Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Löw laat Özil en Götze thuis en roept Younes wel op voor ‘die Mannschaft’

Laatste update:

Duitsland kan zich komende donderdag in Belfast tegen Noord-Ierland verzekeren van deelname aan het WK, dat volgende zomer in Rusland gehouden wordt. Bondscoach Joachim Löw heeft zijn selectie bekendgemaakt een daarin is geen plaats voor Mesut Özil, Mario Götze en Sami Khedira. Amin Younes mag zich wel bij die Mannschaft melden.

Ook Jérôme Boateng is weer van de partij, nadat hij afgelopen periode met een bovenbeenblessure kampte. Özil (knie), Götze (gebrek aan wedstrijdritme) en Khedira (lies) ontbreken allen vanwege blessures. Younes mag zich wel opnieuw melden bij de Duitse selectie, nadat hij ook tijdens de interlands tegen Tsjechië en Noorwegen in september en tijdens de Confederations Cup afgelopen zomer al van de partij was.

Een gelijkspel in Noord-Ierland volstaat voor Duitsland om zich te plaatsen voor het WK. De voorsprong van die Mannschaft op de Noord-Ieren bedraagt vijf punten. Als Noord-Ierland een stunt uithaalt, heeft Duitsland drie dagen later een tweede kans om de eerste plaats in de groep veilig te stellen. Volgende week zondag sluiten de Duitsers de kwalificatiereeks namelijk af met een thuiswedstrijd tegen Azerbeidzjan.


Snap jij dat Amin Younes wordt opgeroepen voor de Duitse nationale ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De titel word hier een beetje omschreven alsof ze Younes boven dit trio verkiezen. Ondanks dat ze op een andere positie spelen. Maar ze zijn uiteraard geblesseerd.

Hahaha wat ziet iederen toch in Younes??
Wereldklasse dribbelaar, maar daar houd het op. Kan niemand opnoemen met zijn klasse en zo weinig rendement. Loopt dit seizoen alweer rond met 10 wedstrijden, 1 goal en 1 assist.

29 september 2017 om 12:06

En wat zijn de cijfers van de rest van de vleugelspelers dan??? Want iedereen loopt younes af te zeiken maar vooralsnog zijn hij en Neres toch de beste opties. Kluivert en cerny laten ook geen reet zien. Zelfs geen gevaar.

29 september 2017 om 12:15

Je kan wel lopen zeiken dat hij zo weinig scoort en dat hij zo weinig assists geeft, maar onhoud wel dat hij er wel voor zorgt dat er doelpunten worden gemaakt. En dat hoeft dus echt niet een directe invloed te hebben. Hij kan bijv. de aanval goed opzetten wat weer kan leiden tot een doelpunt. Of iemand voorbij dribbelen en dat er dan gaten ontstaan in de verdediging, waardoor er na 2/3 extra passen ook gewoon gescoord kan worden.

29 september 2017 om 12:27

@ajaxamsterdam9 Dat kan idd, maar hij verpest gewoon simpelweg heel veel van die opgezette aanvallen, door kansen te missen of belachelijk slecht voor te geven met zijn linkerbeen. Als je een speler hebt die zo makkelijk zijn man voorbij komt, niet kan afmaken en geen steekballen kan geven. Dan zet je hem ... toch gewoon op rechtsbuiten. Kan hier met mn kop nie bij dat niet 1 trainer dat heeft geprobeerd. Misschien krijgt hij wat diepgang in zijn spel. Younes wil 99% van de tijd de bal in de voeten, waardoor hij het veld kleiner maakt.
@Soccerfan, Kluivert moet er ook uit, te weinig rendement, Neres daarentegen heeft nooit meer dan 2x achter elkaar de kans gekregen en heeft tot nu toe het beste rendement van alle buitenspelers van ajax.

29 september 2017 om 12:34

Nee nee nee younes is gewoon waardeloos bezig dit seizoen accepteer het gewoon

29 september 2017 om 12:39

Je denkt toch niet dat hij basis speler gaat zijn? draxler, Goretzka , Brandt Sane zijn allemaal 2x zo goed.. ajax had Younes allang moeten laten gaan

29 september 2017 om 12:48

Waarom? Kunnen ze beter krijgen dan?

29 september 2017 om 12:50

@Samcro, ajax heeft en had meer geld dan Psv en die halen een speler binnen die al beter is. Dus of het kan? Jazeker

29 september 2017 om 13:23

Wereldklasse dribbelaar zegt denk ik genoeg.

29 september 2017 om 13:45

Nee dat vind ik niet genoeg om maar altijd basis te staan. Met het type spel dat hij speelt, het eeuwige naar binnenkomen, moet je scoren of iig assists leveren. Ik pleit voor Younes op rechts, dan kan hij zijn mannetjes blijven uitspelen en een keer een voorzet met rechts geven.

Mooi voor hem! Ik heb zo'n gevoel dat die Jochem Low wel fan hem is.

29 september 2017 om 12:03

Keizer en Bosz ook, hoeft zelden tot nooit plaats te nemen op het bankie, terwijl zijn cijfers, in de mickey mouse league, toch echt heel erg matig zijn voor een speler die zo makkelijk een mannetje uit speelt.

29 september 2017 om 12:07

Mensen moeten eens ophouden over de cijfers van younes. Dan moet je ook de cijfers van de andere vleugelspelers erbij pakken. De oh zo populaire Kluivert laat namelijk nog minder zien!

29 september 2017 om 12:41

Wat betreft Kluiver ben ik het met je eens, veel te gehyped. Vind het ook bijzonder hoeveel basisplekken hij heeft gehad terwijl die jongen na 65 min op is. Kost je dus sowieso een wissel elke wedstrijd. Ik vind Kluivert een toptalent en op dit moment een goed invaller voor Ajax. Maar als je niet naar het rendement van Younes kijkt, dan steek je gewoon je kop in het zand want dit valt niet te ontkennen, maar Younes wisselen? Nee dat gebeurd niet hoor.

29 september 2017 om 12:41

Hoezo als vleugelspeler word er altijd gesproken over je cijfers, Kluivert laat misschien minder zien, maar is nog jong en heeft vol op potentie. Deze Younes kan heerlijk dribbelen maar al zijn acties zijn net niet. Volgend jaar laten gaan

De Duitse spoeling begint ook dun te worden. Younes kom op zeg, is er in heel dat land niks beters te vinden dan deze dribbelaar?

29 september 2017 om 12:42

Dun? Ze kunnen ook 2 selecties opstellen misschien zelfs 3..

Goede keuze Jong en talentvol.

Heerlijk al die afgunst omdat het hier om een een Ajacied gaat. Volgens mij doet hij het prima in doe wedstrijden waar hij de kans kreeg in het Duitse elftal. Ajax kan weer een paar miljoentjes bijschrijven voor deze jongen.

Toptrainer. Hup door selecteren en eerlijk zijn. Punt.

Mooi voor Younes!! Wat een azijnzeikerds hier zeg!! het hele team bij ajax draait niet, wat moet die jongen doen? elke x als hij de bal krijgt staan er 2 soms 3 man om hem heen!! Hele goeie voetballer in spe!!! zeer ondergewaardeerd onder mensen hier die een echte voetbal niet van een korfbal kunnen onderscheiden! maar de echte kenner Joacim Low...zie wk-winst 2014 zie het soort voetbal en het aantal overwinningen, die wel echt verstand van voetbal heeft ziet het gelukkig wel!! veel plezier met fifa spelen jongens, durf te wedden dat 95% hier geen knikker raakt op een veld!! #arnovermeulentjes!

In duitsland hebben ze er geen verstand van. Nederland maakt altijd de beste keuzes. In duitsland zien ze het niet de laatste 50 jaar. Nederland pakt alle prijzen. Die Duitsers hebben zich ook nog bijna niet geplaatst. Weet je? In duitsland kijken ze altijd eerst hoe ze het beste team kunnen opstellen. In Nederland kijken we wie de beste spelers zijn. Younes is niet zo slecht als sommige willen voordoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren