Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luuk de Jong staat volgens Kenneth Perez glashard te liegen voor de camera

Laatste update:

Luuk de Jong houdt bij hoog en laag vol dat zijn assist op Johan Bakayoko tegen Vitesse (6-0 winst) bewust was, maar Kenneth Perez gelooft er niets van. De analist van ESPN laat in Dit was het Weekend beelden zien die weinig twijfel laten. "Er is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Ik geloof het niet", aldus Perez.

PSV walste zaterdagavond over Vitesse heen. De Jong maakte twee goals en bereidde bovendien de 4-0 van Bakayoko voor. De Jong kreeg een lange bal van achteruit en tikte die in één keer terug naar Bakayoko, die vanbinnen het strafschopgebied binnenschoot.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hans Kraay junior vroeg De Jong zaterdag al naar de assist. "Bewust", reageerde De Jong gedecideerd. "Ik wist dat Baka daar liep ook. Ik wist dat hij in kwam lopen, dus ik denk: ik leg hem voor hem neer."

Ook Hans Kraay junior twijfelde al openlijk aan het antwoord van De Jong. "Bewust!?", vroeg Kraay junior met verbazing in zijn stem. De Jong: "Ja, vind je van niet dan?"

Perez moet in de studio hard lachen om het fragment uit het interview. "Ik heb nu ook beelden gezien vanachter het doel. Ik denk toch dat Luuk de Jong jokt."

"Dit kan niet bewust zijn", is de overtuiging van Perez. "Zo geef je geen pass. Je ziet op het beeld ook dat hij de bal dood wil leggen op zijn voet." Het onderbeen van De Jong hangt stil bij het balcontact. "Bij een pass beweeg je je onderbeen."

"Er is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Ik geloof het niet." Perez krijgt bijval van Karim El Ahmadi. "Nee, ik geloof het ook niet. Als het bewust is, dan is het wel héél mooi gedaan. Hij kijkt helemaal niet naar de situatie waar Bakayoko is", aldus El Ahmadi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Omdat het een (te) mooie actie is lijkt het niet mogelijk dat hij het bewust doet? Kenneth moet even de azijn laten staan en genieten van het voetbal dat PSV op de mat legt.

15 april 2024 om 00:24

Eerlijk is eerlijk. Deze legt hij toch niet “bewust” terug. Hij neemt hem gewoon lomp aan en hij valt goed voor Baka. De Jong wilde zelfs nog terug gaan in soort van kap beweging.

15 april 2024 om 07:10

Als De Jong de bal zelf wilde aannemen zou hij hier ook achteraan gaan en zsm terugdraaien richting de bal. Waar jij ziet dat hij terugdraait is me een raadsel. Hij loopt rustig in dezelfde richting verderEr is bij De Jong geen enkele urgentie om richting bal te lopen.Dan maak ik eerder de aanname dat het inderdaad een bewuste actie is.

15 april 2024 om 19:15

Dat is waarom ik denk dat Luuk niet liegt, hij doet geen enkele poging voor de bal maar kijkt direct achterom. Ik dacht ook dat Perez gelijk had maar na het zien van de herhaling denk ik dat Luuk niet liegt. Perez vond het anders een wereldgoal, daarom blijft hij bij zijn punt. Een mooi doelpunt zeker, maar geen wereldgoal!

15 april 2024 om 00:51

Zou de beelden nog eens bekijken als ik jou was. Als dit bewust was van Luuk de Jong dan ben ik tita tovenaar

15 april 2024 om 05:35

En wat ook een nieuws he.🫣
'T was een assist.....nee het was geen assist, welles.....nietes....
Aldus analisten die nieuwsartikelen halen.

15 april 2024 om 12:44

En dan zeg jij iets over azijn laten staan..

Hij probeert de bal aan te nemen en deze stuit naar achteren, mooie assist niet bewust.

De Jong heeft de techniek van een gemiddelde vijfdeklasser. Dit was nooit een bewuste assist. Gewoon onkunde dat goed uitpakt.

15 april 2024 om 07:34

nou, denk toch echt dat je hem daarmee te kort doet.. Zijn niet veel 5e klassers die een europa League finale beslist hebben, moet je wel wat kunnen denk . Ik herinner me ook altijd nog een omhaal tegen Ajax, die was fenomenaal, alleen Onana pakte deze..

15 april 2024 om 07:54

Ik heb het met name over balcontrole. Dat is gewoon ver ondermaats bij hem. Laat constant ballen van zijn voet springen.

15 april 2024 om 08:17

Alleen wordt een bal in het betaald voetbal minstens 5x zo hard ingespeeld.

15 april 2024 om 09:26

Kijk je weleens naar PSV. Er zijn vaak aanvallen waarbij de bal 1 keer wordt geraakt door de jong en een speler vrij komt te staan. Dat beheerst hij echt wel. Maar je moet niet van hem verwachten dat hij de bal controleert e 4 man uitspeelt. Zelf een sprint winnen kan die niet.

15 april 2024 om 19:37

Kenada die Benzema is ook een Psv man, ben het met eens. Geloof er ook niets van, De Jong js behoorlijk beperkt en totaal niet verfijnd. Los van zijn sterke punten.

15 april 2024 om 08:41

Dat is gewoon objectief niet waar- de Jong heeft zo'n slecht techniek helemaal niet. Dat is gewoon een slogan die men is gaan gebruiken. Zijn techniek is met de jaren alleen maar verbeterd. Ja, hij is geen Kane of Agüero qua meevoetballen, nee.

15 april 2024 om 09:20

Inderdaad Bongiorno. Iemand die dit nu nog roept heeft de Jong al jaren niet zien voetballen en roept anderen maar wat na.

15 april 2024 om 10:36

Haha je hebt onzin, je hebt Donald Trump en dan heb je user Benzema van voetbalzone.

Ga je mond spoelen kerel, Luuk de Jong zit technisch bij de top 5% van beste voetballers van de Eredivisie als het puur om balbehandeling gaat. Let voor de aardigheid eens op de kwaliteit van zijn passen/kaatsen, dat is de kapstop voor je hele aanvalsspel. Luuk de Jong is zoveel verfijnder dan een Brobbey/giminez, dat wordt echt schromelijk onderschat door mensen.

En ja, functionele techniek is wat anders dan een bal stil in je nek kunnen leggen of een dubbele aka uitvoeren.

15 april 2024 om 19:38

Benzema is volgens mij een Psv supporter, maar een realistische. De Jong is erg beperkt en niet verfijnd, los van zijn specifieke kwaliteiten. Bjorn Vlemings is ook topscorer geweest.

15 april 2024 om 11:07

Haha de nummer 8 nu van de topscorerslijst eredivisie aller tijden, en dan de techniek hebben van een vijfdeklasser, aldus Benzema

15 april 2024 om 11:25

Dit is een klassiek voorbeeld van mensen die elkaar napraten zonder ooit écht te kijken naar een speler. Ik snap best dat de eerste gedachte bij Luuk de Jong geen techniek is, maar met name in het kaatsen is hij echt supergoed. Toevallig was ik afgelopen zaterdag zelf in het stadion en dan kon je het heel goed zien.

Sowieso (nog steeds) een onderschatte voetballer. Niet alleen als doelpuntenmaker, assistgever en kapstok van je hele spel maar voor als captain. Ik durf best te stellen dat Luuk de Jong gewoon de belangrijkste speler van PSV is momenteel, die verbindt en voegt voetballend gewoon ontzettend veel toe.

15 april 2024 om 13:46

Helemaal mee eens. Hij staat zeker in mijn top 5 met favoriete psvers (sinds ik psv volg), met oa Romario (op 1 natuurlijk) en Luc Nilis.

15 april 2024 om 19:39

Gilau Benzema is volgens mij een Psv supporter, maar een realistische. De Jong is erg beperkt en niet verfijnd, los van zijn specifieke kwaliteiten. Bjorn Vlemings is ook topscorer geweest. En Alphonso Alves ook, maar om hem in het rijtje van Nilis en Ronaldo te zetten echte voetballers. En dan vooral de laatste gigant, moet je natuurlijk zelf weten en jouw mening die ik respecteer.

PSV wint met 6-0 van Vitesse, waaronder met verzorgd voetbal en met mooie goals. Notabene de bal van Veerman op Luuk is geweldig. Oprecht het allereerste wat Kenneth Perez doet nadat de wedstrijd is afgelopen; is het betwijfelen of de bal een bewuste assist is… Dat is toch eigenlijk gewoon echt niet normaal mensen. Wat een zure meneer, zeker als het om PSV gaat.

15 april 2024 om 07:57

Perez is echt gruwelijk irritant wat dat betreft. Loopt alleen maar negatief te doen wat betreft psv. Hele slechte analist met duidelijke voorkeuren.

15 april 2024 om 08:10

Bedacht ik me ook al. Het eerste wat een echte voetballiefhebber opvalt in die aanval is de magistrale pass van Veerman die eraan voorafgaat, maar Perez begint meteen over de al dan niet mislukte aanname van De Jong. Dan ben je echt zuur.

Zo dacht Kenneth ook dat de Jong een epileptische aanval had toen hij scoorde met een omhaal. Het is moeilijk he om iemand te vertrouwen Kenneth, als je altijd tegendraads wilt zijn?

15 april 2024 om 07:26

Dat valt me ook op. Kenneth wil graag gewoon tegendraads zijn en een ander geluid laten horen dan de rest. Bovendien gaat het nergens over om je allereerste geluid na een 6-0 wedstrijd deze te laten zijn zoals die van Kenneth. Vol verbazing gekeken.

15 april 2024 om 09:22

Kenneth is gewoon een karikatuur van zichzelf geworden. Waar hij in het begin van zijn carrière als analist nog fris uit de hoek kwam, is daar nu niets meer van over. Het lijkt inderdaad alsof hij er alles aan doet om tegendraads te zijn. Niet gek dat ze in Denemarken geen gebruik van zijn diensten wensen te maken.

15 april 2024 om 13:38



Ik zeg dit al jaren maar het is echt ontzettend slecht gesteld met het niveau van Nederlandse analisten op tv. De helft kijkt bijna geen wedstrijden en roept maar wat en de andere helft denkt dat analist zijn betekent dat je alleen kijkt wat er allemaal niet goed gaat en overdreven kritisch bent. Verder wordt er bijna alleen maar over individuele spelers gepraat en bijna nooit hoe een team in zijn geheel functioneerd terwijl dat tegenwoordig veel belangrijker is in het moderne voetbal

Ik geniet hier met volle teugen van. Onze vriend Perez die zoooo verschrikkelijk graag iets negatiefs wil roepen over PSV, maar niks beters krijgt verzonnen dan Luuk de Jong die zou liegen of t wel of niet bewust is. Ultieme bewijs dat t goed gaat. Als een Brobbey of Zirkzee of iets van die strekking dit precies hetzelfde zou doen, is ie volgens Perez ineens 100 miljoen waard en wereldklasse, maar een compliment over een De Jong kan ie niet over zn hart verkrijgen. Ik heb die beste man werkelijk waar niks positiefs horen zeggen na een wedstrijd die je met 6-0 wint. Ongekend.

Je kunt bewust een gokje nemen. Je denkt: hij loopt daar, dus ik schiet hem daarheen op goed geluk. Als het dan lukt, is dat vanwege een hoop geluk. Maar het is ook bewust.

Altijd zeggen dat je het bewust deed, ook al is dat niet zo. Zei Luuk dat zelf niet over een teamgenoot, grofweg 2 maanden terug?

Naar mijn mening onbewust, maar het zag er fraai uit. Evenals die pass van Veerman.

Deze was gewoon bewust hoor. Jaloersmakende bal, zeker als je Santi bij ons ziet stuntelen. Perez moet echt nodig even een paar weekjes op vakantie, dat rancuneuze gebash op oa Psv'ers neemtde laatste weken genante vormen aan. Ik heb niets met de persoon Luuk de Jong, maar hij gaat hier heus niet over lopen "jokken". Als je het niet wil zien kun je overal wel vraagtekens bij zetten, flauwekul. Was gewoon een uitstekende bal, heel moeilijk voor sommige analisten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren