Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Löw tevreden: ‘Europa tegen Zuid-Amerika, een prachtige combinatie’

Laatste update:

De finale op het WK gaat voor de derde keer tussen Duitsland en Argentinië. In 1986 wonnen de Argentijnen aan de hand van Diego Maradona, vier jaar later waren de Duitsers de sterkste in de eindstrijd. Bondscoach Joachim Löw kijkt uit naar de nieuwe ontmoeting met de Zuid-Amerikanen.

/

“Europa tegen Zuid-Amerika, dat is een prachtige combinatie”, tekent persbureau ANP op uit de mond van de keuzeheer van Duitsland. “Argentinië is verdedigend sterk, compact en goed georganiseerd. Aanvallend hebben ze uitstekende spelers als Lionel Messi en Gonzalo Higuain. We zullen ons goed voorbereiden en kijken uit naar de finale in Rio de Janeiro.”

Argentinië bereikte de finale door in de halve finale af te rekenen met het Nederlands elftal. Dat gebeurde na strafschoppen. Duitsland maakte in de halve eindstrijd korte metten met thuisland Brazilië. De Duitsers lieten geen spaan heel van Brazilië en wonnen met 1-7.

Wie wint de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop toch wel dat Argentinië wint eerlijk gezegd. In zulk soort wedstrijden ben ik altijd voor de under-dog.

10 juli 2014 om 11:36

Ik hoop het niet. Argentinië verdient het absoluut niet om in de finale te staan. Zullen wel de makkelijkste weg naar de finale hebben afgelegd ooit op een WK, en dan nog op zo'n onovertuigende manier. 119 minuut tegen Zwitserland, nipt 1-0 tegen Belgie, dat ook niet echt overtuigde, en dan op penalties voorbij Nederland...

Als Duitsland wint is het tenminste verdiend kampioen geworden.

10 juli 2014 om 11:51

@silentstrike
Makkelijkste route ooit?
Groep was te doen ja maar daarna hebben ze Zwitserland, Belgie en NL uitgeschakeld. Wat is hier zo simpel aan dat je zegt makkelijkste weg ooit naar de finale. Jongen ik snap de teleurstelling maar kraam geen onzin uit aub.

10 juli 2014 om 11:52

Daarom mogen de Duitsers verliezen, die winnen altijd al onverdiend met heel smerig voetbal. Mogen ze ook eens voelen hoe het voelt om met mooi voetbal onterecht te verliezen.

10 juli 2014 om 12:01

Veer23
Inderdaad, of wil je me vertellen dat dat nou echt de sterkste landen ter wereld zijn? Duitsland heeft een sterk Frankrijk en een vooraf verklaar topfavoriet Brazilie kinderlijk opzij gezet.

Frww12
Het is geen 1990 meer. Duitsland speelt al lange tijd mooi voetbal en met mooi voetbal onterecht verliezen is ze op elke eindronde (vier keer) al overkomen sinds 2006. Spelers als Lahm, Schweinsteiger, Klose verdienen eindelijk gewoon eens internationaal succes.

10 juli 2014 om 12:01

Smerig voetbal? Duitsland speelt het mooiste voetbal samen met colombia dit toernooi.. ik gun het messi maar duitsland speelt echt goed voetbal.

10 juli 2014 om 12:42

Precies en alle 3landen horen bij de beste 8. dus wat zeggen deze jaloerse mensen, slechte verliezers. Gelijk voor Duitsers zijn

10 juli 2014 om 20:20

Precies zoals je zegt, ze spelen sinds de generatie van Lahm, Schweini enzo mooi voetbal. De 100 jaar daarvoor hebben ze met oerlelijk voetbal veel gewonnen, deze generatie nog niks. Van mij mag dat wel blijven zo. Zou schandalig zijn wanneer Duitsers nota bene met een Nederlandse stijl wereldkampioen zou worden, iets wat de Spanjaarden ook is gelukt alleen onszelf niet...

10 juli 2014 om 12:01

Inderdaad... had liever nederland zien winnen :P

Maar heb nu liever argentinië dan duitsland!!!!

oke argentinië is het hele wk nog niet bepaald overtuigend... maar toch altijd beter dan duitsland

Duitsland maakt de grond gelijk met Argentinië.

Messi verdient een wereld cup. Argentinie gaat niet als een idioot aanvallen zonder te verdedigen zoals brazilie. Als je ziet hoeveel ruimte kroos en khedira kreeg dan leek alsof brazilie niet eens hun best deed om de ruimte kleiner te maken.

10 juli 2014 om 11:50

Messi verdient die cup niet, niet met wat hij dit WK laat zien.

10 juli 2014 om 12:43

Robben verdiende het wel dan? Donder op man

10 juli 2014 om 14:02

Robben ook niet. Is er maar 1 die de cup verdient. Joachim Low. Duitsland by far het beste team dit toernooi. Enige van de laatste 4 dit de titel verdiend.

10 juli 2014 om 12:05

Messi verdient hem juist niet. Hij was enkele keren beslissend maar daar stopt het bij. Ik ben zeker niet voor Duitsland maar lijkt me wel dat deze generatie de prijs verdient

Tsja, de halve selectie van Argentinie speelt in Europa.

Maar goed ik verwacht een geweldige finale. Argentinie zal wss met Di Maria beginnen en dat toch miveautje hoger dan Perez ( die het aardig deed ).

Verder gun ik het Messi zeer. Die jongen kan bij sommige mensen gewoon niks goed doen. Feit is dat hij in de poule fase en tegen Zwitserland zeer beslissend is geweest.

Hij heeft niet de Maradona rol , maar wie had die wel?

Ik heb Duits bloed dus ik ben voor Duitsland maar mocht Messi hem winnen kan ik er enigzinds meeleven.

Duitsland is duidelijk de grote favoriet.
Maar denk dat Argentinie ook kansen krijgt op de counter, want Duitsland speelt heel hoog met hun verdediging.
Hopen dat Di Maria ook mee kan spelen, dan maakt Argentinie iets meer kans.

Ik hoop dat Argentinië de wereldbeker gaat winnen, aangezien ik ze sympathieker vind dan de Duitsers. Als je de Bild van vandaag leest, dan denken de Duitsers dat ze de beker al hebben . Met hun eindeloze gezeik op Nederland gun ik het ze absoluut niet!

Hoop dat Di Maria zondag kan spelen, dan maakt Argentinië wat meer kans op de overwinning!

10 juli 2014 om 12:15

Ongelofelijk dat jij nog kan slapen met zo'n plaatje. Hoe kan je een land vertegenwoordige dat kinderen vermoord en vrouwen verkracht. Ik walg van mensen zoals jij.

On: Messi zal er sowieso alles aan doen om wereldkampioen te worden. Hij is nog 90 minuten verwijderd van eeuwige roem. Die gaan de Duitsers hem echt niet ontnemen hoe goed ze ook zijn.

10 juli 2014 om 12:19

Hoe kan je voor een land zijn dat al eeuwenlang het barbaarse centrum van ons continent is? Ook nu weer betaalt half Europa de rekening aan de Duitsers zodat laatstgenoemde lekker geld kunnen uitgeven. Een buurland wil je niet wereldkampioen zien worden. Dat gaat verschrikkelijk worden.

10 juli 2014 om 12:37

Izzne alsjeblieft zeg. Wat kraam jjj nou weer voor een onzin uit over Duitsland, dat ten slotte een betete economie heeft dan dat van Nederland.

10 juli 2014 om 18:50

@ Neyzard11.
Hij spreek voor zichzelf en uit zijn eigen mening. Hij zegt ook: 'ik vind'!!! (en dacht je dat Nederland een leuke historie heeft om trots op te zijn? Wij hadden ook slaven en hebben ook oorlog gevoerd.) En aansluitend vind ik weer dat hij een punt heeft. Het lijkt mij juist erg leuk als Duitsland alsnog op zijn bek gaat. Puur omdat Nederland het nooit heeft gered met mooi voetbal. En Argentinie gun ik het ook niet omdat ze Nederland hebben uitgeschakeld. Dus ik kijk als neutrale toeschouwer en hoop op een open en leuke wedstrijd met veel doelpunten.

10 juli 2014 om 12:17

Dat je Argentinië sympathieker vindt is prima..

Maar dat je over de Bild begint en wat die zeggen en daardoor concludeert dat de "duitsers" de beter al hebben. Dat slaat nergens op. Wat de Bild vermeld is niet de mening van het hele volk.

Ik weet niet of jij daarnaast ook de "roddel media" van Argentinië volgt. Maar zij hebben zeker ook hun eigen variant op de Bild dat heeft elk land wel.

10 juli 2014 om 12:54

Je ziet mijn smiley toch ? Alles met een smiley is bij mij ironisch bedoelt!

Ik kom met regelmaat in Duitsland en weet hoe de Bild bekend staat daar. Ik lees voor objectief nieuws liever de Frankfurter Allgemeine of de Süddeutsche Zeitung .bij de Bild krijg ik namelijk 'rillingen' als ik de sportkaternen lees.

Duitsland kan geen ander een team uit de tent lokken. Zij walsen dit Argentinie plat. En 2 keer op rij zal Messi onzichtbaar zijn!

Als Argentinië wint heb ik 500 euro gewonnen met me wk poule!

Duitsers verdienen het gewoon na 4-0 tegen Portugal en 7-1 tegen Brazilie. Als Argentinie wint zou ik heel jammer vinden, maar onverdiend is het niet als je teams als Nederland en Duitsland verslaat. Net als Italie in 2006. Hele toernooi was het ruk, tot de halve finale tegen Duitsland en finale tegen Frankrijk.

Ik had toch een mooiere combinatie geweten.....

Ik had liever Nederland gehad

Oftewel. Adidas tegen Adidas in een toernooi van Adidas

Voor mij persoonlijk een afschuwelijke finale. Argentinië verdient deze finale zeker niet. En Duitsland ben ik geen voorstander van. Maar met deze generatie verdienen ze nu wel deze prijs...

Nederland - Duitsland en Brazilië - Argentinië waren uiteraard véél mooiere affiches geweest. Dan zou je zelfs watertanden van die wedstrijd om de derde plek.

Wordt denk ik niet zo eenzijdig als de meesten denken. Iedereen verwacht dat Duitsland zomaar even over Argentinië heenloopt, maar ik verwacht dat absoluut niet. Argentinië gaat weer compact spelen en met de geweldige Di Maria erbij hebben ze nog meer dreiging! Wordt spannend denk ik!

Pak ze Duitsland! Dit moet toch een redelijk simpele wedstrijd worden voor ze. Ik gun het ze. Ze waren duidelijk de sterkste dit toernooi.

Ik hoop echt dat Duitsland Argentinie afslacht, argentinie verdient het gewoon niet meer na gisteren

En dit zou het toernooi van de Zuid Amerikaanse landen worden. Zo werd voorspeld.

Alvast van harte duitsland ik zeg zondag. 4. 1voor de duiters worden in mijn ogen ook de terechte kampioen.goede ploeg gewoon zonder zwakke plekken dan verdien je het ook om kampioen te worden.

10 juli 2014 om 16:34

En hoop voor oranje dat we 3de worden kunnen we toch met opgeheven hoofd terug naar nederland trots op oranje bedankt voor het goede wk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren