Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City klopt Liverpool in enerverende kerstkraker

Laatste update:
/

Manchester City heeft de kerstkraker tegen Liverpool in zijn voordeel beslist. De blauwe brigade uit de Eastlands won donderdagavond in het eigen Etihad Stadium met 2-1 en alle doelpunten vielen in de eerste helft. The Citizens staan nu tweede in de Premier League, met één punt minder dan koploper Arsenal. Liverpool bezet momenteel de vierde plaats, maar dat zegt dit seizoen weinig. De verschillen in de Engelse top zijn immers erg klein.

Het duel werd een waardige afsluiting van Boxing Day. City trok aan het langste eind en had het in de beginfase ook voor het zeggen. De ploeg van Manuel Pellegrini hanteerde een hoog tempo en kreeg na vijf minuten de eerste kans: Jesús Navas schampte met zijn kopbal de verre paal. De kampioen van 2011/12 speelde de bal rustig rond en probeerde steeds dichter bij het vijandelijke doel gekomen. Liverpool leek wat onder de indruk, maar dacht na twintig minuten de score te openen. Raheem Sterling passeerde Joe Hart en vulde het lege doel, maar werd onterecht teruggevlagd wegens buitenspel. Een paar minuten later, in minuut 24, was het wel raak voor the Reds. Luis Suárez stuurde Sterling met een mooi passje de diepte in, Sterling omspeelde Hart en zag uit zijn ooghoek Philippe Coutinho lopen, waarna de Braziliaan de 0-1 kon binnentikken. De wedstrijd was los.

/

De gastheer poogde direct wat terug te doen, maar was na de sterke beginfase duidelijk teruggezakt. Toch sloeg City na een halfuur toe: Vincent Kompany won bij een hoekschop het luchtduel met Martin Skrtel en kopte het leer in de verre hoek. Er ontspon zich hierna een gelijk opgaande kraker. De gasten uit Merseyside hadden vijf minuten voor rust moeten scoren, maar Coutinho faalde in oog in oog met Joe Hart. Die redding bleek cruciaal, want op slag van rust bleek City wel efficiënt. Nadat Álvaro Negredo al een goede mogelijkheid had laten liggen, tekende hij in de eerste blessureminuut van de eerste helft voor de 2-1. De Spanjaard werd na een vlugge uitbraak weggestuurd door Navas en met de buitenkant van de voet schoot hij raak. Doelman Simon Mignolet ging niet vrijuit en hij zocht met zijn medespelers met een achterstand de kleedkamer op.

Vijf minuten na de Engelse thee kreeg Liverpool wederom een geweldige gelegenheid om te scoren. Suárez schoot de bal laag in, maar collega Jordan Henderson blokte de bal voor de lijn; bovendien stond de Engelsman buitenspel. Het bezoek schoot uit de startblokken in de tweede helft, maar Pellegrini zat nou ook niet bepaald met samengeknepen billen op de bank. Na het uur manoeuvreerde zijn Manchester City zich weer langzaamaan naar het vijandelijke doel, maar kansen leverde dat niet op. Liverpool bleef het gevaarlijkst. Twintig minuten voor tijd kon Glenn Johnson een voorzet net niet controleren en een hakbal van Henderson werd tegengehouden door Hart. Liverpool had na 73 minuten moeten scoren: Sterling had de bal na een voorzet van Suárez voor het intikken, maar hij besloot over.

/

In de laatste twintig minuten kon Liverpool zijn vierde competitienederlaag van het seizoen niet vermijden. Suárez deed nog een poging uit een vrije trap, maar de Uruguayaan, die in 2013 al 29 keer scoorde in 26 Premier League-wedstrijden, mikte een meter over. Doordat de ruimtes in het slot groter werden, kreeg Man City ook zijn momenten om het duel te beslissen. Verder dan een gekrulde inzet van Yaya Touré, die naast ging, kwam men echter niet. Suárez schreeuwde ook nog om een strafschop, maar daar wilde scheidsrechter Lee Mason niet aan. City hield de 2-1 voorsprong vast en is de nieuwe runner-up in de competitie. Liverpool, dat twee punten minder heeft dan City, treft over drie dagen Chelsea.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geflatteerde uitslag dit, Liverpool was de betere domineerede het spel en had de grootste kansen. Ik denk dat wanneer deze wedstrijd op Anfield Road was gespeeld dat de uitslag heel anders geweest was, laten we eerst maar beginnen over de meest debielige fout van de arbitrage van het seizoen. Wat een stel frikadellen zijn het toch in Engeland.

Het vertoonde spel biedt enorm veel perspectief voor de toekomst, wanneer je in staat bent om het beste team van de PL thuis met de rug tegen de muur te zetten ben je niet verkeerd bezig. Met 2-3 versterkingen is een plek in de top 4 nog niet eens zo heel onrealistisch gedacht.

Maar goed, wanneer we City op bezoek krijgen en we Enrique, Gerrard en Sturridge weer terug hebben denk ik dat we gewoon van hen kunnen winnen. Thuisvoordeel heeft het grootste verschil gemaakt vandaag.

En wat ben ik blij dat dat Moses niet mee kan doen tegen Chelsea. Wat een kapitaalvernietiging.

26 december 2013 om 20:24

Ik baal best wel om deze nederlaag, ook omdat we zondag tegen Chelsea uit moeten.
Maar het voordeel is dat we nog thuis spelen tegen City, Arsenal, Chelsea en Tottenham.

Ik vind dit City echt niet bijzonder, Liverpool had makkelijk een punt kunnen pakken, niet alleen door de fout van die grens, echt ongelofelijk.

26 december 2013 om 20:25

Ik denk dat we tegen Chelsea gewoon kunnen winnen. Die draaien helemaal niet zoals ze horen te doen, daarnaast is Ramires geschorst en hebben ze geen doeltreffende spits.

26 december 2013 om 20:27

Jullie kunnen chelsea pakken hoor als jullie zo blijven spelen als vandaag.

26 december 2013 om 20:28

Ja ik denk het ook, maar als er weer een nederlaag komt, dan wordt het verschil toch weer groot.
Het voordeel blijft toch alle topthuiswedstrijden nog gespeeld moeten worden.
Laten we het hopen, ook met een gelijkspel ben ik tevreden op Stamford Bridge.

26 december 2013 om 20:30

Inderdaad, maar als ze die wedstrijd verliezen kunnen ze de titel sowieso uit het hoofd zetten (niet dat ik denk dat ze die anders wel gaan winnen hoor, hoe mooi het ook zou zijn.)

En toch, als je ziet wie er allemaal nog naar Anfield moeten. City, Tottenham, Chelsea, Everton, Newcastle, Arsenal. Dat kan nog een flink voordeel voor ons worden.

En tsja, deze wedstrijd zat het gewoon niet mee. Sterling of Johnson had gewoon moéten scoren de tweede helft. Jammer maar helaas. Wat een klotezooi evengoed.

26 december 2013 om 20:31

Ik hoop het, dat zal echt prachtig zijn en Liverpool verdient het ook, vandaag verdiende het ook meer.

26 december 2013 om 20:38

Hesselw,

Over de titel praten we gewoon niet want dat is ook niet ons doel, Bij verlies Chelsea is titel nog gewoon mogelijk, want alle topploegen op United na komen nog naar Anfield.
Doel is en blijft de top 4 en daar heb ik nog steeds vertrouwen in.

26 december 2013 om 20:26

Wat me ook opviel is Sakho. Wat was dat allemaal zeg. Ben ik niet echt gewoon van hem. Moet nog veel boterhammen eten..

26 december 2013 om 20:28

Boterhammen eten? haha die gozer wil je niet tegenkomen vriend, hij was gewoon vermoeid.

26 december 2013 om 20:30

Ik doel op zijn niveau vandaag, niet fysieke kracht.

26 december 2013 om 20:30

Dat Rogers Sakho boven Dagger kiest begrijp ik dan weer niet.. wat een tactisch onbenul blijft het.

26 december 2013 om 20:33

Hij stond vijf minuten te schutteren ja. Maar goed, de eerste bal was slecht van Skrtel en daarnaast maakte Sakho een slordigheidsfoutje. Gelukkig niet afgestraft.

26 december 2013 om 23:29

@dial square

Vriend heb je niet door dat Rodgers-afkraak-hype al voorbij is. Hij heeft inmiddels wel aangetoond gwon tot de betere coaches van de pl te horen. Dan krijg ik plaatsvervangende schaamte als een nobody op vz zoiets gaat zeggen over Rodgers. ..

26 december 2013 om 20:27

Inderdaad. Sterling stond gewoon een halve meter voor de lijn. Ook op het eind had Suarez een penalty kunnen krijgen. Lescott geeft hem gewoon een knie in de rug, zonder maar een intentie om de bal te spelen.

26 december 2013 om 20:28

Dat was een penalty, maar daar mag ik niet over zeuren vind ik. Dan had Skrtel ook al 5 penaltys tegen moeten hebben in de laatste twee wedstrijden.

26 december 2013 om 20:29

Idd.. in de 1e helft had die scheids 4 pingels aan city kunnen geven uit die corners

26 december 2013 om 20:37

Jellert18,

Ik snap dat je voor City bent, maar zag jij niet dat het gewoon een fysieke duels waren?

Kompany flikte minstens zo veel als Skrtel.

26 december 2013 om 20:38

Shirtje pakken vind ik geen fysieke duels

26 december 2013 om 20:38

Bovendien helpt de stervende zwaan van Suarez ook niet echt mee(het overdreven vallen met de handen in de lucht)

City hoeft vandaag ook niet te zeuren over de arbitrage, dus sssst jellert.

26 december 2013 om 20:40

gilar13,

En wat was het verschil tussen die "fysieke duels" en die bij Suarez? Niets.

26 december 2013 om 20:28

Wees maar niet bang, zonder versterking zullen jullie ook in de top 4 eindigen, mits jullie dit spel zo voort weten te zetten. Die arbitrage was idd weer eens slecht, net zoals bij onze wedstrijd tegen City. Maar over jouw laatste zinnen: 'maar goed, wanneer we City op bezoek krijgen en we Enrique, Gerrard en Sturridge weer terug hebben denk ik dat we gewoon van hen kunnen winnen.' moet wel gezegd worden dat City natuurlijk de o zo belangrijke Aguero missen! Al had de uitslag er heel anders uitgezien mocht de arbitrage is wat vroeger naar bed zijn gegaan. Let wel dat jullie gewoon hadden kunnen winnen, hadden jullie die giga kansen afgemaakt!

26 december 2013 om 20:30

Dus Moses is gekocht in plaats van gehuurd zoals ik dacht?

Geweldige pot voetbal gezien waarbij een gelijkspel een eerlijkere uitslag zou zijn geweest. De scheidsrechter was in mijn ogen heel consequent in het niet geven van een penalty. De grensrechter daarentegen moet lekker gaan vlaggen in de 5e amateur klasse want het was nooit maar dan ook nooit buitenspel.

Liverpool speelt uitermate leuk voetbal en Suarez is zonder twijfel de beste speler in de PL. Manchester City onder Pellegrini speelt ook een stuk beter dan onder Mancini en wat heb ik me vergist in Negredo. Wat een beest is dat zeg.

Ik weet niet of Mkhitaryan deze reactie leest maar Mignolet maakte vandaag net zo'n fout als Szczesny dus neem aan dat ze nu beiden weer even goed zijn?

26 december 2013 om 20:35

Gehuurd, maar kosten wel twee miljoen euro volgens mij.

Haha deze fout was niet vergelijkbaar met die van de Polak. Hard, met effect en hij kwam 1 op 1 met de keeper. Eerder fout van de keeper.

26 december 2013 om 20:46

Liverpool had voor die 2 miljoen beter een kerstdiner kunnen organiseren voor de fans

Beide fouten, beide doelpunt tegen. Als keeper op zo'n hoog niveau mag je je eigenlijk geen fouten veroorloven. Het kost Liverpool vandaag uiteindelijk wel punten alhoewel er natuurlijk ook genoeg kansen zijn gemist door de aanvallers.

27 december 2013 om 02:16

Tuurlijk was het doelpunt van Negredo een fout van Mignolet, maar die man heeft ook zoveel punten gepakt voor Liverpool dat je het hem niet kwalijk mag nemen

26 december 2013 om 20:31

Vergeet niet dat City Aguero terug heeft dan, dat is ook een wereld van verschil, hun beste speler dit seizoen

Liverpool verdiende idd een gelijkspel maar als je die kansen op zo'n amateuristische manier verkloot (johnson en Sterling) hebben ze het zich enkel aan zichzelf te wijten. En om nu te zeggen dat Liverpool domineerde vind ik ook wel ver gaan.. Eerste helft vond ik City zelfs beter, tweede helft was uiteraard voor Liverpool

Arsenal deze week 3 punten uitgelopen op Pool en 2 op Tottenham (al twijfel ik meer en meer over hun top4 kansen) , mooie wedstrijddag

26 december 2013 om 20:34

Ik zal maar niet beginnen over het arbitrale trio, want dat ging nergens over. Liverpool krijgt minstens een punt tekort in deze wedstrijd en is voor mij toch echt wel titelkandidaat. Dit weekend herpakken en Chelsea verslaand. Als je die wint ben je een heel eind. Jammer maar helaas, Allen was overigens niet best, vraag me af wat er zou zijn gebeurt als Gerrard er stond. Ook zie ik toch liever Flanagan op lb dan de vandaag zwakke Cyssokho. Wel een heerlijke wedstrijd verder trouwens. Wat een niveau haalen beide teams! Gefeliciteerd City fans!

26 december 2013 om 20:49

Scheidsrechter is nooit een excuses, mogen supporters van andere clubs ook nooit gebruiken.

Verder leuke wedstrijd, het was echter wel een foutenfestijn. En Moses heb ik nooit gesnapt, eerst niet van Chelsea, daarna niet van Liverpool.

26 december 2013 om 21:00

Zie jij dan echt niet in dat city ging kloten na die 2 1?
Zelfs hun omschakeling ging matig.
Nee hoor, jullie zijn gewogen en te licht bevonden.

26 december 2013 om 22:20

Scheidsrechter was inderdaad verschrikkelijk.

die mason is echt een knuppel, verreweg de slechtste scheids in de pl. erger me elke week weer aan die kerel hoe kunnen ze hem deze wedstrijd geven.

even wat voorbeelden.

dat buitenspelgeval lijkt me duidelijk, al is dat de grens zijn fout.

Verder laat hij alles blind doorgaan, Zabaleta had 5x geel kunnen krijgen en krijgt er uiteindelijk 1 voor een tackle waar rood ook niet overbodig is. Vervolgens geeft ie Moses en Suarez ook nog geel voor helemaal niks.

City maakt het laatste half uur overtreding na overtreding om de aanval eruit te halen, geen kaart voor getrokken.

Skrtel pakt bij elke corner alles en iedereen vast tot het scheuren van shirts aan toe, als je gewoon een pingel geeft wat me vrij duidelijk lijkt leert hij het misschien. Vervolgens moet Suarez ook een pingel krijgen door het shirtje trekken van Lescott wat nog 10x zo duidelijk is, die geeft ie ook niet.

En dan elke keer die kale kutkop van die mason alsof die heel het leven niet begrijpt echt een sukkel die gast heeft een iq van min 30 echt triest.

26 december 2013 om 23:49

Want gelukkig maakte de arbitrage geen fouten bij de corners van City. Kompany werd bij iedere corner uitgekleed door Skrtel, hier had ook wel eens tegen op getreden mogen worden, maar daar hoor je niemand over...

Ik zei het nog, het wordt in ieder geval geen monsterscore.
Maar ik vind dat Liverpool recht had op meer, zo is een zuiver doelpunt ontnomen door een ezel van een grens, sjongejonge.
Goede wedstrijd van Liverpool en ik geloof nog steeds in de top 4.

26 december 2013 om 20:31

Liverpool moet het niet op de arbitrage steken. Kansen genoeg gehad, die van Coutinho moest erin, Sterling had moeten scoren, Johnson, kansen genoeg gehad.

26 december 2013 om 20:39

Stravven

Had je die gemaakt was het een heel ander verhaal geweest. City scoorde altijd, dus een 2-0 was wel wat meer luxe geweest en zorgde voor meer rust in het team.

27 december 2013 om 00:24

@stravven

Sterling mist gewoon voor open goal man. Liverpool moet niet zeuren en volgende keer gewoon de kansen afmaken.

26 december 2013 om 20:41

Welke zuivere goal? hij had em toch niet gemaakt? Of bedoel je dat van Henderson die wel buitenspel stond.

Let ze maar komen, eerst arsenal die zal zeiken om de scheids en nu liverpool. City gewoon dik verdiend gewonnen, en een prachtgoal van Negredo !!

26 december 2013 om 20:30

Dik verdiend gewonnen? Welke match was je dan aan het kijken of zo? Kom op man. De match was gelijkwaardig en op bepaalde mommeneten was Liverpool zelfs beter (vond ik). Zeker die voorhoede mat Suarez, en Coutinho. Een 2-2 was de juiste score geweest.

26 december 2013 om 20:33

Dik verdiend gewonnen? Jij bent zeker de leukste thuis?
Liverpool is een zuiver doelpunt ontnomen en 2-2 was echt niet onterecht geweest.

27 december 2013 om 02:51

Gelijkspel was inderdaag niet onterecht. Maar City zijn 2 a 3 penaltys ontnomen, dus helemaal oneerlijk zou ik het niet noemen..

Leuk wedstrijden gezien op Boxing Day. Voetbal op tweede kerstdag vind ik echt heerlijk.

26 december 2013 om 20:30

Haha helemaal geweldig inderdaad. Lekker voetbal tijdens de kerst, kan niet beter.

Weer een top duel, weer geen Suarez gezien.

26 december 2013 om 20:27

Hij heeft op mij een uitstekende indruk achtergelaten vandaag. Had 3 assists moeten hebben. Dolde Lescott helemaal blind vandaag. Ik twijfelde sterk maar ook ik vind dat hij op dit moment de beste voetballer ter wereld is. Ook beter dan Ronaldo, zonder twijfel. Hoop dat hij niet naar Madrid gaat.

26 december 2013 om 20:40

@ Grandepulga2

Mja jij vind elke niet Real Madrid wel beter dan Ronaldo

26 december 2013 om 20:46

Kom op man, ik vind dat Ronaldo de gouden bal verdient, maar dit seizoen is toch echt het seizoen van Luis Suarez. Waar Ronaldo zoals gewoonlijk het eindstation is bij Real, neemt Suarez heel dat elftal op sleeptouw. En dan moet je weten dat ik meer respect heb voor Ronaldo dan voor Suarez wat ik een walgelijke figuur vind.

En om even terug te komen op je reactie, ja ik vind dat er veel betere 'voetballers' zijn dan Ronaldo die bij andere clubs spelen, maar dat doet niets af aan het feit dat Ronaldo de Gouden bal verdient.

27 december 2013 om 00:30

@grandepulga

Haha je maakt jezelf belachelijk. Eerst zeg je dat hij Lescott dolt alsof hij Kompany is.. en dan zeg je hij is beter dan Ronaldo haha.

On: Mooi de 3 punten voor City hoop dat ze kampioen worden.

26 december 2013 om 20:29

Hij speelde deze keer tegen een echte verdediger en dan heeft hij het wat moeilijker, logisch toch?

26 december 2013 om 20:34

Geen Suarez gezien, dus ook de wedstrijd niet gezien.
Speelde prima maar niet gescoord, dan is het meteen weer Suarez niet gezien volgens jou.

26 december 2013 om 20:44

Volgens mij zijn jou ogen dan niet best, was weer de beste van Liverpool vandaag samen met Sterling. Hij was continu dreigend en gaf lekkere passes.

26 december 2013 om 21:40

Sukkel, niet eens op reageren eigenlijk want wanneer zie je suarez niet? altijd dreiging hel voor verdedigers

3 punten in de tas. Misschien wat mazzel maar goed. Op naar de volgende wedstrijd

Gewonnen daar ging het om, schitterende 1ste helft gezien, echt werkelijk fantastische en de 2de helft was beetje flauw.

3 punten zijn binnen en de 2de plek ook.

Come on City.

Die bank van City is gewoon te goed, brengen nog even Dzeko in voor Negredo.

Negredo is lekker bezig bij Mancity, had ik niet verwacht.

Verder heb ik niet de hele wedstrijd gezien, het laatste halfuur. Daarin was L´pool zeker niet slechter.

26 december 2013 om 20:26

Waarom had je dat niet verwacht als ik vragen mag? Tank van een aanvaller die met zijn fysiek perfect in de PL past, en scoorde al jaren enorm vlot in Spanje.

26 december 2013 om 20:29

Meeste mensen dachten de overstap van Sevilla naar City te groot was en zeker met de moordende concurentie, en het hoog prijskaartje waarmaken is ook een opgave.

26 december 2013 om 20:29

Ik dacht altijd dat het een beetje een opgepompte Huntelaar was. Maar het is inderdaad een gruwelijke aanvaller. Wat een boom van een vent, goed schot ook nog en kopsterk.

Ik vond Soldado altijd beter, maar in de PL blijkt het tegendeel.

26 december 2013 om 20:37

@fc geluk

Naja, als de meeste hem echt ook kenden zouden ze toch moeten weten dat hij de ideale speler voor de pl zou zijn, en Sevilla is geen koekenbakkers club, wil je daar al die jaren onbetwist nummer 1 spits zijn moet je al van goede huize komen. Maar ik snap het wel, City koopt elk jaar veel, de druk is er enorm.

@Di Matteo

Soldado is een heel ander type, iemand die afwacht, een soort sluipmoordenaar en zeker een goeie spits. In Spanje waren beide gewaagd aan elkaar, maar het fysieke zorgt ervoor dat Negredo zich beter aangepast heeft, het kan nog keren voor Soldado, wanneer de ploeg begint te draaien en hij zijn manier van spelen weet aan te passen aan de competitie. Hij is echt niet slecht, zoals nu beweerd word, hij is echter gewend om met enorm technische spelers in een goed voetballend geheel te spelen zoals dat bij Valencia het geval was, vooralsnog heeft Spurs die potentie wel, maar het komt er allemaal niet uit (voorlopig). Dat nekt hem een beetje ben ik bang.

Manchester City wint alles thuis, dit dus ook. Zonde wat ik had het Liverpool wel gegund. Mooie wedstrijd gezien. Alleen jammer voor Liverpool dat ze enkel Iago Aspas kunnen inbrengen als breekijzer...

Gelijkspel was meer op zijn plaats geweest. Als er een ploeg was die het anders verdiende was het Liverpool.

Jammer.

Onverdiend ik vond het gelijk op gaan. Liverpool is nog een doelpunt ontnomen door de grensrechter, het was duidelijk geen offside!

Een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest.

26 december 2013 om 20:33

Gelijkspel was inderdaad de beste afspiegeling, maar het op de grensrechter steken is unfair. Wat dacht je van de enorme kansen van Coutinho, Sterling en Johnson?

26 december 2013 om 20:38

Ben ik serieus de enige die vind dat Liverpool verdiende te winnen?
Beter spel, grotere kansen, Schitterende goal en tot slot de spuuglelijke goals van City.

26 december 2013 om 20:38

Dat is niet unfair. Dat is terecht, wat een enorme paardenlul daar naast de lijn. Had je die gemaakt stond je met 2-0 voor..

26 december 2013 om 20:42

Frank, get over it. Als Coutinho en Sterling hun kansen afgemaakt hadden had er niemand meer over die grensrechter gezeurd. Jullie hebben ook zelf de kans gehad om het op te lossen maar dat doen jullie niet. Maarja, als een Gooner zoiets zegt is het weer het oude huilen-op-de-ref-verhaal, Puldians mogen dat blijkbaar wel...

Maandag zei ik ook dat Mikel rood had moeten hebben en dat de wedstrijd dan totaal anders zou zijn maar dan gaan supporters van andere clubs weer zeuren dat ik niet moet huilen. Get over it.

26 december 2013 om 20:44

Hoe kom je erbij dat je op 2-0 zou komen. Dat buitenspelmoment was bij 0-0 en was het spel hervat met een aftrap in plaats dat hart een vrije trap mag nemen voor buitenspel dus dat is een andere spelsituatie

26 december 2013 om 20:50

Stravven

Gooners hebben die reputatie hier op het forum.. daar kan ik ook niks aan veranderen.

Maar bij Sterling was het toch duidelijk dat dat een blunder was, ik vond die tackle van Mikel nog wel iets om over te discussiëren. Kijk bijvoorbeeld de discussie tussen Neville en Carragher. Ik vind dat Neville daar wel een punt had, maar dit is gewoon de grootste blunder van het seizoen. Staat Sterling 10 cm binnenspel en is het discutabel, maar dit is gewoon fucking anderhalve meter.

Ik ben al over deze nederlaag heen, ik had hier een nederlaag verwacht dusja. Maar mede door de scheidsrechter hebben we geen beter resultaat behaald.

26 december 2013 om 21:00

Je hebt gewoon gelijk stravven. Wat je zegt klopt gewoon. De kansen hadden gewoon beter benut moeten worden.

26 december 2013 om 21:44

Ik snap ook wat je bedoelt, was gewoon een drama actie van de lijnrechter, maar zoals aantal mensen terecht hier opmerken, uiteindelijk verliezen jullie door de gemiste kansen van met name sterling en johnson. Hoop voor jullie tegen Chelsea op meer geluk!

Geweldige pot, met beide teams heel goed gespeeld. Maar wat een slechte optreden van die arbiter zeg. Liverpool had in mijn ogen meer verdiend. Ik ben benieuwd waar Sterling eindigt, enorme talent.

man man man! wat een wedstrijd onze beste tot nu toe!

beste spelers aan de kant van Liverpool: Suárez, Sterling, Coutinho(1e helft), Sakho(1e helft).
jammer van het slippertje van Mignolet kost ons vandaag de spreekwoordelijke kop.

gelijkspel was zeker op zijn plaats geweest aangezien Liverpool niets minder was dan City.
Jammer dat de arbitrage zo slecht was.. 1e helft 2 meter on side afvlaggen voor buitenspel, city had penalty mogen hebben en Liverpool ook. Die gele kaarten van Suárez en Moses sloegen echt werkelijk nergens op.

nogmaals schitterende wedstrijd!

26 december 2013 om 20:28

Stering is gewoon nog te licht voor Liverpool. Het enige is zijn snelheid waardoor hij Kolarov klopte. Ik vond hem niet goed. Hetzelfde voor Sakho. Tweede helft was hij echt gewoon te dramatisch voor woorden.

26 december 2013 om 20:31

Sakho is juist de beste verdediger van Liverpool. 1ste helft was goed van hem en de 2de helft wat minder zoals meerdere spelers

26 december 2013 om 20:34

Sakho was niet bepaald goed bezig vandaag, Skrtel juist wel. Sakho heeft heel wat ballen ingeleverd en op die manier kansen voor City gecreerd.

26 december 2013 om 20:34

Wat minder?

Hij heeft gewoon minstens 4 keer een speler van City direct in de voeten aangespeeld. Het klopt dat hij sterk en goed is, maar hij was vandaag dramatisch.

26 december 2013 om 20:42

Sakho had 5 minuten waar hij drama was. Daarna heb ik hem echt niks verkeerd zien doen.

26 december 2013 om 23:51

sjako was inderdaad een drama, zeker de tweede helft. Zo gauw er een beetje druk werd gezet wens het echt niks meer, gewoon prut. De tweede helft was trouwens wel ergggg rommelig.

Mooie wedstrijd kon alle kanten op. Uiteindelijk goed gefloten door Mason. Anders hadden we 6-5 gehad ivm die pingels die niet werden gegeven.

Wat een topmatch! Jammer voor Mignolet van dat foutje en zeker in zo'n match maar tkan iedereen overkomen zeker..

Waar te beginnen?

Allereerst chapeau boys, ge wel dig gespeeld, waren overduidelijk de betere partij.
Mason en je assistenten, doe jezelf wat aan, ik smeek het jullie.
Spuuglelijke doelpunten van City en geweldige aanvallen van Liverpool, dat is de conclusie die ik trek uit deze wedstrijd.
Henderson geweldig, domineert in zijn eentje het middenveld van City.

Hele, hele onterechte uitslag, wat worden wij vaak gen**id zeg.

Op naar Zondag, en hopen op weer zo'n performance.

26 december 2013 om 20:31

Ze waren beide goed, kom op man die Liverpool fans kunnen ook overdrijven zeg! Man City heeft gewonnen en Liverpool heeft kansen gehad en hebben ze niet benut... wat kan Man City hier aan doen?

Het was een mooie wedstrijd.

26 december 2013 om 20:33

Henderson domineert in zijn eentje het middenveld van City? Van overdrijven gesproken wahaha

26 december 2013 om 20:35

Touré was nergens joh, net zoals Fernandinho.

26 december 2013 om 20:37

Hoezo met een gekleurde bril kijken haha. De 1e helft was voor city en de 2e voor Liverpool en uiteindelijk moet liverpool gewoon 1 van die kansen afmaken. Doen ze niet dus punten voor city

26 december 2013 om 20:40

Neen Fernandinho is inderdaad voor niks als motm gekozen.. Zet snel je Liverpool bril af voordat je jezelf verder belachelijk maakt. Liverpool verdiende een gelijkspel maar dat wilt niet zeggen dat je nu gewoon bullshit moet gaan praten

26 december 2013 om 20:44

Fernandinho hoor je ook niet te zien, het is een DM. Fernandinho is niet voor niets voor Motm gekozen he. Toure was ook gewoon goed vandaag, Henderson heb ik juist amper gezien.

26 december 2013 om 21:05

@ Kopitered

Ondanks dat ik nooit onder de indruk was van Henderson moet ik toegeven dat hij de afgelopen weken erg goed speelde en veel belangrijke passes gaf. Vandaag verwachte ik daarom wel iets van hem maar ik vond hem vrij zwak spelen, op een paar goede momentjes na. Dus om te zeggen dat hij in zijn eentje het middenveld van City domineerde gaat me echt veel te ver. Hij speelde hoogstens een redelijke partij, verder wil ik niet gaan.

26 december 2013 om 21:46

Kom op man, ja Henderson is goed bezig maar nu draven jullie wel heel erg door. Hij speelde een matige wedstrijd, volgende keer beter.

Tja, suarez had het niet makkelijk tegen Kompany, is ook geen schande natuurlijk :-)

Silva en suarez! Geen woorden voor!!

Je bedoelt de lijnrechter klopt Liverpool

Op dit niveau in zo een belangrijke match kan je je als lijnrechter toch zo geen fouten veroorloven. Het had 2-2 moeten zijn. Mignolet wel zwaar geblunderd. Fout uitgekomen en Negredo met wat geluk erbij op zijn typische Spaanse manier afgewerkt.

26 december 2013 om 20:35

Lijnrechter kost ze punten? Wat dacht je van Coutinho, Sterling en Johnson die allemaal enorme kansen missen. Johnson a la, maar die andere twee moeten er gewoon in.

Heerlijke pot gezien, niveau was gewoon om te smullen. Alleen vind ik zelf dat Liverpool minstens een punt verdiende.

Man city is echt niet onverslaanbaar, op basis van wat ik gezien heb maken clubs genoeg kans op punten. Maar goed Arsenal staat weer lekker 1ste hopen dat het zo blijft.

Liverpool heeft hier geen oorwassing gekregen zoals de meeste clubs tot dusver gekregen hebben. Dit is het resultaat van ploegen die de intentie hebben om aan te vallen (in tegenstelling tot Arsenal vs Chelsea).

Arsenal 39
Manchester City 38
Chelsea 37
Liverpool 36
Everton 34
Newcastle United 33
Manchester United 31
Tottenham Hotspur 31

Bizar, de top 4 ligt 3 punten van mekaar en vanaf 5 tot 8 3 punten. Met nog 20 wedstrijden te gaan kunnen er nog verrassende dingen gebeuren

26 december 2013 om 20:30

Maar wij hebben nu tot februari alleen maar makkelijke wedstrijden.tot bayern en daarna weer alleen maar grote wedstrijden. Wordt nog spannend allemaal.

26 december 2013 om 20:33

Kun jij tellen?

Volgens mij staat de top 4 slechts 3 punten van elkaar verwijderd volgens jouw reactie. En het is inderdaad te bizar voor woorden.

26 december 2013 om 20:40

Kun jij een groen randje krijgen ? (sarcastisch bedoeld)

Nee heb het gecorrigeerd. Iets te snel geteld

26 december 2013 om 20:33

Liverpool verdiende hier gewoon te winnen.

26 december 2013 om 20:37

Lag grotendeels aan Chelsea dat Arsenal - Chelsea zo'n saaie match werd. Die stonden te verdedigen en vaak met 9 man achter de bal.. Elke keer dat Arsenal wat opschoof om te gaan aanvallen en ze balverlies leden, counterde Chelsea echt als een malle en leverde dat gevaar op. Arsenal was de laatste 6 jaar (algemeen beschouwd) de betere ploeg qua voetbal in de wedstrijden tegen Chelsea maar telkens kregen ze het deksel op de neus. Vindt je het gek dat Wenger hier niet meer in wil mee gaan

Gigantische blunder van de grensrechter, dat kan gewoon niet op dit niveau. Verder was Liverpool toch vrij gelijkwaardig aan City en speelde Suarez toch een best goede wedstrijd. Hij had een assist kunnen hebben als Sterling gewoon die kans afmaakte.

City is echt onverslaanbaar in eigen huis! als ze uit nou uit wat meer punten halen worden ze zeker kampioen. Ik denk dat Liverpool dit seizoen wel de Champions League haalt: 4de

Allereerst, ik ga niets over de arbitrage roepen...

Heb de 1e helft gemist maar het schijnt dat we toen aardig hebben gevoetbalt. 2e helft hadden we minimaal 2 goals moeten scoren. Vooral die van Sterling moest er natuurlijk in! En jammer van die aanname van Johnson, daar had nog wel iets moois uit kunnen komen.

City viel mij erg tegen aan de andere kant. Speelden niet eens zo heel vloeiend.

Enfin, deze nederlaag had ik al ingeschat. Op dit moment zijn we gewoon ietsjes minder dan City. AL helemaal als je ziet dat Moses en Aspas daar op het veld staan te klooien...

Maar EEN Monsterscore IS HET Natuurlijk Niet Geworden City Fans

Op naar Chelsea!!

Prettige feestdag nog

27 december 2013 om 01:20

City speelde de eerste helft goed. De tweede helft was het wat minder.

Tja wedstrijd beslist door de arbitrage want hoe kun je City op deze manier helpen zeg!

Had even een QPR momentje zeg maar met dit soort acties
!

Nog een nieuwe Rb(rechtsback) en CVM en de top 3 wordt een realistisch doel

26 december 2013 om 20:31

En een topwinger.

26 december 2013 om 20:34

En 1 van de scheidsrechters, City blijkt er ook een te hebben.

26 december 2013 om 20:41

Haha

Ik wil Rakitic en Yarmolenko nog wel zien komen. Allen, Moses en Aspas zo snel mogelijk de deur uit

26 december 2013 om 20:41

Probleem is dat die niet zomaar voor het rapen liggen in de winterse transfer periode

27 december 2013 om 00:50

Wij hadden vandaag de grensrechter! De scheidsrechter was eerder goed bevriend met Skrtel! Het is dat hij die beer van een Kompany moest dekken, want als daar een mannetje als Navas staat (altijd shirt in zijn broek), valt dat overdreven shirtje trekken ook 2 a 3 keer wel op.

Verder een knappe prestatie van Liverpool hoor, City speelde, mede dankzij de verdiensten van Liverpool matig.
De titelstrijd is hier nog lang niet beslist en ik kijk uit naar de rematch op Anfield!

Gaat weer lekker daar. City heeft al een heel team bij elkaar gekocht en koopt vandaag ook nog eens de scheidsrechter. Hoe kun je trots zijn op zo'n gore koop club. Ik hoop dat die rijke sjeiks bij een club verboden wordt. Zal goed voor het voetbal zijn.

27 december 2013 om 01:22

Of je hebt een rijke eigenaar, of je leent miljoenen van de bank. Bijna alle topclubs kun je dan gor noemen.

Wanneer houden we eens op met de term koopclub. Koopclub slaat op een club dat spelers koopt. Welke club koopt er nou geen spelers. Ik weet best dat je hiermee bedoeld dat de club veel spelers koopt voor vele miljoenen, maar er moet echt een andere term voor komen.

27 december 2013 om 10:19

Koopclub betekent een club die belachelijk veel koopt voor soms zotte bedragen

Gelijkspel zou verdiend zijn

Didn't get bullied or dicked like the rest. Lfc's own mistakes & missed chances cost them today.
Very good performance in a losing cause.

En wat een optreden van de arbitrage klasse.

Nee, dit was niet verdiend . Liverpool had hier meer verdiend. Maar ooh wat een lekkere overwinning . City speelden prima, maar in topwedstrijden moet je ook top zijn...over de scheids zeg ik verder niks, want Liverpool had de kansen gewoon moeten afmaken, dan hadden ze hier een punt of misschien wel meer. Complimenten aan Liverpool.

Nu een wat rustiger programma met Palace, Swansea en Blackburn, daarom is het zo lekker dat je deze pot pakt. Ook al is het niet helemaal terecht....zo nu lekker aan de kaasfondue.

Wat een wedstrijd vooral de eerste helft. Liverpool verdiende een gelijkspel

Oja, en wanneer je verliest bij Chelsea wilt dat niet direct zeggen dat je dan geen kans meer maakt op de top 4. Krijgen op United na nog elke topploeg op bezoek.

26 december 2013 om 20:47

Liverpool gaat denk ik wel top 4 halen, samen met Arsenal, Chelsea en City. Wie waar staat weet ik niet, ik denk dat City eerste word, de andere plekken is lastig inschatten. United zie ik niet meer terugkomen to be honest, Spurs helemaal niet, Everton kan misschien nog even aanhaken maar houdt het geen heel seizoen vol, Soton zakt nu al wat in, Newcastle houdt het ook geen heel seizoen vol.

26 december 2013 om 20:54

Deze wedstrijd toonde eigenlijk aan dat we misschien nog wel meer zijn dan een top 4 kandidaat. Met deze spirit spelen we iedereen weg in de tweede seizoenshelft. Ook United op Old Trafford. Liverpool op Anfield Road met deze spirit is dodelijk.

26 december 2013 om 20:56

Als we met dit voetbal geen top-4 halen weet ik het ook niet meer..

26 december 2013 om 21:05

@frank,

Liverpool schijt de laatste jaren in hun broek op OT. Dit seizoen ook nog.

26 december 2013 om 21:09

Mufcwazza

Mede door Saf. Ik schat ons op het moment veel hoger in dat de Mancs.

26 december 2013 om 21:03

Als je in de top 4 vier wilt staan moet je zoveel mogelijk winnen en vooral tegen de lagere ploegen, want uiteindelijk zijn er meer van die dan top ploegen.

26 december 2013 om 21:27

Idd in het seizoen 2008-2009 werd United zelf kampioen ondanks dat het maar 1 wedstrijd tegen de uiteindelijke Top4 had gewonnen

Geweldig spannende wedstrijd. Liverpool verdiende sowieso een punt misschien wel meer. Hart heeft hier toch wel City gered hij lijkt weer terug in vorm te komen. En die Suarez wat een irritante vent zeg bah, hij duikt en zeikt wanneer het maar kan. Suarez is een geweldige voetballer maar die achterlijke trekjes moet hij echt afleren.

PS: Word een leuk ontvangst op Stamford Bridge voor Suarez. Voor het eerst daar sinds het bijt incident.

Onverdiende overwinning. Liverpool speelde beter dan Man City vandaag maar wat was de scheids slecht niet normaal gewoon een goal ontnomen in de 1ste helft 2de helft penalty ontnomen bij vasthouden door vasthouden van Lescott maarja hoevaak heeft Skrtel wel niet vastgehouden dus dat streept elkaar wel weg. Voor De rest ja ontzettend veel kansen gemist we hadden echt een overwinning verdiend. Maar desondanks gefeliciteerd Man City supporters ook al was het imo een onverdiende overwinning.

Maar Liverpool heeft wel echt gestreden bij vlagen goed voetbal gezien vond Suarez , Coutinho , Sakho(op die 5 minuten na) en Skrtel goed spelen. Vond zelfs Cissokho een redelijk goede wedstrijd spelen als we nu nog een reserve spits halen , een cvm halen en Suarez behouden kunnen we zeker in de top 3 eindigen maar als we nu gewoon in de top 4 belanden ben ik tevreden. Het was een mooie wedstrijd jammer dat we die moesten Zondag Chelsea als we spelen zoals vandaag maken we zeker kans om te winnen. En laat Moses nooit meer spelen hij voegde echt niks toe en Allen mag van mij ook weg.

Leuke wedstrijd. City begon sterk, Werd erna terug gedrongen. Eenmaal op voorsprong vond ik ze wel arrogant en leken ze krachten te Willen sparen. Erg matige omschakeling,
Toen ik zag dat mason de scheids was, wist ik dat Liverpool genaaid zou worden en dat gebeurde ook met die buitenspelval. Was nooit buitenspel.

Kan iemand mij vertellen waarom liverpool 2x uit moet?

waarom is het niet zo: uit-thuis-uit-thuis. Dit is toch niet eerlijk?

26 december 2013 om 21:30

2x thuis dus ook 2x uit.

Scheidsrechter was jammer. Dat grapje bij 0-0 was een duur grapje, het is jammer. Ik vind dat de arbitrage bij Liverpool dit seizoen zeer goed is geweest. Jammer dat je dan bij Everton en Man City geflikt wordt, net in de wedstrijden waar je het niet kan hebben.

Maar goed, goede wedstrijd gezien. Als je op deze manier voetbalt ga je heel veel punten pakken. Wel moet het optimisme met die vierde plek wat getemperd worden. Met een dusdanig smalle selectie als Liverpool heeft wordt dat een heel lastig verhaal: ik zie het niet gebeuren. Maar goed, het is evident dat Liverpool op de goede weg lijkt.

26 december 2013 om 21:21

Ik denk ook gewoon plek 5/6, alleen kunnen we als we zo ongeveer doorgaan tenminste met de borst vooruit lopen op straat.

26 december 2013 om 22:49

@lfcdutchy
Als Liverpool in de top 4 eindigt, zou ik dat nog steeds knap vinden (zeker vergeleken met voorgaande jaren). Ze hebben inderdaad een smalle selectie. Is er trouwens niets bekend over een tussentijdse versterking in January? Voor de breedte of voor de basis.

Even offtopic, maar ik moet dit toch even aan je vragen.
Denk je nog steeds dat Rodgers een matige/slechte trainer is?
Ik kan de reacties van je, aan het begin van dit seizoen nog herinneren. Die waren zeker niet mals (tov Rodgers).

27 december 2013 om 00:42

Rodgers bewijst de laatste weken dat hij wel degelijk weet wat hij aan het doen is. Waar hij eerder nog de neiging had om iedere week van opstelling te veranderen en hoofdzakelijk stomme dingen te doen, heeft hij daar wel van geleerd. Nog altijd snap ik niet waarom Skrtel iedere week moet spelen, maar het feit dat hij in ieder geval iemand vast opstelt is al winst.

27 december 2013 om 01:41

Ik kan wel begrijpen waarom hij zoveel veranderde van opstelling, aangezien het totaal niet liep op het begin. Natuurlijk moet je spelers (of ten minste een aantal ervan) het vertrouwen geven, maar het was ook wel duidelijk dat Rodgers zelf ook nog zoekende was. Net zoals de spelersgroep, dat nog moest wennen aan het spel dat Rodgers graag op het veld wilde zien.

Ik geef je trouwens volledig gelijk over Skrtel, ik snap dat namelijk zelf ook totaal niet. Maar goed, het zou me niets verbazen als wel meerdere mensen dit vinden. Ik verwacht ook niet dat hij na dit lopende seizoen (misschien na januari al) nog in de basis staat.
De bank van Liverpool vind ik persoonlijk ook nog echt zwak, maar dat heeft gewoon tijd nodig denk ik. Voordat de selectie een beetje uitgebalanceerd is, zijn we weer 1 a 2 jaar verder. Het is nu nog steeds een proces (tenminste zo zie ik het). Als ze voor die tijd al successen kunnen boeken is dat alleen maar mooi meegenomen lijkt me. Hoe dan ook gaat Rodgers/liverpool op ten duur wel prijzen pakken. Daar ga ik wel vanuit.
Dit seizoen zijn ze in ieder geval al op de goede weg, ook met dank aan een uitstekend in vorm verkerende Suarez. Dat moet wel gezegd worden.

Genoten van Liverpool. Helaas niet gewonnen, dan Chelsea maar pakken! Vandaag zat er meer in, maar door vooral pech ging de bal er niet in. Sterling is een wapen in de omschakeling. Zon talent moet LFC koesteren. Sterling kan nog heel belangrijk worden voor Liverpool, zeker in de echte toppers. Dan zal er veel ruimte komen te liggen en kan er met Suarez, Sterling en Sturridge gevaar gesticht worden in de omschakeling. Het resultaat van vandaag snel vergeten, maar het resultaat koesteren! Op naar Chelsea!

Wedstrijd niet gezien door kerstverplichtingen, maar lekker dat we de 3 punten hebben gepakt. Onverdiend of verdiend kan ik natuurlijk niet zeggen, maar het voelt goed. Zeker omdat er nu een wat makkelijker programma aankomt.

Overigens moet ik zeggen dat Negredo het boven verwachting doet. Ik dacht echt dat het een type Edin Dzeko 2.0 zou worden, maar tot nu toe presteert hij uitstekend. Als Aguero straks nog terugkomt.. Dan heb je het oude koningskoppel van voor zijn blessure weer terug.

26 december 2013 om 23:38

Dzeko 2.0? Want hij presteert heel slecht? Was clubtopscorer afgelopen seizoen als je het nog niet wist

27 december 2013 om 10:16

Sst dat kunnen gloryhunters niet weten he

WAT EEN Onterechte Uitslag Voor Liverpool,raheem sterlig zijn goal was niet buitenspel,die refs maakte teveel amateur fouten,ik vindt als men goalline technologie kan plaatsen waarom dan ook niet de scheidsrechter vervannger door een soort van sensor die foute detecteert ofzo,...

26 december 2013 om 22:10

Vervang voetballers dan voor Robots en welkom in Japan.

Sterling had in principe geel kunnen krijgen voor zijn goal, het was niet eens zeker dat hij ging scoren. Wel een grote kans erop, maar 1 op 1 met de keeper is niet altijd een goal.

26 december 2013 om 22:40

Sterling ook nog geel ja?
Hou toch op man.

Wel vreemd dat er op zo een wedstrijd een scheids wordt gezet die uit de buurt van Manchester komt.

Vond gelijkspel een terechte uitslag en was het ook geweest als die grens ze bril had meegenomen.

Trots op mijn club. Op naar Chelsea.

Moses met Johson de slechte spelers van het seizoen tot nu toe. Wat hoop ik dat ze beide verdwenen zijn na 31 Januari.

City wordt kampioen zeker met Pellegrini.
Wij worden tweede Coys

Het ging absoluut gelijk op. Goede eerste helft, redelijke maar toch slordige tweede helft.
Gelijkspel was zeker niet onverdiend geweest.
Over de arbitrage: Nee, het was zeker geen buitenspel.
Maar aan de andere kant: Geeft de scheids Kompany die 2 a 3 keer een strafschop, praten we ook over een totaal andere pot.
Ik snap dat er bij de Liverpool fans frustratie is, is ook niet meer dan terecht.
Maar de arbitrage was niet alleen in jullie nadeel hoor..

Oke jongetje, fernandinho was de beste speler met afstand en henderson was drama. Je snapt toch dat het om het zure puntverlies gaat van vandaag slimmerik. Dus hoe goed of slecht we ook speelden, de arbiters hebben ons benadeeld, klaar. Raar hoe je zoveel moeite doet voor een tekst en je nog steeds alleen maar non-value dingen uitspreekt.

Haha ik lach me ziek nu (ja ik verwijs maar city - Arsenal) al die supporters aant zagen over 1 onterecht teruggevlagde speler, wij hadden er maar 4 hoor waarvan 2 een doelpunt WAREN niet konden zijn. Maar voor de rest hoor ik iedereen zeggen dan was het 0-2 geweest en dan lach ik me nogmaals ziek aangezien je onmogenlijk kan weten wat er gebeurd zou zijn als sterling jad gescoord. Regel van verandering in tijd ofzoiets noemt dat dacht ik, maarja ik kon wel verwachten dat bijna niemand zover nadenkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren