Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lutsharel Geertruida krijgt alsnog uitnodiging voor Jong Oranje

Laatste update:

Lutsharel Geertruida is dinsdagmiddag alsnog toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje, zo maakt de KNVB bekend. De verdediger van Feyenoord hoefde in eerste instantie niet te rekenen op een uitnodiging van bondscoach Erwin van der Looi, maar mag zich nu alsnog opmaken voor de EK-kwalificatieduels met Jong Zwitserland (8 oktober) en Jong Wales (12 oktober).

"Geertruida wordt als extra speler toegevoegd aan de selectie om een eventuele afvaller meteen te kunnen opvangen", laat de KNVB weten. Geertruida zat al eerder bij de selectie van Jong Oranje, maar kwam nog niet in actie. In totaal bestaat de selectie van Van de Looi nu uit 24 spelers. Afgelopen vrijdag maakte de bondscoach al de rest van de selectie bekend. Jong Oranje ziet met Devyne Rensch en Kjell Scherpen een tweetal spelers terugkeren. Daarnaast viel de naam van Anthony Musaba op. De aanvaller van sc Heerenveen maakt zijn debuut in de selectie.

Jong Oranje speelt op vrijdag 8 oktober in Zwitserland de eerstvolgende EK-kwalificatiewedstrijd in Lausanne. Vier dagen later is in Nijmegen Jong Wales de tegenstander. Van de Looi verraste met zijn voorselectie door liefst 22 (!) nieuwe namen op te roepen. "We beginnen met een nieuwe lichting van spelers die na 1 januari 2000 geboren zijn en hebben hiervoor afscheid moeten nemen van een generatie spelers", lichtte Van de Looi in augustus toe op de website van de KNVB. De ploeg van Van de Looi speelde tot op heden één kwalificatieduel tegen Jong Moldavië (3-0 winst).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk, die speelde zeer goed tegen Vitesse, daar hoort deze mooie beloning wel bij. Gaat trouwens ook gewoon op de bank zitten want hij is 3de keus.

5 oktober 2021 om 15:04

Neem aan dat de eerste zin ook sarcasme is?

5 oktober 2021 om 15:23

Hij zat echt flink mis ja. Compleet verkeerd ingeschat, ach ja. Hopelijk leert hij er van en komt hij snel weer op niveau.

5 oktober 2021 om 15:57

Doet mij aan Indi denken, redelijk clubspeler, maar niet echt bijzondere speler... Een speler die zijn beste wel doet.

5 oktober 2021 om 17:01

Vorig seizoen was hij heel constant en deed het meer dan prima op de rechtsback.
Je merk nu hij terug kom uit een blessure dat hij gewoon ritme mist en dat Jong Feyenoord in de verkeerde klasse speelt wat dat betreft.
Hij was eigenlijk de opvolger van Botteghin maar ja we hebben daar nu trauner.

Ik vind hem dit seizoen, in de wedstrijden dat hij vooralsnog in actie is gekomen, beduidend minder spelen dan vorig seizoen. Dit komt natuurlijk ook omdat hij net terugkomt van een blessure, maar zijn invalbeurt tegen Vitesse levert ons daar wel gewoon een verliespartij op. Hij heeft afgelopen seizoen pech gehad met het moment waarop zijn blessure kwam, omdat hij precies de hele voorbereiding heeft gemist. Daarnaast doen de concurrenten die voor zijn posities zijn aangetrokken het voortreffelijk, wat voor hem ook niet mee zit. Trauner is in éã©n klap onze betrouwbaarste verdediger geworden, en Pedersen heeft zich in een paar maanden al onwijs goed ontwikkeld. Ik twijfel of ik in Geertruida nou een rechtsback of centrale verdediger zie. Hij was vorig seizoen goed op rechtsback, en iets zegt me dat hij te nonchalant is om als CV te spelen. Omdat hij multifunctioneel is zal hij dit seizoen nog genoeg minuten gaan maken, aangezien de verdediging nogal krap bezet is.

5 oktober 2021 om 16:14

Daar heb je gelijk in, was misschien iets te hard. Feit is echter wel dat een fout van hem voor de 1-2 zorgt op een heel vervelend moment, waarna je eigenlijk niet meer aan voetballen toekomt. Maar ik ben het met je eens dat er meerdere factoren aan de basis van de nederlaag liggen. Blijft wel een zeer frustrerende nederlaag gezien het wedstrijdbeeld.

Leuk voor die jongen. Is er stiekem toch best lang uit geweest met een vervelende knieblessure. Goed voor Feyenoord als hij zo snel mogelijk weer op niveau komt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren