met kracht.

In Camp Nou gewoon met Garcia en Fernandinho op CDM en Yaya op 10 met Navas als belangrijke counterwapen en dan Barca hun spel laten maken en ze keihard afstraffen op de break.

16 januari 2014 om 09:22

Alle vier? FA cub, league cup, premier league, champions league, aantal super cups, wk. Ze zouden er wel 6 kunnen winnen

16 januari 2014 om 09:26

Dat gaat dan over 2 seizoenen hé. WK voor clubs is meestal net voor de winterstop in het volgende jaar, de supercup is ook in het andere seizoen

16 januari 2014 om 09:58

Hou toch op man,momenteel gewoon de beste ploeg... Die pakken gewoon alle prijzen en zelfs het wk straks in brazilie en aguero krijgt komend jaar de gouden bal. In het elftal van het jaar zouden minimaal 9 spelers van man city moeten zitten met pellegrini als beste choach van het jaar!! Dus wees aub een beetje objectief ipv dat pessimistisch gedoe

16 januari 2014 om 12:07

Hoe kan een club het wk in brazillie winnen dan? Vind ik erg knap

16 januari 2014 om 12:19

Ik hoop dat je het woord sarcasme wel kent of anders het woord naieef

18 januari 2014 om 22:43

WK voor clubteams

In Engeland zie ik ze wel alles pakken, de CL gaat een ander verhaal worden. Ik ben nog niet vergeten hoe ze weggespeeld werden door Bayern. Nu is Bayern natuurlijk wel de beste van Europa, maar je ziet wel vaker dat Engelse ploegen het moeilijk hebben tegen voetballende en taktische ploegen als Bayern, Barcelona en zelfs Ajax.

En voor het geval mensen gaan zeggen dat Man City won bij Bayern, dat was na die oorwassing in Engeland en nadat Bayern thuis al op 2-0 was gekomen en het daarna lieten lopen.

16 januari 2014 om 10:30

Maar die oorwassing was dan weer voordat Man city in de vorm zat die het nu heeft. Bovendien laten lopen? Dat vind ik altijd zo'n kulargument. Als speler besluit je in het veld nooit om het te laten lopen, met 1 goal meer was city zelfs eerste in de poule geworden, en ze gaan echt niet expres dat risico nemen. Zeg niet dat city overigens beter is dan Bayern. Ik geef ze alleen wel een behoorlijke kans tegen Barcelona op dit moment.

Lekkere selectie wel hoor dat City. Ben heel benieuwd wat ze tegen Barcelona gaan doen. Wordt een beetje dezelfde strijd als enkele jaren geleden toen Chelsea het Barca erg moeilijk maakte. Krachtvoetbal van City tegen het technische spel van Barca. Champions league mag van mij wel weer beginnen.

Manchester City speelt onder Pellegrini het voetbal wat zij al jaren onder Mancini hadden moeten spelen. De ploeg heeft ontzettend veel kwaliteit om 'vooruit' te voetballen en benut de krachten van de spelers nu dus ook veel meer. Je ziet jongens als Nasri, Touré en Silva heel bevrijd en zonder druk voetballen. Het is fantastisch om te kijken soms, met als hoogtepunt de wedstrijd tegen de Spurs.

Het enige waar City voor moet waken is wat PSV de laatste jaren een beetje had. In thuis wedstrijden was het allemaal geweldig en dat verbloemde de soms matige uitwedstrijden. Sommige wedstrijden speelde City heel matig, maar zijn zij een paar keer goed weggekomen. Alles wat Negredo, Aguero en consorten aanraakte afgelopen half jaar veranderde in goud, maar het zal niet het hele seizoen zo meezitten. (negredo is trouwens wel een weergaloze spits, veel beter dan wij hier op VZ allemaal dachten toen hij kwam)

Of zij het CL duel met Barcelona gaan winnen, dat betwijfel ik. Niet alleen vanwege de kwaliteiten van een ploeg als Barcelona, want met deze selectie moet City in staat zijn Barca partij te kunnen bieden. Echter wordt er bij Barcelona extreem veel tussen de linies gespeeld, iets wat City helemaal niet kan verdedigen. Je zag dat ze daar tegen Bayern, Dortmund en zelfs Ajax ontzettend veel moeite hadden om dit te verdedigen. De verdediging heeft nooit van doordekken gehoord en Barca zal hier zeker van profiteren. Suarez had het laatst tegen City ook 'vrij simpel' tegen Kompany en kompaan, hetzefde geldt vaak voor bijvoorbeeld Rooney. Het is belangrijk als een 'harmonica' te voetballen en vooral het gat tussen verdediging en middenveld niet te groot te houden. Gelukkig heeft Pellegrini vaak tegen Barca gespeeld als coach.

Verder denk ik dat het kampioenschap uiteindelijk 'zakelijk' bij Chelsea zal belandden.

Wat denken jullie?

16 januari 2014 om 11:30

Ik nodig je uit om wat filmpjes te zien van Rooney tegen Kompany. Kompany heeft Rooney steeds in zijn achterzak. Als er 1 topspits het altijd moeilijk heeft tegen Kompany, dan is het Rooney wel.

16 januari 2014 om 13:08

Ik kan er eigenlijks weinig aan toevoegen Lebronjames. Je verwoordt je mening goed en weet het ook te onderbouwen met goede argumenten. Kan er persoonlijk geen speld tussen krijgen. Zoals je inderdaad al aangaf, damn wat is Negredo goed zeg! Schiet ze uit alle hoeken en standen erin, bizar gewoon. Zag het zelf ook niet echt in m zitten, meer zoiets van: Je moet backup hebben voor Dzeko, maar om daar zoveel geld voor uit te geven is redelijk zonde. Blijk Dzeko gewoon back-up te zijn geworden.

Over het laatste zinnetje weet ik niet of ik het daar mee eens ben. Vind City toch meer een geoliedemanchine, waar Chelsea nog wel eens happert. Het geluk kan niet altijd aan de zijde van Mourinho blijven, hoe graag ik dat ook zie gebeuren.

16 januari 2014 om 13:56

In vergelijking met Mancini speelt City nu wat meer Spaans voetbal. Met Kompany en Zabaleta zijn ze al wat minder gevoelig voor het spelen tussen de linies. Vooral Lescott en Richards zijn daar gevoelig voor. In vergelijking met in het begin van het seizoen en onder Mancini zijn ze op veel punten veranderd. Ik was heel erg benieuwd zou ze het in Duitsland zouden doen tegen een club dat hoog op het veld druk zet. Maar daar is City echt in gegroeid. Ze speelden heel goed onder de druk van Bayern uit. Iets wat in de thusiwedstrijd helemaal fout ging.

Het is altijd interessant hoe ze het doen tegen een club uit een andere competities. Het zal sowieso een wedstrijd worden met veel sensatie en het publiek zal los gaan. Laten de beste winnen.

Ik vind City echt een leuke ploeg om te zien spelen. Ze spelen volgensmij ook een heel appart systeem, zonder echte vleugelspitsen. Daarbij vind ik Pellegrini echt een tacticus, en hij heeft een heel slim aankoopbeleid. Wie had van te voren gedacht dat Negredo het zo goed zou doen bij City? Ik niet in ieder geval. Ik wist wel dat hij een neusje voor de goal had, maar dat hij zo'n goede techniek had, en zo'n goed meevoetballende speler is had ik niet verwacht.

Het enige wat bij City nog ontbreekt is een goede centrale verdediger naast Kompany.
Denk hierbij aan een type Mangala, of Varane. Dat zijn 2 spelers die daar perfect zouden kunnen spelen. Allebei zeer talentvol, snel, en goed voetballend.

Daarbij hoorde ik dat Kolarov waarschijnlijk naar Zenit gaat vertrekken, en City als vervanger Luke Shaw van Southampton wilt hebben.

Dat lijkt me een verstandige keuze, heb je weer een Engelsman in je selectie, en daarbij is Shaw de toekomstige back van het Engelse Elftal.

Ik zie City graag zo:

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Clichy
Jésus Navas
Yaya Touré
Fernandinho
Silva
Negredo
Agüero
16 januari 2014 om 13:57

City speelt vaak met een klassieke winger in de vorm van Jesus Navas. Kolarov twijfeld op hij weg wilt. Hij is nu een basisspeler over "droom van elke manager" Glichy.

16 januari 2014 om 14:10

Ik volg City de laatste tijd steeds meer, een volgensmij had Jesus Navas, tot de blessure van Nasri geen basisplaats. City speelt met 2 aanvallende middenvelders achter 2 spitsen, waarvan er altijd 1 terugzakt naar het middenveld/of de zijkanten. Kolarov is wel een prima speler voor City, gisteren ook weer een mooie assist op Negredo. Hij heeft met name een goede trap/voorzet.

16 januari 2014 om 17:36

Pellegrini's eerste keus is absoluut Silva en Nasri achter Negredo en Aguero. Daar heb je gelijk in. Maar Navas maakt ook regelmatig minuten. Hij kan Navas inzetten op de momenten waarbij het handig is om met een winger te spelen. Zoals tegen Spurs thuis. Toen speelde Spurs met een hoge defensie, waardoor Navas heel veel ruimte kreeg om te counteren met zijn snelheid.

Kolarov is inderdaad echt goed bezig. Glichy speelde de afgelopen seizoenen bijna altijd. Maar nu zijn de rollen omgedraaid.

De twee engelse cups winnen ze met 2 vingers in de neus. Competitie zijn ze torenhoog favoriet, enige wat ze moeten doen is chelsea voorblijven. Arsenal zie ik in feb of mrt definitief afhaken.
Dan blijft alleen de cl over, die zal het moeilijkste zijn om te winnen.
Dus man city wint minimaal 2 of 3 prijzen!

16 januari 2014 om 13:58

3 februari moeten ze thuis tegen Chelsea. Dat wordt een hele belangrijke wedstrijd.

Dzeko en Negredo schieten idd met scherp, en nu is Aguero ook nog terug. Heerlijk, dat luxegevoel. But what about Jovetic? Is die nog steeds geblesseerd? In potentie is dat namelijk zeker weten onze 4e topspits. Ik hoop dat het nog goed gaat komen met die jongen, is niks voor niks gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren