Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maher: ‘Ik word daarop afgerekend, iedereen kijkt naar je statistieken’

Laatste update:

Het is duidelijk dat Adam Maher dit seizoen bij PSV tot dusverre een betere indruk achterlaat dan vorig jaar, toen de van AZ overgekomen aanvallende middenvelder op een gegeven moment zelfs zijn basisplaats kwijtraakte. Maher is blij dat hij nu aantoonbaar van waarde kan zijn in Eindhoven.

/

Zondag speelde de vijfvoudig Oranje-international een doorslaggevende rol tijdens de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen SC Cambuur-Leeuwarden; Maher bereidde de kopgoals van Luuk de Jong en Jeffrey Bruma voor en scoorde zelf, eveneens met het hoofd, de vierde treffer. “Ik word afgerekend op het aantal doelpunten en assists”, erkent de 21-jarige middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik probeer zo vaak mogelijk belangrijk te zijn voor het team en dan is het lekker om te scoren en beslissende voorzetten te geven”, vervolgt Maher, die terugkeek op een bijzonder doelpunt. “In de jeugd heb ik ook wel eens met een kopbal gescoord, maar dat telt niet. Ik ben dit seizoen groeiende, ik werk iedere dag hard om beter te worden. Dat ik deze wedstrijd dan scoor en twee assists mag geven, geeft veel vertrouwen. Want uiteindelijk kijkt iedereen naar je statistieken”, weet de spelverdeler, die vorig seizoen tot drie treffers kwam in de Eredivisie.

Denk je dat Adam Maher dit seizoen zijn basisplaats behoudt bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij speelde weer geweldig mooie assist en een verrassende goal

zoet
brenet
rekik
bruma
willems
hendrix
wijnaldum
maher
narsingh
de jong
nu florian
22 september 2014 om 10:50

Hij speelde slecht, zeer matige spelers

22 september 2014 om 13:35

Spelers? Adam en Maher??

22 september 2014 om 18:20

Wat slecht hij speelde die wedstrijd beter dan Wijnaldum

3 veters door de schoenen doen en heel hard aantrekken . Hopelijk blijven ze dan aan je voeten zitten en ga je er niet naast lopen . Blijf dit seizoen dit eerst maar eens volhouden en zeg dan wat . Het hele vorige seizoen heb je als een natte krant gespeeld en 1 zwaluw maakt nog geen zomer Meneer Maher .

22 september 2014 om 09:59

Speelt al het hele seizoen prima..er wordt nu een vraag gesteld en geeft daar antwoord op. Hij loopt totaal niet naast ze schoenen nu. Zo arrogant zijn deze antwoorden niet.

Maarja. Sommige mensen proberen uit alles het negatieve te halen

22 september 2014 om 10:34

21 jaar he, 21 jaar... en een groot deel van voetbalminnend Nederland was m al aan het afschrijven....

Als je een opleidingsland bent, en er trots op bent dat je spelers naar de top brengt, dan moet je als media en publiek ook het geduld kunnen opbrengen om jonge spelers een terugval te gunnen.... Ik mis dat in NL te vaak. de Vrij, Martins Indi, van der Wiel, Maher, maar nu ook Vilhena en Boetius, ze worden of werden, na een te begrijpen dip, naar mijn men volledig kapot gemaakt en hard afgezeken. Geduld is een schone zaak, zeker bij het opleiden van topspelers.

22 september 2014 om 11:49

Ik verwacht toch echt meer van Maher. Hij speelt acceptabel, zeker in vergelijking met vorig jaar, maar meer ook niet. Je moet Maher overigens niet afrekenen op zijn statistieken, daar is hij de speler niet voor. Alleen hij speelt naar mijn mening nog steeds te veel verstoppertje op het middenveld op juist de momenten dat er iemand moet op staan. En op die momenten verwacht ik meer van Maher.

22 september 2014 om 11:27

@ Bobby366,

Tot nu toe hebben we inderdaad nog niet de Adam Maher van AZ bij PSV gezien, maar als ik eerlijk ben, dan,vind ik, Maher tot nu toe beter spelen, dan vorig seizoen bij Psv.

Hij valt dan misschien niet elke wedstrijd op bij Psv, maar ten opzichte van het vorige seizoen, speelt Maher, tot nu toe, zeer degelijk bij PSV en hopelijk weet hij deze lijn voort te zetten en zelfs nog beter te presteren.

Mits iedereen fit is, zou ik, in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Willems
Wijnaldum
Guardado
Maher
Narsingh
de Jong
Depay
22 september 2014 om 11:33

Dit is juist een nederige reactie. Assist mag geven zegt hij. Deze jongen heeft zich verkeerd gedragen net als bakalli. Maar kijk eens hoe Maher terug aan het knokken is. Knap van zo'n jonge gozer

22 september 2014 om 17:43

Vorig jaar was het tijdens de interviews vooral strooien met verwijten naar toivonen en consorten, meningen dat hij er ook niks van begreep etc. Nu geeft hij aan dat hij hard moet blijven werken en beticht jij hem van arrogantie? Dat vind ik misplaatst nu hij juist op de beterende hand lijkt qua spel en gedrag.

Valt me op dat psv een stuk beter speelt zonder Hiljemark, destijds een groot talent dat hier naartoe kwam maar het hele elftal draait nu lekker zonder hem en nu Depay weggevallen is, bloeien spelers zoals de Jong en Maher op. Hopen dat ze deze vorm kunnen vasthouden en ook in Europa, want er mag wel eens wat variatie komen in de kampioen

22 september 2014 om 12:06

Dat komt omdat Hiljemark geen verdedigende middenvelder dus ook niet op de cvm positie hoort. Het is een box to box speler. Nu Hendrix op die positie staat heeft PSV daar veel meer aan. Ondersteunt de verdediging meer en met hem is PSV meer in balans.

Heeft nu zo'n beetje zijn stats van vorig seizoen overtroffen. Moet alleen nog constanter worden.

Heerlijk om te zien hoe Maher zijn draai begint te vinden, ook fijn om te zien dat Luuk de Jong keihard werkt in tegenstelling tot Matavz die helemaal niks deed.
Ook Hendrix speelde gisteren een lekkere wedstrijd.

22 september 2014 om 09:56

matavz deed wel wat maar het is geen meevoetballende spits, hij moet ballen krijgen endie kreeg hij niet van depay en ruiz en dan kan je ook niet scoren

22 september 2014 om 11:33

Helemaal met je eens Tim, je naamgenoot werd eerder misbruikt dan dat hij het zo slecht deed. PSV was gewoon niet het team voor hem, want ook Bakkali en Lens waren niet geschikt voor hem. Alleen Narsingh misschien, maar die is vaker geblesseerd dan dat ie speelt.

Ik ben blij dat Maher zelf ook is gaan inzien dat hij niet goed bezig was. Nou maar hopen dat ie een stijgende lijn weet vast te houden. Niet alleen voor PSV maar ook voor het Nederlands elftal.

Ik denk alleen dat de statistieken in de Nederlandse competitie niet veel voorstellen en dat buitenlandse clubs die niet serieus nemen.

Ik hoop dat die jongen de stijgende lijn te pakken heeft. Er werd toch veel van hem verwacht, maar doet het tot nu toe naar behoren. Misschien wat sterker worden (hij is toch al niet één van de grootste) want hij speelt toch iets anders dan bij AZ.
Vorig seizoen slecht, dit seizoen al wat beter en volgend seizoen misschien één van de dragende spelers.

Het blijft een ongekend talent, met af en toe een vervelend trekje. Haal dit ervan af en je hebt een zeer talentvolle middenvelder, waar je veel plezier aan kan beleven. Hopelijk gaat hij dit laten zien en werken voor elke meter, want het is eeuwig zonde als hij op de bank gaat verpieteren en een soort Luigi Bruins 2 wordt. Ook zo'n gigantisch talent die ooit met Pirlo vergeleken werd, maar het is er helaas nooit uitgekomen.

Mensen kijken bij een middenvelder niet alleen naar de stats, maar ook hoe je speelt, hoe je je verdedigende werk doet. Ook op die punten doet Maher het vooralsnog een stuk beter dan vorig jaar, maar het kan nog wel een stuk beter hoor....hopelijk houdt hij het niveau vast.

Maher doet het steeds beter. Heeft veel rust aan de bal en speelt met vertrouwen. De goal en 2 assists tegen Cambuur zijn 'm absoluut gegund en laten we hopen dat hij groeit naar het niveau dat we allen verwachten dat hij zou halen. Namelijk net zo beslissend als dat Eriksen bij Ajax was. Het potentie daarvoor heeft hij.

Om Wijnaldum begin ik me meer zorgen te maken. Ik zie hem al een tijdje de grootste kansen in de 16 missen net zoals in zijn eerste seizoen. Is al een tijdje niet beslissend geweest en zijn goals zullen we ook hard nodig gaan hebben. Vorig seizoen rond deze tijd had hij er veel ingeschoten en nu gaat alles ver naast of hoog over. Is toch een speler die er 15 in een seizoen hoort te maken.

Je ziet duidelijk dat hij met een andere mindset is begonnen aan het seizoen. Hij werkt keihard op het veld en verdedigt ook echt mee. Het is niet meer die jongen die stil bleef staan bij balverlies. Hij probeert zijn stempel op het spel te drukken en is daarin af en toe nog ongelukkig, maar ik denk dat het zelfvertrouwen wel weer gaat groeien en dan hebben we bij PSV gewoon een heel sterke aanvallende middenvelder. Ik gun het hem ook wel.

"betere indruk dan vorig jaar" Dat is nog licht uitgedrukt, hij is jandorie bijna elke wedstrijd uitblinker.

Maher heeft echt goed gespeeld, heb genoten

Ik vind Adam nog steeds niet goed genoeg voor PSV.. Ik zie veel liever een Ritzmaier spelen. Zie hem meer persoonlijkheid geven aan het spel van dit PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren